5 fejlsikre gavideer til manden i dit liv

 

Couple Relaxing On Sofa With Digital Tablet In New HomeCouple Relaxing On Sofa With Digital Tablet In New HomeHer får du 5 fejlsikre gavideer til manden i dit liv, hvis du lige synes, at han skal forkæles lidt.

Hvad giver man til ens kærkomne mand, hvis han ikke mangler noget? Det er et spørgsmål, som kan være svært at svare på. Både materielle ting, fysiske såvel som digitale, samt oplevelser kan give stor glæde, men det kan være svært at finde lige præcis dén gave, som han har brug for.

En værdi kan ikke sættes på en rigtig god oplevelse, da den er uvurderlig og giver et minde, som han vil huske for altid. Samtidig kan en materiel gave være med til at gøre gavn og give glæde over flere år. Man kan hurtigt blive forvirret, når man prøver at finde rundt blandt alle de valgmuligheder som der er i forbindelse med at give en gave. Kvindetid har derfor samlet lidt inspiration, som garanterer et fejlsikkert køb til manden i dit liv.

Helipcopter

En tur i helikopter

Alle har drømt om at flyve som lille, så hvorfor ikke give din mand muligheden for at se verden foroven? Giv ham en oplevelse som han sent vil glemme, ved at lade ham flyve som passager i en helikopter. Her får han en tur på 10-12 min., hvor det eneste han skal koncentrere sig om, er at læne sig tilbage og suge alle indtrykkene samt landskabet til sig. Det er en garanteret glædesspreder og din mand vil tak dig for det.

 

Drømmeferien

I takt med at verden bliver mere global, bliver det efterhånden også billigere at rejse til udlandet. Der bliver købt afbudsrejser som aldrig før, og det er i dag nemmere end nogensinde at pakke tasken, bestille drømmerejsen og tage afsted. Det er den perfekte måde at koble fra på, i den hektiske hverdag og samtidig få ladet batterierne op igen. Tag derfor afsted med din mand på en drømmeferie med sol, varme og kolde drinks, til en destination efter jeres eget valg.

 

Elektronik

Er din man en rigtig ”Tech-nørd”, som elsker alt det nyeste inden for teknologi, om det så er tv, computer, hi-fi udstyr el.lign.? Så kunne du glæde ham med et gavekort til en elektronik butik, så han kan slippe sit indre barn løs blandt alle de forskellige valgmuligheder. Det kunne f.eks. være et super lækkert hi-fi anlæg, som kan levere musik til hele huset og garanterer en lydoplevelse af højeste kvalitet. Det kunne også være et af de nyeste buet 4K fjernsyne, som leverer en biografoplevelse med den skarpeste billedekvalitet til dags dato. En gave til den elektroniske afdeling, er noget din mand helt sikkert vil sætte pris på.

 

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Paintball

Ligesiden mænd har været små, har de leget krig. Der var intet bedre dengang de var små børn, end at løbe rundt med en halvrådden bøjet pind, som de fuldt og oprigtigt troede på var en AK-47, og skyde hinanden. En god plan kunne være at gå bag om hans ryg, sørge for at samle alle vennerne og derefter arrangere en surprise fødselsdag/paintball tur, som han sent vil glemme. Giv på den måde din mand chancen for at slippe sin indre kriger løs, og arranger (eller udfordre ham til) en paintball kamp hvor kuglerne flyver om ørerne, adrenalin er i højsædet og tempoet er skruet op på maks.

 

E-bøger

Mange mennesker rundt omkring i hele verden, finder en hvis ro og en hvis hygge ved at læse en bog. Det blokerer udefrakommende støj, og tilladder sindet at vandre frit rundt i sin egen verden og skabe billeder gennem de ord som man læser. Nogen vil næsten beskrive det som en form for meditativ tilstand, man går i, når man læser. En god gaveidé kunne derfor være, i denne forbindelse, et gavekort til en E-bogs portal som f.eks. Mofibo. Med et gavekort til sådan en portal, får din mand adgang til tusindvis af E-bøger og lydbøger, som sørger for at han aldrig løber tør for læsestof. Så elsker din mand at sætte sig til rette i sofaen, skrue op for hyggen og læse en bog, vil et gavekort til en E-bogs portal bestemt ikke skuffe.

 

Vi håber at inspirationen kunne bruges – ideerne er fundet på www.sendentanke.dk

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Anina i Afrika: En hilsen fra Mama Afrikas medicinhave

Anina i Afrika: En hilsen fra Mama Afrikas medicinhave

Medicinhaven indeholder små frø og store palmer. Mama Afrika som hedder Anna, fortæller at hun aldrig går til lægen før hun har været i haven et smut

Styrken i at tage små skridt og sætte små mål

Styrken i at tage små skridt og sætte små mål

Når jeg er blevet spurgt: ”Hvor ser du så dig selv om 5-10 år?”, er der blevet helt tomt inden i mit hoved.

Curlingbørn er for tabere. Bowlingebørn er det nye sort

Curlingbørn er for tabere. Bowlingebørn er det nye sort

Efter et foredrag kom spørgsmålet, “Har dine børn pligter derhjemme?