Få orgasmer – med din iPhone!

 

 Få orgasmer – med din iPhone!

Af Dorte Lund
Den digitale tidsalder er for alvor rykket helt ned i trusserne. Med den lille gadget OhMiBod kan din kæreste være på ferie i Spanien og give dig orgasmer hjemme i Danmark…

Vi lever for alvor i en digital tidsalder, hvor afstand intet betyder. Heller ikke seksuelt takket være en nyskabende gadget, der med et trylletouch fjerner en del af ulemperne ved langdistanceforhold. Eller bare øger spændingen, når hun er ude, og han må blive hjemme.

Vibratoren OhMiBod Blue Motion sexlegetøj (http://erotik.dk/ohmibod-bluemotion-app-controlled-massager) er netop landet på hylderne hos sexlegetøjsbutikkerne, klar til at servicere alle med en seksuel puls. Og en iPhone.

– Det her må siges at være et produkt, der placerer sig i superligaen for sexlegetøj, og vores kunder er på ingen måde hightech-forskrækkede. Vi ved derfor, at der vil komme et ryk, vi skal være forberedt på, så vi har købt solidt ind, udtaler Louise R. fra den erotiske webshop Erotik.dk, der forventer, at det samme vil ske med OhMiBod, fordi den, som hun siger, er helt i sin egen liga.

– Produktet i sig selv er fantastisk. Tænk at sidde i ét land og kunne dyrke sex med sin kæreste i et andet. Eller bare i to forskellige danske byer eller to forskellige hjørner af den samme bar, fortsætter hun.

MR:
Det summende ”trusseindlæg”

Uden tilkøb i App Store har OhMiBod i sig selv en rækkevidde på op til otte meter, hvilket kræver, at I leger på den samme postadresse. Men ved tilkøb kan rækkeviden i princippet øges i det uendelige, og orgasmen kan leveres på tværs af landegrænser.

Og hvad kan det så, det summende ”trusseindlæg”, ud over at tilfredsstille app-fetichister?

Tja, til en start kan det kun noget, hvis I hver har en smartphone og har downloaded app’en, der udgør hele forbindelsesleddet mellem den, der styrer, og den person, der styres mod orgasmen. Nå ja, og hun har den lille vibrator i trussen. Er det på plads, åbner en næsten vild verden af erotisk leg sig.

MR:
Vibrerer til stemmeføring og bevægelser

Den lille gadget har ifølge producenten fem funktioner, der kan eksperimenteres med:

– Rythm leverer almindelige og fastprogrammerede vibrationer, som man ser ved en almindelig vibrator.
– Touch sender de fingerspidsbevægelser, der foretages på mobilens skærm, videre til vibratoren i hendes trusser.
– Tap & Record optager fingrenes tryk på skærmen, så brugerne selv kan designe vibrationsmønstre og gemme dem.
– Wave intensiverer vibrationerne, når iPhonen f.eks. tiltes til vandret stilling.
– Og endelig er der voice, hvor man kan optage en op til 60 sekunder lang lydfil. Her omdannes det, han f.eks. siger, til vibrationer i OhMiBod, så du kan stønne ”Oh, my God!”

… Med mindre du er i byen, for så får du muligvis et forklaringsproblem.

*www.Erotik.dk er en af Danmarks største webshops med erotisk legetøj til ham, hende og par. Shoppen bestræber sig på at være først med det nye og til priser liggende under andre webshops.

 

 

Kommentarer skrevet af andre
Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Katrine Fagerholt: Sådan tager du hul på den svære snak – uden at såre

Katrine Fagerholt: Sådan tager du hul på den svære snak – uden at såre

Kender du den der nagende fornemmelse, når du godt ved, at I skal have taget fat på en snak, der måske ikke bliver helt nem?

Aninas brevkasse: er jeg paranoid eller er min mand bare helt fra den?

Aninas brevkasse: er jeg paranoid eller er min mand bare helt fra den?

Han siger jeg ikke mere lugter som en kønsmoden kvinde, så han ‘tænder’ ikke på mig.

Hvad er Black Friday?

Hvad er Black Friday?

Hos The Body Shop fejres Black Friday – Når man køber en af de populære Body Butters får man en gratis Shower Gel med i købet. Det tilbud gælder kun for Black Friday d 27 november.