fisk
19. februar - 19. marts
Se andre horoskoper

Fisk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2020

Du er virkelig produktiv i den kommende måned. Opgaver og projekter kommer let fra hånden, især når du arbejder alene. Skal du arbejde sammen med andre, vil du møde modstand. Du har det godt hjemme med familien, og det er de nære ting, der optager dig mest. Det betyder dog ikke, at du ikke også kommer lidt ud.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner trives i hinandens selskab, der er en dejlig harmoni og I forstår hinanden. Du skal ikke holde dig tilbage, men gøre opmærksom på, hvad du har brug for. I kan også tage på impulsive udflugter og få nye ideer til fremtidige mål. Det bliver derfor en dejlig måned. Hvis du er single, er det ikke sikkert, du kommer så meget ud, derfor vil mulighederne også være begrænsede, men det er op til dig.

Din bedste flirt er: Krebs og Jomfru

Kvartalshoroskoper for april – juni

Dejlige måneder venter med kærlighed og flirt til dig, der er single. En gammel flamme kan atter dukke op, og du bør bestemt udforske det. Har du en partner, vil I virkelig nyde at bruge tid sammen, så prioriter hinanden i det daglige. Du har fokus på venskaber, og du er meget loyal, måske lidt for meget. Der kan være venner, som ikke bidrager, og her skal du fokusere på dem, der i stedet udvider din verden og gør dig glad. Du kan med held lave om i din bolig, alle former for forskønnelse gør dig glad. Der skal ikke meget til, at det virker som gode og positive forandringer.

Årshoroskop for 2020

fisk

Træd et skridt tilbage og gør en status. Det er vigtigt at du ser på dine mål, er du stadig der, hvor du ønsker at være, måske skal der ske noget andet… Du kan lægge nogle meget ambitiøse planer, og du kommer langt, hvis du bruger din mavefornemmelse.

.

Job og økonomi

Der har og vil stadig være stor fokus på karriere og mål. Når du ved, hvor du vil hen, så har du energien til at arbejde for tingene. Du vil opnå den succes, du sætter dig for, men du må også vælge til og fra, du kan ikke nå det hele. Generelt vil der være styr på din økonomi, hvis du holder igen, og ikke kaster penge efter for mange projekter.

Kærlighed og hjemmet

Da du er mere social og udadvendt end ellers, skal din partner også være villig til at komme mere ud. Der vil også være stunder, hvor du nyder at samle dig og slappe af hjemme, så denne skal også være din klippe her. Kommuniker dine behov, din partner vil gerne dække dem alle. Da du møder mange mennesker, kan du også let møde en ny partner, hvis du er single. Det ser ikke ud til mange ændringer i bolig.

Årets råd: Dine beslutninger kan godt være baseret på intuition, men de skal også være velovervejede.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Må jeg godt lige anbefale dig en skøn oplevelse? Et besøg i et eventyr, samt en tidsrejse tilbage til 50′erne og en lækker frokost.

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring. Når kvinderne i Afrikas største slum får et job, giver det ikke kun kvinderne en bedre hverdag. Det er også med til at sikre, at børnene i slummen får den rette ernæring, behandling og uddannelse.

Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid er den lille stille tætte meditative blide ømme nænsomme nussestund med kaninen