Kvartalshoroskoper for april – juni 2017

 

Kvartalshoroskoper for april – juni 2017

Hvad har du i vente i årets forårs måneder.

Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER 

Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoper for april – juni 2017!

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-22VÆDDEREN 

Du vil opleve, at det i perioder vil blive stressende, og du vil føle dig meget presset. Det er heldigvis ved at være overstået, og du vil resten af året være i stand til at høste frugterne af dit hårde arbejde. Gør en status og træf nogle vigtige beslutninger angående din karriere og dine mål. Du bliver i stand til at se mere klart, og du har en god intuition, som du kan bruge. Der er en dejlig fokus på kærlighed og parforhold, og det giver dig glæde i hverdagen. Der bliver mulighed for en flytning, hvis du også selv ønsker det, du kan også lave om i din bolig.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-25-46TYREN

Du har en god energi, og du vil opleve, at du i de næste måneder får succes med flere af dine planer. Det er ikke sandsynligt, at du skifter job, men du vil nå langt med dine projekter. Du er god til at arbejde sammen med andre, I vil nå kreative og anderledes løsninger, der vil være helt geniale. I det daglige kan der opstå gniderier mellem dig og kollegaer. Det er vigtigt, at tingene foregår på en ordentlig måde, og de er fair. Tager du en chance eller to, vil du ikke fortryde. Der er en god fokus på din økonomi, og du kan foretage særdeles lukrative investeringer.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-26-12TVILLINGERNE

Tager du dig tid til at gøre en status, strukturerer dine opgaver og får afsluttet gamle projekter, så vil du få plads til det spændende nye, der kommer til dig fra maj måned. Du vil have mange planer, men der er vigtigt, at du også sørger for at afstemme dem med de mennesker, der bliver involveret, kommunikationen er vigtig for succesen. Du kan gøre brug at dit netværk, og en ven eller mentor vil være til stor hjælp, når vigtige beslutninger skal træffes. Ikke alle aftaler vil være gode, og du må læse det med småt, så du ikke bliver snydt. Hold også et vågent øje med din økonomi.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-32KREBSEN

Der er stor fokus på nye tiltag og ny læring, og du kan med held kaste dig ud i kreative projekter. Du er særlig social og udadvendt, og du nyder at være aktiv sammen med både gode venner og kollegaer. Arranger derfor noget, som du finder spændende og interessant. Det kan være en forlænget weekend eller en rejse. Der skal være tid til at dagdrømme, tænke store tanker og lægge nye planer. Du har derfor brug for tid for dig selv ind i mellem. Det er tilladt at være lidt egoistisk, for det er også dig det drejer sig om og ikke kun dem, du omgiver dig med. Tænk over, hvad du ønsker.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-43LØVEN

Hvis du er for hurtig, kan du lave fejl, og du må tage afsluttede projekter frem igen for at gennemgå disse. Sæt tempoet bare lidt ned, det betaler sig i det lange løb. Du kan finde dig et nyt job eller få mere ansvar, hvor du er nu. Det er op til dig. Der vil opstå gniderier på dit daglige arbejde, og her må du passe på med, hvad du siger. Undlad alle former for sladder og lad dig ikke provokere. Du vil nyde at komme ud og rejse, det giver nyt perspektiv, og du finder ud af, hvad du ønsker fremover. I det hele taget har du brug for at opleve noget andet, så du inspirereres.

 skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-05

JOMFRUEN

Hvis du har gjort en status og arbejdet hård, vil du nu være på rette vej. Store ændringer indtræffer, og derfor er det nødvendigt med en god struktur. Ved du, hvad der er vigtigt for dig, vil det ikke være svært at træffe de rigtige beslutninger. Det gælder både, når det kommer til arbejde, mål og projekter. Arbejder du hård, vil du få succes. På hjemmefronten har du et godt overblik. Du styrer familien, og kan med held også kaste dig ud i diverse boligprojekter. Du er kreativ og dine ideer er mange, men du kan ikke trumfe din vilje igennem, du må være diplomatisk og fleksibel.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-26-21VÆGTEN

I starten af perioden foregår tingene mest på andres præmisser. Det kan virke meget uretfærdigt og ulige, men ser du på det store billede, og undlader at hænge dig i detaljer, går det lettere. I juni er der vigtige beslutninger, der skal træffes, både på bolig, familie området og med hensyn til job og karriere. Brug din intuition, den vil ikke svigte dig, og vær så opmærksom på detaljerne, hvis du skriver under på noget. Når det kommer til din dagligdag, job og hjemmeliv, så tag dig tid til at værdsætte de gode stunder. Du vil opleve, det er små ting, der gør en store forskel.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-30SKORPIONEN

Tøv ikke med at kaste dig ud i nye former for samarbejde og partnerskaber. Du får energi af at være sammen med andre, og ny inspiration. Du tager ansvar og sætte ind, hvor du ved, der skal ske ændringer. Derfor når du langt imod dine mål. Er du studerende, eller ved at tage kurser, kan du vælge at gå i en helt anden retning, end du først regner med. Sørg dog for, at du har alle detaljer, inden du beslutter dig. Du er kreativ og romantisk. Det er vigtigt for dig, at din partner møder dig og opfylde dine behov. Vær ikke bange for at give udtryk for, hvad du ønsker.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-40SKYTTEN

