Book Mie som din personlige bryllupsarrangør

 

Book Mie som din personlige bryllupsarrangør
I dag har jeg talt med bryllupsarrangøren Mie Münster-Swendsen, der er indehaver af eventbureauet The Main Event og har skrevet flere artikler til os. Mie startede som bryllupsarrangør og eventkoordinator for lidt over to år siden, og har siden da været i kontakt med rigtigt mange brudepar, som har haft brug for hjælp og rådgivning i den ene eller anden udformning. Mie er uddannet styrmand hos A.P. Møller og har i mange år arbejdet i koordinerende funktioner præget af stort ansvar og snarrådige beslutninger. Hun besluttede for nogle år siden at skifte skibe ud med brudepar, og er nu klar til at hjælpe brudepar, med at få opfyldt deres store drøm om det perfekte bryllup. Mie har taget kurser i bryllupsplanlægning hos bryllupsarrangør Christel Winther, der har firmaet The Wedding Company, og sparrer stadig med Christel om bryllupsrelaterede emner.

Løse ender, svære beslutninger og søvnløse nætter
Mie fortæller til Kvindetid, at det i de fleste tilfælde er langt fra let at planlægge et bryllup. Brylluppet er en stor begivenhed, og en af de vigtigste dage i parforholdet for rigtig mange. Et bryllup kan være en dyr affære, og når man nu bruger så mange penge på det, så skal det Gud hjælpe mig også være perfekt. Det er simpelthen ikke godt nok, at brudeparret bagefter tænker: ”Det var da ok.” De skal tænke: ”Det var den mest perfekte dag i mit liv, og jeg ville ikke have gjort noget som helst anderledes!” Kun det perfekte er godt nok.

Så hvordan opnår man det perfekte?
Mie: ”Det kan være lidt af en udfordring at planlægge et bryllup. Jeg siger ikke, at det ikke kan lade sig gøre at planlægge det perfekte bryllup selv – måske med lidt hjælp fra familie og venner.”
Mie: “Der bare er nogle mennesker, der har forskellige udfordringer under planlægningen. Nogle er bare ikke gode til at planlægge. Det er en evne, som nogle besidder og andre bare ikke gør. Der er også nogle, der er usædvanligt ubeslutsomme. De ved, hvad de vil have, men de kan bare ikke finde ud af at vælge den rigtige måde at opnå det ønskede resultat på. Der er for mange valgmuligheder, og hvilken er så den rigtige beslutning. Så er der igen andre, der bare bekymrer sig rigtigt meget. De er ikke nødvendigvis pessimister, som altid maler fanden på væggen. De går lige så meget op i at opnå det perfekte, som alle andre gør, de er bare mere bekymrede af natur og tænker hele tiden på alle de ting, der kan gå galt og hvad nu hvis…”

Mie foreslår, at hvis man er en af disse slags personligheder, eller har andre udfordringer f.eks. med tid til at nå det hele, eller har familie og venner, der er langt væk, så man ikke kan få hjælp, så bør man overveje at hyre professionel hjælp. Hun siger: ”Der findes en del bryllupsarrangører i Danmark, som vil hoppe på tungen, hvis det kunne hjælpe jer med at få jeres perfekte bryllup.” Bryllupsarrangørerne tilbyder forskellige løsninger med hensyn til priser, indhold af forskellige pakker og samarbejdsaftaler med leverandører. Derfor kan det anbefales at kigge på bryllupsarrangørernes respektive hjemmesider, finde et par stykker der tiltaler jer og derefter ringe og få en snak om, hvordan I kan få hjælp, og hvad I har brug for.

”Personligt synes jeg, at det er vigtigt at brudeparret kan få den hjælp de har brug for og til en pris, der passer dem. Der er ingen, der har lyst til at betale for noget, de ikke har brug for, og slet ikke hvis man i forvejen bruger mange penge på selve brylluppet.” siger Mie. ”Derfor er alle priserne på min hjemmeside vejledende, og absolut ikke udtømmende.” Derfor er det en god ide bare at ringe og fortælle, hvad man har brug for hjælp med og finde ud af, hvilke muligheder der er. Det er også vigtigt for et brudepar at kende udgifterne. ”Jeg stræber efter at give en pris for det arbejde, jeg skal udføre for brudeparret, og det er så den pris, der gælder for det pågældende stykke arbejde. Så kan brudeparret lægge beløbet i budgettet, og så er der ikke overraskelser på den front.” fortæller Mie.

Hvad kan man så få hjælp med? Helt ærligt?
Faktisk det hele! Bryllupsarrangøren kan helt sikkert finde og anbefale nogen, der kan det, I har brug for og som passer i stilen med jeres bryllup. Mie forklarer: ”Det er en stor del af mit arbejde, at finde de leverandører, der passer bedst til den fest, I vil have. Jeg kan kontakte de forskellige leverandører, indhente priser, forhandle aftalen på plads og underskrive aftalen. Det eneste, I skal gøre, er at betale regningen. Og selvfølgelig indgår jeg ikke nogen aftaler, som I ikke har godkendt og er enige i.”

