Astrologisk om Helle Thorning-Schmidt

 

Store udfordringer venter forude, men vi skal ikke undervurdere Helle Thorning-Schmidts vilje.

Helle Thorning er født i Skytten, med Løven i ascendanten. Aspekter fra hendes sol til Saturn og Pluto fortæller, at hun er meget viljefast og målrettet, denne kombination tale også for, at hun som statsminister selv ønsker at have magten, kontrollen og det afgørende ord, samtidig kan hun være meget sort/hvid, enten/eller.

Der er ingen tvivl om, at Helle følelsesmæssigt er meget stærk og stabil, med månen i Stenbukkens tegn i aspekt til Saturn og Pluto. Hvad end der komme hendes vej, vil man ikke være i stand til at ”knække” hende eller få hende til at vise følsomhed, med mindre hun selv ønsker det.

De partier Helle skal samarbejde sammen med har deres egen dagsorden, og hun vil blive mødt med krav, som hun ikke har tænkt sig at indfri. Hun har transit Pluto i aspekt til Mars, så hun vil kæmpe hele vejen og være den sidste kriger tilbage, hun kan derfor også skaffe sig fjender inden for egne rækker.
Hun kommer til at kæmpe hård, for at få dannet et fælles regeringsgrundlag, men hun har som nævnt fokuseret og har en uovertruffen vilje, der kan bringe hende rigtig, rigtig langt.

Helle kommer til at kæmpe for at bevare sin position som statsminister, og astrologisk set er det usikkert, om hun kommer til at sidde perioden ud. Især de første 4 måneder blive svære for hende, med de astrologiske aspekter hun har i denne tid, men når vi kommer ind i januar 2012 vil hun få noget ro.
Efter sommer 2012 og helt frem til årsskiftet 2013 vil hun komme i stærk modvind, hvis hun ikke lære at gå på kompromis. Progressiv måne i 3. hus for kommunikation med aspekt til Uranus viser, at der i denne periode hurtigt og uventet kan ske et skift, og vi kan få en ny regering. Saturn giver ligeledes udfordringer i hendes horoskop i denne tid.

Det er højst sandsynligt, at personlige problemer med eller omkring ægtemanden, igen vil komme i mediernes søgelys, men Helle er stærk nok til at håndtere det, også en eventuelt en skilsmisse, hvis ikke problemerne bringer dem tættere på hinanden.

Klarer Helle sig igennem de oprørte vande i ovennævnte perioder, så kan hun komme til at sidde på statsministerposten til næste valg.

Artikel også bragt i 24timer,  fredag den 16. september 2011.

Kommentarer skrevet af andre
 • Ib Abildgaard

  25. september 2011 kl. 11:36

  Ja det bliver spændende med vores første kvindelige statsminister.

  Nu er jeg selv som mand skytte (21. december) med ascendant i Stenbukken.

  Mener dermed at jeg godt “kender” lidt til Helles styrker og svagheder.
  Horoskopets forsøg på at spå om fremtiden for HTS, vidner også om et “udviklingsforløb” hvor netop “styrkerne/mulighederne” skal bruges men også brug for “svaghederne/truslerne” (som f.eks. tålmodighed, respekt, diplmati m.m.). Skytten er som bekendt et ildtegn og dette kombineret med et andet ildtegn – Løven kan også give mange udfordringer. Der kunne en accendant i Stenbukken eller f.eks. Tyren måske havde vælret en god kombination.

  Nu er jeg selv selvstændig håndværksmester og tilhænger af rød blok. Så lad os få gang i beskæftigelsen.

  Alt mulig held med vores nye statsminister, og det nye regeringsgrundlag. Vi glæder os

  Bedste hilsener

  Ib Abildgaard
  Råd & Mal
  http://www.raad-mal.dk
  .

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Mere om cougars: 70 procent af brugerne på Cougarcentral er mænd!

Mere om cougars: 70 procent af brugerne på Cougarcentral er mænd!

Indrømmet – det er noget af et cougartema, vi har kørende på Kvindetid for tiden

Charlotte Lotus: Skal du, bør du eller vil du?

Charlotte Lotus: Skal du, bør du eller vil du?

Charlotte Lotus spørger: Hvad lever du primært dit liv efter? Hvad du bør? Hvad du skal? Hvad du vil?