Astrologiske tendenser for ugen

 

Astrologiske tendenser for uge

Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer.

Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her 

.

Uge 17

Ugen, der kommer

Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion med Pluto, og en harmonisk forbindelse, Solen trigon Saturn. Man er derfor noget barsk i sin omgang med andre. Man er påståelig og kontrær. Man afkræver andre mennesker en forklaring, men man er ikke selv god til at vove pelsen, fordi man måske ikke har gjort sit forarbejde. Mars/Pluto indikerer hårdhændede arbejdsmetoder. Man går lige til sagen og tager mindre hensyn til andre følelser. Til gengæld slutter ugen på et særdeles godt arbejdsaspekt, nemlig Sol/Saturn. Man kan derfor sætte noget rigtigt godt og holdbart i gang.

Mandag 23. april

En rolig dag. Månen danner en gunstig forbindelse til Merkur, så transport, kommunikation og forhandlinger forløber som udgangspunkt gnidningsfrit.

Tirsdag 24. april

Venus gør sin entre i Tvillingerne. Nu er man “løs” på tråden. Der flirtes, og man kommer i kontakt med andre.

Onsdag 25. april

Sidst på dagen lægger Merkur arm med Saturn. Nu skal man stå til regnskab. Man får ikke lov at løbe med en halv vind, men skal angive sin kilde. Hvor har du det fra? Forhandlinger bryder sammen, fordi man står stejlt på sit synspunkt.

Torsdag 26. april

Mars og Pluto forener i dag kræfterne. Der er derfor en vældig energi tilstede. Man går ind til kernen og graver dybt der, hvor almindelige mennesker lukker øjnene. Afsløringer af sexovergreb, økonomisk svindel og andet dukker op i medierne.

Fredag 27. april

En rolig dag. Månen i Vægten allierer sig med Venus og danner baggrund for behageligt samvær, sværmeri og romantik. Månen kolliderer imidlertid med Saturn og Merkur sidst på dagen og kan derfor skabe splid og skuffelse. Har man noget, man vil af med, skal man nok vente til man kan sige det med kærlighed.

Lørdag 28. april

Månen kolliderer med Mars og Pluto, så nu er der drama i hjemmet. Man er nærtagende og reagerer voldsomt, når man mener, at ens ære er blevet trådt for nær. Slå koldt vand i blodet. Lad ikke følelserne overvælde dig.

Søndag 29. april

Solen samarbejder med Saturn i dag, hvorfor man er god til at lægge en plan, gennemføre og afslutte. Hvis der er opgaver i hjemmet denne søndag, så gør det til en fornøjelse at arbejde sammen om at få noget stort gjort færdigt.

Kommentarer skrevet af andre
  • Lene

    15. januar 2018 kl. 12:15

    Jeg syntes I går tilbage til uge 51 i uge horoskopet, hvad sker der lige, vi er I uge 3 eller I er måske foran.😁

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget.

København din…. Lune gryde!

København din…. Lune gryde!

Når man som jeg, en fuldmoden kvinde i sin bedste alder, vælger… at presse sin krop OG sind gennem en vridemaskine – Så kunne du måske godt ha´ sørget for, bare en ANELSE mildere temperature.

Det siger dit mobilcover om dig

Det siger dit mobilcover om dig

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Vi har det med at gå ligeså meget op i, hvad vi iføre vores telefon, som os selv. Men har du egentlig tænkt over, hvad dit mobilcover siger om dig?
Vi giver dig her fire forskellige typer.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 17 Ugen, der kommer Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion […]

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Fik du læst disse?
Hvad har du af planer for 2017?

Hvad har du af planer for 2017?

Hvad har du af planer for 2017? 365 dage som er dine. Jeg mener det i bogstavelig forstand. De fleste vil nok protestere og sige, ej det passer ikke, for jeg skal det og det og det… Der er intet i denne verden som du skal, det er dine dage og dit liv.

Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste

Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste

Vi fik en mail fra Kista vi bare måtte trykke. Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste

Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Jeg kampgyser af morgentv´s forslag om hjemmelavede økologiske blåbær smooties i små glas m påsatte sugerør