skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Weekendhoroskop

Det er en god ide, hvis du starter weekenden stille og roligt. Planlægning og fokus er nøgleordet, da du ikke har den store energi og trænger til en pause.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
   
  
 
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Tyr
20. april - 20. maj
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 3 – 2017

Der er fokus på din økonomi, og der er vigtigt, at du har styr på pengene. Undlad at indgå nye aftaler, hvis du ikke kan gennemskue dem. Du kan til tider føle dig meget træt, og er vil et godt grin faktisk give dig alt den nye energi, du har brug for. Find på noget sjovt ind i mellem.

PS: Sig ja tak til interessante arrangementer.

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2017

Kun få har et overblik, og er struktureret som dig. Derfor vil du også blive bedt om hjælp og råd. Sørg for, at du får ordnet dit eget først, og brug tid på at tjekke dine ting igennem, så du ikke begår fejl. Pas på pengene, du kan foretage investeringer, der ikke er gode. Pas også på dine ejendele.

Det bliver en rigtig hyggelig måned for dig, der har en partner. I bliver hurtig enige om fælles projekter, og nyder at bruge tid sammen. Der er en dejlig harmoni og flirt i luften. Hvis du ikke har en partner, så må kærligheden komme til dig. Du vil ikke være så opsøgende, så det fungerer bedst, hvis den banker på din dør. Et familiemedlem kan også arrangere en date, der bliver ganske god.

Din bedste veninde er: Vandbæreren

Din bedste flirt er: Skytten og Vædderen

Læs dit kvartalhoroskop HER

Årshoroskop for 2017

skytte

Det er i år, at du vil lægge et virkelig stærkt fundament til de mange kommende år. Overblik og struktur er vigtige parametre i din succes, samtidig med, at du må arbejde hård. Resultaterne vil ikke udeblive, og det gælder på alle områder af dit liv.

.

Job og økonomi

Du kan med held lægge meget ambitiøse planer for job og karriere, men det har du sikkert allerede. Du er god til at samarbejde med andre og især i første halvdel af året, vil dette få dig langt. Senere har du mere brug for plads til at side alene med dine ting. Du har lagt meget energi og arbejde, hvor du er nu, og du vil nu se resultaterne. Derfor er det ikke sandsynligt, du ønsker et jobskifte. Du er god til økonomi, og du får meget ud af dine penge.

Kærlighed og hjemmet

Der vil ikke være de store ændringer i dit parforhold. Det fungerer godt imellem jer, da du arbejder for det, tager ansvar og er loyal. Der er respekt og harmoni, men nogle gange må du godt slappe lidt af og bare finde på noget sjovt, som I kan foretage jer sammen. Hvis du er single, kan du se frem til et socialt år, hvilket bringer mange dejlig muligheder for flirt og romantik. Du nyder at gøre noget ved boligen, så denne bliver mere smuk og harmonisk.

Årets råd: Tag dig tid til at rejse på det indre plan. Lader du dig flyde lidt væk, får du mange gode ideer.

Kvindetid artikler
Når man får ubudne gæster med hjem fra daginstitutionen

Når man får ubudne gæster med hjem fra daginstitutionen

Når man får ubudne gæster med hjem fra daginstitutionen. Hvilke ”kæledyr” er egentlig værd at kende til, når man som forældre sender sine børn afsted i daginstitution?

Det Levende Parforhold – workshop ved Katrine Axholm

Det Levende Parforhold – workshop ved Katrine Axholm

Det Levende Parforhold – workshop ved Katrine Axholm

Fem superfine effekter til at gøre boligen retro

Fem superfine effekter til at gøre boligen retro

Hvad forbinder vi med retro stil, og hvilke elementer kan være med til at få den rette stemning i hjemmet? Vi kommer her med 5 bud på superfine og retro elementer til indretningen.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  Uge 3 Ugen, der kommer Merkur står for kommunikation, og den er uaspekteret i ugens begyndelse. Derfor er […]

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Fik du læst disse?
The Wedding Planner: Denise & Anders bryllup

The Wedding Planner: Denise & Anders bryllup

Brudeparrets beslutning: Holde budgettet og skære i gæstelisten eller invitere alle?

Boligcious: Børneværelser du gider opholde dig i

Boligcious: Børneværelser du gider opholde dig i

Har du tilbragt et utal af timer på et hårdt gulv som tilskuer til dit lille barns leg?

Hvad er der sket med begrebet festtøj?

Hvad er der sket med begrebet festtøj?

Er det ok at troppe op til fest i Hunter gummistøvler og jeans?