Stjernetegn og sex

 

Her kan du læse om stjernetegn og sex, mest for sjov, men se for dig selv, om det ikke passer…

Vædderen som elsker
Når en mand født i Vædderen har sex, er han højrøstet, vild og dominerende – 100% macho. Han er ikke bange for at prøve noget nyt, og han er et af de mest energiske tegn af dem alle. Hvad kan han bedst lide – hurtigt, hedt og vildt, samtidig lever han nærmest for blow-jobs. Du behøver aldrig at tænke over, om han kan lide sex med dig, han er som nævnt meget højrøstet og nærmest råber det ind i dit øre. Vædderen kommer hurtigt, til gengæld kan han flere gange, hvilket kan opveje det noget. Han elsker, når du spiller hjælpeløs, det kan virkelig få ham op og stå – for så føler han sig som en MAND!
Bedste sexlegetøj Af sexlegetøj er håndjern en favorit – til dig. Han er ikke tilbøjelig til at være utro, men er der ingen ”action” hjemme, så kan han finde på at gå andre steder hen for at få udløsning.
Bedste seksuelle match: Løven, det vil slå gnister. Skorpionen, absolut spændende og fantastisk. Vandbæreren, I kommer ikke ud af sengen foreløbigt. Fisk, som yin og yang.

 

Tyren som elsker
Den sensuelle Tyr kan blive ved i timer, og han kan bringe dig til uanede højder. Han er stædig og vedholdende, og giver dig tid til at nå en eller flere orgasmer, før han selv kommer. Han er meget fysisk og elsker at være tæt på dig, han vil undersøge hver millimeter af din krop. Du behøver ikke bekymre dig om, hvad han kan lide, han skal nok fortælle dig det. Du skal nok regne med, at missionærstillingen er den han altid vender tilbage til.
Bedste sexlegetøj: Især massageapparater er hans favorit, han elsker at se dig stønne af fryd, når han bruger det på dig. Han kan godt lide sexet undertøj, ikke vulgært, men bliver lige så ophidset af at se dig helt nøgen. Du kan regne med, at din Tyr ikke forlader dig – med mindre du er ham utro.
Bedste seksuelle match: Krebsen, vil resultere i mange orgasmer. Jomfruen, bliver mere løssluppen med en Tyr. Stenbukken, I kan blive ved hele natten. Fisken, ren nydelse.

 

Tvillingen som elsker
Han kan tale sig ind i hvilken om helst kvindes seng. Han er yderst opfindsom og med på næsten hvad som helst – og gerne hvor som helst, sex skal helst ikke være for almindeligt. Han vil meget hurtigt udforske og finde de erogene zoner, der får dig til at stønne højt. Han vil forvente, at du også tager initiativ og tilføjer forandring. Den absolut bedste position for Tvillingen er en 69’er. Derudover tænder han på sex med mere end en kvinde, og svingerparties er lige noget for ham.
Bedste sexlegetøj: Er en illustreret bog, hvor han kan hente inspiration til nye stillinger. Han kan også godt lide en erotisk film, som gerne må køre, når I har sex. Da Tvillingen elsker forandring, kan han have tendens til utroskab.
Bedste seksuelle match: Løven, I vil begge nyde det. Vægt, skynd jer ind i soveværelset og bliv der. Skorpionen, så kan det ikke blive bedre. Vandbæreren, I er begge vilde og vovede – wow.

 

Krebsen som elsker
Sex en nødvendighed, for at han kan føle sig hel. Han er både en tålmodig og aggressiv elsker, en utrolig spændende kombination. Han vil overraske dig, overgiv dig til hans hænder, du vil ikke fortryde, han vil give dig fantastiske orgasmer. Han elsker forspil og tager sig masser af tid, derudover er han helt klar over, hvor din klitoris sidder. Han kan lide at have sex udenfor sengen for eksempel på køkkenbordet. Sex med Krebsen er bedst, hvis han er i et trygt forhold, for ellers kan det være svært for ham at give slip. Han tænder på undertøj med masser af blonder og så elsker han dine bryster.
Bedste sexlegetøj: er faktisk en drink eller to, det får ham til at slappe af og slå sig løs. Han har ikke tendens til utroskab, hvis han får sex hjemme.
Bedste seksuelle match: Tyren, uhhh det bliver godt. Jomfruen, ikke perfekt med tæt på. Skorpion, udfordrende til tider men hot. Fisk, ultimativ fantastisk dejligt.

