Helle: Tantramassage er vejen til mere nydelse

 

Helle: Tantramassage er vejen til mere nydelse

Af Helle Høvelskov
www.hellehoevelskov.dk

Det er mandag morgen og jeg har lige parkeret bilen. Jeg er nemlig på vej hen for at få min første tantramassage. Stedet, ser måske lidt suspekt ud, men da jeg træder ind i opgangen, er jeg ikke i tvivl. Det her er et tempel, smukt, varmt og imødekommende.

Jeg ringer på, og mærker efter hvordan jeg har det i maven, og må egentlig konstatere, at jeg har det fint, glæder mig og har ingen nervøsitet. En smilende kvinde åbner døren og byder mig velkommen. Hun beder mig om at hænge overtøjet og stille skoene så vil min mandlige massør komme og tage sig af mig.
Mens jeg venter på ham, lader jeg tankerne vende tilbage til, hvorfor jeg nu egentlig lige er her.

Jeg har altid interesseret mig for det alternative. Søgt efter alt muligt der kunne berige mit sind, min sjæl og min krop. Efter jeg blev skilt i 2008 har jeg besluttet mig for at mit singleliv, herunder sexliv skulle handle om noget andet end da jeg var ung. Da jeg var ung handlede alt meget om kroppen og den fysiske nydelse. Nu som midt 40’erne skulle jeg udfordre mig selv med noget andet.
Da jeg begynder at gå ud igen med jævnalderen mænd opdager jeg, at meget har ændret sig.
Alle har travlt, så væk er nærværet, kontakten, nydelsen, det feminine og maskuline, legen mellem kønnene og den forskel vi har. På en måde synes jeg vi har glemt, hvorfor det er så vigtigt, vi holder fast i forskellen og ikke mindst husker os selv på, hvorfor vi har sådan brug for hinanden.

Tantraen har ligget i mange år og rumsteret i mit hoved i mange år, uden jeg har gjort noget ved det. En dag får jeg kontakt til en mand, som jeg taler med om tantraen og som egentlig har lyst til det samme. Som mange andre har han svært ved at finde tiden. Så jeg beslutter mig for at springe ud i det alene, og bestiller en tid.

Tilbage til Tantra templet. En høj mand kommer hen til mig og byder mig videre ind til et rum. Rummet er spirituelt pyntet, varmt, rart, og det meste af rummet består af en stor seng. Vi sætter os, og han spørger lidt til det samme, hvad der har bragt mig her?
Det jeg vil, er at bruge mit hjerte i alt hvad jeg foretager mig. At mærke, fornemme, føle, hengive og vise tillid.
Så nu er jeg her, men ellers ved jeg ikke hvad jeg skal.
Han forklarer lidt om tantraen, som er en livsførelse med fokus på nuet, at bevare sin energi og flytte energien rundt. Det er en erotisk massage og sanserne og lysten – ja følelserne vil blive vakt og det er helt i orden. Han vil så hjælpe mig med at kanalisere de følelser rundt mod hjertet og hovedet (åndeligheden).

Efter jeg får tid til at gøre mig klar, ligger jeg nu nøgen på madrassen med et rødt håndklæde omkring min krop.
Han kommer ind i rummet, beder mig vende mig om på maven og fjerner blidt håndklædet.
Der ligger jeg så. Blid musik i baggrunden, varme og sansende om det der skal ske. Hans hænder rører næsten ikke min ryg, men alligevel mærker jeg det tydeligt. Jeg lader mine sanser og tanker vandre med hans hænder rundt, og da han har været rundt på min ryg og arme begynder han at massere, lege med hænderne, skabe kontakt. Ind i mellem siger han til mig, at jeg skal slappe lidt af, trække vejret dybt.
På samme måde fortsætter på min bagdel og ben. Skaber kontakt, og så masssagen hvor hans hænder glider rundt og omkring meget følsomme steder.
Jeg ved godt, at min krop er sensitiv, og nu bliver jeg bevidst om alle steder hvor jeg mærker stor nydelse. Hænder, der blidt glider rundt i mit hår, kanten af ansigtet, min bagdel, mellem lårene, håndfladerne, taljen, kanten af brysterne, fødderne, tæerne.  https://kvindetid.dk/helle-tantramassage-er-vejen-til-mere-nydelse/2/LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Når man bare ikke gider – sådan finder du lysten

Når man bare ikke gider – sådan finder du lysten

Vi kender alle de dage, hvor man bare ikke gider. Dage hvor, hvis man helt selv kunne vælge, så var man blevet hjemme alene under dynen. Men i en hverdag fyldt med to do lister, ansvar og forpligtelser overfor andre, er det bestemt ikke altid at en dynedag lige passer ind i det store billede.

Damerne vil have hvidvin

Damerne vil have hvidvin

Anne Mette har interviewet kvinder om Kvindetid – og de nævner allesammen hvidvin!

Maria: Nogle gange er det simpelthen nødvendigt at defriende

Maria: Nogle gange er det simpelthen nødvendigt at defriende

Det er de venskaber, der fylder og larmer på den dårlige måde i dit liv. Det er ikke nødvendigvis dårlige venskaber, men det er måske blot relationer, der for en tid ikke gør noget rigtig godt for dig. Lidt ligesom et par bukser der dybest set ikke klæder dig, men nu har du jo købt dem, så de får lige en chance, hvis du nu taber de kilo, der skal til.