jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2020

Nye projekter kommer ikke helt godt fra start, du vil være for optimistisk i forhold til tid og muligheder. Vent derfor med de opgaver, du kan og vær i stedet social. Gode venner har brug for råd, og samtidig kan du udvide dit netværk. Familien kræver også opmærksomhed, så find på noget sjov og aktivt.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sætter du kærligheden på dagsordenen, vil du også være i stand til at tiltrække en dejlig partner. Især i sidste halvdel af juni vil der opstå spændende muligheder, hvis du selv er opsøgende. Er du i et forhold, så giv det opmærksomhed. Arranger nogle aktive dates, hvor I oplever noget, samtidig med, I finder ting at være fælles om. Glem alt om boligprojekter og slå jer i stedet løs, det giver ny energi.

Din bedste flirt er: Fisk og Stenbuk

Kvartalshoroskoper for april – juni

Få afsluttet de projekter, der ikke rigtig er kommet til et gennembrud. I den kommende tid, skal du fokusere på det, der interesserer dig, det du brænder for. En øget fokus på dit arbejde og dine daglige rutiner gør, at du kan foretage gode ændringer. Det frigiver tid til gode venner, sjove arrangementer og nye ideer. Du har det godt, når der er dig, der bestemmer. Det er dog sikkert, at partner og familie er helt glade for dette. Du må prøve at sælge dine ideer, så du i stedet virker diplomatisk. Det er vigtigt, at harmonien bevares i dit parforhold, så du ikke skal bruge unødig energi på gniderier. I kan virkelig finde en god, fælles retning. Er du single, så flirt løs.

Årshoroskop for 2020

jomfru

Der er ikke grænser for, hvor mange spændende projekter, du får mulighed for at kaste dig over. Du skal dog give slip, hvis du ikke føler de lykkes. Du får stor succes, og mulighed for at bruge dine mere kreative evner på en anderledes og unik måde.

.
Job og økonomi

Arbejdsprojekter bliver en stor succes, og du kommer godt ud af det med dine kollegaer. Du kan dog opleve, at du kommer til at kæmpe for dine ting, hvilket indebære, at du må træde i karakter og skære igennem, også overfor dine overordnede. Det er vigtigt for dig, at du samarbejder godt med andre. Du holder af at bruge penge på at forkæle dine nære.

Kærlighed og hjemmet

Der skal helst være stabilitet i dit parforhold, ellers føler du dig utryg, så tal om tingene og læg fælles planer. Din partner kan være for uforudsigelig efter din mening. Fælles boligprojekter bringer jer tættere sammen. Det gælder om at I bliver enige. Er du ikke i et forhold, så kan du møde kærligheden med en meget romantisk partner. Det er én du normalt ikke ville vælge, men det bliver skønt.

Årets råd: Brug din intuition, du får ret og blive ledt på rette spor, især når det angår andre mennesker.

 

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Power – serie af 4 artikler fra Charlotte Lotus Sommer

Power – serie af 4 artikler fra Charlotte Lotus Sommer

At kunne indtage et rum på en positiv og powerfuld måde og at kunne vise at du elsker dig selv på en positiv og powerfuld måde.

MALENE: SØREN OG JEG LAVEDE MINE LIVRETTER HJEMME I MIT KØKKEN

MALENE: SØREN OG JEG LAVEDE MINE LIVRETTER HJEMME I MIT KØKKEN

Jeg er stadig vild med hjerter i flødesovs, men min mormor er her ikke mere, og jeg har selv prøvet at lave det, men jeg får det fysisk dårligt ved at stå og ordne hjerter… jeg HAR prøvet! Derfor kastede jeg udfordringen videre til Søren.

Gør sommertræning sjov

Gør sommertræning sjov

Gør sommertræning sjov Træningsøvelser er ikke altid lige sjove, men sommeren giver nye muligheder for træning udendørs, som skal udnyttes mens de kan.   Hvis du er typen, der ikke lige fik gået i fitnesscenteret, dengang kroppen skreg efter det i januar, og heller ikke lige fik taget dig sammen i april, da det gik […]