Astrologiske tendenser for ugen

 

Astrologiske tendenser for uge

Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer.

Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her 

.

Uge 42

Ugen, der kommer

Efter sidste uges noget turbulente Pluto-spændinger med deraf følgende magtkampe går vi nu ind i en uge med Uranus-spændinger og deraf følgende fokus på nytænkning og forandringsprocesser. Merkur (tænkning) vil i starten af ugen og Solen (projekter) vil være i spænding til frihedsplaneten Uranus.

Dette vil afstedkomme mange tanker om forandring og ligefrem ønsker om oprør mod den bestående samfundsstruktur hele ugen. Det kan på det personlige plan især mærkes af dem som er født de sidste 5 dage i Vædderen, Krebsen, Vægten og Stenbukken som nærmest hungrer efter forandringer i deres personlige liv. Trangen til forandring er dog kontrolleret af Saturn der afspænder disse Uranus-spændinger, så det bliver ikke til nogen ‘paladsrevolution’, da enhver forandring (Uranus) bliver under kontrol og i samarbejde med det etablerede systems (Saturn) præmisser. Er disse betingelser opfyldt får nye ideer og ønske om forandringer optimale betingelser for at blive manifesteret i samfundet(Saturn), hvis de er til gavn for helheden/almenheden (Saturn/Uranus) og ikke kun til gavn for én bestemt social- eller samfundsklasse. Der varsles om en jordnær og visionær periode den kommende uge.

Samtidig virker sidste uges Mars/Saturn-spænding stadig, i starten af denne uge. Dette vil  bremse, udskyde og forsinke udførelsen (Mars) af nye projekter, men da Saturn samtidig er i harmoni med Solen i starten af ugen kan alle seriøse projekter lade sig, hvis man er vedholdende og har den nødvendige tålmodighed og disciplin (Saturn). Det tilrådes dog først at få afsluttet igangværende opgaver og/ eller få et mere afklaret og ligevægtigt forhold til andre mennesker/ samarbejdspartnere senest om torsdagen, hvor det er nymåne (afsluttet cyklus) i Vægtens tegn, inden at man evt. starter på noget nyt fra om fredagen.

Kærlighedsplaneten Venus slår sig rigtig løs i det sociale tegn Vægten og gør næsten hvad der passer den hele ugen uden indblanding fra andre planeter. Den er uaspekteret, dvs at den ikke modtager aspekter fra andre planeter, bortset fra de sædvanlige Måne-aspekter. Så hvis man vil forbedre sit sociale liv og kærlighedsliv kræver det, at man særligt i denne uge, selv gør en indsats og benytter sig af, at modtageligheden for komplimenter og charme er ekstra stor mens Venus er i Vægten indtil 7. november.

Merkur går om tirsdagen ind i det dybsindige Skorpionens tegn, hvor den møder vækstplaneten Jupiter i en konjunktion, hvilket giver et boost af gejst og optimistisk tænkning tirsdag til torsdag og mere dybde i kommunikationen de næste 19-20 dage.

Ugens mest markante indflydelse er dog den nævnte Sol/Uranus-spænding der er eksakt midt i ugen og som derfor vil virke hele ugen, bl.a. ved at sætte gang i mange uafhængigheds- og forandringsprocesser. Da aspektet finder sted mellem det individuelle Vædder-tegn og det sociale Vægt-tegn, vil trangen til forandring og ønsket om større individuel frihed (Uranus i Vædderen) kun lykkes, hvis ikke det er på bekostning af andre mennesker (Solen i Vægten). Så ugen kan passende bruges til at afprøve nye samværsformer og gruppeaktiviteter for at se hvad som fungerer bedst i praksis (Saturn).

MANDAG
En lidt diffus stemning i morgen- og formiddagstimerne mens Månen er i spænding til drømmeplaneten Neptun. En evt. usikkerhed forsvinder igen et par timer efter middagstid og bliver sidst på eftermiddagen afløst af en langt mere intens og lidenskabelig stemning som varer hele aftenen mens Månen er i harmoni Pluto. Ellers en stabil dag med Solens harmoniske aspekt til Saturn, som giver mulighed for mange konstruktive løsninger på uafsluttede projekter de næste par dage.

TIRSDAG
Dagen starter trægt med Månens spænding til Saturn i de tidlige morgentimer og det meste af formiddagen som godt kan føles lidt svær at komme igennem, Samtidig går Merkur (tænkning) kl. 9.58 ind i det dybsindige Skorpionens tegn og nærmer sig en konjunktion med den optimistiske Jupiter, så pessimismen og ’sortsyn’ får det svært de næste par dage, hvor den får bedre mulighed for at gruble dybt over tingene. Fra middagstid og hele eftermiddagen bliver morgenstundens lidt ‘tunge’ energi afløst af en lyst til at få ryddet op og gjort noget ved tingene, når Månen møder Mars i en konjunktion i Jomfruen. Om aftenen kl. 19.35 går Månen ind i det selskabelige Vægtens tegn og skruer op for hygge og socialt samvær de næste par dage.

ONSDAG
Merkur er i dag i eksakt konjunktion med Jupiter, hvilket som nævnt giver et mere optimistisk syn på tingene i dag og i de omkringliggende dage. Optimismen kan evt. bruges til at få afsluttet evt. uafsluttede forhold både privat og på arbejdspladsen, da vi med morgendagens nymåne nærmer os en afsluttet cyklus. Samtidig er trangen til forandring stigende med morgendagens Sol/Uranus-spænding. Læs evt. indledning.

