Året der gik – Danskernes sexvaner 2015

 

Året der gik – Danskernes sexvaner 2015

Den erotiske webshop Sinful.dk, har kigget nærmere på danskernes sexvaner i 2015. Ved at analysere deres data for året der gik, har webshoppen fundet fem sjove facts om danskerne i 2015. Du kan læse dem alle her.

Danske kvinder foretrækker 14,5 cm

Kigger man på længden af de dildoer der blev solgt i 2015, viser det sig at danskerne i gennemsnit foretrækker en dildo på 14,5 cm.

Det tal er beregnet ud fra gennemsnittet af de mest populære dildoer i webshoppen, vægtet efter dildoernes popularitet.

Nyheden omkring danske kvinders foretrukne længde forventes at være glædelig for mange danske mænd. De 14,5 cm i gennemsnitslængde passer nemlig godt overens med den faktiske gennemsnitslængde på de danske mænds penis størrelser, der, ifølge en artikel i Illustreret Videnskab, er 14.9 cm.

Med den nye indsigt i, hvad danske kvinder foretrækker, er der god grund til at lægge eventuelle mindreværdskomplekser på hylden, da undersøgelsen viser at kvinderne faktisk foretrækker dildoer med en lidt kortere længde end gennemsnitslængden.

Årets frækkeste navne blev Michael og Anni

Sinful tog i 2015 temperaturen på, hvilke navne der topper, når det gælder indkøb af sexlegetøj. Undersøgelsen er baseret på de sidste 100.000 ordrer i webshoppen.

Her afslørede undersøgelsen at personer med navnene Michael og Anni i gennemsnit bruger flest penge på sexlegetøj.

Generelt var det personer med traditionelle og modne danske navne der køber mest sexlegetøj i 2015. Andre navne som ligger helt i top på listen er navne som Lars, Marius, Randi og Mette.

”Det er dejligt at se, at det er den lidt mere modne generation, som er øverst på listen når det gælder køb af sexlegetøj. Det viser, at de er friske på at prøve noget nyt i dobbeltsengen, og at de ønsker et inspirerende og legende sexliv”, siger Mathilde Mackowski, der er medstifter af Sinful.dk.

Danmarks mest sexede by blev Randers

Webshoppen undersøgte ligeledes hvor i landet der blev købt mest sexlegetøj.

Ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området, har man kortlagt danskernes frække indkøbsvaner anno 2015.

Konklusionen viser, at Randers er mere end bare regnskov og Elvis museum. Den østjyske by topper nemlig listen som Danmarks mest sexede by i 2015. Undersøgelsen viste, at indbyggerne i Randers køber mere end dobbelt så meget sexlegetøj, sammenlignet med landsgennemsnittet.

Samtidig viste undersøgelsen at den by i Danmark hvor der blev købt absolut mindst sexlegetøj pr. indbygger er fynske Marslev.

Danskerne køber mest sexlegetøj mellem kl. 21 – 22

Tallene viser at danskerne især køber sexlegetøj når børnene er lagt i seng. Mellem klokken 21 – 22 er det tidspunkt på døgnet, hvor webshoppen modtager flest ordrer.

Et andet og mere overraskende populært tidspunkt er mellem klokken 16 – 17, hvilket viser at mange køber sexlegetøj så snart de kommer hjem fra arbejde.

“Vi oplever at rigtig mange køber sexlegetøj, efter børnene er lagt i seng. Det er typisk den tid hvor forældrene har lidt alenetid med hinanden og derfor også det foretrukne tidspunkt at købe sexlegetøj. Men vi ser også at rigtig mange køber sexlegetøj, når de kommer hjem fra arbejde. Mellem kl. 16 – 17 er der altså ekstra stor aktivitet i vores shop i hverdagene. Så det kunne tyde på at mange stresser af efter arbejde, ved at købe sexlegetøj ” smiler Mathilde Mackowski fra Sinful.dk

Bondage er årets trend 

2015 blev året, hvor historisk mange danskere har haft røde bagdele, efter en omgang kærlig smæk. Salget af bondagesexlegetøj er nemlig steget kraftigt i 2015.

Det er især produkter som piske og håndjern som danskerne har efterspurgt i stigende grad. Mathilde Mackowski er ikke i tvivl om at Fifty Shades of Grey filmen har haft en stor indflydelse på danskernes sexliv.

“Vi oplevede allerede tilbage i 2013, da den første bog i romanserien udkom, at interessen for bondagesexlegetøj steg markant. Men efter filmen fik premiere i februar 2015, oplevede vi en endnu større stigning i efterspørgslen på det mere eksperimenterende sexlegetøj. Der er ingen tvivl om at Fifty Shades of Grey fænomenet har været med til at inspirere danskernes sexede fantasier i 2015 ”, udtaler Mathilde.

Hvis du vil læse alle facts for 2015, kan du klikke her

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Jakob Olrik: Er jeg ikke andet end en flad mave

Jakob Olrik: Er jeg ikke andet end en flad mave

Jeg hader, når jeg hører VOKSNE mænd sige: ”Det vigtigste er, at kvindens røv ikke er større end dét her, (og så laver de den der målestok med to hænder og strittende lillefingre for at sige, at numsen ikke må fylde mere end en 7-årig drengs numse).” Tænk, at gå op i smal røv fremfor stort hjerte! Tænk, at vælge flad mave fremfor stor og skæv hjerne. Er det lige pludselig blevet moderne at være åndsforladt??

Kamille Sommer: 5 tips til en lækker terrasse

Kamille Sommer: 5 tips til en lækker terrasse

En indbydende terrasse giver langt mere lyst til at være udendørs, end hvis terrassen blot bruges til opbevaring af udendørs ting.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.