 

Løven som elsker
Løven er en solgud, og har brug for, du behandler ham som en sådan i sengen. Han elsker beundring og at blive ”serviceret”. Specielt tænder det ham at side og se på, at du giver ham et blow-job. Han er ikke bange for at prøve noget nyt, og der er ikke noget, der er for ekstremt for Løven. Med Løven kan sex også være sjovt, der er bestemt mulighed for både rollespil og et godt grin. Han skal have klar besked og guides under sex og det tænder ham, hvis du giver udtryk for, hvor meget du nyder det, skrig gerne når du kommer. Efter sex skal han have ros.
Bedste sexlegetøj: er for ham et kamera, så han kan tage sensuelle billeder af dig. Han vil kun være utro, hvis han ikke mener, at du værdsætter ham nok.
Bedste seksuelle match: Vædderen, en brand der ikke kan slukkes. Tvilling, I kan ikke vente til I kommer hjem. Skytten, man kan høre jer helt ud på gaden. Vægten, efter lidt tilpasning siger det bare klik.

 

Jomfruen som elsker
Det kræver lidt tid og energi at få ”Tyren” frem i Jomfruen, da han normalt er meget kontrolleret. Der er dog ingen tvivl om, at den rette kvinde kan få vilddyret frem i ham, og det er bestemt værd at tage udfordringen op. Han er god til at tage imod instruktion, han har en meget fin teknik, og bedst af alt, han er utrættelig. Nogle Jomfruer kan dog desværre have problemer med at give oralsex. Der skal ikke ret meget til at tænde en Jomfru, han er altid hård, villig og parat. Han tænder på en stram bluse, kort kjole og ”det der blik”
Bedste sexlegetøj er, at du fortæller om dine seksuelle fantasier, eller I læser erotiske noveller sammen. Du skal ikke være bange for, at han er dig utro, det er hans moral for høj til.
Bedste seksuelle match: Tyren, ren nydelse. Krebsen, kunne ikke være bedre. Jomfruen, dobbelt tilfredsstillelse. Skorpion, det slår i den grad gnister. Stenbukken, bestemt god sex.

 

Vægten som elsker
Med Vægten kan du udleve alle dine fantasier, der er ikke noget, han ikke er med på at prøve – du skal bare lede vejen. Hans forspil er næsten en hel kunst, og han tager sig god tid – inden han får pillet det sidste tøj af dig, vil du være så klar. Ingen seksuelle frustrationer her, han stopper ikke, før du er kommet. Han kan godt lide at se på mens andre har sex, så inviter en ekstra partner, hvis du er til det. Det vil også tænde ham at se på, at du rører og kæler for dig selv. Vægten er et af de bedste bud på et engangsknald, de kan bare det der – og ser for det meste virkelig godt ud.
Bedste sexlegetøj: er chokolade, smurt på kroppen alle de rigtige steder. Han er ikke den trofaste type og kan let have flere forhold kørende på en gang.
Bedste seksuelle match: Tvillingen, det bliver godt. Løve, det hotteste par og bedste sex i byen. Skytten, hed og eventyrlig elskov. Vandbæreren, tryllebindende og fantastisk.

 

Skorpionen som elsker
Han er et vilddyr i sengen, og her vil du få mere, end du havde drømt om – den maximale nydelse. De mest sexede, farlige og tiltrækkende mænd på film er skulptureret over en Skorpion mand. Han er drillende og tager sig tid, men han er også meget dominerende og intens. Han kan bruge en hel weekend på at have sex med dig og vil bringe dig til uanede højder – hvis du tør give slip. Han tænder stort set på alt, men kan især lide sex i badet og vil tage dig med det samme han ser dig komme våd ud af et bad. Han har ingen yndlingsposition, han kan lide dem alle.
Bedste sexlegetøj: her er ingen grænser, han er med på at prøve og udforske alt – og vil elske at give dig bind for øjnene og pirre dig. Han kan være ekstremt jaloux og du slipper aldrig, aldrig godt fra at være ham utro.
Bedste seksuelle match: Vædderen, et seksuelt eventyr. Tvillingen, I kan blive ved hele natten – og lidt til. Krebsen, gensidig nydelse. Jomfru, fantasi og begær. Fisken, perfekt modspil.

 

Skytten som elsker
Er du ude efter en kort og hed affære så vælg en Skytte. Han er spændende i sengen og med på hvad som helst, partnerbytte, gruppesex – ja faktisk alle former for sex med undtagelse af hård S&M. Han er den første til at prøve nye stillinger og sex legetøj. Han tænker dog mest på sig selv, så du kan desværre let komme til at ligge, seksuelt frustreret, ved siden af en snorkende Skytte bagefter. På den anden side, kvantitet kan opveje kvalitet – han kan mange gange på en dag. Han tænder på frækt undertøj, specielt kan han lide at have sex med dig, mens du har strømpeholder, strømper og høje hæle
Bedste sexlegetøj: hvad som helst nyt. Skytten er lige så tro som en baggårdskat, han det mest utro af samtlige tegn.
Bedste seksuelle match: Tvillingen, alle seksuelle fantasier udleves. Løven, legende og højlydt. Vægten, intet kan stoppe jer. Skytten, det bliver meget vildt, og alle steder.

