fisk
19. februar - 19. marts
Se andre horoskoper

Fisk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2023

Tempoet falder, men du vil stadig have masser at gøre. Det er vigtigt, at du bevarer overblikket, så du ikke pludselig finder, at du presser dig selv mod noget, du ikke kan stå inde for. Du vil være mere succesfuld, når du sørger for at være opmærksom på din mavefornemmelse og følge den. Når det kommer til kærlighed og parforhold bliver det en god og harmonisk periode, det gælder også for dig, der er single. Du kan finde en dejlig partner, men du skal ikke gå på kompromis med dine værdier og ønsker. Økonomisk går det virkelig godt, og du har mulighed for en god opsparing.

Årshoroskop 2023

Selvom tempoet falder, får du stadig travlt. Der opstår forhindringer og prøvelser, som du kun kommer udenom ved at holde fokus, være disciplineret og hårdtarbejdende. Holder du fast i troen på dig selv og dine egne ressourcer, så klarer du det hele.

Job og økonomi

Start året med at lægge nye planer og mål. Der skal justeringer til, og du kan ikke tage let på tingene. Det gælder ikke kun om, hvad du har af ønsker og drømme, det skal også være realistisk, og du skal have tiden til det. Du kommer længere, når du arbejder sammen med andre, så du kan uddelegere opgaverne. Din økonomi er i perioder virkelig god.

Kærligheden og hjemmet

Du kan have svært ved at sætte grænser, og derfor får du ikke sagt fra eller talt om tingene, før det næsten er for sent. I andre perioder kan du være meget lukket og ufleksibel. En god kommunikation vil gøre en stor forskel. Du skal finde en balance, så I sammen finder løsninger. Er du single, ønsker du seriøsitet og dedikation, du er ikke til pjat. Der er ikke de store ændringer, boligmæssigt.

Årets råd: Brug din intuition, den vil guide dig godt gennem de beslutninger, du kommer til at træffe.

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

En af de svære øvelser, når man bliver stresssygemeldt, er at orientere sine omgivelser. Og dette skal gøres udførligt, da omgivelserne ellers ikke ved, hvordan de skal forholde sig. Det er lettere at være sygemeldt med et brækket ben end med stress, da alle og enhver kan se gipsen og ved, hvordan helingsprocessen fungerer.

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Søndag var min “nu skal jeg have styr på alt-dag, for i morgen er det mandag”,

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Siden showet modtog jeg mails bla om hvordan man bliver model, om kærestesorger, skilsmisser og hvordan Hollywood fungerer.