Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

 

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

Hvad har du i vente i årets efterårs måneder.

Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER 

Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoperne!

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-22skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-22VÆDDEREN 

Det bliver nogle spændende måneder. Det starter med en god fokus på dit daglige arbejde og din karriere, og du skal nok nå de mål, du sætter dig. Er du studerende bliver det også en særdeles god periode. Det er ikke meget, du er hjemme, og når du er, bliver det ikke alene. Det er nemlig en meget social tid. Tingene falder på plads for dig, og du vil ikke møde mange udfordringer. Udnyt de gode tendenser, der kommer efter en noget svær periode. Der er også gode muligheder på området for kærlighed og parforhold. Det gælder, uanset om du er i et parforhold eller, du er single.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-25-46TYREN

Start med at planlægge, hvad ønsker du at fokusere på resten af året. Du får stor succes med dine projekter, men først skal du skabe dig et godt overblik. Du har travlt i det daglige, både på arbejdet og hjemme. Heldigvis har du masser af energi, men du får også behov for at dovne lidt ind i mellem, og familien må ikke glemmes. Andre har også deres ideer, og du kan hente inspiration ved at være åben og tale med dem, du møder. Nye muligheder viser sig, hvor du kan lære noget andet og folde dig ud, kreativt. Alt i alt nogle gode måneder, så vær ikke bange for at lægge ambitiøse planer.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-26-12TVILLINGERNE

Usikkerhed omkring dine boligforhold kan opstå først i perioden. Det er vigtigt, at du mærker efter, hvad der har værdi for dig, og du herefter aktivt sørger for at skabe forandringerne. Tingene falder på plads, og du vil herefter flytte fokus til dit arbejde. Du kan få et nyt job eller udvide dit ansvarsområde, hvor du er nu. Under alle omstændigheder, bliver det meget sjovere i det daglige. Der kan også blive mulighed for rejser i forbindelse med jobbet. Når det kommer til kærlighed og parforhold, sker der en spændende forandring. Hvis du er single, finder du romantik, hvor du færdes til dagligt.

 

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-32KREBSEN

Det bliver en travl periode, og du kommer til at løbe stærkt for at nå alt det, du ikke kan slippe udenom. Det er ikke dig, der sætter dagsordenen, og det kan blive en udfordring. Du kommer til at forberede dig på, at du må være fleksibel og god til at tilpasse dig forandringer. Du er god til at arbejde sammen med andre, men det er dig, der kommer til at stå med ansvaret, når tingene falder fra hinanden. Du holder af at være kreativ og bruge tid sammen med familien. Find derfor på arrangementer, som I kan være fælles om. Der sker mest på kærlighedsområdet i slutningen af perioden.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-22-43LØVEN

Der er stor fokus på økonomi. Tag dig tid til at gøre en status, der kan være penge at spare. Du kan dog bruge nogle penge på at ordne i din bolig, de er nemlig godt givet ud. Du vil opleve, at du ikke er så udadvendt som ellers. Det er de nære værdier, der betyder mest for dig lige nu. Læg mange delmål på arbejdet, så kommer du længere, ellers løber du træt i tingene. Gode kollegaer er til inspiration og hjælp i det daglige. Du kan udbygge dit netværk, og endda få nogle nye gode venner. Der må gerne ske noget impulsivt, da du er ikke til de store og komplicerede aftaler.

 .skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-05

JOMFRUEN

Der vil komme en del perioder, hvor vil trække dig tilbage sammen med familien eller få gode venner. Du har masser af energi, og du skal nok få dine opgaver færdige, men det er ikke job og karriere, der optager dig mest lige nu. Du vil have held i pengesager, men pas på med ikke at være alt for hurtig til at indgå aftaler, læs det med småt. Familien fylder meget i dine tanker, og mange kommer til dig, når de skal have overblik eller hjælp med noget. Misforståelser kan opstå mellem dig og andre, men hæng dig ikke i det, det løser sig nemlig. Der vil være masser af romantik i luften.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-26-21VÆGTEN

Brug tid på at planlægge og gøre en status. Du får mere energi senere, så brug tid på at finde ud af, hvad du vil prioritere højest og bruge tid på. Hvis du er interesseret, bliver der mulighed for at flytte, men det er op til dig og familien. Når det kommer til penge og økonomi, vil du være meget heldig. Du kan øge din indtjening og gøre nogle gode køb. Du er dog også god til at bruge penge, så de kan forsvinde lige så hurtigt, som de kommer ind. Du har en god udstråling og det tiltrækker potentielle partnere, der er også en dejlig harmoni, hvis du allerede er i et forhold.

 .

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-30SKORPIONEN

Sæt dine forventninger lidt ned du vil ikke nå alt det, du ønsker. Dine planer har brug for at modnes, inden de kan føres ud i livet, så du må finde din mere tålmodige side frem, selvom det kan være svært. Senere i perioden vil du se fremgang, og det bliver lettere for dig at nå dine mål. Du har styr på din økonomi og dine værdier i det hele taget, derfor kan du også med god samvittighed forkæle dig selv og dine nære, eventuelt med en lille rejse. Kærligheden kommer let til dig, der single, du behøver ikke at lede længe. Er du i et forhold, så vil I hygge jer virkelig godt sammen.

