Astrologiske tendenser for ugen der kommer

 

fødselshoroskoperKvindetid bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer.

Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her 

 

Uge 1

Ugen, der kommer

Mars/Neptun-konjunktionens harmoni med Solen begyndte at virke i sidste uge, men den virker stort set hele uge 1 med, men mest i starten af ugen. Det vil sige, at der også er masser af drømme og kreativitet i årets første dage, og mange har en ekstra god intuition – nogle er ekstra meget sensitive, for ikke at sige direkte clairvoyante.

T-kvadratet mellem Pluto, Uranus og Jupiter fortsætter også, selv om det ikke er eksakt i årets begyndelse. Til gengæld kommer der her følgeskab af Solen, som er i eksakt konjunktion med Pluto lørdag, men det er hele T-kvadratet, der på den måde udløses. Dette kan give trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Det er heldigt, at Mars plejer at opføre sig godt i Fiskene, så bøder det lidt på den uro, der traditionelt er omkring nytåret.

Dette aspekt har især indflydelse på de personer, der er født i perioden 2.1., 10.1., 1.4.-9.4., 3.7.-10.7. og 3.10-10.10, uanset årstal – altså i de såkaldt kardinale tegn. I øvrigt gælder det også dem, der har andre personlige planeter stående i samme område af de 4 kardinale tegn Væddere, Krebsen, Vægten og Stenbukken.

Merkur er stadig retrograd, så man skal generelt tænke sig om to gange, før man skrider til handling og i det hele taget være forsigtig, når det handler om vigtige aftaler og investeringer. Her skal det lige indskydes, at mandag og tirsdag dog har ret gode energier, når man ellers ser bort fra den baglænsgående Merkur. Så læg vigtige møder og aftaler her.

MANDAG

En fin dag til mange aktiviteter, selv om Merkur stadig går baglæns. Hele formiddagen har vi glæde af hygge- og kvalitetsplaneten Venus, der konjugerer med Månen og giver mange en ret god start på det nye arbejdsår. Kl.10.57 går Månen ind i det fredfyldte Fiskenes tegn og giver et par dage med behov for drømmerier og kreativitet. I dagtimerne står Månen flot til Merkur og noget af dennes mere negative virkning bliver dermed svækket. Alt i alt en god og spændende dag.

TIRSDAG

De gode takter fortsætter. Venus går kl. 8.47 ind i Fiskene, hvorved værdier går i den meget bløde retning, selv om vi befinder os i de hårde kontanters tegn, Stenbukken. Merkur står godt til Venus og giver tolerance, forståelse og god forhandlingsvilje. Man bøjer sig mod hinanden i forståelse. I timerne midt på dagen – i realiteten alle dagtimerne – står Månen godt til Solen og skaber helhed og harmoni. Sidst på dagen og om aftenen står den på dybde og intensitet på grund af Månens harmoni med Pluto. Det er de dybe følelsers tid nu.

ONSDAG

Kl. 15.17 går Merkur ind i Skytten og giver mere optimisme og humør. Pas dog på ikke at blive letsindig og tag kun chancer, hvis det føles helt rigtigt – den retrograde Merkur kan ellers spille dig et puds. Kl. 17.20 går Månen ind i Vædderen og giver et par aktive dage med energien i top og fart over feltet. Samtidig er Månen i spænding til Merkur, og det kan godt hæmme hukommelsen og kommunikationsevnen. Man kan få sagt tingene hårdere end man ønsker.

TORSDAG

i dag er der kun et enkelt aspekt, som er mellem Månen og Solen, der er i spænding og kan medføre humorsvingninger og stemningsskift. Det sker hovedsageligt i aftentimerne.

FREDAG

Her har vi ugens højdespringer, hvad astrologiske faktorer angår. De handler alle om Månen, så man kan roligt sige, at mange rent følelsesmæssigt kommer vidt omkring på en sådan dag. Dagens begynder med to spændinger, der giver oprør og uro, da Månen udløser hele T-kvadratet, der er nævnt i indledningen. Man bør passe på, hvad man siger og gør fra den tidlige morgenstund. Aspektet begynder allerede omkring midnat og kan derfor bevirke, at mange sover uroligt, måske fordi man har fået en urolig afslutning på aftenen før. Hvad angår aspekterne om morgenen får man dog noget hjælp af Månens harmoni med ansvarets og stabilitetens planet Saturn. Derfor bliver uroen og utålmodigheden begrænset, så det ikke udarter for meget.

Aftenen bliver derimod mere rolig end fredag aftener er gennemsnitligt. Naturligvis vil en del altid rammes, hvis der er spændinger i eget horoskop, sådan er det jo. Men på den anden side: Hvis man er klar over spændingerne, så kan man komme igennem det på en god og lærerig måde, der øger erfaringsmassen. Månen står godt til Merkur, og det øger kommunikationen og forståelsen. Kl. 21.18 går Månen ind i Tyren og giver et par dage med behov for nydelse og kvalitet.

