Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

 

dreamstime_xs_3634247Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Hvad har du i vente i årets første måneder.

Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER 

Du kan også snart læse dit nye ÅRSHOROSKOP for 2017 på Kvindetid! Godt nyt år 2017 og rigtig god fornøjelse!

 

.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-22VÆDDEREN

Du starter året med masser af god energi. Der er stadig nogle fokusområder, du tager med fra sidste år, især dine mål og karriereren er vigtig for dig. Hvis du starter med at lægge planer, strukturerer og er indstillet på at arbejde hård, så vil intet kunne stoppe dig. Det kan knibe med tålmodigheden, men til gengæld har du en stærk vilje, som hjælper dig mod din mål. Du er hurtig til, og har let ved, at lære nye ting, men du kan også selv fungerer som en mentor for andre. Når det kommer til kærlighed, kan du gå hen og forelske dig. Der er mulighed for en dejlig, hemmelig flirt.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-25-46TYREN

Du vil have meget brug for at komme ud og opleve noget nyt. Det får dig til at slappe af og giver fornyet energi. Der er ingen tvivl om, at du sætter mange projekter i gang, både på dit daglige arbejde og hjemme. Det gør dig glad, når der sker noget spændende, men der skal også være tid til at få det hele færdigt, så der er noget, du må sige fra til. Det bliver en udadvendt periode, og det bliver ikke meget, du er hjemme, boligprojekter må derfor vente. Find tid til din partner og til kærligheden. Det er faktisk blot et valg fra din side, da du kan tiltrække spændende mennesker.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-26-12TVILLINGERNE

Nye muligheder opstår, når du arbejder sammen med andre. Du kan indgå partnerskaber, men det er ikke sikkert, at det skal være noget vedvarende, mere projektorienteret. Det bliver lettere for dig at sige fra overfor andre, hvilket faktisk også gavner dem, da de så selv må tage ansvar. Hold dig ikke tilbage, når der er noget du ønsker dig, kan du drømme dig til det, skal det også ske. Du er kreativ i din tankegang og det vil også hjælpe dig på vej. Når det kommer til parforhold og kærlighed, så kan der ske nogle ændringer, men det vil sikkert være fordi, du selv ønsker det.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-32KREBSEN

På dit daglige arbejde er det dig, der må tage ansvar, og det passer dig godt. Der sker uventede ændringer på jobbet, og det bryder du dig ikke om. Det bliver dog til det bedre, så se det som muligheder og ikke begrænsninger. Der bliver i de næste måneder stor fokus på udadvendte og sociale aktiviteter, det er ikke meget tid, du bruger hjemme. Det er sådan, det skal være lige nu, så gør det så enkelt som muligt i boligen og med familien. Sørg for at få din partner med på dine ideer. Det vil bringe spænding ind i jeres forhold, når der sker en masse. Er du single, så flirt.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-43LØVEN

Tag en chance eller to, heldet er med dig, især når man som dig samtidig arbejde hård. Du kan afslutte gamle projekter og opgaver, og det giver plads til noget nyt. Der bliver mulighed for spændende kurser eller mindre rejser. Det giver dejlig fornyelse og god energi. Du får meget ud af at tale med dem, du møder, så vær udadvendt og nysgerrig. På dit arbejde vil der være beslutninger, der skal træffes, men det er meget lettere, end det har været. Forbered dig på et jobskifte, hvis det har din interesse, vil det ske. Der er god fokus på kærlighed, både for alvor og for sjov.

 

 

 skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-05JOMFRUEN

Start året med at gøre en status. Du har brug for overblik og struktur, inden du kaster dig ud i nye projekter og opgaver. Det er vigtigt, at du ved, hvor du gerne vil hen arbejdsmæssigt, men også med hensyn til bolig og kærlighed. Det er ikke alt, du har kontrol over i denne periode, og der er ikke noget, du er specielt glad for. Det kan dog lærer dig en masse at se på, hvad andre gør og være fleksibel. Det er nødvendigt, at du tager chancer i kærligheden, hvis du skal blive glad. Der skal ske noget, og det hjælper ikke at være afventende. Økonomisk er der gode muligheder.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-26-21VÆGTEN

Generelt har du et meget optimistisk syn på tingene. Der er ikke tvivl om, at det kan fører til stressede perioder, da du påtager dig mere, end du kan nå. Et godt overblik hjælper dig, og så må du tænke over dine beslutninger to gange. Andre nyder at være sammen med dig, men du bliver træt, hvis det hele tiden er dig, der skal hjælpe eller stå for underholdningen. Du får impulsive ideer, og du er god til at gennemskue, hvilke der bedst kan føres ud i livet. Derfor er du mere succesfuld end ellers. Der er en dejlig fokus på kærligheden, der bliver mange romantiske øjeblikke.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-30SKORPIONEN

