Astrologiske tendenser for ugen

 

Astrologiske tendenser for uge

Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer.

Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her 

.

Uge 50

Ugen, der kommer

Der er ikke større temaer i gang, men man kan roligt sige, at der er kø i planetafdelingen i Skyttens tegn, hvor der i ugens slutning befinder sig ikke mindre end fem planeter: Månen, Venus, Solen, Merkur og Saturn. Det vil sige, at både kommunikation, behov, følelser, ambitioner og værdier er præget af det glædes- og overskudsbetonede Skyttens tegn, som tilmed er optimistisk – måske endda i lidt for høj grad. Merkur er stadig retrograd, hvilket kan give misforståelser i kommunikation, aftaler og trafik.

’MANDAG
Kl. 6.01 Går Månen ind i Vægten og giver os et par dage med behov for harmoni, balance og relationer – det sociale element er i højsædet. Dog ikke lige i døgnets første timer, hvor Månen spænder Saturn op og gør mange reserverede og meget lidt overskudsagtige. Mange er i defensiven, men det fortager sig op ad formiddagen.

TIRSDAG
Der er fokus på dagens begyndelse og slutning. Starten ser meget harmonisk ud, helt modsat i går mandag. Månen er i balance med Venus, og så er det både rart, harmonisk og hyggeligt. Det er noget helt andet om eftermiddagen, især omkring kl. 16.00, hvor Månen spænder Pluto op. Det kan mærkes i timerne op til kl. 16.00 og også i timerne efter, selv om det så vil være i aftagende. Hvis det rammer ind i ens eget horoskop, kan det udløse angst eller negative følelser, og det kan give konfrontationer med en selv eller andre. Aftenen bliver bedre og bedre, jo længere den skrider frem. Den kan blive både hyggelig, harmonisk og livlig.

ONSDAG
Solen og Merkur er på bølgelængde, hvilket fremmer kommunikation og forståelse. Aftaler kan med fordel indgås, selv om de skal tjekkes godt igennem, når Merkur går baglæns. Om aftenen står Månen på Mars, og det plejer at give temperamentsudbrud og klare meldinger på følelsernes plan. Kl. 14.59 går Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med behov for passion og dybde. Eftermiddagen er stabil og med kontrol over tingene.

TORSDAG
Her har vi ugens mest harmoniske og glædesbetonede dag, især sidst på dagen, hvor Månen står på den optimistiske Jupiter, som gerne vil begejstres. Eftermiddagen er rigtig god, da Månen er i harmoni til den fredelige og intuitive Neptun. Det kan blive en fantastisk dag for mange.

FREDAG
Meget harmonisk dag, da kommunikationsplaneten Merkur står i samklang med hyggeplaneten Venus. Skal man lave større køb eller investeringer er torsdag og fredag de bedste.

LØRDAG
Kl. 2.07 går Månen ind i Skytten og bevirker et par dage med behov for glæde, vækst og optimisme. I dag er Solens harmoni med Uranus eksakt, men det præger hele ugen. Mange ønsker fornyelse og tænker på fremtiden på en opfindsom og nytænkende måde.

SØNDAG
Også en harmonisk dag, hvor Månen står på Merkur om formiddagen og giver behov for en god snak og kommunikation i det hele taget. Om aftenen står det hele i hyggens og harmoniens tegn med Månen på Venus.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Er det tid til en hyggelig pigeaften?

Er det tid til en hyggelig pigeaften?

En gang imellem er der bare ikke noget bedre end at reservere en aften til storhygge med dine nærmeste veninder. Det giver godt humør og fornyet energi at få set de venner, du holder allermest af

Fire gode råd til den kvindelige iværksætter

Fire gode råd til den kvindelige iværksætter

Fire gode råd til den kvindelige iværksætter! Det er ingen hemmelighed, at størstedelen af alle iværksættere er mænd. Artiklen her er dedikeret til kvinder, som har været både modige og ambitiøse nok til at gå iværksættervejen.

Har du en sund hund? Så får du også et sundt barn

Har du en sund hund? Så får du også et sundt barn

Har du en sund hund? Om man tror på det eller ej, må være op til en selv, men måske er det en god undskyldning, for at skaffe sig en firbenet bedste ven.

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 50 Ugen, der kommer Der er ikke større temaer i gang, men man kan roligt sige, […]

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017 Hvad har du i vente i årets efterårs måneder. Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER  Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoperne! . VÆDDEREN  Det bliver nogle spændende måneder. Det starter med en god fokus på dit daglige arbejde og […]

Fik du læst disse?
Få kontakt til din indre seksualitet

Få kontakt til din indre seksualitet

Få kontakt til din indre seksualitet! Har du længe følt dig godt gammeldags træt og helt ved siden af dig selv på grund af for meget arbejde, træning eller noget helt tredje, der har stresset dig?

Boligcious: Sæt gryden på bordet

Boligcious: Sæt gryden på bordet

Er du typen, der ikke bryder dig om at servere direkte fra gryderne? – det er jeg. Hos os portionsanretter vi altid ved køkkenbordet i hverdagen. Når vi har gæster, det være sig til fest eller blot en spontan middag med et par venner, kommer maden på bordet, men aldrig i gryder.

VIND VIND VIND MED KVINDETID

VIND VIND VIND MED KVINDETID

I går havde vi over 10.000 likes på Kvindetids facebook gruppe. Det skal fejres! Derfor udlodder vi 3 x 2 biografbilletter m popcorn og cola til en værdi af 269 kr per sæt.