vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Weekendhoroskop

Du kan med held bruge energi på at få ryddet lidt op. Du kan få skabt plads til nye projekter og ideer. Det gælder især på hjemmefronten, i din bolig.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
   
   
   
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Løve
22. juli - 22. august
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 3 – 2017

Det kan knibe med overblikket først på ugen, der er meget, du må tage dig af, og det kan være svært at nå det hele. Når det gælder opgaver hjemme, kan du med held få familien til at tage fat, også selvom det normalt er dine opgaver. Du skal nok nå det hele, men ikke helt uden stress.

PS: Du har brug for en time out ind i mellem.

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2017

Du er ikke så udadvendt, som du plejer. Det er de nære ting, der betyder mest for dig i denne måned. Bolig, familie og dit daglige arbejde. Tag dig tid til at nyde de små ting, og undlad at starte diskussioner med andre. Pas også på, når du færdes i trafikken, ingen mobiltelefon eller lignende.

Hvis du er single, kan du finde flirt og parforhold, gennem dit daglige arbejde eller kollegaer. Du kan blive lidt usikker på dig selv, eller tvivle på dit eget værd, men det har du bestemt ingen grund til. Det skal vær sjovt, og du skal kunne grine med din partner. Er du allerede i et forhold, så find på noget sjovt, I kan foretage jer sammen. Bring noget leg og lethed ind i jeres forhold, og hyg jer hjemme.

Din bedste veninde er: Krebsen

Din bedste flirt er: Tvillingen og Jomfru

Læs dit kvartalhoroskop HER

Årshoroskop for 2017

vaegt

Dette er dit år, mulighederne kommer til dig hurtigt og uventet. Du vil få held med de projekter, du starter, og der vil være mange dejlige stunder med familien og gode venner. Du får inspiration og ideer fra mennesker, du møder, så vær åben og udadvendt.

.

Job og økonomi

Når det kommer til økonomi og penge, bliver det et særligt godt år. Du vil nærmest tiltrække penge, men du skal passe på med, at du så ikke bare bruger løs. Det er ikke job og karriere, der er mest fokus på. Du vil stadig have mange gode muligheder for at opnå det, du ønsker, men du vil sikkert blive på din nuværende arbejdsplads, med mindre du bliver nød til at finde et nyt job. Der kommer nye projekter og spændende opgaver, og det er nok for dig.

Kærlighed og hjemmet

Hvis du ikke er i et forhold, vil et uventet møde lave om på det. Det sker, når du mindst venter det. Det eneste du skal gøre er at komme ud og møde andre mennesker, foretag dig noget impulsivt. Er du i et forhold, så er der en særlig forståelse, nærhed og tiltrækning imellem jer. I vil være i stand til at træffe fælles beslutninger omkring jeres bolig, og der kan godt være, at der nu skal ske noget helt andet. I bør undgå voldsomme skænderier.

Årets råd: Hvis du løsner tøjlerne lidt og bare lade dig flyde med, det bliver ikke virkelig spændende.

Kvindetid artikler
Når man får ubudne gæster med hjem fra daginstitutionen

Når man får ubudne gæster med hjem fra daginstitutionen

Når man får ubudne gæster med hjem fra daginstitutionen. Hvilke ”kæledyr” er egentlig værd at kende til, når man som forældre sender sine børn afsted i daginstitution?

Det Levende Parforhold – workshop ved Katrine Axholm

Det Levende Parforhold – workshop ved Katrine Axholm

Det Levende Parforhold – workshop ved Katrine Axholm

Fem superfine effekter til at gøre boligen retro

Fem superfine effekter til at gøre boligen retro

Hvad forbinder vi med retro stil, og hvilke elementer kan være med til at få den rette stemning i hjemmet? Vi kommer her med 5 bud på superfine og retro elementer til indretningen.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  Uge 3 Ugen, der kommer Merkur står for kommunikation, og den er uaspekteret i ugens begyndelse. Derfor er […]

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Fik du læst disse?
Malene: Jeg blev forført af Kristina Stark

Malene: Jeg blev forført af Kristina Stark

Malene fra Boligcious: Kristina kombinerer form og funktion i enkelt og stilrent design. Virkelig lækkert formsprog, med en snært af humor!

Er du – og hele din familie – klar til sommer?

Er du – og hele din familie – klar til sommer?

De fleste forældre ved, at en af de vigtigste ting at være opmærksom på er, at ens barn er klædt på efter vejret og temperaturerne. Det er vigtigt, at det ikke bliver for varmt, da børn dehydrerer hurtigere end voksne.

Susanne starter tantrabehandler-uddannelse

Susanne starter tantrabehandler-uddannelse

Læs om uddannelsen til tantramassage-behandler