Derudover er der alle de løse ender. Det er vigtigt at have styr på dem, og det er også en af de ting, bryllupsarrangøren kan hjælpe med. Og dermed også huske jer på, hvornår I skal huske at ordne de forskellige ting, så der ikke er nogle oversete udeståender lige op til brylluppet.

Svære beslutninger er en del af bryllupsplanlægningen. Og det er helt naturligt at stå og vakle mellem to eller flere valgmuligheder. Måske står bruden med flere valgmuligheder, som hun alle gerne vil have, men ved at hun må vælge én. Så går hun til brudgommen, og han synes det hele er fint, men har ikke nogen favorit! Hvad gør man så? Man ringer selvfølgelig til sin bryllupsarrangør og får hjælp og rådgivning. Nogle gange er en uvildig mening uvurderlig, og bryllupsarrangøren har sandsynligvis også erfaring med, hvad der virker bedst i den store sammenhæng. Bryllupsarrangøren er simpelthen din personlige assistent under hele planlægningen, hvis det er det du ønsker.

Mie: ”Jeg har hørt om mange brude, der ligger vågne om natten og bekymrer sig om alt muligt, især i perioden lige op til brylluppet. Ville det hjælpe dig til at sove roligt, hvis du inden sengetid kunne ringe til din personlige bryllupsarrangør, der kender dig, og som kender din planlægning ned til mindste detalje? Du kan fortælle hende om alle dine bekymringer og vide, at når du lægger røret på, er alt ok. Bryllupsarrangøren hjælper dig med alt, så du ikke behøver at ligge søvnløs. Og i stedet for at hælde dine bekymringer ud over din kommende mand eller din mor, så kan du med god samvittighed tude i telefonen til din bryllupsarrangør, der helt sikkert har prøvet det før, og som ved hvordan problemet skal løses.”

Sidst men absolut ikke mindst, er der en del brude, der næsten forventer at gå i panik på dagen. Hvad nu hvis det hele slet ikke går som planlagt. Hvad nu hvis der er noget galt med kjolen eller hvis DJ’en ikke dukker op. De fleste brudepar ser det som en ualmindeligt stor lettelse at vide, at der er en til stede fra morgen til aften på den store dag. Bryllupsarrangøren tager sig af eventuelle uforudsete hændelser og kan ofte løse et lille problem, før det bliver stort – endda helt uden I har bemærket, at der var noget galt. Så kan I slappe helt af og nyde festen og jeres gæster. Er det ikke det, man allerhelst vil? Og samtidig kan de personer, der normalt fungerer som brudens højre hånd, typisk brudepigen og brudens mor, også slappe af og nyde festen.

Mie fortæller, at det at benytte en bryllupsarrangør er endnu et rimeligt nyt begreb i Danmark, og derfor er der mange brudepar, der ikke helt ved, hvad det indebærer at hyre en bryllupsarrangør. ”De spørgsmål jeg tit hører er: Hvad får man ud af det, betaler man for noget man selv kunne have gjort og er det ikke helt vildt dyrt? Jeg vil helt sikkert anbefale at ringe og aftale et uforpligtende møde eller få en snak over telefonen, om hvilke fordele I kunne have ved at hyre en bryllupsarrangør.” Det går jo intet tabt ved at forhøre sig om mulighederne, så tøv ikke for længe, for en samtale med en bryllupsarrangør tidligt i forløbet kan måske spare jer for rigtig mange bekymringer senere i forløbet.

Tak til Mie som du kan læse mere om på www.themainevent.dkKort

 

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Charlotte Sommer: Positiv Energi, Power og Personlig udvikling

Charlotte Sommer: Positiv Energi, Power og Personlig udvikling

Klik ind hvis – Du er i tvivl om, hvad DU virkelig vil med dit liv. Har svært ved at få din power til at skinne igennem. Eller bare er sur, muggen og tvær.

Lonely Planet anbefaler: Weekend i Hamborg

Lonely Planet anbefaler: Weekend i Hamborg

Lonely Planet er verdens største udgiver af rejsebøger, som indtil nu er solgt i 120 millioner eksemplarer. I 2013 udkom de første Lonely Planet-guider på dansk med titlerne Oplev og Pocket.

Majken Matzau: En stor fejl at fastholde stressramte i arbejdet.

Majken Matzau: En stor fejl at fastholde stressramte i arbejdet.

Lad mig med det samme slå helt fast: Stress er ikke en sygdom, men derimod en overbelastningsreaktion i nervesystemet. Kuren mod overbelastning er, at give det belastede system ro, indtil det begynder at fungere adækvat igen. Først herefter kan man begynde at analysere problemer og årsager samt lave løsninger og implementere disse.