fisk
19. februar - 19. marts
Se andre horoskoper

Fisk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

Hvis det er muligt, så tag ud og rejse. Du vil nyde at få nye input, så det skal ikke kun være afslapning. Alle former for kulturelle eller spirituelle oplevelser vil få dit til at tænke og åbner op for nye ideer og dermed muligheder. Din økonomi er god, men du skal være opmærksom på fremtidige regninger, så lav en opsparing. Andel halvdel af perioden er den bedste for arbejde og karriere. Du kommer godt i gang med nye opgaver og projekter, og du vil være mere heldig end ellers. Kærligheden blomstrer, men juni måned kan byde på nogle udfordringer, så vær ekstra opmærksom.

Årshoroskop 2023

Selvom tempoet falder, får du stadig travlt. Der opstår forhindringer og prøvelser, som du kun kommer udenom ved at holde fokus, være disciplineret og hårdtarbejdende. Holder du fast i troen på dig selv og dine egne ressourcer, så klarer du det hele.

Job og økonomi

Start året med at lægge nye planer og mål. Der skal justeringer til, og du kan ikke tage let på tingene. Det gælder ikke kun om, hvad du har af ønsker og drømme, det skal også være realistisk, og du skal have tiden til det. Du kommer længere, når du arbejder sammen med andre, så du kan uddelegere opgaverne. Din økonomi er i perioder virkelig god.

Kærligheden og hjemmet

Du kan have svært ved at sætte grænser, og derfor får du ikke sagt fra eller talt om tingene, før det næsten er for sent. I andre perioder kan du være meget lukket og ufleksibel. En god kommunikation vil gøre en stor forskel. Du skal finde en balance, så I sammen finder løsninger. Er du single, ønsker du seriøsitet og dedikation, du er ikke til pjat. Der er ikke de store ændringer, boligmæssigt.

Årets råd: Brug din intuition, den vil guide dig godt gennem de beslutninger, du kommer til at træffe.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Det siger dit mobilcover om dig

Det siger dit mobilcover om dig

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Vi har det med at gå ligeså meget op i, hvad vi iføre vores telefon, som os selv. Men har du egentlig tænkt over, hvad dit mobilcover siger om dig?
Vi giver dig her fire forskellige typer.

Kvindetid med Rikke Juul

Kvindetid med Rikke Juul

Jeg tager hvert år alene til Thailand. Jeg læser, kigger ud i luften, spiser, drikker og bader. Intet andet

Trine Baadsgaards tips fra bogen Nøjsom – De små knapper

Trine Baadsgaards tips fra bogen Nøjsom – De små knapper

Det kan være værd at holde øje med, om dit supermarked har egne varemærker, som er lige så gode og som regel meget billigere. Der er ingen, der skal røre ved min Heinz Ketchup, til gengæld har jeg fundet ud af, at chokoladekiksene fra Netto smager lige så godt som Prinzen Rolle, og de koster altså 1⁄4 af prisen