Kærlighedshoroskoper for maj

 

 

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Kærlighedshoroskoper for maj

Så er der kærlighedshoroskoper for maj. De er skrevet af astrolog Lykke Larsen – rigtig god fornøjelse!

Læs med her og se om det bliver en fantastisk romantisk og hed måned. Udnyt de spændende muligheder der viser sig, det kan betale sig at tage en chance og kaste sig efter kærligheden. Forårsforelskelserne blomstre.

 

  .

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.48.38VÆDDER

Efter en måned med sjov og flirt, bliver det nu mere seriøst. Det bliver stillet krav til dig, og du må træffe beslutninger. Du kan have flere at vælge imellem, hvis du er single, men her skal du passe på med ikke at blive for kritisk. Du kan ende op alene, fordi der ikke er nogen, der er god nok. Er du i et parforhold, så kan der opstå en mindre krise. Det er vigtigt, at I taler om tingene og, at du lægger låg på dit temperament.

Din bedste flirt er: Fisk eller Vægt

 

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.46.10TYR

Der er stor fokus på kærlighed og parforhold, på den dejlige, positive måde. Det er ingen tvivl om, at du kan finde en partner, hvis du er single. Det kræver dog, at du selv tager initiativet. Når der er noget, du vil have, skal du derfor ikke holde dig tilbage. For dig der er i et forhold, bliver det en særlig sensitiv og dejlig måned. Du har brug for nærhed, og du er meget optaget af din partner og jeres forhold.

Din bedste flirt er: Skytte eller Krebs

 

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.48.50TVILLING

Du og din partner kan stå langt fra hinanden, det er ikke let at blive enige om noget. Du vil helt sikkert mene, at det er ham der er ufleksibel og til dels også kedelig. Pas på med, at du ikke får sagt noget, som du senere kommer til at fortryde. Er du single, vil du være så kritisk, at du sikker ikke lader nogen komme tæt på. Det kan også knibe med selvværdet, derfor vil du holde dig lidt tilbage og ikke være så flirtende som ellers.

Din bedste flirt er: Løve og Jomfru

 

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.49.09KREBS

Det er vigtigt for dig, at du og din partner taler godt sammen, at der er en god forståelse mellem jer. Der må gerne ske lidt ud over det sædvanlige så arranger noget spændende, som I kan være fælles om. Er du ikke i et forhold, så bliver du tiltrukket af intelligens mere end udseende. Det er vigtigt, at du føler dig udfordret og ikke kommer til at kede dig. Du bør ikke være tilbageholdende, og bange for at tage initiativ.

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skorpion

 

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.45.26LØVE

For dig der er i et parforhold, vil du opleve, at du kan gå og blive irritabel og sur på din partner. Det kan være de mindste ting, der udløser det. Der er ikke så meget at gøre ved det, men hold lidt igen når du kan, for det skaber problemer. Vær dog åben om det, som du virkelig ikke kan leve med. Er du single, ser det straks anderledes ud. Der er nemlig mulighed for romantik først på måneden. Misforståelser kan dog opstå senere.

Din bedste flirt er: Tvilling og Vandbærer

  

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.49.24JOMFRU

Du har en tendens til at tage jobbet med hjem, og da der er en del udfordringer på den front, kan du være noget svær at være sammen med. Hæng dig ikke i detaljer, men prøv i stedet at tage et skridt tilbage og se tingene udefra, eller tag en timeout for dig selv. Hvis du ikke er i et forhold, vil du opleve, at kærligheden kommer, når du mindst venter. Er du opsøgende og aktiv, sker der ikke så meget, desværre.

Din bedste flirt er: Stenbuk og Fisk

 

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.49.17VÆGT

Der er ingen tvivl om, at du og din partner taler godt sammen. I er virkelig på bølgelængde, vil de samme ting og nyder hinandens selskab. Derfor kan I også lægge nogle gode fælles mål. Hvis I tænker over at flytte, så vil det også være muligt. Er du single, så er det vigtigt, at en potentiel partner har noget at byde på i form at intelligens og venskab. Du kommer hurtigt til at kede dig, du har brug for kvalificeret modspil.

