fisk
19. februar - 19. marts
Se andre horoskoper

Fisk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

En masse nye muligheder viser sig. Det gælder både med hensyn til job og karriere samt økonomisk. Du vil være mere heldig end ellers, så tiden er god til at foretage forandringer. Hold dig ikke tilbage, men følg din mavefornemmelse, den vil ikke svigte dig. Du kan næste ikke være for optimistisk eller ambitiøs. Du vil have venner, der har brug for større og gode råd. Det er vigtigt, du lytter, men træf ikke beslutninger på deres vegne, det ender ikke godt. Fra maj vil kærligheden blomstre, uanset om du er i et forhold eller single. Du er charmerende, og tiltrækker romantik.

Årshoroskop for 2022

Et virkelig skønt år venter dig. Du vil se på tingene med positive intentioner og tiltrækker succes og gode oplevelser. Du er god til at træffe beslutninger da, du vil se meget klart. Der er spændende fokus på drømme og nye venskaber, alt i din favør.

 

Job og økonomi

Læg nye, inspirerende planer i starten af året. Der er beslutninger, der skal træffes, og mål der skal justeres, så gør en større status. Du vil være i stand til at skabe din egen succes, men du er også virkelig god til at samarbejde, hvis der er balance og beslutningerne i sidste ende er dine. Din økonomi er især god over sommeren, men spar lidt op.

 

Kærligheden og hjemmet

Du og din partner nyder hinanden og ikke mindst de gode ting i hverdagen, romantik og nærvær. Du er god til at støtte, når der er brug for det, men du må selv gøre opmærksom på, når du har brug for det samme. Gå ikke og være skuffet eller utilfreds, kom frem i lyset med det. Er du single, har du en skøn udstråling, der tiltrækker andre. Kærlige muligheder viser sig, og et skønt forhold kan indgås.

 

Årets råd: Sæt flere grænser, så du ikke bliver udnyttet. Et nej til andre er et ja til dig selv.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Hvis det var op til mig, bliver 2012 året hvor vi allesammen skal være lidt mere i nuet. Take it away Michelle Hviid

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Selv synes de, at de er dumme og grimme. For tykke for tynde osv. De negative tanker, kender ingen grænser. De kører, som en dårlig reklame døgnet rundt.