Få opskriften på Pulled Pork

 

Pulled PorkPulled Pork – Langtidsstegt nakkekam

Sidste weekend lavede jeg pulled pork. Jeg er vild med smagen og endnu mere vild med konceptet. Det er fantastisk gæstemad og kan serveres i alle mulige afskygninger. Jeg havde valgt at lave mashed potatoes og coleslaw som tilbehør, men det smager også himmelsk som kød i en burger. Du kan gøre alverdens ting med det. Sidst men ikke mindst, så er det nemt at lave. Det skal langtidssteges og passer stort set sig selv.

Nedenstående portion blev lavet og varede i 2 dage. Så er du advaret. Der spises væsentlig mere kød, når det er lavet på denne måde, fordi der er så meget smag og tekstur, at man bare ikke kan få nok.

Du skal bruge:
1 nakkekam på ca. 2 kg.

Marinade:
250 g muscovadosukker eller farin.
1/2 glas sennep
1 dl. Olivenolie

Stegen smøres ind i marinaden. Det kan gøres dagen før, men jeg gjorde det faktisk samme dag og smagen var skøn alligevel. Kom stegen i en forvarmet ovn ved 110 grader i mindst 9 timer. Hver halve time blev stegen væddet med sin egen marinade. Jeg tog en ske og brugte saften/marinaden i fadet til at komme på stegen. (Samme princip som når du laver andesteg).

Når der er gået 9 timer, så sluk for ovnen, men lad steget stå i ovnen i en lille halv time. Tag den ud og træk med to gafler i kødet. Kødet er så mørt, at det bare kommer af uden de store problemer. Server som du har lyst. Smager også skøn med en lækker salat til og intet andet.

Har du lyst til at få en e-bog gratis med lækre opskrifter, så kig på www.sundtoggodt.dk og tilmeld dig ude i højre side. Det er smagsprøver fra min kommende bog. Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på www.facebook.com/SundtogGodtKvindetidskort1

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Zoe Escher: Om det japanske køkken

Zoe Escher: Om det japanske køkken

Japanerne spiser uanede mængder af soja, der er en sund kilde til proteiner. Den bliver serveret på mange forskellige måder, som tofu, i kager, sojasauce og miso.

Tiramisu – Den frækkeste dessert jeg kender

Tiramisu – Den frækkeste dessert jeg kender

Tiramisu – Den frækkeste dessert jeg kender. Endnu en skøn opskrift, der ikke er til at stå for, fra Kvindetids madskribent, Kira Gall Henriksen

Kira ønsker godt nytår med brunch til at få styr på tømmermændene

Kira ønsker godt nytår med brunch til at få styr på tømmermændene

De fleste har lyst til junkfood dagen efter nytårsaften. Champagne, øl. vin og drinks giver os trang til at spise salt og fed mad.