Gry: Et nej fra en mand blev til et rungende ja til noget andet.

 

Gry: Et nej fra en mand blev til et rungende ja til noget andet.

Jeg er så glad for, at 2014 er overstået. Og samtidig har året givet mig noget, som jeg ikke vil være foruden.

I 2014 gik jeg igennem en kærestesorg. Jeg fik et ”nej” fra den mand, som jeg elskede. Men hvad jeg ikke vidste var, at hans ”nej” medførte en stor forandring i mit liv:

Jeg husker de dage, hvor jeg har ligget sammenkrøbet i et smertefuldt savn. Efter noget tid opdagede jeg, at min smerte ikke havde så meget med ham at gøre. I stedet var der noget i mig, der bare i den grad ønskede at blive elsket…

Der var ingen vej uden om – Jeg måtte i gang med at heale og give kærlighed til alle mine uelskede sider.

Men selvom jeg efter et stykke tid havde healet mine sår, mærkede jeg stadigvæk en længsel efter ham. En længsel som i bund og grund handlede om at føle mig dybt forbundet med min omverden. Og så gik jagten ellers på, hvordan jeg kunne forbinde mig med den universelle kærlighed. En kærlighed, som jeg vidste, altid er tilstede indeni og omkring mig.

Jeg fandt ud af, at jeg via bestemte visualiseringsformer og specielt via naturens hjælp kunne forbinde mig. Og så sad jeg ellers der i min stue og øvede mig i at koble mig af og på denne kærlighedsenergi…Ja jeg udviklede tilmed teknikker, som jeg senere benyttede på mine kurser.

Men på trods af, at jeg nu følte mig mere forbundet med min omverden, så var der stadigvæk noget i mig, som længtes efter ham. Åh gud skulle dette savn blive ved….?

Til min overraskelse opdagede jeg, at jeg længtes efter hans kreativitet og hans særlige evne til at udleve den. Jeg var ikke selv i stand til det, da min kritiske sans ofte bremsede mit kreative flow.

Men mit hjerte ønskede dette flow. Og da hans kreativitet forsvandt ud af mit liv, blev jeg nødsaget til at finde min egen. Og det gjorde jeg så. Eller rettere sagt: det gjorde jeg ikke bare… – for kreativitetens største fjender er kritik og frygt. Så goddag ”Hr. Kritik” og ”Fru Frygt-for-hvad-andre-tænker”, lad mig også lige arbejde med jer to….

Det skrevne ord og dansen blev mine kreative kanaler. Og længslen forsvandt.

Ja, og havde jeg vidst, at alt dette var gaven, da han kiggede mig i øjnene og sagde, han ikke elskede mig, – så havde jeg måske kysset ham og sagt tak.

2014 var smertens år, men det var også glædens år.
For jeg fandt noget, som jeg ikke vil være foruden. Et rungende ja til mit hjertes længsel…

 

Gry Hebeltoft arbejder som TransformationsCoach i sit firma IndreLederskab. Hun har speciale i at transformere indre begrænsninger til styrker, så du kan være den du er.
Hun tilbyder uddannelser, individuelle sessioner samt gruppeforløbene ”Indre Powerforløb” og ”Transformationsforløb for kvinder”.
Ønsker du at modtage Grys nyhedsbreve med nye artikler, kurser og tilbud, så klik på nedenstående link.
http://lp.viplus.com/bskj

 

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor – Det var en mærkelig besked at få, en meget definitiv én af slagsen, som vækker nogle dybe refleksioner. I dag er der dukket en lille afskeds følelse op i mig, en afsked med min fertilitet, med muligheden for at blive mor, også selvom jeg ikke ville benytte mig af den.

Ny duft fra The Body Shop: Honeymania

Ny duft fra The Body Shop: Honeymania

Honeymania bad- og kropsplejeserie dufter af forkælelse. Produkterne er lavet med Community Fair Trade honning fra den etiopiske regnskov

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO er gået sammen med DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur – om at skabe en eksklusiv t-shirt til begge køn. Ambitionen er at skabe øget opmærksomhed om DIGNITY’s verdensomspændende indsats,