Her er Danmarks frækkeste navne

 

Her er Danmarks frækkeste navne

Danskerne er vilde med sexlegetøj! Og ifølge Danmarks største erotiske webshop, sinful.dk, er det mænd med navnet Michael og kvinder med navnet Anni, der køber mest ind til natbordsskuffen, og dermed løber med titlen som Danmarks frækkeste navne.

Sinful har taget temperaturen på, hvilke navne der topper, når det gælder indkøb af sexlegetøj. Undersøgelsen er baseret på de sidste 100.000 ordrer i deres webshop. Her viser det sig, at især traditionelle navne som Vera og Sigurd tilhører den del af befolkningen, der i gennemsnit bruger flest penge på sexlegetøj.

”Det er dejligt at se, at det er den lidt mere modne generation, som er øverst på listen når det gælder køb af sexlegetøj. Det viser, at de er friske på at prøve noget nyt i dobbeltsengen, og at de ønsker et inspirerende og legende sexliv”, siger Mathilde Mackowski, der er medstifter af Sinful.dk.
Se hvor frækt dit navn er

Sinful.dk har lavet en navnegenerator, hvor man kan indtaste sit navn, og se, hvilken placering det har på listen. Generatoren giver ens navn en placering ud fra, hvor meget navnet i gennemsnit har brugt på køb af sexlegetøj.
Det er også muligt at sammenligne sit navn med andre, så man kan se, hvem af ens venner eller kollegaer, der har de frækkeste navne. For eksempel viser generatoren, at Michael er 45 procent frækkere end Rasmus.
Du kan se, hvor frækt dit navn er ved at besøge generatoren på www.sinful.dk/navne

“Vi håber at undersøgelsen vil give danskerne et smil på læberne og at de kan få lidt sjov med at sammenligne hinandens navne og se, hvem der er den frækkeste. Hos Sinful har vi allerede konkurreret om, hvem af os der har det frækkeste navn – og jeg kan afsløre, at det desværre ikke var mig der vandt”, griner Mathilde Mackowski.

 

 

Top 10 over Danmarks frækkeste navne:

1. Michael

2. Marius

3. Lars

4. Sigurd

5. Felix

6. Anni

7. Randi

8. Leo

9. Mette

10. Vera

Anonymitet i højsædet

Sinful.dk garanterer, at alle data i undersøgelsen er behandlet 100 procent anonymt.

I undersøgelsen er medtaget de 500 mest brugte navne i Danmark. Alle navne har minimum 1400 borgere med dette navn. Navnene i undersøgelsen repræsenterer ca. 4,5 millioner af befolkningen.

 

Bonusinfo:

  • Resultaterne er baseret på en sammenligning af gennemsnitsordreværdien for de forskellige navne. Det er altså ikke antallet af ordrer navnet har lagt, men hvor stort et beløb navnet bruger pr. ordrer i gennemsnit, der afgør hvem der er frækkest.
 
  • Når man analyserer data fra undersøgelsen, viser de også at det typisk er den yngre generation, med navne som Josefine og Nikolai, der bruger færrest penge på sexlegetøj i Danmark.
  • Undersøgelsen viser at mænd i gennemsnit bruger flere penge på sexlegetøj end kvinder.
  • Undersøgelsen er senest opdateret den 16/9-2015 og er baseret på navnedata fra Danmarks Statistik og de seneste 100.000 ordrer, der har bestilt via Sinful.dk.
Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
DR 2 søger medvirkende til serie om at være I Følelsernes Vold

DR 2 søger medvirkende til serie om at være I Følelsernes Vold

Marlene, der er caster har spurgt, om vi vil bringe disse to opslag – og det vil vi da. Hun søger en person, der oplever, at sex har taget overhånd og er blevet til en afhængighed samt enkeltpersoner eller par, som er i en situation, hvor jalousien og/eller vrede fylder for meget.

Anina Laugesen Fryd: Du bliver, hvad du tænker

Anina Laugesen Fryd: Du bliver, hvad du tænker

Undersøgelser viser, at vores tanker til tider er stærkere end vores DNA, så hvad du vælger at tro på og ser som sandt for dig, er meget vigtigt for dit liv og det du kommer til at opleve

Pernille Samsø: Mit møde med en skøn gammel dame

Pernille Samsø: Mit møde med en skøn gammel dame

Damens fortælling og mig der skulle finde hendes bus tog cirka 5 minutter alt i alt. Alligevel har den måde hendes ansigt lyste op på og hendes entusiasme omkring den ene fine graviditetsdragt printet sig ind i min bevidsthed