Astrologiske tendenser for ugen

 

Astrologiske tendenser for uge

Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer.

Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her 

.

Uge 25

Ugen, der kommer

Denne uge er domineret af spændinger fordi den starter med det stærkeste astrologiske spændingsmønster overhovedet, nemlig et storkvadrat (4 kvadrater) lige midt i de kardinale tegn mellem Månen, Mars, Jupiter og Pluto, samtidig med at Saturn i starten af ugen fortsætter med at være i spænding til både Solen og især Merkur, hvilket umuliggør, at man kan sprænge over hvor gærdet er lavest eller snakke (Merkur) sig ud af eventuelle problemer uden at det får yderligere modstand og alvorlige konsekvenser (Saturn). Det skal dog tilføjes at Månen som den hurtigstgående planet i løbet af mandagen forlader dette storkvadrat, hvorefter Storkvadratet bliver til det næststærkeste spændingsmønster med Jupiter som apex-planet i et T-kvadrat (2 kvadrater og 1 opposition), dvs. at Jupiter modtager kvadrat-aspekter fra både Pluto og Mars, som er i opposition til hinanden, hvilket kan få nogle til at gå til yderligheder (Pluto) og kæmpe (Mars) for deres overbevisning (Jupiter). Mars fortsætter midt i juli med spænding til Uranus (pludselige hændelser). Alt kan ske ganske overraskende indtil slutningen af juli, hvor Mars gør ind i Løven. Her er det nævnte T-kvadrat og spændingen til Uranus virksomme.

Storkvadratet og T-kvadratet berører især dem som er født midt i Vædderen, Krebsen, Vægten og Stenbukken, dvs. mellem den 30. marts til 10. april, 1. juli til 12. juli, 2. oktober til 13. oktober og 31. december til 11. januar, eller hvis man har planeter placeret midt i disse tegn. Det er derfor oplagt for alle efterretningstjenester og alle folk i øvrigt uanset fødselsdato, at være særligt opmærksomme for at forebygge eventuelle terroranslag og selv lyse den lyskvalitet som de synes er vigtig, fx ”fred”, så denne vor tids svøbe kan blive minimeret. P

å grund af nymånen om lørdagen er det en god ide at vente med at starte nye projekter op og i stedet koncentrere sig om at få afsluttet allerede eksisterende projekter, da folk er lidt ude af sync følelsesmæssigt, både med sig selv og med hinanden denne dag, hvilket besværliggør enhver form for iværksætteri og samarbejde den kommende weekend. Så til trods for de ellers fine harmonier fra Neptun (idealisme), Uranus (nytænkning) og Venus (værdier) denne uge, vil selv de mest idealistiske og nytænkende møde meget modstand, da spændingerne denne uge som sagt er dominerende.

 

Mandag

Månen får i dag, som den hurtigst gående planet, lov til at demonstrere sin hurtighed ved i løbet af natten og morgenstunden at forlade ovennævnte storkvadrat og i løbet af denne dag danne harmoniske aspekter til både Saturn, Merkur, Uranus og Solen. Så i dag er der faktisk gode muligheder for at få ryddet op og afslutte eventuelle opgaver, der har været på standby, men samtidig ikke påbegynde nye projekter, pga. ugens mange spændinger og lørdagens nymåne. Læs indledningen.

 

Tirsdag

Denne dag og er ugens mindst uharmoniske dag, da Venus er i harmoni til Neptun (drømme), hvilket optimale betingelser for at kærlighed og menneskelige relationer (Venus) kan blomstre i dag og de omkringliggende dage, især for dem som er født mellem den 2.-5. marts, 2.-5. maj, 3.-6. juli, og 2.-5. januar uanset årstal og for dem som har personlige planeter placeret 12-15 grader i Fiskene, Tyren, Krebsen og Stenbukken. Merkur er i harmoni med Uranus og åbner op for nytænkning og at nye ideer kan se dagens lys, selv om alle ideer måske ikke er lige gennemtænkte, da morgendagens konjunktion mellem Merkur og Solen også virker i dag. Derudover er der med Måne/Mars-aspektet også en stor lyst til aktiviteter fra ca. 13.30 til kl. 21 om aftenen og fra kl. ca. 20 til langt ud på natten kan drømmene og følelserne frit udfolde sig, når Månen er i harmoni med Neptun.

 

Onsdag

I dag går både Solen og Merkur ind i Krebsen og giver plads til at dem som er født i den første uge af Fiskene, Tyren, Krebsen, Jomfruen, Skorpionen til at komme ”lidt mere på banen” og frem i lyset (Solen) og kommunikere (Merkur) deres meninger ud den næste uges tid, men da Merkur er forbrændt af Solen (i konjunktion) i dagene her omkring kan tankerne godt gå lidt for stærkt og afstedkomme mental stress, hvis man ikke er i stand til at slå tankerne fra en gang imellem.

 

Torsdag

En lidt hektisk dag med masser af kommunikation, da Månen nu er kommet ind Tvillingerne og om aftenen går i aspekt til både Jupiter og Neptun, så man kan godt ”slå koldt vand i blodet” og ikke lægge alt for meget i sine følelser, da de godt kan være lidt ude af proportioner (Jupiter) og måske en anelse for fantasirige (Neptun).