Hvis du kan tænke dig til noget, så kan du få det til at ske, da du er god til at planlægge og strukturerer. Samtidig vil du være i stand til at høste frugterne af dit hårde arbejde. Andre kommer til dig for at få gode råd og hjælp, men det er vigtigt, at du tager dig af dit eget først. Du er impulsiv og kan med held begynde på nye, kreative projekter. Du skal ikke tænke så meget over tingene, nye døre vil åbnes, og det bliver spændende. Der kan opstå udfordringer op omkring din økonomi. Her er det vigtigt, at du ikke bruger mere, end du har, da uventede regninger kan dukke op.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-21STENBUKKEN

Du arbejder bedst alene, da alle former for partnerskaber vil blive testet. Du har ikke tålmodighed med andre, og du er ikke god til at lytte. Det har faktisk mere med dig at gøre end noget andet. Se på dine mønstre, der helt sikkert et par stykker, der burde ændres. Du har brug for, at der sker noget inspirerende og sjovt, ellers virker det hele for tungt. Udfordringer på dit arbejde og med hensyn til de mål, du har sat dig, trækker også humøret ned. Motion, meditation og hyggelige, kreative projekter giver dig det pusterum, du har brug for. Fokuser på det positive.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-21-12VANDBÆREREN

Overtag ikke andres opgaver eller problemer. Du bliver hurtigt involveret i uenighed og direkte fjendskab, og det er spild af din tid og god energi. Et projekt kan afsluttes, men det kræver at du er villig til at samle op på alle de manglende ender, og din tålmodighed er ikke stor. Du må forvente, at der opstår forsinkelser og aflysninger. Det åbner for nye veje, så se på muligheder og ikke begrænsninger. Familien er vigtig, arranger noget kreativt, som I kan være sammen om, det skaber harmoni og mange gode grin. Du nyder især at være sammen med børn, så du selv kan lege lidt.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-21-28FISKENE

En fantastisk periode venter, hvor du virkelig føler dig ovenpå og i harmoni. Der foregår en masse omkring dig, men du forstår at hvile i dig selv, og bliver ikke slået ud af kurs. Der er ingen tvivl om, at du kan opnå det, du sætter dig for. Du kan også med held sætte nye mål. Muligheder du ellers troede var passeret bliver atter aktuelle, det gælder især arbejdsmæssigt. Hold dig ikke tilbage, når der er noget, du ved er rigtigt for dig, du har en god føling for, hvilken vej der er bedst. Du er i det romantiske hjørne og sød musik kan opstå, hvis du er single, og du ønsker det.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Derfor bør du vælge at lægge cigaretterne på hylden

Derfor bør du vælge at lægge cigaretterne på hylden

Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at droppe cigaretterne. Økonomi, lugt og sundhed er nok nogle af de vigtigste.

Opsæt en regnvandsbeholder og udnyt dit regnvand

Opsæt en regnvandsbeholder og udnyt dit regnvand

Opsæt en regnvandsbeholder og udnyt dit regnvand. Diverse aspekter af dit havearbejde bliver gjort helt uden, at du skal gøre noget aktivt for det. I stedet kan du læne dig tilbage med enten en god e-bog eller en god lydbog.

Forkæl dig selv med ting til boligen samt garderoben

Forkæl dig selv med ting til boligen samt garderoben

Der er flere måder, hvorpå du kan forkæle dig selv, og det er i princippet kun fantasien, der sætter grænser. Du kan overveje et weekendophold med kæresten eller et wellnessophold med veninderne, men det kan også være nogle håndgribelige ting til eksempelvis garderoben eller boligen.

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for april – juni 2017

Kvartalshoroskoper for april – juni 2017

Kvartalshoroskoper for april – juni 2017 Hvad har du i vente i årets forårs måneder. Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER  Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoper for april – juni 2017! . VÆDDEREN  Du vil opleve, at det i perioder vil blive stressende, og du vil […]

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 25 Ugen, der kommer Denne uge er domineret af spændinger fordi den starter med det stærkeste […]

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Vigga Wagtberg: Hvad er dine følelsesmæssige behov?

Vigga Wagtberg: Hvad er dine følelsesmæssige behov?

Hvis din kæreste skal have en chance for at vise dig sin kærlighed, har han brug for at kende vejen til dit hjerte først. Her får du inspiration til at mærke efter hvilke følelsesmæssige behov du har.

Tini Owild: Derfor kan (nogen) kvinder ikke pakke kuffert

Tini Owild: Derfor kan (nogen) kvinder ikke pakke kuffert

Tini: Det kan lade sig gøre at pakke en kuffert, der ikke er tynget af overvægt og indeholder det helt rigtig til HELE din ferie. Få mine 4 bedste råd til at pakke den optimale feriekuffert

Julie live fra Modeugen i Paris: Der er fundet GULD

Julie live fra Modeugen i Paris: Der er fundet GULD

Find dine disko-guldklæder frem, tilsæt sorte leggings eller jeans, så har du et hit