5 fejlsikre gavideer til manden i dit liv

 

Couple Relaxing On Sofa With Digital Tablet In New HomeCouple Relaxing On Sofa With Digital Tablet In New HomeHer får du 5 fejlsikre gavideer til manden i dit liv, hvis du lige synes, at han skal forkæles lidt.

Hvad giver man til ens kærkomne mand, hvis han ikke mangler noget? Det er et spørgsmål, som kan være svært at svare på. Både materielle ting, fysiske såvel som digitale, samt oplevelser kan give stor glæde, men det kan være svært at finde lige præcis dén gave, som han har brug for.

En værdi kan ikke sættes på en rigtig god oplevelse, da den er uvurderlig og giver et minde, som han vil huske for altid. Samtidig kan en materiel gave være med til at gøre gavn og give glæde over flere år. Man kan hurtigt blive forvirret, når man prøver at finde rundt blandt alle de valgmuligheder som der er i forbindelse med at give en gave. Kvindetid har derfor samlet lidt inspiration, som garanterer et fejlsikkert køb til manden i dit liv.

Helipcopter

En tur i helikopter

Alle har drømt om at flyve som lille, så hvorfor ikke give din mand muligheden for at se verden foroven? Giv ham en oplevelse som han sent vil glemme, ved at lade ham flyve som passager i en helikopter. Her får han en tur på 10-12 min., hvor det eneste han skal koncentrere sig om, er at læne sig tilbage og suge alle indtrykkene samt landskabet til sig. Det er en garanteret glædesspreder og din mand vil tak dig for det.

 

Drømmeferien

I takt med at verden bliver mere global, bliver det efterhånden også billigere at rejse til udlandet. Der bliver købt afbudsrejser som aldrig før, og det er i dag nemmere end nogensinde at pakke tasken, bestille drømmerejsen og tage afsted. Det er den perfekte måde at koble fra på, i den hektiske hverdag og samtidig få ladet batterierne op igen. Tag derfor afsted med din mand på en drømmeferie med sol, varme og kolde drinks, til en destination efter jeres eget valg.

 

Elektronik

Er din man en rigtig ”Tech-nørd”, som elsker alt det nyeste inden for teknologi, om det så er tv, computer, hi-fi udstyr el.lign.? Så kunne du glæde ham med et gavekort til en elektronik butik, så han kan slippe sit indre barn løs blandt alle de forskellige valgmuligheder. Det kunne f.eks. være et super lækkert hi-fi anlæg, som kan levere musik til hele huset og garanterer en lydoplevelse af højeste kvalitet. Det kunne også være et af de nyeste buet 4K fjernsyne, som leverer en biografoplevelse med den skarpeste billedekvalitet til dags dato. En gave til den elektroniske afdeling, er noget din mand helt sikkert vil sætte pris på.

 

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Paintball

Ligesiden mænd har været små, har de leget krig. Der var intet bedre dengang de var små børn, end at løbe rundt med en halvrådden bøjet pind, som de fuldt og oprigtigt troede på var en AK-47, og skyde hinanden. En god plan kunne være at gå bag om hans ryg, sørge for at samle alle vennerne og derefter arrangere en surprise fødselsdag/paintball tur, som han sent vil glemme. Giv på den måde din mand chancen for at slippe sin indre kriger løs, og arranger (eller udfordre ham til) en paintball kamp hvor kuglerne flyver om ørerne, adrenalin er i højsædet og tempoet er skruet op på maks.

 

E-bøger

Mange mennesker rundt omkring i hele verden, finder en hvis ro og en hvis hygge ved at læse en bog. Det blokerer udefrakommende støj, og tilladder sindet at vandre frit rundt i sin egen verden og skabe billeder gennem de ord som man læser. Nogen vil næsten beskrive det som en form for meditativ tilstand, man går i, når man læser. En god gaveidé kunne derfor være, i denne forbindelse, et gavekort til en E-bogs portal som f.eks. Mofibo. Med et gavekort til sådan en portal, får din mand adgang til tusindvis af E-bøger og lydbøger, som sørger for at han aldrig løber tør for læsestof. Så elsker din mand at sætte sig til rette i sofaen, skrue op for hyggen og læse en bog, vil et gavekort til en E-bogs portal bestemt ikke skuffe.

 

Vi håber at inspirationen kunne bruges – ideerne er fundet på www.sendentanke.dk

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Jannie Nielsen Hansen fra Loveroad:  En uskyldig flirt

Jannie Nielsen Hansen fra Loveroad: En uskyldig flirt

Jannie: Når man bliver intim og fortrolig med en anden end sin partner, så er det ikke længere en uskyldig flirt.

Zoe Escher: Om det japanske køkken

Zoe Escher: Om det japanske køkken

Japanerne spiser uanede mængder af soja, der er en sund kilde til proteiner. Den bliver serveret på mange forskellige måder, som tofu, i kager, sojasauce og miso.

Katrine Berling: Få mere sexlyst med OM – Orgastisk meditation

Katrine Berling: Få mere sexlyst med OM – Orgastisk meditation

Orgastisk meditation er ikke sex, men en praksis man laver med en partner. Lige som alle andre praksis, så som yoga og meditation, så bliver man bedre med tiden