Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

 

AninaAnina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Jeg er så baske træt af, at være den slags mor der trods 5 år som mor til barn i SFOén gudhjælpende mig STADIG bliver ringet op kl. 16.30, med spørgsmålet ”jaaaaa hvad skal Ida i dag? – vi lukker jo nu!” …FUCK ER det ikke kl. 17?

Eller den mor der, HAR set der er forældremøde onsdag d. 15  kl. 17 …men for faen  er det allerede de 15. ? Redder den lige præcis og lander på stolen kl. 17 – puha klarede den, ingen ved noget – kom… udstrål overskud og bare en smule tjekkethed!

For kun 1 time efter, at blive bleg om næbet igen….når læren siger ” vi ses ved drejøfærgen i morgen 7.30”  WHAT ? ( råber tankerne) men højt siger jeg ” ja vi ses håber i får en dejlig tur” Igen …havde jo set de skulle til Drejø d. 16 kl. 7.30 ..men for faeen er det allerede nu!

OG HEY fik jeg lige meldt mig ind i forældrebestyrelsen der? Nå hvad faen det bliver nok rigtig hyggeligt!

Når færgelejet 7.35 og som den sidste, smider jeg barnet i armene på den lærer, der er sat på udkig…

Barn nr. 2 i bilen, skal stå skolepatrulje og det er nærmest NU, så vi ræser videre hvilket betyder, at jeg som den eneste mor, ikke står og vinker farvel og råber gooood tuuur seees i eeeftermiiiidag efter færgen med de mange børn.

Halser ind af døren på jobbet og må klæde om i linnedrummet for omklædningsrummet kan umuligt nås. Da jeg står gispende i døren hører jeg en sige, ” man er nok i god tid i dag” …Bliver bleg om næbet igen og siger ”ahhhh nåede det da lige” …. ”Ja da du skal først møde om 30 min.” WHAT!

Klager min nød til kæresten, der for øvrigt er ALT for langt væk – hvor til hans ord er ” du BURDE bruge din kalender noget mere”  ….Hader BURDE og hader planlægning….. det STÅR jo i min kalender for pokker, men det er jo ikke altid sikkert jeg når at se i den…

Jamen du kan jo bare gøre det til en vane at se i den hver aften!! KLAAAAP i!!

Barn på 11 smiler tandløst ” jeg klarede selv tandlægebesøget i dag” …. WHAT!!…var det i dag ” åhh må jeg se min skat… Ahh var det i dag du skulle bedøves og ha revet 2 tænder ud …soorry  og du bløder endnu…

Og – hvor Jeg kampgyser af morgentv´s  forslag om hjemmelavet økologiske blåbær smooties i små glas med sugerør påsat på siden i matchende farver ! Hvilke mødre når den slags? Her svinger jeg mig i ny og næ op til en ostehaps, et æble skåret i både og en lille sød hilsen i bunden… Få jer dog et liv jer der har tid til den slags – det er sådan nogle, som jer der ødelægger det for alle os andre…. ”Emma havde hjemmelavet pølsehorn lavet af glutenfri surdej, koldhævet i 14 døgn og langtidsbagt i 8 ved 5 grader…med på madpakke for det er sundest!!… KLAAAAAP i !!

Velmenende råd om, at du skal huske at smører den om aftenen og børnene kan jo også selv smøre dem…ja ja ja men nu er det sådan, at om aftenen er jeg så vandvittig træt, af at nå alting liiige præcis og næsten, at jeg ikke magter, at smøre  10 stykker med diverse og pynte det med grønne,  lige så velmenende, duske sundt.  Men jeg VIL jo gerne, så jeg gør det bare i morgen…bingo svaret på de fladeste madpakker ever.

Sjovt nok har jeg tre velfungerende og meget selvstændige piger.  Altid glade, for vi når det jo nok og pyt det kan ske er sætninger de har fået ind med modermælken. Tre piger der går på med krum hals når livet møder udfordringer og ser muligheder frem for begrænsninger.  Tre piger der er dem selv og tør stå ved hvem de er og ja jeg kunne blive ved… sidst men ikke mindst tre piger med hjertet på rette sted.

Så kære mødre der som jeg, får et flip en gang imellem over bare ikke at slå til… bare giv lods – giv slip og sænk dine krav.

Vi kommer langt med kærlighed kærlighed og kærlighed om det så er økologisk, koldhævet eller langtidsbagt.

