Astrologiske tendenser for ugen

 

Astrologiske tendenser for uge

Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer.

Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her 

.

Uge 34

Ugen, der kommer

Vi nævnte tidligere, at den forgangne uges stærke spændingsaspekter, kunne udløse terror, og det viste sig desværre at komme til at passe. Vi har nu oplevet terrorangrebene i Barcelona. Den normalt så fredelige Venus (værdier) var den udløsende faktor til den langvarige spænding mellem Jupiter (overbevisninger) og Pluto (terror), da den først var i eksakt spænding til Pluto om tirsdagen og til Jupiter om torsdagen, da terrorangrebet i Barcelona fandt sted. Selv om denne spænding nu er aftagende, fortsætter den med at virke i den kommende uge, dog i mindre grad end i sidste uge. Samtidig bevæger Venus sig mod en eksakt spænding til Uranus (pludselige hændelser) på torsdag. Så derfor kan uventede hændelser meget hurtigt opstå i den kommende uge og økonomi og kærlighedsanliggende kan pludselig tage en uventet drejning. Samtidig fortsætter spændingen mellem Merkur og Neptun med at forplumre kommunikation og alle former for trafik. Så selv om denne spænding også er aftagende kan vi stadig forvente, at vi langt fra får alle vigtige oplysninger at vide i den kommende uge, eller vi kan endda komme til at udsætte andre for både løgn og bedrag (Neptun) og dermed skuffelser – eller selv være udsat derfor. Heldigvis står virkelighedens planet – Saturn (myndigheder/autoriteter) – også i denne uge meget harmonisk aspekteret til både Mars, Solen og Uranus og prøver at sørge for den nødvendige stabilitet, og at der er grænser for, hvor meget tingene kan løbe ud af kontrol (Saturn). Så det er en god uge at dobbelttjekke alle sine oplysninger og vente med at starte nye større projekter indtil de nævnte spændinger er aftaget lidt mere i sin virkning.
PS. Venus´ spænding til Uranus er i tiltagende, så man bør ikke foretage impulskøb på større beløb, end man kan tåle at tabe.

MANDAG
I dag er der hele seks aspekter fra Månen og et enkelt fra Solen, som vi lige tager først. Solen er nemlig i eksakt harmoni med Uranus, så mange er meget impulsive, iderige og nytænkende i dag, så det mentale plan kører bare. Det gør det også for en stor del af Månens aspekter, selv om nymånen laver rav i den og skaber solformørkelse, som er total i USA, men kun partiel i mange andre lande, som dog sagtens kan blive påvirket af formørkelsen, også selv om den ikke kan ses i mange lande.
Dagen begynder særdeles energifyldt med Månens konjunktion til Mars, som igen står i harmoni med Jupiter. Derfor er mange glade og optimistiske fra dagens begyndelse. Dog ikke direkte overstadig, da stabilitetsplaneren Saturn også er indblandet i harmonierne. Nymånen er eksakt kl. 20.30, hvor Månen også udløser Solens harmoni med Uranus, så der vil være megen teknik i anvendelse og en masse tv-seere, måske hidtidig rekord.
Kl. 22.25 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med fokus på nuancer og detaljer.

TIRSDAG
Nu en mere stille dag med kun tre astrologiske faktorer. Midt på dagen står Månen eksakt på kommunikationsplaneten Merkur. Dette giver mange et stort behov for at snakke sammen – at kommunikere. Det er noget helt andet om aftenen, hvor Månen er i spænding til Neptun. Her kan der opstå mange midforståelser på grund af stærke og måske helt uforklarlige følelser. Man har behov for stilhed og andagt, det vil hjælpe på spændingen. Ellers er det dagen, hvor Mars´ harmoni med Saturn er eksakt, og det giver stabilitet og kontinuitet – læs evt. indledningen.

ONSDAG
Kl. 00-.20 Går Solen ind i Jomfruen og så følger en måneds tid med fokus på detaljer, som mange måske tidligere har overset. Aftenen er især harmonisk på grund af Månens harmoni med hyggeplaneten Venus. Men midt på dagen går tingene langsomt og er meget tålmodighedskrævende. Husk at tage en pause indimellem.

TORSDAG
Kl. 3.04 går Månen ind i Vægten og skænker os et par dage med fokus på det sociale og det selskabelige. Men ellers er det dagen, hvor Venus´ spænding til Uranus er eksakt, hvilket er beskrevet i indledningen. Dagen kan være behæftet med en del stress.

