Budding & andre dirrende desserter af Marie Holm
Budding & andre dirrende desserter af Marie Holm |
Har du nogensinde smagt en hjemmelavet budding? Ikke sådan én, der kommer fra en pulverpose, men en smuk, skælvende cremesag af den slags, der er lavet på gammeldags manér af æg, sukker, mælk og fløde … |
I Budding & andre dirrende desserter finder du både klassiske buddinger som vaniljebudding, mandelbudding, chokoladebudding og nye, vidunderlige versioner som abrikosbudding, saltkaramelbudding med karamelpopcorn og hvid chokoladebudding med jasmin-te.
Dertil kommer de ”omvendte buddinger” i form af skinnende frugtgeléer med cremesovs og opskrifter på tilbehør som saltkaramelsovs, rystehindbær, kirsebærsovs og banan-passionsfrugtkompot.
Lyder det svært? Det er det ikke. En ægte budding kræver blot lidt komfurtid og køleskabstimer. Og belønningen … Et dirrende cremekunstværk, der får børn til at sitre og voksne til at sukke.
Marie Holm er madskribent, forfatter og madmodeekspert – med en sød mission om at få buddingen tilbage på bordet!
Budding & andre dirrende desserter udkommer d. 24. september 2015 på People’sPress
Vejl. pris 199,95
Kan forudbestilles HER https://www.saxo.com/dk/budding-og-andre-dirrende-desserter_marie-holm_indbundet_9788771593822
#buddingogandredirrendedesserter
|