Kvartalshoroskoper for juli – september 2017

 

Kvartalshoroskoper for juli – september 2017

Hvad har du i vente i årets sommer måneder.

Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER 

Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoper og god sommer!

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-22VÆDDEREN 

Perioden starter med den del spændinger. Det drejer sig både om dine mål og karriere og bolig/familie. Det kan være svært at få det hele til at hænge sammen. Du vil tvivle på, hvad du ønsker, og beslutninger må træffes. Sæt din vilje ind på at nå dine mål. Når du kommer ind i juli, vil du være meget mere afklaret, og tingene vil virkelig gå fremad for dig. Der er ingen tvivl om, at du vil se store forandringer, og her bør du bestemt fokusere på det positive. Ønsker du at flytte, så kan det ske. Det kan være en hurtig beslutning, men du vil blive virkelig glad for forandringen.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-25-46TYREN

Der er stort fokus på samarbejde, og du vil sikkert holde mange, mange møder. Du vil være i stand til at se meget mere klart end tidligere, men du må også sørge for, at du kommunikerer klart og tydeligt, så der ikke opstår misforståelser. Nye projekter kommer ikke godt fra start før i slutningen perioden. Du må derfor være selektiv, hvis du ønsker at få succes August er en god måned til at holde ferie i, især hvis du har planer om forandringer i din bolig. Du nyder at være sammen med familien, og der skal helst ske noget aktivt. Dit parforhold er godt og meget stabilt.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-26-12TVILLINGERNE

Pas på pengene, du kan nemlig komme til at skrive under på noget, eller investerer således, at du taber penge. Det er ikke en god tid for de helt store køb. Dit fokus vil flytte sig fra arbejde og karriere til hjem og familie. Derfor er det også godt, at du går ind i sommermånederne, så du kan holde ferie og være noget for dem, der står dig nær. Selvom du holder ferie og tempoet falder, vil du faktisk være lige så aktiv som ellers, bare på en anden måde. Der sker noget, hvor du er. Du nyder at være impulsiv sammen med gode venner, men du har alligevel brug for at have overblik.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-32KREBSEN

Du må tælle til ti, mange, mange gange. Dit temperament vil løbe af med dig, og du bliver meget let provokeret, også selvom det normalt ikke ligger til dig. Det er heldigvis forbigående, men i juli bliver det ikke let. Brug din intuition, den vil ikke svigte dig, og så kan du knibe udenom, inden anspændte situationer opstår. Projekter i boligen vil tage fart, og du kan også få afsluttet eller ordnet noget, du har ønsket længe. Arbejdsmæssigt går det fremad efter sommeren. Du kan få mere ansvar og få løst nogle opgaver, der har været længe undervejs. Sig ja til noget nyt.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-43LØVEN

Tingene går ikke helt, som du ønsker. Især på dit daglige arbejde kan der opstå magtkampe og bagtalelse. Sørg for, at du ikke deltager i sladder, det førere ikke noget godt med sig. Igennem hele perioden vil nye projekter blive en succes. Det kræver arbejde, men du vil alligevel opleve, at det går lettere ende ellers. Strukturer og prioriter, så kommer du langt. Der er dejlig fokus på parforhold og kærlighed, og du nyder det. Det gælder uanset, om du er i et forhold eller single. I det hele taget kan du læne dig lidt tilbage og slappe af. Især august er god til ferie.

 .skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-05

JOMFRUEN

Du arbejder bedst alene, så når du mest og skal ikke være afhængig af andre. Det vil knibe med at skabe et godt arbejdsmiljø. Der er projekter, der ikke længere holder, og dem kommer du til at opgive. Træf beslutninger, venter du på, at de bliver truffet af andre, bliver du ikke tilfreds. Du har mange gode ressourcer til din rådighed, så se på det positive. Der er mulighed for kærlighed og harmoni i dit parforhold, men du må også selv tage fat og gøre noget for det. Tingene kommer ikke af sig selv. Du har det godt hjemme, hvor du kan få ordnet en små og store projekter.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-26-21VÆGTEN

Der er mange beslutninger, der skal træffes. Det gælder både på hjemmefronten og arbejdsmæssigt. Det kan være svært at få det hele til at hænge sammen, så du må virkelig være på mærkerne. Hæng dig ikke i detaljer, det er det store billede, det gælder og derfor overblikket der er vigtigst. Du kan lægge nye mål, men inden er det en god ide, hvis du gør en status. Når du ved, I hvilken retning du vil, så går det stærkt. Du vil opleve, at august og september bliver nogle af de bedste måneder på hele året. Hold dig ikke tilbage, når der er noget, du ønsker, der skal fuld fart på.

 .

