Astrologisk om Helle Thorning-Schmidt

 

Store udfordringer venter forude, men vi skal ikke undervurdere Helle Thorning-Schmidts vilje.

Helle Thorning er født i Skytten, med Løven i ascendanten. Aspekter fra hendes sol til Saturn og Pluto fortæller, at hun er meget viljefast og målrettet, denne kombination tale også for, at hun som statsminister selv ønsker at have magten, kontrollen og det afgørende ord, samtidig kan hun være meget sort/hvid, enten/eller.

Der er ingen tvivl om, at Helle følelsesmæssigt er meget stærk og stabil, med månen i Stenbukkens tegn i aspekt til Saturn og Pluto. Hvad end der komme hendes vej, vil man ikke være i stand til at ”knække” hende eller få hende til at vise følsomhed, med mindre hun selv ønsker det.

De partier Helle skal samarbejde sammen med har deres egen dagsorden, og hun vil blive mødt med krav, som hun ikke har tænkt sig at indfri. Hun har transit Pluto i aspekt til Mars, så hun vil kæmpe hele vejen og være den sidste kriger tilbage, hun kan derfor også skaffe sig fjender inden for egne rækker.
Hun kommer til at kæmpe hård, for at få dannet et fælles regeringsgrundlag, men hun har som nævnt fokuseret og har en uovertruffen vilje, der kan bringe hende rigtig, rigtig langt.

Helle kommer til at kæmpe for at bevare sin position som statsminister, og astrologisk set er det usikkert, om hun kommer til at sidde perioden ud. Især de første 4 måneder blive svære for hende, med de astrologiske aspekter hun har i denne tid, men når vi kommer ind i januar 2012 vil hun få noget ro.
Efter sommer 2012 og helt frem til årsskiftet 2013 vil hun komme i stærk modvind, hvis hun ikke lære at gå på kompromis. Progressiv måne i 3. hus for kommunikation med aspekt til Uranus viser, at der i denne periode hurtigt og uventet kan ske et skift, og vi kan få en ny regering. Saturn giver ligeledes udfordringer i hendes horoskop i denne tid.

Det er højst sandsynligt, at personlige problemer med eller omkring ægtemanden, igen vil komme i mediernes søgelys, men Helle er stærk nok til at håndtere det, også en eventuelt en skilsmisse, hvis ikke problemerne bringer dem tættere på hinanden.

Klarer Helle sig igennem de oprørte vande i ovennævnte perioder, så kan hun komme til at sidde på statsministerposten til næste valg.

Artikel også bragt i 24timer,  fredag den 16. september 2011.

Kommentarer skrevet af andre
 • Ib Abildgaard

  25. september 2011 kl. 11:36

  Ja det bliver spændende med vores første kvindelige statsminister.

  Nu er jeg selv som mand skytte (21. december) med ascendant i Stenbukken.

  Mener dermed at jeg godt “kender” lidt til Helles styrker og svagheder.
  Horoskopets forsøg på at spå om fremtiden for HTS, vidner også om et “udviklingsforløb” hvor netop “styrkerne/mulighederne” skal bruges men også brug for “svaghederne/truslerne” (som f.eks. tålmodighed, respekt, diplmati m.m.). Skytten er som bekendt et ildtegn og dette kombineret med et andet ildtegn – Løven kan også give mange udfordringer. Der kunne en accendant i Stenbukken eller f.eks. Tyren måske havde vælret en god kombination.

  Nu er jeg selv selvstændig håndværksmester og tilhænger af rød blok. Så lad os få gang i beskæftigelsen.

  Alt mulig held med vores nye statsminister, og det nye regeringsgrundlag. Vi glæder os

  Bedste hilsener

  Ib Abildgaard
  Råd & Mal
  http://www.raad-mal.dk
  .

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Spareribs a la Zoë

Spareribs a la Zoë

Zoë Escher: Jeg elsker spareribs, jeg kan godt lide at sidde at gnave i et stykke ben med kød på. Her følger opskriften på Spareribs a la Zoë. Nemme at lave og smager ummmm

Mød Mariakaisa og Sølvi: Når hesten coacher

Mød Mariakaisa og Sølvi: Når hesten coacher

Mavefornemmelse skal forstås konkret. I maven opfanger hesten følelsers vibrationer. Og dét bruger vi i arbejdet med mennesker.

Kvindeklumme af Karen Seneca: Elsker, elsker ikke

Kvindeklumme af Karen Seneca: Elsker, elsker ikke

Han skrev smukke i sms. Det er det samme som “Jeg elsker dig” -Ikk?