fisk
19. februar - 19. marts
Se andre horoskoper

Fisk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2020

Der er stærke og gode aspekter arbejdsmæssigt, og du skal bare kaste dig ud i det, og tage imod de muligheder, der viser sig. Læg gerne ambitiøse mål, du skal nok opnå dem. Du er god til at samarbejde med andre, og i det hele taget betyder det meget for dig at være sammen med andre og være en del af noget.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En hemmelig flirt kan udvikle sig når du kommer til anden halvdel af måneden. Hold dig ikke tilbage, hvis det føles rigtigt, så er det bestemt værd at tage en chance. Du har en dejlig og charmerende udstråling, så du vil får flere tilbud. Er du i et forhold, vil din partner give dig ekstra opmærksomhed, og du vil nyde det. Der er en meget fin harmoni mellem jer, så prioriter at bruge tid sammen.

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Er du på rette kurs, eller skal der foretages justeringer. Du må regne med, at intet er helt fastlagt, der kan ske mange ændringer. Det kan komme både fra dig eller andre, som du skal samarbejde med. Læg gerne ambitiøse planer, men gør dem samtidig fleksible, så du har råderum. Du har en god intuition, og den får dig langt, hvis du tager dig tid til at lytte. Det er vigtigt for dig, at du og din partner er gode til at kommunikere, at denne også er din bedste ven og støtte. Du har høje forventninger, sørg for at fortælle denne dette. Er du single, kan et venskab udvikle sig.

Årshoroskop for 2020

fisk

Træd et skridt tilbage og gør en status. Det er vigtigt at du ser på dine mål, er du stadig der, hvor du ønsker at være, måske skal der ske noget andet… Du kan lægge nogle meget ambitiøse planer, og du kommer langt, hvis du bruger din mavefornemmelse.

.

Job og økonomi

Der har og vil stadig være stor fokus på karriere og mål. Når du ved, hvor du vil hen, så har du energien til at arbejde for tingene. Du vil opnå den succes, du sætter dig for, men du må også vælge til og fra, du kan ikke nå det hele. Generelt vil der være styr på din økonomi, hvis du holder igen, og ikke kaster penge efter for mange projekter.

Kærlighed og hjemmet

Da du er mere social og udadvendt end ellers, skal din partner også være villig til at komme mere ud. Der vil også være stunder, hvor du nyder at samle dig og slappe af hjemme, så denne skal også være din klippe her. Kommuniker dine behov, din partner vil gerne dække dem alle. Da du møder mange mennesker, kan du også let møde en ny partner, hvis du er single. Det ser ikke ud til mange ændringer i bolig.

Årets råd: Dine beslutninger kan godt være baseret på intuition, men de skal også være velovervejede.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Energistøvsugeren er et menneske som står under en evig mental regnsky. Der er hyggeligt, på den tunge måde, under den regnsky, især hvis selskabet er godt.

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Der er gået skildpadde i den: Den danske mand sidder inde i sit skjold, mens hans dominerende kone render rundt og råber og skriger. Hun brokker sig. Han dukker sig. Ingen af dem er i hopla, for der er noget galt.

Kvindetid med Marianne Demant

Kvindetid med Marianne Demant

Det er det mest utrolige jeg er blevet betroet/har betroet under en neglebehandling