Dansk Italiensk Amore på Il Grappolo Blu
Dansk Italiensk Amore på Il Grappolo Blu
Kærlighed til italiensk mad og hinanden opstod på Il Grappolo Blu
En fælles passion for italiensk mad og ikke mindst kærligheden for hinanden har bragt parret Alfredo Franco og May-Britt Franco Koed sammen om deres livsprojekt. På Il Grappolo Blu og L’Osteria del Grappolo Blu serverer parret autentisk italiensk gourmet lavet på ægte italienske opskrifter.
Det dansk-italienske par Alfredo Franco fra Napoli og May-Britt Franco Koed er gået sammen om deres livsprojekt i Il Grappolo Blu og L’Osteria del Grappolo Blu, som de netop har overtaget. Sammen vil de vælte danskerne omkuld i begejstring over traditionel italiensk mad fra Syditalien lavet på oprindelige opskrifter og med de bedste råvarer og med en uformel italiensk stemning.
Historien om Alfredo og May-Britts skæbnefællesskab er lige til en kærlighedsfilm:
Alfredo blev headhuntet til Il Grappolo Blu, og det bragte ham til Danmark efter flere år som tjener på luksushoteller i Italien, hvor serverede italiensk mad for de største stjerner. I Danmark fandt han hurtigt ud af, at han havde behov for at forbedre sine dansk- og engelskkundskaber. Alfredo fik derfor en personlig underviser, en dansk kvinde, og de to blev forelskede og blev siden gift.
Fem år efter vender Alfredo og May-Britt nu tilbage til stedet, hvor kærligheden opstod – nu som ejere af den italienske gourmetrestaurant, hvor Alfredo også er chefkok.
Siden overtagelsen i september 2010 har de haft ganske travlt, bl.a. med mange selskaber og kokkeskoler og for nyligt åbnede de officielt deres nye Osteria. På Il Grappolo Blu og L’Osteria del Grappolo Blu serverer Alfredo og May-Britt autentisk italiensk gourmet i bedste hverdagsstil til overkommelige priser.
– Vi ønsker, at folk kan komme ned en hverdagsaften og opleve ægte, italiensk madkultur. Vores specialitet er traditionel italiensk mad fra især det sydlige Italien, lavet på oprindelige opskrifter og med de bedste råvarer, så smagen vælter gæsterne omkuld af begejstring, siger Alfredo, hvis bedstemors mad er en evig kilde til inspiration.
Læs mere om den skønne restaurant på www.ilgrappoloblu.com