Astrologisk om Helle Thorning-Schmidt

 

Store udfordringer venter forude, men vi skal ikke undervurdere Helle Thorning-Schmidts vilje.

Helle Thorning er født i Skytten, med Løven i ascendanten. Aspekter fra hendes sol til Saturn og Pluto fortæller, at hun er meget viljefast og målrettet, denne kombination tale også for, at hun som statsminister selv ønsker at have magten, kontrollen og det afgørende ord, samtidig kan hun være meget sort/hvid, enten/eller.

Der er ingen tvivl om, at Helle følelsesmæssigt er meget stærk og stabil, med månen i Stenbukkens tegn i aspekt til Saturn og Pluto. Hvad end der komme hendes vej, vil man ikke være i stand til at ”knække” hende eller få hende til at vise følsomhed, med mindre hun selv ønsker det.

De partier Helle skal samarbejde sammen med har deres egen dagsorden, og hun vil blive mødt med krav, som hun ikke har tænkt sig at indfri. Hun har transit Pluto i aspekt til Mars, så hun vil kæmpe hele vejen og være den sidste kriger tilbage, hun kan derfor også skaffe sig fjender inden for egne rækker.
Hun kommer til at kæmpe hård, for at få dannet et fælles regeringsgrundlag, men hun har som nævnt fokuseret og har en uovertruffen vilje, der kan bringe hende rigtig, rigtig langt.

Helle kommer til at kæmpe for at bevare sin position som statsminister, og astrologisk set er det usikkert, om hun kommer til at sidde perioden ud. Især de første 4 måneder blive svære for hende, med de astrologiske aspekter hun har i denne tid, men når vi kommer ind i januar 2012 vil hun få noget ro.
Efter sommer 2012 og helt frem til årsskiftet 2013 vil hun komme i stærk modvind, hvis hun ikke lære at gå på kompromis. Progressiv måne i 3. hus for kommunikation med aspekt til Uranus viser, at der i denne periode hurtigt og uventet kan ske et skift, og vi kan få en ny regering. Saturn giver ligeledes udfordringer i hendes horoskop i denne tid.

Det er højst sandsynligt, at personlige problemer med eller omkring ægtemanden, igen vil komme i mediernes søgelys, men Helle er stærk nok til at håndtere det, også en eventuelt en skilsmisse, hvis ikke problemerne bringer dem tættere på hinanden.

Klarer Helle sig igennem de oprørte vande i ovennævnte perioder, så kan hun komme til at sidde på statsministerposten til næste valg.

Artikel også bragt i 24timer,  fredag den 16. september 2011.

Kommentarer skrevet af andre
 • Ib Abildgaard

  25. september 2011 kl. 11:36

  Ja det bliver spændende med vores første kvindelige statsminister.

  Nu er jeg selv som mand skytte (21. december) med ascendant i Stenbukken.

  Mener dermed at jeg godt “kender” lidt til Helles styrker og svagheder.
  Horoskopets forsøg på at spå om fremtiden for HTS, vidner også om et “udviklingsforløb” hvor netop “styrkerne/mulighederne” skal bruges men også brug for “svaghederne/truslerne” (som f.eks. tålmodighed, respekt, diplmati m.m.). Skytten er som bekendt et ildtegn og dette kombineret med et andet ildtegn – Løven kan også give mange udfordringer. Der kunne en accendant i Stenbukken eller f.eks. Tyren måske havde vælret en god kombination.

  Nu er jeg selv selvstændig håndværksmester og tilhænger af rød blok. Så lad os få gang i beskæftigelsen.

  Alt mulig held med vores nye statsminister, og det nye regeringsgrundlag. Vi glæder os

  Bedste hilsener

  Ib Abildgaard
  Råd & Mal
  http://www.raad-mal.dk
  .

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Lucy Lee: Har du minus på energikontoen?

Lucy Lee: Har du minus på energikontoen?

Føler du dig træt og drænet? I en periode kan det være sundt at føre et energiregnskab for at holde fokus på at fylde dig selv op, så du ikke brænder ud.

Birgitte Baadegaard: Stop glidebanen – Støt jeres døtre og søstre

Birgitte Baadegaard: Stop glidebanen – Støt jeres døtre og søstre

Jeg nægter at høre på ’giv dem et par år’. Jeg accepterer det ikke. Hverken for flygtninge fra Køln eller uopdragne, forkvaklede unge mænd og drenge – uanset, om de kommer fra Nordsjælland, Vestjylland eller Smørum Nedre. Denne spiral skal stoppes NU

Marie Steenberger: Sådan holder du vægten i december

Marie Steenberger: Sådan holder du vægten i december

Måske har du prøvet at faste en hel dag op til en julefrokost for at spare på kalorierne. Måske har du spist rugbrødsmadder lige inden, du skal ud af døren i et forsøg på at holde dig til kun to æbleskiver. At spare kalorier sammen eller spise på forhånd virker ikke.