Året der gik – Danskernes sexvaner 2015

 

Året der gik – Danskernes sexvaner 2015

Den erotiske webshop Sinful.dk, har kigget nærmere på danskernes sexvaner i 2015. Ved at analysere deres data for året der gik, har webshoppen fundet fem sjove facts om danskerne i 2015. Du kan læse dem alle her.

Danske kvinder foretrækker 14,5 cm

Kigger man på længden af de dildoer der blev solgt i 2015, viser det sig at danskerne i gennemsnit foretrækker en dildo på 14,5 cm.

Det tal er beregnet ud fra gennemsnittet af de mest populære dildoer i webshoppen, vægtet efter dildoernes popularitet.

Nyheden omkring danske kvinders foretrukne længde forventes at være glædelig for mange danske mænd. De 14,5 cm i gennemsnitslængde passer nemlig godt overens med den faktiske gennemsnitslængde på de danske mænds penis størrelser, der, ifølge en artikel i Illustreret Videnskab, er 14.9 cm.

Med den nye indsigt i, hvad danske kvinder foretrækker, er der god grund til at lægge eventuelle mindreværdskomplekser på hylden, da undersøgelsen viser at kvinderne faktisk foretrækker dildoer med en lidt kortere længde end gennemsnitslængden.

Årets frækkeste navne blev Michael og Anni

Sinful tog i 2015 temperaturen på, hvilke navne der topper, når det gælder indkøb af sexlegetøj. Undersøgelsen er baseret på de sidste 100.000 ordrer i webshoppen.

Her afslørede undersøgelsen at personer med navnene Michael og Anni i gennemsnit bruger flest penge på sexlegetøj.

Generelt var det personer med traditionelle og modne danske navne der køber mest sexlegetøj i 2015. Andre navne som ligger helt i top på listen er navne som Lars, Marius, Randi og Mette.

”Det er dejligt at se, at det er den lidt mere modne generation, som er øverst på listen når det gælder køb af sexlegetøj. Det viser, at de er friske på at prøve noget nyt i dobbeltsengen, og at de ønsker et inspirerende og legende sexliv”, siger Mathilde Mackowski, der er medstifter af Sinful.dk.

Danmarks mest sexede by blev Randers

Webshoppen undersøgte ligeledes hvor i landet der blev købt mest sexlegetøj.

Ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området, har man kortlagt danskernes frække indkøbsvaner anno 2015.

Konklusionen viser, at Randers er mere end bare regnskov og Elvis museum. Den østjyske by topper nemlig listen som Danmarks mest sexede by i 2015. Undersøgelsen viste, at indbyggerne i Randers køber mere end dobbelt så meget sexlegetøj, sammenlignet med landsgennemsnittet.

Samtidig viste undersøgelsen at den by i Danmark hvor der blev købt absolut mindst sexlegetøj pr. indbygger er fynske Marslev.

Danskerne køber mest sexlegetøj mellem kl. 21 – 22

Tallene viser at danskerne især køber sexlegetøj når børnene er lagt i seng. Mellem klokken 21 – 22 er det tidspunkt på døgnet, hvor webshoppen modtager flest ordrer.

Et andet og mere overraskende populært tidspunkt er mellem klokken 16 – 17, hvilket viser at mange køber sexlegetøj så snart de kommer hjem fra arbejde.

“Vi oplever at rigtig mange køber sexlegetøj, efter børnene er lagt i seng. Det er typisk den tid hvor forældrene har lidt alenetid med hinanden og derfor også det foretrukne tidspunkt at købe sexlegetøj. Men vi ser også at rigtig mange køber sexlegetøj, når de kommer hjem fra arbejde. Mellem kl. 16 – 17 er der altså ekstra stor aktivitet i vores shop i hverdagene. Så det kunne tyde på at mange stresser af efter arbejde, ved at købe sexlegetøj ” smiler Mathilde Mackowski fra Sinful.dk

Bondage er årets trend 

2015 blev året, hvor historisk mange danskere har haft røde bagdele, efter en omgang kærlig smæk. Salget af bondagesexlegetøj er nemlig steget kraftigt i 2015.

Det er især produkter som piske og håndjern som danskerne har efterspurgt i stigende grad. Mathilde Mackowski er ikke i tvivl om at Fifty Shades of Grey filmen har haft en stor indflydelse på danskernes sexliv.

“Vi oplevede allerede tilbage i 2013, da den første bog i romanserien udkom, at interessen for bondagesexlegetøj steg markant. Men efter filmen fik premiere i februar 2015, oplevede vi en endnu større stigning i efterspørgslen på det mere eksperimenterende sexlegetøj. Der er ingen tvivl om at Fifty Shades of Grey fænomenet har været med til at inspirere danskernes sexede fantasier i 2015 ”, udtaler Mathilde.

Hvis du vil læse alle facts for 2015, kan du klikke her

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Michelle Hviid: Jeg har sluttet fred med julen

Michelle Hviid: Jeg har sluttet fred med julen

Gaverne er købt, de er alle pakket ind i håbløst papir uden charme, til gengæld har jeg ingen stress

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Nyhedsbrev & klumme fra Sofia Manning om mad og vægt og dig

Nyhedsbrev & klumme fra Sofia Manning om mad og vægt og dig

I alt for mange år sad jeg fast, i en kamp med maden og vægten. For snart 13 år siden fandt jeg en løsning. En løsning der hjalp mig, til at få det liv jeg ville have. Jeg har ikke ville dele min historie, før nu. Fordi jeg syntes, det var for personligt. Og hvorfor skulle andre dog være interesserede i det? Jeg er glad for at jeg endelig har fundet modet