Forårsfrækkert fra Zoës køkken: kammuslinger med lime og eel sauce
Forårsfrækkert fra Zoës køkken: kammuslinger med lime og eel sauce.
Det japanske køkken er helt fantastisk når det kommer til tilberedning af fisk og skaldyr, japanerne har ualmindelige mange velsmagende retter. Det der gør retterne interessante er, at de virkelig forstår at lade de enkelte råvarer komme til deres ret.
I går lavede jeg denne delikate og velsmagende forret, og her følger opskriften.
2 kammuslinger
1 lime
eel sauce
lidt smør
Kammuslingerne steges i lidt smør ved høj varme på begge sider, til de har fået en gylden farve. Ikke mere end et minuts tid på hver side.
Limen skæres i tynde skiver.
Kammuslingerne halveres og et stykke lime lægges i mellem skiverne.
Kammuslinger, limeskiver og eel sauce eller sød soja anrettes.
www.sakana.dk – Club Gourmet
http://zoeescher.com – sushi og meget mere