fisk
19. februar - 19. marts
Se andre horoskoper

Fisk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for august 2020

Der er stor fokus på planlægning og nye mål. Du vil have helt til at planlægge nye projekter, og de bliver både inspirerende og spændende. Det er dog vigtigt, at du får afsluttet noget også, så der er tid og plads til det nye. Glem ikke at være nærværende overfor familien, de har brug for, at du er der.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner vil måske ikke helt de samme ting, der er derfor vigtigt, at I får talt sammen, så dumme misforståelser ikke bliver til skænderier. Arranger gerne en forlænget weekend væk eller noget andet spændende, det giver romantiske muligheder. Er du single, så er du mere til sjov end alvor. Et møde kan dog udvikle sig til mere, end du regner med, så giv det endelig en chance.

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

Kvartalshoroskoper for juli – september 2020

Der er mange, der søger din hjælp, men du har også brug for at slappe af og for at opleve noget positivt. Venner vil have det svært, men fylder du ikke dit eget bære, har du ikke noget at give af. Planlæg ferien og kommende projekter med familien, så I alle kan gå på kompromis og få tingene til at fungere. Du og din partner har det virkelig godt sammen i hele perioden, og fokuserer I på at få kærligheden til at blomstre, kan I blive som nyforelskede. Er du ikke er i et forhold, så er august en god måned til at udforske kærligheden. Det er de små ting, der gør en stor forskel.

Årshoroskop for 2020

fisk

Træd et skridt tilbage og gør en status. Det er vigtigt at du ser på dine mål, er du stadig der, hvor du ønsker at være, måske skal der ske noget andet… Du kan lægge nogle meget ambitiøse planer, og du kommer langt, hvis du bruger din mavefornemmelse.

.

Job og økonomi

Der har og vil stadig være stor fokus på karriere og mål. Når du ved, hvor du vil hen, så har du energien til at arbejde for tingene. Du vil opnå den succes, du sætter dig for, men du må også vælge til og fra, du kan ikke nå det hele. Generelt vil der være styr på din økonomi, hvis du holder igen, og ikke kaster penge efter for mange projekter.

Kærlighed og hjemmet

Da du er mere social og udadvendt end ellers, skal din partner også være villig til at komme mere ud. Der vil også være stunder, hvor du nyder at samle dig og slappe af hjemme, så denne skal også være din klippe her. Kommuniker dine behov, din partner vil gerne dække dem alle. Da du møder mange mennesker, kan du også let møde en ny partner, hvis du er single. Det ser ikke ud til mange ændringer i bolig.

Årets råd: Dine beslutninger kan godt være baseret på intuition, men de skal også være velovervejede.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Har du tit stået og gloet ind i dit propfyldte garderobeskab og overvejet at blive hjemme, fordi du intet har at tage på?
I dette online-kursus får jeg det til at holde op. På godt 3 timer lærer du præcis, hvad der klæder dig – hvordan du finder ud af det, og hvordan du undgår fejlkøb i al fremtid. Normalt koster det 1299 , men Kvindetids læsere får det for 799

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Malene: Jeg håber af hele mit hjerte og jeg krydser krampagtigt fingre for, at min kæreste læser dagens indlæg (sandsynligheden er minimal)

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Mange mennesker lider af ensomhed og mærker ensomhedsfølelsen. Det er et reelt problem. Der er brug for åbenhed og kærlige hænder til at hjælpe.