Astrologisk om Helle Thorning-Schmidt

 

Store udfordringer venter forude, men vi skal ikke undervurdere Helle Thorning-Schmidts vilje.

Helle Thorning er født i Skytten, med Løven i ascendanten. Aspekter fra hendes sol til Saturn og Pluto fortæller, at hun er meget viljefast og målrettet, denne kombination tale også for, at hun som statsminister selv ønsker at have magten, kontrollen og det afgørende ord, samtidig kan hun være meget sort/hvid, enten/eller.

Der er ingen tvivl om, at Helle følelsesmæssigt er meget stærk og stabil, med månen i Stenbukkens tegn i aspekt til Saturn og Pluto. Hvad end der komme hendes vej, vil man ikke være i stand til at ”knække” hende eller få hende til at vise følsomhed, med mindre hun selv ønsker det.

De partier Helle skal samarbejde sammen med har deres egen dagsorden, og hun vil blive mødt med krav, som hun ikke har tænkt sig at indfri. Hun har transit Pluto i aspekt til Mars, så hun vil kæmpe hele vejen og være den sidste kriger tilbage, hun kan derfor også skaffe sig fjender inden for egne rækker.
Hun kommer til at kæmpe hård, for at få dannet et fælles regeringsgrundlag, men hun har som nævnt fokuseret og har en uovertruffen vilje, der kan bringe hende rigtig, rigtig langt.

Helle kommer til at kæmpe for at bevare sin position som statsminister, og astrologisk set er det usikkert, om hun kommer til at sidde perioden ud. Især de første 4 måneder blive svære for hende, med de astrologiske aspekter hun har i denne tid, men når vi kommer ind i januar 2012 vil hun få noget ro.
Efter sommer 2012 og helt frem til årsskiftet 2013 vil hun komme i stærk modvind, hvis hun ikke lære at gå på kompromis. Progressiv måne i 3. hus for kommunikation med aspekt til Uranus viser, at der i denne periode hurtigt og uventet kan ske et skift, og vi kan få en ny regering. Saturn giver ligeledes udfordringer i hendes horoskop i denne tid.

Det er højst sandsynligt, at personlige problemer med eller omkring ægtemanden, igen vil komme i mediernes søgelys, men Helle er stærk nok til at håndtere det, også en eventuelt en skilsmisse, hvis ikke problemerne bringer dem tættere på hinanden.

Klarer Helle sig igennem de oprørte vande i ovennævnte perioder, så kan hun komme til at sidde på statsministerposten til næste valg.

Artikel også bragt i 24timer,  fredag den 16. september 2011.

Kommentarer skrevet af andre
 • Ib Abildgaard

  25. september 2011 kl. 11:36

  Ja det bliver spændende med vores første kvindelige statsminister.

  Nu er jeg selv som mand skytte (21. december) med ascendant i Stenbukken.

  Mener dermed at jeg godt “kender” lidt til Helles styrker og svagheder.
  Horoskopets forsøg på at spå om fremtiden for HTS, vidner også om et “udviklingsforløb” hvor netop “styrkerne/mulighederne” skal bruges men også brug for “svaghederne/truslerne” (som f.eks. tålmodighed, respekt, diplmati m.m.). Skytten er som bekendt et ildtegn og dette kombineret med et andet ildtegn – Løven kan også give mange udfordringer. Der kunne en accendant i Stenbukken eller f.eks. Tyren måske havde vælret en god kombination.

  Nu er jeg selv selvstændig håndværksmester og tilhænger af rød blok. Så lad os få gang i beskæftigelsen.

  Alt mulig held med vores nye statsminister, og det nye regeringsgrundlag. Vi glæder os

  Bedste hilsener

  Ib Abildgaard
  Råd & Mal
  http://www.raad-mal.dk
  .

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Kvindetid.dk

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater

Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater

Zoe: Jeg har lavet en Facebook side, hvor jeg deler gratis gode råd og tips flere gange om ugen. Da jeg også synes, at andre også skal have glæde af dem.

Mini-mor Dorte Rømer: Et enkelt møde…

Mini-mor Dorte Rømer: Et enkelt møde…

Men så skete der noget. Hotellet havde en børneklub – og selv om de andre børn var langt større, så havde den unge pige, Maggie, der kørte den, en ganske særlig gnist

The Body Shop vil være verdens mest etiske og bæredygtige globale virksomhed.

The Body Shop vil være verdens mest etiske og bæredygtige globale virksomhed.

For 40 år siden udfordrede Anita Roddick (billedet) The Body Shop til at tage hånd om sin tids store udfordringer. Nu tager vi fat på nutidens store udfordringer. Vi ønsker, at vores Enrich Not Exploit™ Commitment skal inspirere en ny generation af kunder, tilhængere og især generation Y, som virkelig interesserer sig for virksomheders adfærd.