LØRDAG

I dag står Solen eksakt på Pluto, hvilket ofte kan give konfrontationer med én selv og/eller andre. Negative følelser stiller krav om forløsning, og det er ikke noget, der kan klares med overfladesnak. Pluto vil i dyden for at få fat i nældens rod. Om eftermiddagen og om aftenen danner Månen dog to meget harmoniske aspekter, der gør, at man generelt nok skal komme igennem tingene, men helt at undgå konfrontationer skal man ikke regne med – især ikke, hvis man laver overspringshandlinger eller på anden vis fortrænger følelserne. Eftermiddagen er fredelig nok, hvis man bruger fantasien og intuitionen – og måske beder en bøn til universets stærke energier.

Om aftenen er der tale om åbne og direkte energier på følelsesområdet. Mange har modet til at sætte de helt rigtige ord på følelserne, også hvis det kan gøre ondt.

I dag går Merkur direkte igen, hvilket fremmer kommunikation og forståelse, men der går lige lidt tid, hvor den står næsten stille (stationær), før den kommer helt op i omdrejninger igen.

SØNDAG

Månen danner midt på dagen aspektet ’Guds finger’ sammen med Jupiter og Saturn. Her er det derfor godt at beslutte ting omkring følelser, hjem, familie, nærhed – specielt i forhold til vækst og ansvarlighed. Man kan fx beslutte eller aftale forhold omkring familieforøgelse, giftermål eller flytning.

Kvindetidskort1

Kommentarer skrevet af andre
 • Eva

  19. august 2016 kl. 23:35

  Jeg bliver overrasket hver gang jeg læser Min mand eller mit eget horoskop. Synes dog at Min mand passer bedre til ham end mit. Læser horoskoper i perioder, når jeg går og keder mig lidt, eller hverdagen bare kun er hverdag. Hver gang så passer det. Jeg er har i mine yngre dage været lidt overtroisk så derfor læser jeg først horoskoper når dagen er ved at slutte. For jeg vil ikke have at horoskoper skal have indflydelse på Min dag. Men stort set præcis er den. Jeg forstår det egentlig ikke. Læser det kun lidt for sjov. Måske man skal læse lidt mere om Det? Spændende.

 • lene christiansen

  8. juli 2016 kl. 12:38

  Som stenbuk og …mig selv…har jeg stor interesse i at læse perspektiverne for ugen, der kommer. Ofte sker det retrospektivt, og jeg genkender mange af de spændinger, der har været…læser jeg forlæns har jeg en virkelig god guideline, især hvis en periode er kritisk.
  mvh
  Lene

 • Lise

  4. februar 2016 kl. 09:45

  Normalt lever jeg i nuet, men som skorpion er jeg meget spirituel og mange ting har tendens til at være rigtige på mine horoskoper.

  Nogle gange sker det ikke på den dag jeg læser men næste dag.
  Interessant :)

 • Betina

  23. januar 2016 kl. 10:54

  Meget relevant og spændende iagttagelser af planeternes vekselvirkning på os.. Er vild med tanken om hvordan det har indflydelse på vores sindstemninger når energierne vender. Inspirerende læsning tak Betina Maj

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Fire ting du skal have styr på, før du rejser til udlandet

Fire ting du skal have styr på, før du rejser til udlandet

At rejse til udlandet kan være en spontan handling, men det er det sjældent. Skal din udlandsrejse blive en succes, skal du bruge tid på at planlægge rejsen.

Vinterens mange påklædninger

Vinterens mange påklædninger

Det er svært at finde ud af med den danske vinter, og derfor må vi også være forberedt og sørge for at have både striktrøjer og regnjakken klar. Når det danske vejr er så uforudsigeligt.

Jakker til outdoor behøver ikke være kedelige

Jakker til outdoor behøver ikke være kedelige

Jakkens praktiske funktion har på en eller anden måde udelukket den fra tidernes skiftende tøjtrends, måske fordi det vandafvisende stof skriger spejderlejr og vandreture i Sverige. Omvendt er det paradoksalt, at en så hyppigt brugt beklædningsgenstand igennem årene har fået så lidt opmærksomhed sammenlignet med eksempelvis vinterfrakken.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  Uge 9 Ugen, der kommer Mandag kl. 1.19, hvor de fleste sover dybt, er det ekstra kraftige T-kvadrat […]

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Fik du læst disse?
Julen 2015 Boligcious style

Julen 2015 Boligcious style

Jeg er dybt forelsket i de smukke julekugler fra Lyngby Porcelæn. Tror faktisk aldrig jeg har set noget så smukt. Lagene i porcelænet er ikke bare lige sådan at lave, det kræver en helt særlig teknik, som meget få mestrer.

Lucy Lee: 5 ingredienser til et lykkeligt liv

Lucy Lee: 5 ingredienser til et lykkeligt liv

Er du lykkelig? – hvis du skal tænke over svaret for længe, så har du måske brug for at finjustere dit liv og finde frem til det, der virkeligt gøre dig glad

Forelsket i en morder

Forelsket i en morder

Det er svært at være forelsket i en mand i syv år og vide, at man aldrig vil kunne røre ham, men med tiden lærer man, at der er andre måder at opnå nærhed på. Det at vide, at han har kysset det brev, man sidder med, pludselig er det bare så dejligt, at hans læber har rørt papiret