fisk
19. februar - 19. marts
Se andre horoskoper

Fisk

Dagshoroskop, Mandag den 27. februar

Der skal ske noget nyt, du trænger nemlig til forandring. Hold dig ikke tilbage, men kast dig over de ting, du finder spændende og ikke mindst udfordrende.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
   
    
     
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 9

Der kan opstå mange forviklinger, men du vil komme igennem det. Træf selv dine beslutninger, du har en god intuition, og det vil hjælpe dig. Du kan med held gøre en status, det vil hjælpe dig til at se, hvor du skal sætte ind. En god ven vil også være klar med brugbare råd.

PS: Du kan få en uventet gevinst.

Måneds- og kærlighedshoroskop for februar 2017

Du er i stand til at komme langt på jobbet, hvis du planlægger godt, holder dig til struktur og arbejder hård. Anden halvdel af måneden bliver dog den mest produktive, da du kan have svært ved at fokusere, og du forfalder til at dagdrømme. Gode økonomiske muligheder viser sig, hvis du er i stand til at træffe hurtige beslutninger.

Der er ingen tvivl om, at du og din partner virkelig nyder at forkæle hinanden. Det kan blive en af de dyrere måneder, men har I pengene så kast jer ud i det. Du holder af romantik, og det bliver sikkert til mere end en romantisk filmaften. Hvis du er single, så er det tiltrækning, mere end venskab, der er afgørende. Egentlig er du mest af alt til en dejlig, hed men kort affære, som virkelig får jorden til at ryste under dig.

Din bedste flirt er: Skorpion og Løve

Læs dit kvartalhoroskop HER

Årshoroskop for 2017

fisk

Når du sætter din nogle mål, så er der ingen tvivl om, at du arbejder hård og dedikeret, og derfor nok skal nå det, du ønsker. Du har en virkelig god intuition, om du med held kan benytte til at træffe de rigtige beslutninger. Det bliver et godt år for dig.

.

Job og økonomi

Du trives bedst, når du selv har ansvar for dine opgaver, og der ikke er indblanding fra andre. Det kan komme til konflikter med dine overordnede, og autoriteter i det hele taget, da du er meget selvstændig og vil blive set som ufleksibel. Træd et skridt tilbage og se det hele lidt udefra. Du kan med held begynde at studere eller tage nogle kurser, der vil gøre dig glad og stille din store nysgerrighed. Du tjener, men bruger også mange penge i år.

Kærlighed og hjemmet
Især i første halvdel af året er der positiv fokus på kærlighed og parforhold. Hele året bliver dog dejligt med masser af harmoni, om du er i et parforhold, eller du er single. Det kræver dog, at du og din partner bruger tid sammen. Find på noget spændende, som I kan være fælles om. Hvis du er single, er du sikkert mere fokuseret på arbejde og karriere end på kærlighed og flirt. Der vil dog dukke uventede mulighede op. Der er ikke tegn på flytning.

Årets råd: Det er ok at være ambitiøs, men glem ikke de mange skønne mennesker som du har i dit liv.

Kvindetid artikler
Fire ting du skal have styr på, før du rejser til udlandet

Fire ting du skal have styr på, før du rejser til udlandet

At rejse til udlandet kan være en spontan handling, men det er det sjældent. Skal din udlandsrejse blive en succes, skal du bruge tid på at planlægge rejsen.

Vinterens mange påklædninger

Vinterens mange påklædninger

Det er svært at finde ud af med den danske vinter, og derfor må vi også være forberedt og sørge for at have både striktrøjer og regnjakken klar. Når det danske vejr er så uforudsigeligt.

Jakker til outdoor behøver ikke være kedelige

Jakker til outdoor behøver ikke være kedelige

Jakkens praktiske funktion har på en eller anden måde udelukket den fra tidernes skiftende tøjtrends, måske fordi det vandafvisende stof skriger spejderlejr og vandreture i Sverige. Omvendt er det paradoksalt, at en så hyppigt brugt beklædningsgenstand igennem årene har fået så lidt opmærksomhed sammenlignet med eksempelvis vinterfrakken.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  Uge 9 Ugen, der kommer Mandag kl. 1.19, hvor de fleste sover dybt, er det ekstra kraftige T-kvadrat […]

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Fik du læst disse?
Birgitte Baadegaard: Mænd og kvinder på arbejde

Birgitte Baadegaard: Mænd og kvinder på arbejde

På en stor nordisk ligestillingskonference i København i 2013 formastede jeg mig til at foreslå i plenum, at der vel også – ud over opdragelse og sociale konstruktioner – lå en vis mængde biologi til grund for dem, vi er. Mit forslag affødte et ramaskrig, og i en senere afstemning fik min pointe sølle 5,6 % af stemmerne over listede årsager til forskelle mellem mænd og kvinder.

The Wedding Planner: Bryllupskagen – skal se fantastisk ud og smage himmelsk

The Wedding Planner: Bryllupskagen – skal se fantastisk ud og smage himmelsk

The Wedding Planner Mie, fortæller om trends og traditioner vedr. kagen

Malene fra Boligcious: Overraskende nyheder fra Kähler

Malene fra Boligcious: Overraskende nyheder fra Kähler

Ursula er tilbage! Ursula er en af Danmarks største designklassikere er tilbage. Kähler relancerer det tidsløse stel.