jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop februar 2020

Det skal være sjovt, kast dig ud i diverse projekter og arrangementer, du finder interessante. Det skal ikke være så alvorligt lige nu, brug derfor tid med mennesker, der tager lidt lettere på tingene. Du vil være meget mere social end ellers, det tiltaler dig faktisk at tage ud, selvom det ikke normalt er tilfældet.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er masser af kærlighed i vente til dig, der er single. Også her bør du fokusere på det lette, og tage tingene som de kommer. Tag imod tilbud om diverse dates, og tænk ikke så meget. Der vil ske nøjagtig det, som er meningen. Er du i et parforhold, så brug ekstra tid sammen med din partner, I nyder hinandens selskab, og fælles oplevelser vil bringe jer ny energi. Find din romantiske side frem.

Din bedste flirt er: Løve og Vandbærer

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Både seriøse og vigtige, men også kreative og sjove projekter, kommer godt fra start. Du har et godt overblik, er ikke bange for at arbejde for tingene, og det giver de resultater, du ønsker. Gør jævnligt status, så du ikke bruger tid på noget, der ikke holder i længden. Du kan lave om i din bolig, hvis du tænker på det, men forvent ikke, at partner og familie har samme høje energi niveau som dig. I kan være fælles om tingene, men der skal være plads til at slappe af og til lidt romantik. Er du single, er det ikke sikkert, du vil være så social, og det giver begrænsninger.

Årshoroskop for 2020

jomfru

Der er ikke grænser for, hvor mange spændende projekter, du får mulighed for at kaste dig over. Du skal dog give slip, hvis du ikke føler de lykkes. Du får stor succes, og mulighed for at bruge dine mere kreative evner på en anderledes og unik måde.

.
Job og økonomi

Arbejdsprojekter bliver en stor succes, og du kommer godt ud af det med dine kollegaer. Du kan dog opleve, at du kommer til at kæmpe for dine ting, hvilket indebære, at du må træde i karakter og skære igennem, også overfor dine overordnede. Det er vigtigt for dig, at du samarbejder godt med andre. Du holder af at bruge penge på at forkæle dine nære.

Kærlighed og hjemmet

Der skal helst være stabilitet i dit parforhold, ellers føler du dig utryg, så tal om tingene og læg fælles planer. Din partner kan være for uforudsigelig efter din mening. Fælles boligprojekter bringer jer tættere sammen. Det gælder om at I bliver enige. Er du ikke i et forhold, så kan du møde kærligheden med en meget romantisk partner. Det er én du normalt ikke ville vælge, men det bliver skønt.

Årets råd: Brug din intuition, du får ret og blive ledt på rette spor, især når det angår andre mennesker.

 

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Birgitte Baadegaard: Jeg er nu “en dame”

Birgitte Baadegaard: Jeg er nu “en dame”

Damer er blide, bløde og buttede – som hyggelige bedstemødre, hvilket IKKE passer på mig (endnu). Eller de er ’rigtige damer’, som er elegante og elitære – og aldrig kunne finde på at udbryde hverken WTF eller opponere imod dame-etiketten i fuld offentlighed.

Maise Traasdahl: Netflix og inaktivitet blev min redning

Maise Traasdahl: Netflix og inaktivitet blev min redning

Jeg dovnede mig rask. Sådan er det. Og med rask mener jeg ud af stress-helvedet, med en gennem-angst krop, tudeture, selvbebrejdelse, vrede og fysisk kollap. Jeg er ude på den anden side nu. Lidt på prøveløsladelse dog. For der skal passes på fremover – overskrider jeg grænserne rykker jeg ikke bare tre felter tilbage – jeg rykker direkte tilbage i stress-gitterly. Hvordan kom jeg igennem det? Hvad gjorde jeg for at komme mig forholdsvis hurtigt?

Tre ting til ønskesedlen

Tre ting til ønskesedlen

Tre ting til ønskesedlen. Tre ting til ønskesedlen. Det er ved at være sidste øjeblik for at få lavet nogle ønsker til den famøse seddel, som alle i familien jævnligt spørger efter. Trods de mange forespørgsler er det altså bare ikke helt let at finde lige de ting, der eventuelt mangler i hjemmet