TORSDAG
Sol/Uranus-spændingen er eksakt i dag, så oprørs- og frihedstrangen er på sit højeste, men da det det samtidig er nymåne kl. 21.12 handler man forskudt i forhold til andre. Så hvis man forsøger at sætte nye projekter og tiltag i gang i dag, kan man være helt sikker på at de ikke bliver til noget. Nye ideer må parkeres på mentalplanet og vente på at blive til konkret handling indtil nymånen er overstået i morgen. Eftermiddagen er den mindst uharmoniske periode på dagen med Månens harmoniske aspekt til den stabile Saturn, hvilket der også er brug for, da aftenen hurtigt kan gå hen og blive stresset, når Månen er i spænding til Uranus. Ugens mest uharmoniske dag.

FREDAG
Månen har i løbet af natten (kl. 3.41) sneget sig ind i det dybe Skorpionens tegn, så følsomheden er stor de næste par dage. Om morgenen er Månen i konjunktion med Jupiter, hvilket giver en optimistisk start på dagen. Lidt før middagstid og hele eftermiddagen kan man føre mange dybe samtaler med Månens konjunktion med Merkur (kommunikation). En dag med dybe stærke Skorpion-energier, som gør det meget svært at være overfladisk. Gårsdagens oprørs- og forandringsaspekt mellem Solen og Uranus virker stadig meget stærkt i dag, dog uden at det bliver til den helt store ‘paladsrevolution’, da stabilitetsplaneten Saturn afspænder Sol/Uranus-spændingen og sørger for at ethvert ønske om forandring bliver underlagt kontrollerede betingelser.

LØRDAG
Da Månen kun danner et enkelt harmonisk aspekt til den lidenskabelige Pluto midt på dagen og lidt ud på eftermiddagen, bliver det ugens mest rolige og harmoniske dag med en følsom og intens stemning hele dagen, da Månen (følelser) stadig er i det dybe Skorpionens tegn. Men oprørs- og frihedstrangen lurer stadig under overfladen. Læs evt. indledning.

SØNDAG
Det kan godt blive en særdeles aktiv søndag, når Månen fra omkring middagstid og hele eftermiddagen aspekterer Mars (handling) og sætter gang i foretagsomheden. Kl. 13.57 går Månen ind i Skyttens tegn og hæver stemningen og optimismen et par grader og forøger lysten til at få sat gang i tingene og de fysiske udfoldelser. Om aftenen kl. 20.29 går Mars ind i Vægten, så aktiviteter og fysiske udfoldelser bliver generelt mere socialt hensyntagende indtil 9. december.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Aloha! Hawaii, en foretrukken rejsedestination!

Aloha! Hawaii, en foretrukken rejsedestination!

Hawaii er blandt danskernes absolutte foretrukne rejsedestination. Og det med god grund. En rejse til Hawaii byder nemlig på en lang række mindeværdige oplevelser for livet.

Kvalitet betaler sig

Kvalitet betaler sig

Kvalitet betaler sig. Der er nogle råd, som er gode at følge, når du skal vaske tøj af cashmere. Cashmere skal altid vaskes på uldprogram for at skåne stoffet mest muligt,

Guide: Vigtige apps til din iPhone på rejsen

Guide: Vigtige apps til din iPhone på rejsen

Guide: Vigtige apps til din iPhone på rejsen. Engang i mellem kan man nærmest blive helt overrasket over, at en given app virkelig er udviklet. En guide til nogle absolut must-have apps til iPhones og Android telefoner.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 42 Ugen, der kommer Efter sidste uges noget turbulente Pluto-spændinger med deraf følgende magtkampe går vi […]

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017 Hvad har du i vente i årets efterårs måneder. Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER  Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoperne! . VÆDDEREN  Det bliver nogle spændende måneder. Det starter med en god fokus på dit daglige arbejde og […]

Kvindetids kvartalshoroskoper for oktober-december

Kvindetids kvartalshoroskoper for oktober-december

Så er der kvartalshoroskoper for oktober – december, hvad har du i vente, hvordan bliver dit efterår i følge horoskopet?

Fik du læst disse?
En hyldest fra Pernille-Lykke til veninder

En hyldest fra Pernille-Lykke til veninder

Fik denne sms: ”Få fingeren ud af din slatne røv, og tag dig sammen- der skal vaskes tøj. Måske du også skal gå ud med skraldet…..love u” For humor har vi, midt i alt det der kan se trist ud, griner vi så tårerne triller og forløser smerten.

Michelle Hviid: Vælg din kommende ex-mand med omhu

Michelle Hviid: Vælg din kommende ex-mand med omhu

Jeg er skør kælling med MODSAT fortegn, kæmper nemlig for faderen tager ansvar

Boligcious: Mød Claydies – Design med humor

Boligcious: Mød Claydies – Design med humor

Der er brug for piger som Tine og Karen i dansk design – nogle som kan provokere lidt, give alt det pæne og højtidlige modspil. Branchen har det med at være stilrent, minimalistisk og højtidligt – det er der ikke noget i vejen med, jeg elsker vores stolte design traditioner, men jeg savner lidt kant og humor engang imellem