Anina Fryd alenemor til tre stykker guld.Kvindetidskort1

Kommentarer skrevet af andre
 • Randi Krog Belseth

  21. august 2013 kl. 18:00

  Hmmm, skal man ‘få sig et liv’, bare fordi man har overskud i hverdagen til at gøre lidt ekstra ud af sine ungernes madpakker? Ikke fordi jeg koldhæver noget som helst i fjorten døgn, eller hvad det nu var af ekstreme tider – men kreativiteten er der uanset. Der er fame ikke noget kedeligere end flade og udsmattede madder med i skole.

  Der er i øvrigt heller ikke noget der hedder at man har for dårlig tid. Tiden er som den altid har været. Det er op til hver enkelt af os at bestemme, hvordan vi nu bruger den her tid. Og hvordan vi koordinerer den, så vi strækker til med det vi nu engang gerne vil. Selv plotter jeg nærmest alt jeg har af gøremål ind i mobilens kalender, og skriver huskelapper til mig selv samme sted. Det fungerer rigtigt godt, og ‘flowen’ får hverdagen til at glide som den skal.

  Men igen, – der er da alligevel også ark og meddelelser fra skole osv. som ind imellem fuldstændig glipper. Ungerne er heller ikke altid lige gode til at aflevere disse, og det er lidt omstændigt at skulle holde styr på samtlige ungers skoletasker flere gange om ugen. For hulen, jeg arbejder jo også selv – og styrer hele husholdningen hjemme i tillæg. Vi er mennesker, selvom vi er forældre.

  Fortsat god dag og uge.

  Mvh en der også har tre guldklumper i hjemmet.

  • Christina Aros

   22. august 2013 kl. 13:28

   P.s. forældremødet var så tirsdag aften. Sikke en gang vrøvl jeg fik skrevet.

   Og ja selvfølgelig er der plads til overskud og bage boller. Alt her i livet er jo en prioritering, men selv om mine unger får koldhævede boller, hver morgen i den uge de er her, så er jeg stadig dygtig til at glemme forældremøder og andre ting der følger med det at have børn. Tænker bare det handler om, at vi skal være okay med det vi når og ikke tro at vi skal leve op til en eller anden standard eller et eller andet krav om at man kun er en rigtig mor, når man gør dit og dat og alverdens andre ting.
   Vi skal som mødre rumme os selv, huske os selv, tage os kærligt af os selv og give det samme til vores børn om det så kommer i form af hygge på sofaen, lækre madpakker, at komme til tiden eller hvad det nu er, så husk at du gør det der er rigtigt for dig.
   Og så husk lige hvilket kærlighedssprog dit barn har, for så bliver livet meget nemmere for dig som mor

 • Christina Aros

  21. august 2013 kl. 09:58

  Hurraaaaa hvor jeg elsker dig og det gør dine piger også.
  Væk med glansbilledet og hurra for os kreative mødre, der tager tingene som de kommer.
  Var til forældremøde i morgen og hører alle de andre spørge om de ikke kan få sendt deres børn afleveringer, så de kan se hvordan det er gået.. Shit jeg aner dårligt nok at ungen har afleveret noget!
  Og så kan jeg også sagtens skrive det i kalenderen og so what!! :-)
  Møs til dig og hurra fordi du er som du er
  I like :-)

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Maria Helleberg: Vi trænger til lidt nostalgi, så lad os stige tilbage til de unge 90ere:

Maria Helleberg: Vi trænger til lidt nostalgi, så lad os stige tilbage til de unge 90ere:

90er nostalgi: Det var småt med sushi, tapas og spelt. Husker en udflugt til Kolding, hvor man kun kunne få salmiakspiritusagtig gorgonzola. Når Gyldendal havde reception, blev forfattere etc. inviteret med på Ravelinen. Her fik vi friturestegte minikartofler.

Elvira Fragola inviterer Kvindetids læsere til Mumleby

Elvira Fragola inviterer Kvindetids læsere til Mumleby

Elvira Fragola er en ung kvinde fra den Ama’rikanske side af København. Fra barnsben har hun tegnet og fundet på historier. Hun er barn af musikerforældre og blev første gang, for alvor kastet i den store kreative gryde, da familiens ven Rune T. Kidde, bad Elvira synge hans børnesange

Prøv lakridsthe fra RAZspa og styrk dit immunforsvar

Prøv lakridsthe fra RAZspa og styrk dit immunforsvar

Prøv denne sunde og velsmagende the fra RAZspa. Den er med lakridsrod, der stimulerer dit immunforsvar.