Danskerne spankede sig igennem 2013

 
Danskerne spankede sig igennem 2013
2013 kan meget vel ha’ været året, hvor historisk mange danskere har haft røde bagdele, efter en omgang smæk bagi. Ifølge den erotiske webshop www.Sinful.dk, har salget af piske nemlig været rekordstort i år.”Salget af piske har været ekstraordinært stort i 2013. Faktisk har vi solgt næsten 120 % flere piske i år, end vi gjorde sidste år”, udtaler Mathilde Mackowski fra www.Sinful.dk.

Fifty Shades of Grey har sat gang i fantasierne Men hvad er det, der har vækket interessen for en fræk endefuld i de danske hjem? Ifølge Mathilde Mackowski kan den verdensomspændende bogsucces, Fifty Shades of Grey, ha’ gjort sit til at udvide folks seksuelle horisonter.

”Fifty Shades-feberen har raset i over to år nu og vi kan tydeligt mærke, at bøgerne har sat gang i fantasierne hos mange. Både Fifty Shades of Grey trilogien, og den lange liste af erotisk litteratur, der er kommet i dens kølvand, har været med til at gøre frække fantasier mindre tabubelagt, så folk nu i stigende grad får åbnet op for, hvad de fantaserer om, og får fantasierne udlevet”, udtaler Mathilde.

Netop spanking redskaber fra den officielle serie af Fifty Shades of Grey sexlegetøj, der er udviklet til folk, som vil eksperimentere med spanking og bondage for første gang, går som varmt brød hos landets førende erotiske webshop. Men også de lidt hårdere spanking redskaber fra www.Sinful.dks fetish afdeling, bliver i stigende grad efterspurgt.

Flere udlever fantasier i en BDSM klub Også hos Den Sorte Fabrik ved Aarhus, en forening hvor alle med en passion for bondage, disciplin og sadomasochisme kan udleve deres fantasier, oplever man stigende interesse for de oplevelser, BDSM livsstilen kan tilbyde:

”Siden august sidste år har vi oplevet en stigning i medlemstallet på ca. 50 %. Hvor folk tidligere ofte kom til os fra f.eks. chatforums, oplever vi nu, at flere og flere nye medlemmer kommer til klubben, uden at de i forvejen har forbindelse til den traditionelle sorte verden” udtaler Tom, der er formand og medstifter af Den Sorte Fabrik.

Dermed tyder det ligeledes på her, at den stigende interesse for klubben og det univers, den tilbyder, bl.a. kan skyldes, at Fifty Shades of Grey har gjort at danskerne er blevet mere eksperimenterende og har medvirket til en voksende accept for SM som en acceptabel seksualitet.

Links:  Fifty Shades of Grey sexlegetøj: http://www.sinful.dk/sexlegetoej/favoritter/fifty-shades Fetish Sexlegetøj: http://www.sinful.dk/fetish Den Sorte Fabrik: www.densortefabrik.dk 

Bonus info: Den Sorte Fabrik tager gerne imod og byder velkommen til personer, der gerne vil i gang med S/M og som ønsker at møde ligesindede, når fantasien er tændt efter at Fifty Shades-bøgerne er slut.

Er man interesseret i spanking og vil man godt fra start, så arrangerer Den Sorte Fabrik jævnligt workshops for sine medlemmer, hvor man får en introduktion til de forskellige redskaber og lærer omkring sikkerheden, når man ønsker at udleve BDSM og Fetichisme som seksuel lyst.

 

Sinful.dk er en danskejet erotisk webshop, der på en stilren og sober måde præsenterer de bedste og nyeste erotiske produkter, der findes på markedet. Vores mål er, at alle – uanset køn, alder og seksualitet – skal føle sig godt tilpas og velkommen på webshoppen.

 

Supplerende links

Den Sorte Fabrik – BDSM forening   Fetish Sexlegetøj   Fifty Shades of Grey Sexlegetøj   Sinful.dk – Nutidens Erotiske Webshop

Om Sinful.dk

Sinful.dk er en stilren og sober erotisk webshop, der præsenterer de bedste og nyeste erotiske produkter, der findes på markedet. Vores mål er, at alle – uanset køn, alder og seksualitet – skal føle sig godt tilpas og velkommen på webshoppen.

Besøg newsroomet »

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Katrine Fagerholt: Sådan tager du hul på den svære snak – uden at såre

Katrine Fagerholt: Sådan tager du hul på den svære snak – uden at såre

Kender du den der nagende fornemmelse, når du godt ved, at I skal have taget fat på en snak, der måske ikke bliver helt nem?

Aninas brevkasse: er jeg paranoid eller er min mand bare helt fra den?

Aninas brevkasse: er jeg paranoid eller er min mand bare helt fra den?

Han siger jeg ikke mere lugter som en kønsmoden kvinde, så han ‘tænder’ ikke på mig.

Hvad er Black Friday?

Hvad er Black Friday?

Hos The Body Shop fejres Black Friday – Når man køber en af de populære Body Butters får man en gratis Shower Gel med i købet. Det tilbud gælder kun for Black Friday d 27 november.