FREDAG
Formiddagen er den mest udfordrende del af dagen. Her står Månen i spænding til Pluto og kan frembringe negative følelser som jalousi. Mange kan reagere kraftigt, selv om det mange gange vil være ordløst. Men ingen er i tvivl – hvis blikke kunne dræbe…
Det er straks noget andet hen under aften, hvor Månen står på Jupiter, som bringer glæde og optimisme, men som også kan gøre nogle lidt flyvske. Så er det dog heller ikke værre, for Månen danner et harmonisk aspekt til stabilitetens planet, Saturn. Om aftenen kan temperamenterne komme frem, men på den gode måde. Månen står godt til Mars og giver stor åbenhed – især sammenlignet med formiddagen.

LØRDAG
Hele syv aspekter er aktive i dag, så der bliver gang i den. Venus går ind i Løven og giver nogle uger med behov for de store armbevægelser og at føre sig frem i det hele taget. Solen står sammen med Merkur, så meget foregår verbalt. Kl.10.53 går Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med behov for fordybelse og lidenskab. Dagen starter stresset og urolig på grund af Månens spænding til Uranus. Det fortsætter til ud på eftermiddagen, og hen ad vejen fortoner det stressbetonede sig efterhånden. Og når vi når hen sidst på eftermiddagen er det helt slut og meget harmonisk, da Månen står godt til Solen og Merkur, så der kommer gang i kommunikationen med mange positive samtaler.

SØNDAG
En harmonisk dag, hvor Jupiter er eksakt i sin harmoni med Saturn. Langsomheden og hurtigheden går fint i spænd, ligesom skelneevne (Jupiter) og erfaring (Saturn) forenes på en konstruktiv måde. Midt på dagen ser det flot ud med fantasi og drømme på grund af en flot indflydelse fra Neptun, og om aftenen er det lidenskabens planet Pluto, der det står fint til Månen. En rimelig harmonisk dag, der må udnyttes positivt.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Undgå tørhed i skeden

Undgå tørhed i skeden

Det er ikke noget, vi taler om, og det er ikke noget, vi tænker på – før det opstår! Men faktisk er det et kæmpe problem for mange kvinder: Tørhed i skeden! Tørhed kan ikke forebygges, men du kan alligevel gøre noget for at mindske risikoen. Og heldigvis kan du også gøre noget, hvis problemet alligevel opstår.

Gør sommertræning sjov

Gør sommertræning sjov

Gør sommertræning sjov Træningsøvelser er ikke altid lige sjove, men sommeren giver nye muligheder for træning udendørs, som skal udnyttes mens de kan.   Hvis du er typen, der ikke lige fik gået i fitnesscenteret, dengang kroppen skreg efter det i januar, og heller ikke lige fik taget dig sammen i april, da det gik […]

Dit hjem skal føles hyggeligt og hjemligt

Dit hjem skal føles hyggeligt og hjemligt

Mange af os kvinder har fokus på, at vores bolig skal være moderne og, at møbler, interiør og andet skal leve op til de seneste trends, men det er vigtigt, at du har fokus på at få dit hjem til at føles som et hjem.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 34 Ugen, der kommer Vi nævnte tidligere, at den forgangne uges stærke spændingsaspekter, kunne udløse terror, […]

Kvartalshoroskoper for juli – september 2017

Kvartalshoroskoper for juli – september 2017

Kvartalshoroskoper for juli – september 2017 Hvad har du i vente i årets sommer måneder. Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER  Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoper og god sommer! . VÆDDEREN  Perioden starter med den del spændinger. Det drejer sig både om dine mål og karriere […]

Kvartalshoroskoper for juli til september

Kvartalshoroskoper for juli til september

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for juli til september. Klik på horoskop og se under de enkelte stjernetegn hvad du har i vente disse sommermåneder.

Fik du læst disse?
Birgitte Baadegaard: Peptalk om jobsøgning for kvinder hos Bog og Idé

Birgitte Baadegaard: Peptalk om jobsøgning for kvinder hos Bog og Idé

Er du blevet ledig, har du været det et stykke tid eller vil du lave noget andet?

Tinus de Schunard om Kvinder

Tinus de Schunard om Kvinder

Behandl dig selv med respekt og kærlighed og brug en masse energi på at vise verden, hvorfor netop DU har en vigtig plads i den. Lær at tro på dig selv og kend dit værd

Er du kørt flad? Drop idéen om at blive den perfekte mor

Er du kørt flad? Drop idéen om at blive den perfekte mor

Mange mødre føler sig utilstrækkelige selvom de konstant strækker sig for at give børnene en glad hverdag