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-30SKORPIONEN

Kommunikation og læring er de områder, der vil optage dig mest. Det er fordi, det ikke går helt glat, når du skal tale med andre, og du har svært ved at samle dine tanker. Du har mange ideer, men tænker du dig ikke om, kan du komme til at løbe efter noget, der ikke er rigtigt for dig. Det er heldigvis kun et spørgsmål om tid, træf nogle gode beslutninger, og du vil herefter være i stand til, med succes, at fører dem ud i livet. Du kan få det, som du ønsker, både når det gælder arbejde og kærlighed. Du vil have en tendens til at få mere af det, du fokuserer positivt på.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-40SKYTTEN

Når det kommer til parforhold og kærlighed, kommer du vil at finde din mest diplomatiske og fleksible side frem. Der er udfordringer, og de skal løses. Tager du og din partner en alvorlig snak, vil tingene løse sig, og I vil få en dejlig sommer – sammen eller hver for sig. Du kan indgå økonomiske aftaler, der ikke er gode, så pas på med, hvad du skriver under på. Du kan også komme til penge, men der er noget enten eller over dine investeringer i denne tid. Du er kreativ, og du vil nyde at kaste dig over interessante projekter. Forkæl dig selv ved at gøre noget, der gør dig glad

 .

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-21STENBUKKEN

Møder du andre med en sort/hvid holdning, så skaber det udfordringer. Du vil opleve, at dem omkring dig faktisk kan bidrage med mere, end du umiddelbart regner med. I juli vil du sikkert have lyst til at løbe fra det hele, da du oplever, at det bliver svært på mange områder. Det er dog kulminationen, og herefter vil tingene gå meget lettere for dig. Det gælder med hensyn til arbejde og mål, men du vil også selv føle dig meget mere i balance. Du kan drømme dig lidt væk, men dagdrømmene er din måde at få en timeout på, så det er helt ok. Er du til meditation, er det en god ide.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-21-12VANDBÆREREN

Egentlig vil du have det bedst med at holde juni fri. Der er mange ting, du skal have ordnet på dit arbejde og i det daglige generelt. Det er meget overvældende. Heldigvis har du masser af energi, og du vil nå det hele. Herefter er det tid til at sætte tempoet ned og slippe kontrollen. Lad dig fører med af andre og vær impulsiv. Du nyder at opleve noget nyt, og du er i god balance. Pas på dine penge og din økonomi, især i slutningen af perioden. Du kan bruge mere, end du egentlig har råd til. Familien er vigtig for dig. Her finder du ro og den kærlighed, du har brug for.

 .

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-21-28FISKENE

Tænk dig om, inden du kaster dig ud i mange nye projekter. Det gælder især, når der er andre mennesker involveret. Du arbejder bedst alene, så du selv kan bestemme. Du har mange, mange gode ideer, men du vil ikke være i stand til at nå det hele, du kommer til at vælge og prioriterer. En ven har brug for hjælp, men pas på med ikke helt at overtage problemet. Der kan også være venskaber, der ikke længere holder, og det er så bedst at give slip. Du er meget romantisk, og det styrker dit parforhold. Arranger dejlige dates og hyggelige stunder. Er du single er der flirt i luften.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Kvalitet betaler sig

Kvalitet betaler sig

Kvalitet betaler sig. Der er nogle råd, som er gode at følge, når du skal vaske tøj af cashmere. Cashmere skal altid vaskes på uldprogram for at skåne stoffet mest muligt,

Guide: Vigtige apps til din iPhone på rejsen

Guide: Vigtige apps til din iPhone på rejsen

Guide: Vigtige apps til din iPhone på rejsen. Engang i mellem kan man nærmest blive helt overrasket over, at en given app virkelig er udviklet. En guide til nogle absolut must-have apps til iPhones og Android telefoner.

Fire ting du kan lave på din fridag

Fire ting du kan lave på din fridag

Fire ting du kan lave på din fridag. Der findes næppe den kvinde, som ikke elsker at få en fridag en gang i mellem.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 36 Ugen, der kommer I den kommende uge kommer vi til at opleve den meget energiladede […]

Kvartalshoroskoper for juli – september 2017

Kvartalshoroskoper for juli – september 2017

Kvartalshoroskoper for juli – september 2017 Hvad har du i vente i årets sommer måneder. Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER  Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoper og god sommer! . VÆDDEREN  Perioden starter med den del spændinger. Det drejer sig både om dine mål og karriere […]

Kvartalshoroskoper for juli til september

Kvartalshoroskoper for juli til september

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for juli til september. Klik på horoskop og se under de enkelte stjernetegn hvad du har i vente disse sommermåneder.

Fik du læst disse?
Charlotte Lotus Sommer: Tre  tricks til hvordan du får mere power i dit liv

Charlotte Lotus Sommer: Tre tricks til hvordan du får mere power i dit liv

Dette er andet indlæg i serien om power. I dette indlæg vil jeg gerne give dig 3 tips til, hvordan du booster din power.

Bente Tromborg: Handling skaber forvandling

Bente Tromborg: Handling skaber forvandling

I dag fortsætter vi med afsnit nr. 4 i serien 7 Trin til nytårsforsæt 2012 – der lykkes!

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Siden showet modtog jeg mails bla om hvordan man bliver model, om kærestesorger, skilsmisser og hvordan Hollywood fungerer.