Anina og singleliv anno 2011

 

Velkommen til singleliv anno 2011

Skilsmissens dønninger har lagt sig, den populære love-rebound er smidt overbord og vandet er igen så roligt, at jeg kan få øje på mig selv, når jeg spejler mig i dets overflade.

En beslutning om, at nu er jeg klar, kommer krybende og sniger sig ind på livet af mig! YES ud i livet igen og alt er SÅ spændende!

Alt det der er sket den sidste tid, har lært mig meget. Deriblandt at ALDRIG mere vil jeg nøjes NEVER! Så mine egne intentioner er vel fine nok, tænker jeg.

Jeg skal da lige love for, at det at være single i 2011 frem for 1995, er meget anderledes! Plakater og radioreklamer ” Hav en affære og nyd dit liv” WHAT?

Tankerne om det dog er mig, der er blevet gammel før tid, akkompagneret med skræmmende billeder af mig selv som FOR trist til, at kunne deltage i 2011 melder sig…. Hvad er der lige sket?! Speeddating, Running Dinner, datingsider, hvor der flashes billeder af, hvad der kan tilbydes af krop! Hvem vil det, hvem pokker vil det? Jo, selvfølgelig rart at se, hvad man går ind til..men?

Der er SÅ meget knald på: Hvem er du, hvorfor, hvad vejer du og har du børn, hvad er du til rent seksuelt og hvad nummer bruger du i sko osv osv. Fik for det ikke skal være løgne stillet følgende spørgsmål i en chat “altså jeg skal lige vide om du har strækmærker på maven og om dine bryster sidder som de skal”

Undskyld mig – men det er der sgu ikke meget looove i!

Det der står klart for mig er, at jeg i den grad må vælge at få flyttet nogle grænser…. Jeg så jo helst at jeg fik den skønneste øjenkontakt i et supermarked og det var den, der udvikler sig… fuldstændig som i gamle dage!
Hjælp jeg skal tænke anderledes, finde nye grænser i nye tider og ikke mindst holde på de vigtige af mine gamle.

En ting er, at man efter en skilsmisse som i mit tilfælde var et ægteskab a la symbiose skal til  at finde ud af sine egne livsværdier, hvem er jeg og hvad vil jeg med mit liv agtigt! – så langt så godt, den er jeg med på og har helt fat i – men tadaaaa så skal det da lige holdes op i mod 2011´s “find en lækker kæreste igen”´s regler, etik eller mangel på samme.

Jeg bliver nonne . . det da det, tanken kunne da godt fange mig i et minut eller to!

Jeg blev hurtig klar over at jeg måtte slippe nogle tøjler, åbne op og bare komme i gang. Frk. Sipsippelipsipsiumsip er på banen, med alle sine næsten 40 år!

Sidder på min første date, en kaffedate hvor fromt kan det lyde, nå ja må jo lægge forsigtigt ud i det her nye land !… okay manden var gift og var super glad og tilfreds! En detalje der ikke lige blev nævnt i den kommunikation der gik forud.

Det hjalp ikke lige frem på min forståelse… eller min KVALME for den sags skyld! Hvad sker der for de mænd? Det er sgu ikke engang fordi det går lidt skævt der hjemme og de er på vej væk… næææ bare lidt spændning vel og en trækken på skuldrende.

Som Carsten Islington en aften sagde i aftenshowet “Vi er halv mand og halv gravhund- vi kan bare ikke lade være med at snuse jer bagi” Ved nærmere eftertanke, så tror jeg hellere jeg ville leve i uvidenhed.. nogen ting ønsker jeg bare ikke viden om!

Den skæppe skønne Michelle Hvid skrev en gang, at hun havde fundet sin nye prins ved at gå mange veje og at hun vist havde snublet undervejs …og hun må om nogen være en mester, at lytte til – tænker det var mit først bump på singlevejen – videre!

Den evige skønne singletilværelse som nærmest er gjort til en status af rang, klapper jeg altså ikke i hænderne af. Jeg tror på at vi er født til at være 2 ( og nej ikke flere) Alenetiden er jo for lækker på rigtig mange områder, så den skal da klart implementeres i et nyt forhold

et DIG et MIG og et OS !

Så ind i legen.. og så må de der tøjler sgu slippes helt en gang imellem ellers når jeg jo aldrig ud af Føtex!

 

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Jakob Olrik: Er jeg ikke andet end en flad mave

Jakob Olrik: Er jeg ikke andet end en flad mave

Jeg hader, når jeg hører VOKSNE mænd sige: ”Det vigtigste er, at kvindens røv ikke er større end dét her, (og så laver de den der målestok med to hænder og strittende lillefingre for at sige, at numsen ikke må fylde mere end en 7-årig drengs numse).” Tænk, at gå op i smal røv fremfor stort hjerte! Tænk, at vælge flad mave fremfor stor og skæv hjerne. Er det lige pludselig blevet moderne at være åndsforladt??

Kamille Sommer: 5 tips til en lækker terrasse

Kamille Sommer: 5 tips til en lækker terrasse

En indbydende terrasse giver langt mere lyst til at være udendørs, end hvis terrassen blot bruges til opbevaring af udendørs ting.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.