 

Stenbukken som elsker
Stenbukken er utrolig udholdende, og han har en stærk seksualitet. Jo ældre Stenbukken bliver, jo mere tilfredsstillende bliver sex med ham, hans teknik bliver bare bedre og bedre. Hvis han først falder for dig for alvor, så er der ingen grænser for, hvad han vil gøre for at tilfredsstille dig. Hen har en høj stamina og kan sagtens blive ved, til du er kommet. Han kan desværre også være noget dominerende og schuvanistisk, og han tiltrækkes gerne af kvinder, der er yngre end ham selv. Det tænder ham at tage dig på et bord eller bagfra – det er hans absolutte yndlingsposition. Han er også meget glad for bryster, så køb en push-up BH
Bedste sex legetøj, en erotisk film vil meget hurtigt få han i den helt rette stemning. Han er dig 100% tro, engangsknald og affære er slet ikke ham.
Bedste seksuelle match: Tyren, kunne ikke blive meget bedre. Jomfruen, den syvende himmel. Skorpion, en lang og hed kærlighedsaffære. Fisk, erotisk og passioneret.

 

Vandbæreren som elsker
Her virkelig en mand med udholdenhed, han har intet problem med ikke at komme, før du har nået din orgasme. Det betyder dog ikke, at han kun kan en gang – tværtimod! Han er med på hvad som helst, hvad end du har lyst til – han er klar. Han er meget glad for forspil, og han kan godt bruge en hel dag, på at få dig i stemning med frække sms’er og mails, allerede mens du er på job. Han kan godt lide at overraske dig og han er ret opfindsom og uforudsigelig. Han bliver meget ophidset af at se dig kæle for dig selv.
Bedste sexlegetøj, han kan lide alt eksotisk og nyt. Har du lyst, så gå i en sex shop sammen med ham. Han vi ikke være dig utro. Hvis du bare er med på at eksperimentere lidt, er han ikke interesseret i andre.
Bedste seksuelle match: Tvillingen, intet vil være for vildt til jer. Vægten, uanede seksuelle højder. Skytten, sex kan også være sjovt. Vandbæreren, din seksuelle soulmate.

 

Fisken om elsker
Fuld af overraskelser, en glimrende elsker. Hans overbevisning er, at sex nærmest skal være en ”ud af kroppen” oplevelse, og du kan forvente, at sex med Fisken bliver en super god oplevelse. Sex med Fisken vil være vildt, skørt, sensuelt og intenst. Han fokusere i høj grad på dig og din nydelse, og vil gøre alt for at få dig til at skrige af lyst. Når han har lyst til dig, må han bare have dig, og han tager et afslag meget personligt. Han foretrækker en mere erfaren elskerinde, der ved, hvad hun kan lide. Det tænder ham at se dig tage tøjet af, langsomt. Han kan lide oralsex og elsker at have sex i en stol, med dig ovenpå.
Bedste sexlegetøj er en illustreret bog eller flim om Kama Sutra. Han tiltrækkes af gifte kvinder og kan sagtens finde på at være utro.
Bedste seksuelle match: Vædderen, den perfekte partner. Tyren, rigtig god sex. Krebsen, sex morgen, middag og aften. Skorpionen, seksuelt og spirituelt. Stenbukken, super match.

 

Kvindetidskort

 

Kommentarer skrevet af andre
 • Lapido

  17. januar 2015 kl. 08:51

  Jeg er fisk, og jeg synes faktisk også det passer til punkt og prikke

 • Jomfruen

  26. april 2014 kl. 12:14

  Jeg synes at det er helt skræmmende så meget den passer med min nuværende partner, til mindste detalje :-O (Også x-kærester)

 • ida

  19. december 2011 kl. 19:30

  jeg synes det er ærgerligt, at der ikke står hvem der bare på ingen måde passer sammen..

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kira Gall Henriksen: Kammuslinger i det grønne

Kira Gall Henriksen: Kammuslinger i det grønne

Hvis du vil nyde en lækker ret, der giver mæthed, skal du kaste dig over ”kammuslinger i det grønne”. Den er hurtig at lave.

Sussanne Wexø: Hvis livet er et spil? Hvem skabte så reglerne?

Sussanne Wexø: Hvis livet er et spil? Hvem skabte så reglerne?

Livets spil spilles lettest igennem tillid.
Vi må godt have mistillid, men det hjælper os ikke. Så det bedste vi kan gøre, er at stoppe op engang imellem, lade os selv springe over og lade andre komme til, så vi sammen kan nå højeste formål.

Birgitte Baadegaard: Jeg er nu “en dame”

Birgitte Baadegaard: Jeg er nu “en dame”

Damer er blide, bløde og buttede – som hyggelige bedstemødre, hvilket IKKE passer på mig (endnu). Eller de er ’rigtige damer’, som er elegante og elitære – og aldrig kunne finde på at udbryde hverken WTF eller opponere imod dame-etiketten i fuld offentlighed.