Benedikte Brown: Bomstærk med elektronisk spænding

 

Benedikte Brown: Bomstærk med elektronisk spænding

Effektiv, intelligent og personlig træning til dig der vil spare tid.
Skrevet af Benedikte Brown

Jeg elsker at prøve nye og alternative ting, der forbedrer min sundhed, velvære og fysik – og hvorfor gøre ligesom alle de andre, når der er mange veje til truget, som man siger.

Jeg tog en lørdag formiddag min kæreste under armen, for vi havde besluttet os for at prøve EMS – Elektronisk Muskel Stimulation hos EMSPersonalTrainer.dk, der har lokaler hos Klinik Qura på Frederiksberg.
EMS er, som navnet angiver, muskelstimulation ved hjælp af elektronisk spænding, og påvirker 90% af dine muskelfibre pr. sammentrækning. Styrketræning handler i høj grad om at have kontakt til musklen og aktivere så mange muskelfibre som muligt, og DET må man sige vi fik her!! EMS er relativt nyt i Danmark, men har været super populært andre steder i Europa, og med god grund, for nøøøj hvor var det effektivt!

EMS påvirker 90% af dine muskelfibre pr. sammentrækning

Sessionen foregik således: Vi fik udleveret et tyndt tætsiddende sæt tøj, der var gjort fugtigt for at fremme den elektroniske energioverførsel, og derefter blev vi iført en vest og fik bælter med elektroder spændt på krop, arme, balder og lår.

Den personlige instruktør Lone Christa Vorborg informerede os grundigt om, hvad der skulle ske. Hun guidede os gennem en række øvelser, der skiftede ca. hvert minut. Mens vi udførte bl.a. squat, lunges, curls, skulderpres og planke, stimulerede elektroderne musklerne, så musklerne blev maksimalt kontraherede hver gang, over det hele. Impulset varede i 4 sek. og så pause i 4 sek.

Oh yeah! Det føles som om, jeg har haft et langt tungt træningspas…”

Sådan var min kærestes reaktion, lige efter han var færdig med sin omgang og sveden haglede af ham og musklerne var godt pumpede med blod. Træningen var super hård og anderledes end hvad vi er vant til.  Det kan måske lyde skræmmende med elektricitet og hardcore træning på denne måde, men det er overhovedet ikke farligt, og man mærker tydeligt, at man er i trygge hænder her. Hvis man ikke er vant til styrketræning, er det intet problem, for niveauet kan tilpasses til den enkeltes udgangspunkt. Vi havde det sjovt og blev udfordret, mens vi fik ufattelig god kontakt til vores krop specielt balder og arme, og det kan vi lide!

Brian Villadsen – 45 år, vægttræning gennem 23 år, livredder, saunagusmester, upcoming Men’s Physique Master atlet til DBFF’s Newcomersstævne 2015.

Benedikte Brown – 26 år, vægttrænet i 5 år, personlig træner, fysioterapeut studerende, saunagusmesterinde, Athletic fitness guldvinder til DBFF’s Newcomersstævne 2013, 3. Plads i Athletic Fitness til DM i 2013.  Facebook Personal trainer & upcoming fitnessathlete – Benedikte Brown . Insta Brown_physiofitnessupcoming Women’s Physique atlet 2015.

Hvordan føltes EMS træningen?

Benedikte: ”Det var mega fedt, fordi man får virkelig kontakt til alle ens muskler på samme tid. Som den trænings- og kropsfreak jeg er, var virkelig interessant at mærke det – Det var virkelig hårdt.” siger hun forpustet. ”Man skal virkelig fokusere på det man bliver bedt om, så det er godt at instruktøren er så tydelig at man føler sig sikker og klar.”

Brian: ”Det var hårdere end jeg troede! Det var en fed følelse at få gang i hele kroppen på den måde. Jeg kan bare mærke nu, hvordan hele kroppen arbejder og det føles som om jeg har haft et langt, tungt træningspas! Jeg vil helt sikkert bruge det her igen!”

Book din tid til effektiv, anderledes og intelligent træning der går LIGE i balderne på

www.EMSPERSONALTRAINER.dk og find dem på facebook og instagram under navnet EMSpersonalTrainer.dk

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Spareribs a la Zoë

Spareribs a la Zoë

Zoë Escher: Jeg elsker spareribs, jeg kan godt lide at sidde at gnave i et stykke ben med kød på. Her følger opskriften på Spareribs a la Zoë. Nemme at lave og smager ummmm

Mød Mariakaisa og Sølvi: Når hesten coacher

Mød Mariakaisa og Sølvi: Når hesten coacher

Mavefornemmelse skal forstås konkret. I maven opfanger hesten følelsers vibrationer. Og dét bruger vi i arbejdet med mennesker.

Kvindeklumme af Karen Seneca: Elsker, elsker ikke

Kvindeklumme af Karen Seneca: Elsker, elsker ikke

Han skrev smukke i sms. Det er det samme som “Jeg elsker dig” -Ikk?