Astrologiske tendenser for ugen

 

Astrologiske tendenser for uge

Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer.

Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her 

.

Uge 51

Ugen, der kommer

Især ugens første dag er præget af Skyttes energi, da Månen indtil mandag eftermiddag skifter til Stenbukken. Men i resten af uge er der stadig 3 planeter, der befinder sig i tegnet. Derfor fortsætter de glade og optimistiske energier i hele ugen. Men Merkur driller stadig lidt med sin retrograde bevægelse som i de seneste par uger, og det kan gøre det svært at få beslutninger til at holde. Den baglænsgående Merkur er i spænding til Neptun, så der kan stadig blive sagt en del sludder som i sidste uge. Vi ser det på finanslovsforhandlingerne, som har været noget brydsomme at lægge øre til.

MANDAG
Nymånen er eksakt kl. 7.30, så mange kan opleve noget nyt eller tage nye beslutninger denne morgen og dag. Månen står om eftermiddagen på Saturn, og så sætter mange sig nye mål på det dagligdags plan. Dette understreges af, at Månen kl. 14.33 går ind det det ambitiøse Stenbukkens tegn og bliver der i et par dage.

TIRSDAG
En skøn dag med Månen i harmoni med Neptun om eftermiddagen og med Jupiter og aftenen, hvor humøret er godt og optimismen stor. Ellers en lidt stille dag.

ONSDAG
Saturn går i dag ind i sit eget tegn, Stenbukken, og så får vi et par år, hvor det er ekstra vigtigt for mange at sætte sig mål og planlægge, hvordan man sikrest kan nå disse.
Eftermiddagen er urolig og stressende på grund af Månes spænding til Uranus, der tilmed giver mange en stor frihedstrang og behov for at være originale.

TORSDAG
I dag sker der en del. Solen går kl. 17.28 ind i Stenbukken og giver en måned med behov for at nå sine mål, som det er beskrevet i indledningen.  Dette understreges af, art Solen samtidigt er i eksakt konjunktion med Saturn, så der er nok mange, der beslutter deres nytårsforsætter i dag – i hvert fald vil dette være anbefalelsesværdigt.
Månen går kl. 3,29 ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed og originalitet. Om aftenen er der stor aggressivitet på grund af Månens spænding til Mars. Og så er det i dag, at Venus´ harmoni til Uranus er eksakt og gør det væsentligt at forny sit syn på de værdier man har. Skal noget ændres her, så er det nu.

FREDAG
Månen står godt til planeten for kommunikation fra morgenstunden. Der er noget mere flyvsk lidt senere på formiddagen, hvor Månen spændinger Jupiter op.

LØRDAG
Kl. 2.52 står Merkur nu stille og begynder så småt at tænke på at gå i den rigtige, normale retning igen. Dette giver bedre kommunikation. Kl. 15.52 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med større følsomhed og sensitivitet. Ellers laver Månen udelukkende harmonier i dag, og det gør dagen totalt harmonisk og spændende, også til nye beslutningen eller iværksættelser.

SØNDAG
Dagen starter energifyldt for en del på grund af Månens harmoni med energiplaneten Mars. Men eftermiddag og aften synes de fleste at have behov for at gå ind i sig selv og slappe af med en god bog eller en film. Man skal passe på ikke at skabe misforståelser.

Kommentarer skrevet af andre
  • Lene

    15. januar 2018 kl. 12:15

    Jeg syntes I går tilbage til uge 51 i uge horoskopet, hvad sker der lige, vi er I uge 3 eller I er måske foran.😁

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Fra Lunter til løber – og alt det der imellem

Fra Lunter til løber – og alt det der imellem

At det er lysten der driver værket er en sandhed med modifikationer – om jeg må be´! Den går i hvert fald hånd i hånd med viljen i mit univers! Viljen til at turde kaste sig ud i det som nybegynder og i nye træningspas. Viljen til at turde fejle, viljen til at gøre det igen og igen OG viljen til at ligne en komplet idiot i svømmehallen eksempelvis, for det er sgu ikke lysten da!

Udvid ønskelisten, inden det er for sent

Udvid ønskelisten, inden det er for sent

Nu, hvor kalenderen dog nærmer sig dag nummer 24, så kunne det være, at der skal smides et par ting på ønskeliste, inden det er for sent. Derfor har vi her fundet et steder, hvor du kan lede efter blandt andet tøj og smykker,

Flere kvinder erstattet cigaretterne med et elektronisk alternativ

Flere kvinder erstattet cigaretterne med et elektronisk alternativ

Er du fast ryger? Festryger? Eller blot perioderyger? Uanset hvad, så kan det være, du har et ønske om, at droppe cigaretterne. Hvis det er tilfældet, så er en e-cigaret en god investering.

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 51 Ugen, der kommer Især ugens første dag er præget af Skyttes energi, da Månen indtil […]

Fik du læst disse?
Kvindetid med Lotte Garbers

Kvindetid med Lotte Garbers

Lotte om kvindetid: Jeg tænker først – åh, jeg fejler – jeg læser aldrig dameblade mere, og jeg kender ikke til forskellen mellem stenalder og pallekost, eller hvad det nu hedder.

Julie live fra Paris: Chanel står stærkt som Kryptonit

Julie live fra Paris: Chanel står stærkt som Kryptonit

Julie fra Le Grand Palais: Det lykkedes Karl Lagerfeld og hans team at overgå sig selv

Marie Holm: Opskrift på Farmors fastelavnsboller

Marie Holm: Opskrift på Farmors fastelavnsboller

Farmor havde ikke adgang til sigtet hvedemel fra Skærtoft Mølle, fed polynesisk vanille fra Chokolade Compagniet og Valrhona-kakao, men det har vi heldigvis, og derfor bliver de her old school fastelavnsboller så gode, så gode.