 

Fredag

Med Månens spænding til Saturn mellem kl. 10.30 og 16.30 er der i dette tidsrum lagt en dæmper på denne fredag, som klart står i ”alvorens tegn”. Godt at det er weekend, vil de fleste nok tænke, når de trætte og måske skuffede (Saturn) går hjem fra jobbet. Lidt mere gang i den kommer der dog om aftenen, når ovennævnte aspekt afløses af Månens harmoni med den opfindsomme og ideskabende Uranus i tidsrummet mellem kl. 16.30 til omkring midnat.

 

Lørdag

Dette er ugens højdespringer hvad antallet af aspekter angår og også den mest spændingsfyldte dag i ugen, da Månen om aftenen kl. 21.09 (eksakt) aktiverer det T-kvadrat mellem Jupiter, Pluto og Mars, som er nævnt i indledningen. Venus (værdier, kærlighed) er i harmoni med Pluto (intensitet), så det er de store lidenskaber som er på banen både i går, i dag og i morgen. Men selv om der er grobund for stærke og intense kærlighedsoplevelser er det på grund af nymånen ikke det mest optimale tidspunkt at starte et nyt forhold op på (Læs indledningen). Derudover danner Månen i Krebsen 4 andre aspekter. Måne/Merkur-konjunktion om formiddagen, hvor foreløbige (ikke alt for holdbare) aftaler (Merkur) kan blive indgået. Måne/Mars-konjunktionen om aftenen, hvor aktivitetsniveauet (Mars) kan være højt og hvor følelserne godt kan ”kan galoppere afsted” med en og man kan let overreagere, hvis ikke man tæller til 100 inden at man reagerer, da Månen i Krebsen meget let kan føle sig ”trådt på”. Samtidig går Månen om aftenen i aspekt til både Jupiter og Neptun, hvilket yderligere forstærker ovennævnte tendens. Da Månen som nævnt aktiverer det i indledningen nævnte T-kvadrat i timerne fra ca. kl. 17.30 til lige efter midnat (dansk tid), vil det være en god ide beskæftige sig med nogle tryghedsskabende (Krebsen) aktiviteter og prøve at forholde sig nogenlunde roligt denne lørdag aften, som ser ud til at blive den mest spændingsfyldte aften i mands minde. Læs hvem som er mest berørte af T-kvadratet i indledningen.

 

Søndag

Lørdagens stærke spændinger fortsætter i dag, hvor Mars i Krebsen er i eksakt spænding til Jupiter i Vægten og i tiltagende spænding til Pluto i Stenbukken, hvilket giver grobund for at nogle gerne går ind i en konflikt og til yderligheder (Pluto) for at kæmpe (Mars) for deres religiøse/ politiske overbevisning (Jupiter) eller nationale interesser. Stammementaliteten vil være fremherskende, og det vil være svært at finde et kompromis i forhandlinger – også de næste 4-5 uger, da Mers midt i juli går i spænding til Uranus. Se evt.  også indledningen.

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Derfor bør du vælge at lægge cigaretterne på hylden

Derfor bør du vælge at lægge cigaretterne på hylden

Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at droppe cigaretterne. Økonomi, lugt og sundhed er nok nogle af de vigtigste.

Opsæt en regnvandsbeholder og udnyt dit regnvand

Opsæt en regnvandsbeholder og udnyt dit regnvand

Opsæt en regnvandsbeholder og udnyt dit regnvand. Diverse aspekter af dit havearbejde bliver gjort helt uden, at du skal gøre noget aktivt for det. I stedet kan du læne dig tilbage med enten en god e-bog eller en god lydbog.

Forkæl dig selv med ting til boligen samt garderoben

Forkæl dig selv med ting til boligen samt garderoben

Der er flere måder, hvorpå du kan forkæle dig selv, og det er i princippet kun fantasien, der sætter grænser. Du kan overveje et weekendophold med kæresten eller et wellnessophold med veninderne, men det kan også være nogle håndgribelige ting til eksempelvis garderoben eller boligen.

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for april – juni 2017

Kvartalshoroskoper for april – juni 2017

Kvartalshoroskoper for april – juni 2017 Hvad har du i vente i årets forårs måneder. Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER  Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoper for april – juni 2017! . VÆDDEREN  Du vil opleve, at det i perioder vil blive stressende, og du vil […]

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 25 Ugen, der kommer Denne uge er domineret af spændinger fordi den starter med det stærkeste […]

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Vigga Wagtberg: Hvad er dine følelsesmæssige behov?

Vigga Wagtberg: Hvad er dine følelsesmæssige behov?

Hvis din kæreste skal have en chance for at vise dig sin kærlighed, har han brug for at kende vejen til dit hjerte først. Her får du inspiration til at mærke efter hvilke følelsesmæssige behov du har.

Tini Owild: Derfor kan (nogen) kvinder ikke pakke kuffert

Tini Owild: Derfor kan (nogen) kvinder ikke pakke kuffert

Tini: Det kan lade sig gøre at pakke en kuffert, der ikke er tynget af overvægt og indeholder det helt rigtig til HELE din ferie. Få mine 4 bedste råd til at pakke den optimale feriekuffert

Julie live fra Modeugen i Paris: Der er fundet GULD

Julie live fra Modeugen i Paris: Der er fundet GULD

Find dine disko-guldklæder frem, tilsæt sorte leggings eller jeans, så har du et hit