.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-40SKYTTEN

Du har travlt, og der er mange bolde, du må holde i luften. Der er ingen tvivl om, at du kan nå virkelig langt, men husk også at stoppe op, så du sikre dig, at du er på rette kurs og ikke mister overblikket. Du kan være lidt for hurtig, når du træffer beslutninger. Efterhånden som dine sidste projekter, og de mål du har sat dig, falder på plads, så slap af. Faktisk er december perfekt til at dovne og bare nyde det sammen med familien og gode venner. Du kan blive noget nostalgisk og til tider lidt trist, din vanlige optimisme kan svigte. Tal med andre om det, det vil hjælpe dig.

 .

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-33-21STENBUKKEN

Du har brug for tid alene, så du kan gøre status og lægge nye, fremadrettede mål. Du kan i denne periode få styr på de områder af dit liv, der i den seneste lange tid har været udfordrende. Der er stadig vigtige beslutninger, der må træffes, og her er det godt, hvis du prøver at gøre tingene så enkle for dig selv som muligt. Få skåret det væk, der ikke længere gør dig godt. Du fungerer godt med andre, men der er vigtigt, at du ikke skal være den, der har hele ansvaret eller trækker læsset. Du vil få brug for pauser, hvor du ikke skal yde. Sæt positiv fokus på kærlighed og parforhold.

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-21-12VANDBÆREREN

Det bliver mere tydeligt for dig, hvad du ønsker dig, fremadrettet. Du har et godt overblik, og du vil få held i karrierespørgsmål. Du kan udvide dine arbejds- og ansvarsområder, eller du kan få tilbudt et nyt job. Er du interesseret i at arbejde i udlandet, så kast dig ud i det. Der vil i det hele taget blive mulighed for at rejse, hvis det har din interesse. Det er vigtigt for dig, at tingene er i orden, og derfor skal det heller ikke rode for meget omkring dig. Du holder af at være aktiv med din partner og gode venner. Det bliver ikke kedeligt, for du er spændende at være sammen med.

 .

skaermbillede-2016-12-28-kl-20-21-28FISKENE

Læg nogle ambitiøse karrieremål. Du er meget tæt på at opnå det, du længe har arbejde hård for. Du er ikke bange for at tage ansvar, og bruge tid på dine opgaver, og det giver resultater. Du må ikke glemme at strukturere, det er ikke det letteste, at bede dig om, men det er nødvendigt med et godt overblik. Har du lyst, så kast dig ud i en ny uddannelse, eller som minimum nogle spændende kurser og foredrag. Du har brug for nye input. Der skal ske noget ud over det sædvanlige, ellers kommer du til at kede dig. Du og din partner nyder hinandens selskab. Single, Der er masser af muligheder.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Er det tid til en hyggelig pigeaften?

Er det tid til en hyggelig pigeaften?

En gang imellem er der bare ikke noget bedre end at reservere en aften til storhygge med dine nærmeste veninder. Det giver godt humør og fornyet energi at få set de venner, du holder allermest af

Fire gode råd til den kvindelige iværksætter

Fire gode råd til den kvindelige iværksætter

Fire gode råd til den kvindelige iværksætter! Det er ingen hemmelighed, at størstedelen af alle iværksættere er mænd. Artiklen her er dedikeret til kvinder, som har været både modige og ambitiøse nok til at gå iværksættervejen.

Har du en sund hund? Så får du også et sundt barn

Har du en sund hund? Så får du også et sundt barn

Har du en sund hund? Om man tror på det eller ej, må være op til en selv, men måske er det en god undskyldning, for at skaffe sig en firbenet bedste ven.

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 50 Ugen, der kommer Der er ikke større temaer i gang, men man kan roligt sige, […]

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017 Hvad har du i vente i årets efterårs måneder. Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER  Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoperne! . VÆDDEREN  Det bliver nogle spændende måneder. Det starter med en god fokus på dit daglige arbejde og […]

Fik du læst disse?
Få kontakt til din indre seksualitet

Få kontakt til din indre seksualitet

Få kontakt til din indre seksualitet! Har du længe følt dig godt gammeldags træt og helt ved siden af dig selv på grund af for meget arbejde, træning eller noget helt tredje, der har stresset dig?

Boligcious: Sæt gryden på bordet

Boligcious: Sæt gryden på bordet

Er du typen, der ikke bryder dig om at servere direkte fra gryderne? – det er jeg. Hos os portionsanretter vi altid ved køkkenbordet i hverdagen. Når vi har gæster, det være sig til fest eller blot en spontan middag med et par venner, kommer maden på bordet, men aldrig i gryder.

VIND VIND VIND MED KVINDETID

VIND VIND VIND MED KVINDETID

I går havde vi over 10.000 likes på Kvindetids facebook gruppe. Det skal fejres! Derfor udlodder vi 3 x 2 biografbilletter m popcorn og cola til en værdi af 269 kr per sæt.