Danskerne spankede sig igennem 2013

 
Danskerne spankede sig igennem 2013
2013 kan meget vel ha’ været året, hvor historisk mange danskere har haft røde bagdele, efter en omgang smæk bagi. Ifølge den erotiske webshop www.Sinful.dk, har salget af piske nemlig været rekordstort i år.”Salget af piske har været ekstraordinært stort i 2013. Faktisk har vi solgt næsten 120 % flere piske i år, end vi gjorde sidste år”, udtaler Mathilde Mackowski fra www.Sinful.dk.

Fifty Shades of Grey har sat gang i fantasierne Men hvad er det, der har vækket interessen for en fræk endefuld i de danske hjem? Ifølge Mathilde Mackowski kan den verdensomspændende bogsucces, Fifty Shades of Grey, ha’ gjort sit til at udvide folks seksuelle horisonter.

”Fifty Shades-feberen har raset i over to år nu og vi kan tydeligt mærke, at bøgerne har sat gang i fantasierne hos mange. Både Fifty Shades of Grey trilogien, og den lange liste af erotisk litteratur, der er kommet i dens kølvand, har været med til at gøre frække fantasier mindre tabubelagt, så folk nu i stigende grad får åbnet op for, hvad de fantaserer om, og får fantasierne udlevet”, udtaler Mathilde.

Netop spanking redskaber fra den officielle serie af Fifty Shades of Grey sexlegetøj, der er udviklet til folk, som vil eksperimentere med spanking og bondage for første gang, går som varmt brød hos landets førende erotiske webshop. Men også de lidt hårdere spanking redskaber fra www.Sinful.dks fetish afdeling, bliver i stigende grad efterspurgt.

Flere udlever fantasier i en BDSM klub Også hos Den Sorte Fabrik ved Aarhus, en forening hvor alle med en passion for bondage, disciplin og sadomasochisme kan udleve deres fantasier, oplever man stigende interesse for de oplevelser, BDSM livsstilen kan tilbyde:

”Siden august sidste år har vi oplevet en stigning i medlemstallet på ca. 50 %. Hvor folk tidligere ofte kom til os fra f.eks. chatforums, oplever vi nu, at flere og flere nye medlemmer kommer til klubben, uden at de i forvejen har forbindelse til den traditionelle sorte verden” udtaler Tom, der er formand og medstifter af Den Sorte Fabrik.

Dermed tyder det ligeledes på her, at den stigende interesse for klubben og det univers, den tilbyder, bl.a. kan skyldes, at Fifty Shades of Grey har gjort at danskerne er blevet mere eksperimenterende og har medvirket til en voksende accept for SM som en acceptabel seksualitet.

Links:  Fifty Shades of Grey sexlegetøj: http://www.sinful.dk/sexlegetoej/favoritter/fifty-shades Fetish Sexlegetøj: http://www.sinful.dk/fetish Den Sorte Fabrik: www.densortefabrik.dk 

Bonus info: Den Sorte Fabrik tager gerne imod og byder velkommen til personer, der gerne vil i gang med S/M og som ønsker at møde ligesindede, når fantasien er tændt efter at Fifty Shades-bøgerne er slut.

Er man interesseret i spanking og vil man godt fra start, så arrangerer Den Sorte Fabrik jævnligt workshops for sine medlemmer, hvor man får en introduktion til de forskellige redskaber og lærer omkring sikkerheden, når man ønsker at udleve BDSM og Fetichisme som seksuel lyst.

 

Sinful.dk er en danskejet erotisk webshop, der på en stilren og sober måde præsenterer de bedste og nyeste erotiske produkter, der findes på markedet. Vores mål er, at alle – uanset køn, alder og seksualitet – skal føle sig godt tilpas og velkommen på webshoppen.

 

Supplerende links

Den Sorte Fabrik – BDSM forening   Fetish Sexlegetøj   Fifty Shades of Grey Sexlegetøj   Sinful.dk – Nutidens Erotiske Webshop

Om Sinful.dk

Sinful.dk er en stilren og sober erotisk webshop, der præsenterer de bedste og nyeste erotiske produkter, der findes på markedet. Vores mål er, at alle – uanset køn, alder og seksualitet – skal føle sig godt tilpas og velkommen på webshoppen.

Besøg newsroomet »

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Helle Bentzen: Tankemylder

Helle Bentzen: Tankemylder

Vi tror, at vi har fuldstændig kontrol over vores tanker, men det er langt fra sandheden. Mange af vores tanker styres helt automatisk og ubevidst. Og prøver du bevidst at undertrykke en tanke eller en følelse, er det nærmest det samme som at bane vejen og invitere dem inden for.

Charlotte: Er du nærig i forhold til din mentale sundhed?

Charlotte: Er du nærig i forhold til din mentale sundhed?

Du fylder benzin på din bil, så den kan køre. For uden benzin kommer du jo ingen steder. Spørgsmålet er, hvor tit du fylder dig selv op?

Lucy Lee: Tre fordele ved at trække vejret dybt

Lucy Lee: Tre fordele ved at trække vejret dybt

Jeg indrømmer det gerne, jeg kan være noget så utålmodig og nogle gang har jeg brug for at trække vejret dybt og tælle til 10 inden jeg går ud i verden.