Din bedste flirt er: Tyr og Tvilling

 

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.46.23SKORPION

Hvis du er single, kan det blive en virkelig dejlig måned, især først på perioden. Et møde kan hurtigt udvikle sig og blive meget spændende. Der er dog også en chance for, at det er ovre, nærmest inden det er begyndt, og det skyldes, at du siger fra. Har du en partner, vil I nyde at gå ud sammen. Det giver en pause fra alle de dagligsags rutiner. Du kan blive lidt kritisk, men måske har der mere noget med dig selv at gøre…

Din bedste flirt er: Vædder og Skytte

 

SKYTTE

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.49.17

I det daglige fungerer du og din partner godt sammen. I nyder at have fælles opgaver, hvor I også har mulighed for at få en god snak. Der er en skøn harmoni imellem jer, så i det hele taget bliver det en dejlig og let måned. Hvis du ikke er i et forhold, så vil forårsforelskelsen lade vente på sig. Misforståelser opstår, og du vil mene, at dem du møder er alt for ustabile. Tag lidt let på tingene og regn ikke med noget seriøst.

Din bedste flirt er: Jomfru og Tvilling

 

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.48.59STENBUK

Find din mere diplomatiske og fleksible side frem, så vil det nemlig gå meget bedre mellem dig og din partner. Du kan være utrolig direkte, og det kan være sårende, også selvom du ikke mener det så slemt. Der er en dejlig tiltrækning mellem jer, som I bør give jer hen til. Er du single, så vil du fortrinsvis møde en partner gennem familie eller venner. Det kan også være en tidligere flirt, der atter dukker op i dit liv.

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk

 

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.40.44VANDBÆRER

Du kan være lidt egoistisk, hvilket faktisk også er ok. Der er ingen tvivl om, at når du selv har det godt, så har du nemlig også mere overskud til dit parforhold. Inden du træffet beslutninger, der angår jer begge, så tal med din partner, ellers ender det med gniderier. Du er ikke til pjat, derfor er der heller ikke let at få dig med ud på en date. Det skal være noget ganske særligt, før du har lyst til at kaste dig ud i noget.

Din bedste flirt er: Krebs og Løve

 

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 00.46.00FISK

Et nyt forhold er ikke, hvad det ser ud til, desværre. Du tillægger nemlig den potentielle partner langt mere, end denne kan leve op til. Vær derfor forsigtig med, hvad du kaster dig ud i. Er du i et forhold, så kan det ikke undgås, at der opstår nogle udfordringer. Det skyldes faktisk mest dig, og derfor er det vigtigt, at du er åben og kommunikere, så din partner ikke skal gætte sig til, hvad det er, du egentlig vil.

Din bedste flirt er: Vægt og Løve

 

Kommentarer skrevet af andre
  • Lone

    1. maj 2015 kl. 13:59

    Jeg er vægt og min partner er fisk, og vi venter os, med termin til november.
    Er der ikke en samligning på vægt og fisk i kærligheds horoskop ?

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Når man får ubudne gæster med hjem fra daginstitutionen

Når man får ubudne gæster med hjem fra daginstitutionen

Når man får ubudne gæster med hjem fra daginstitutionen. Hvilke ”kæledyr” er egentlig værd at kende til, når man som forældre sender sine børn afsted i daginstitution?

Det Levende Parforhold – workshop ved Katrine Axholm

Det Levende Parforhold – workshop ved Katrine Axholm

Det Levende Parforhold – workshop ved Katrine Axholm

Fem superfine effekter til at gøre boligen retro

Fem superfine effekter til at gøre boligen retro

Hvad forbinder vi med retro stil, og hvilke elementer kan være med til at få den rette stemning i hjemmet? Vi kommer her med 5 bud på superfine og retro elementer til indretningen.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  Uge 3 Ugen, der kommer Merkur står for kommunikation, og den er uaspekteret i ugens begyndelse. Derfor er […]

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Fik du læst disse?
Gitte Jørgensen: Min lykkestrategi – Cafébesøg med gode venner.

Gitte Jørgensen: Min lykkestrategi – Cafébesøg med gode venner.

Jeg var på cafe i søndags – og det er en god lykkestrategi for mig. At forlade computeren, pligterne og mødes med gode venner og veninder over en kop kaffe.

Jakob Olrik: Folkesygdommen “Single”

Jakob Olrik: Folkesygdommen “Single”

Jeg er SÅ træt af, at man skaffer sig seere ved at sygeliggøre singler og skabe problemer, der ikke er der. Jo, det er underholdende. Det er altid underholdende at udstille folk. Men helt ærligt, hvem er det reelt, der har et problem?

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Jeg er nået til en fase, hvor overgangsalder er blevet en fast del af mit ordforbrug, og jeg føler mig som en nysgerrig passager i et tog, (min krop) som kører mod en ukendt destination, og det eneste jeg aktivt kan vælge at gøre; er at nyde udsigten!