Til tider kan du virke ufleksibel og noget sort/hvid, hvilket skyldes, at du er svær at rykke, når du har besluttet dig for noget. Det kan både være en styrke og en ulempe, hvilket du må være opmærksom på. Det er ikke karriere og job, der optager dig mest. Du ønsker ro, så du kan fordybe dig mere i tingene. Brug din gode intuition, hvis du mærker, der er projekter, du ikke skal tage fat på, så lad dem ligge. Der er masser af romantik og hyggelige stunder, både for dig der er i et forhold og dig, der er single. Du har brug for at drømme, og det er der rig mulighed for. Tag en chance.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-40SKYTTEN

Du har en god evne til at kombinere hårdt arbejde med fleksibilitet og nye ideer, og det får dig langt. Du er samtidig god til at sætte ambitiøse mål, hvilket kun styrker din målrettethed. Er du ikke er opmærksom, kan det dog ende i arbejde det hele, og det er synd, da der er mulighed for mange dejlige romantiske øjeblikke og hyggelige stunder med familien. Når det kommer til økonomi og penge, kan du tjene, men også tabe en del. Der er vigtigt, at du er opmærksom, så du ikke kommer ud, hvor du ikke kan bunde. Ikke alle boligprojekter er lige gode, men du kan forskønne hjemmet.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-21STENBUKKEN

Der er ikke nogen eller noget, der kan stoppe dig, hvis du ikke tillader det. Du er nemlig yderst viljestærk, og du arbejder hård på alle fronter. Det er nødvendigt, at du tager en pause ind i mellem, da du ellers bliver helt udkørt. Du vil se resultaterne af dit tidligere arbejde, og tingene kommer lettere til dig. Du kan lægge nye, ambitiøse planer, men husk at rose dig selv for det, du har opnået. Det skal ikke være arbejde det hele, find på noget sjovt, som du kan foretage dig med venner og familie. Du taler godt med din partner, og du er god til at flirte, hvis du er single.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-21-12VANDBÆREREN

Der bliver mulighed for at rejse. Det kan også være, at du beslutter dig for kortere ture eller andre oplevelser, der giver afveksling. Du er nysgerrig, og du nyder at prøve noget, der er nyt og anderledes. Der bliver også mulighed for spændende kurser. Alle former for samarbejde går godt. Faktisk kommer du længere, når du har mennesker omkring dig til at sparre med. Det bliver bestemt ikke en kedelig periode, der kommer til at ske en del uventet, og kaster du dit ud i tingene, får du stor succes. Du kan med held lave om i din bolig, du og din partner vil være enige om tingene.

 

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-21-28FISKENE

Du kommer god fra start på året, men du må arbejde hård og påtage dig mere ansvar, når det gælder karriere og de mål, du har lagt dig. Det er dog ok, for du vil også opnå nogle fantastiske resultater. Det er nu, du lægger fundamentet til de kommende år, derfor må du gerne være ambitiøs. Du har en god intuition, men det er desværre ikke altid, at du stoler på den. Spørg gerne andre til råds, men træf dine egne beslutninger. Din økonomi vil i perioder lide af, at du kan være impulsiv, og derfor køber mere end du har brug for, eller du kan tabe penge på risikable investeringer.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Spar tid i hverdagen

Spar tid i hverdagen

Spar tid i hverdagen. Heldigvis findes der masser af råd til, hvordan hverdagen kan gøres lettere. Det, der oftest stresser mest, er idéen om alle de ting, der skal nås på meget kort tid

Sundhedsguide: Sådan får du en sund tarmflora

Sundhedsguide: Sådan får du en sund tarmflora

Ønsker du at få en sund tarmflora, kan du selv gøre en indsats for, at det ønske går i opfyldelse. Det kan i praksis betyde, at du skal ændre på nogle af dine nuværende vaner og samtidig føje nogle nye sunde vaner til din hverdag.

Få din mand i det bedste Gør-Det-Selv humør

Få din mand i det bedste Gør-Det-Selv humør

Faktisk kan du allerede nu begynde at tænke i gør-det-selv baner, og inspirere din mand til at blive den bedste handyman, jeres lejlighed/hus/have, nogenside har set.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 13 Ugen, der kommer Kommunikationsplaneten Merkur har nu passeret Uranus som er den sidste af de […]

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2017

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Fik du læst disse?
Anja Lysholm: At fjerne forudsigeligheden for at tænke i nye baner

Anja Lysholm: At fjerne forudsigeligheden for at tænke i nye baner

Når man altid gør de samme ting på den samme måde, ser de samme huse, mennesker, træer og møbler, går den samme vej til det samme supermarked, tager den samme gåtur i den samme park år efter år efter år, kan det være svært at se sit liv i et nyt lys

Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers

Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers

Opbevarer du dem i køleskabet, skal du være opmærksom på at chokoladen efter et par dage bliver grå i det.. Men helt ærligt. Hvor lang tid mon de holder?

Mariakaisa: Så let kan manifestation være

Mariakaisa: Så let kan manifestation være

Jeg har verdens sejeste datter, hun har den reneste forbindelse til universet og sin egen kraft. For hende er manifestation helt naturligt. I forgårs aftes kom hun til mig og bad om en rubinskive, hun måtte lige manifestere nogle penge og job.