fisk
19. februar - 19. marts
Se andre horoskoper

Fisk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for juli – september 2022

Du har virkelig mange gode ressourcer til din rådighed. Der er nærmest ikke noget, du ikke kan. Det er dog svært for dig at sætte grænser, så du skal passe på med, at andre ikke udnytter dig. Du finder på kreative løsninger på dit arbejde, men det er mest de nære ting, familie og bolig, du har lyst til at bruge din tid på. Der er god fokus på økonomi og penge, hvor du kan få en uventet indtægt. Du kan også bruge mange penge, men sørg for, det er på de rigtige ting. En god kommunikation med din partner sikre, at I begge får opfyldt jeres ønske og behov, og får en skøn sommer.

Årshoroskop for 2022

Et virkelig skønt år venter dig. Du vil se på tingene med positive intentioner og tiltrækker succes og gode oplevelser. Du er god til at træffe beslutninger da, du vil se meget klart. Der er spændende fokus på drømme og nye venskaber, alt i din favør.

 

Job og økonomi

Læg nye, inspirerende planer i starten af året. Der er beslutninger, der skal træffes, og mål der skal justeres, så gør en større status. Du vil være i stand til at skabe din egen succes, men du er også virkelig god til at samarbejde, hvis der er balance og beslutningerne i sidste ende er dine. Din økonomi er især god over sommeren, men spar lidt op.

 

Kærligheden og hjemmet

Du og din partner nyder hinanden og ikke mindst de gode ting i hverdagen, romantik og nærvær. Du er god til at støtte, når der er brug for det, men du må selv gøre opmærksom på, når du har brug for det samme. Gå ikke og være skuffet eller utilfreds, kom frem i lyset med det. Er du single, har du en skøn udstråling, der tiltrækker andre. Kærlige muligheder viser sig, og et skønt forhold kan indgås.

 

Årets råd: Sæt flere grænser, så du ikke bliver udnyttet. Et nej til andre er et ja til dig selv.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Skal dit parforhold være det, der undgår at ende i skilsmissestatistikken?

Skal dit parforhold være det, der undgår at ende i skilsmissestatistikken?

Kom på PREP-kursus hos Katrine og Nana – De giver 25% rabat på PREP-kurset i august: Spar kr.850,- kun på dette hold

Kvindetid med Pouline Middleton

Kvindetid med Pouline Middleton

I en periode af mit liv havde jeg tre mænd: en til snak, en til sex og en til praktisk arbejde. Det var en sjov tid, hvor kvindetid fik en ny betydning og der blev mere af det. For idet jeg gav mændene i mit liv roller, gav det mig en frihed til selv at vælge, hvad jeg var i humør til. Interessant nok provokerede det både nogle kvinder og nogle mænd, mens det inspirerede andre. Jeg skrev romanen ”En kvinde tre mænd” om det.

Kom til gratis foredrag om Mad-psykologi og MadMentor Uddannelsen

Kom til gratis foredrag om Mad-psykologi og MadMentor Uddannelsen

et bliver en aften er for dig, der er interesseret i menneskers forhold til mad, og som vil have endeligt svar på, hvordan man fastholder nye, gode spisevaner.

Det er også for dig, der er nysgerrig på intuitiv spisning, hvorfor vi vælger som vi gør – og hvordan man spiser “rigtigt” uden at tælle kalorier.