jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for august 2020

Det kan knibe lidt med energien, derfor bør du sætte tempoet lidt ned. Nye muligheder viser sig, og du har brug for ro omkring dig, når du skal træffe beslutninger omkring dette. Du kan også bruge en god ven til sparring, når du er i tvivl. I det hele taget vil du nyde at bruge mere tid med gode venner.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der må gerne ske noget nyt og anderledes, bed derfor din partner om at overraske dig med noget spændende. I bliver som nyforelskede, når I er ude og opleve noget sammen, det giver en god ny energi. Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning. Du kan til en start trække dig, men det er bestemt værd at give en chance. Du skal ikke ændre dig, men bare være dig selv, så det ikke bliver underligt.

Din bedste flirt er: Tyr og Vandbærer

Kvartalshoroskoper for juli – september 2020

Brug de dejlige sommeraftener sammen med din partner på at tale om fremtiden. Fælles mål kan ændres, så de er mere i tråd med egne og fælles værdier. I er gode venner, og samtidig er der flirt, romantik og intimitet mellem jer. Vent med nye projekter til senere på året, du vil nemlig opleve begrænsninger, og de er svære at komme udenom. Du har brug for alene tid, hvor du kan hygge dig med en god bog eller tænke tanker. Især i august nyder du at bruge tid i naturen, med gåture eller med meditation, tingene vil herefter falde mere og mere på plads for dig hen mod efteråret.

Årshoroskop for 2020

jomfru

Der er ikke grænser for, hvor mange spændende projekter, du får mulighed for at kaste dig over. Du skal dog give slip, hvis du ikke føler de lykkes. Du får stor succes, og mulighed for at bruge dine mere kreative evner på en anderledes og unik måde.

.
Job og økonomi

Arbejdsprojekter bliver en stor succes, og du kommer godt ud af det med dine kollegaer. Du kan dog opleve, at du kommer til at kæmpe for dine ting, hvilket indebære, at du må træde i karakter og skære igennem, også overfor dine overordnede. Det er vigtigt for dig, at du samarbejder godt med andre. Du holder af at bruge penge på at forkæle dine nære.

Kærlighed og hjemmet

Der skal helst være stabilitet i dit parforhold, ellers føler du dig utryg, så tal om tingene og læg fælles planer. Din partner kan være for uforudsigelig efter din mening. Fælles boligprojekter bringer jer tættere sammen. Det gælder om at I bliver enige. Er du ikke i et forhold, så kan du møde kærligheden med en meget romantisk partner. Det er én du normalt ikke ville vælge, men det bliver skønt.

Årets råd: Brug din intuition, du får ret og blive ledt på rette spor, især når det angår andre mennesker.

 

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Har du tit stået og gloet ind i dit propfyldte garderobeskab og overvejet at blive hjemme, fordi du intet har at tage på?
I dette online-kursus får jeg det til at holde op. På godt 3 timer lærer du præcis, hvad der klæder dig – hvordan du finder ud af det, og hvordan du undgår fejlkøb i al fremtid. Normalt koster det 1299 , men Kvindetids læsere får det for 799

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Malene: Jeg håber af hele mit hjerte og jeg krydser krampagtigt fingre for, at min kæreste læser dagens indlæg (sandsynligheden er minimal)

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Mange mennesker lider af ensomhed og mærker ensomhedsfølelsen. Det er et reelt problem. Der er brug for åbenhed og kærlige hænder til at hjælpe.