jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for september 2021

Der er fuld fart på, og du får meget fra hånden. Der vil ikke være meget tid til afslapning før sidst på måneden, men her vil du også trænge til det. Et godt overblik giver dig ro, og er en nødvendighed for succes. Vær selektiv med, hvad du siger ja til, du vil nemlig ikke have energien eller lysten, når det kommer til stykket.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er uden tvivl dig, der sætter dagsordenen. Tingene bliver på din måde, men lige nu vil din partner også være tilfreds med dette. Husk dog også at lytte til dennes behov og ønsker, så det ikke giver problemer i længden. Har du ikke en partner, kan der opstå flirts i hverdagen. Du er aktiv og udadvendt, derfor møder du også nye mennesker og eventuelt en potentiel partner. Du skal dog stoppe op og lægge mærke til denne først.

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skytte

Kvartalshoroskoper for juli – september 2021

Find en balance mellem det sociale og alene tid. Du kan sætte mange projekter i gang, men det er også vigtigt, at du får slappet af, og der bliver ro til eftertanke. Du er god til at lægge fremadrettede planer, men husk at tale med din partner om dem. I er stærke sammen, og I kan få en masse udrettet. Der er kærlighed og romantik i luften, og for dig der er single, kan en hemmelig flirt udvikle sig meget hurtigt. Det er ikke boligen der optager dig mest, men lidt fornyelse kan der ske. Du har en god økonomi, især sidst på perioden, og her bør du bestemt forkæle dig og dine kære.

Årshoroskop for 2021

Der bliver hevet i dig fra rigtig mange sider, og der er vigtigt, at du sørger for at tage pauser i det daglige. Du har brug for at koble fra, så du ikke brænder dit lys i begge ender. Slå dig lidt løs i det, det skal ikke hele tiden være så seriøst.

 

Job og økonomi

Når du lægger planer, har du en tendens til enten at være meget optimistisk eller alt for negativ. Prøv at finde en balance, hvor du ser forbi forhindringerne frem til mulighederne. Du vil løbe ind i mere besværlige perioder, du skal bruge alle dine ressourcer for at komme igennem, men du skal nok klare det. Der er ikke de store ændringer, økonomisk.

 

Kærligheden og hjemmet

Kast dig ud i kreative boligprojekter fra årets begyndelser, du kan gøre en stor forskel med få midler. Involver også din partner, denne nyder at se, hvor glad og entusiastisk du er. Vælg dine kampe med omhu, du kan hurtigt virke irritabel, og en ellers god stemning ødelægges af, at du er utilfreds. Du vil gerne bestemme, men I er jo to… Er du single, så kan du møde en skøn, potentiel partner i år.

 

Årets råd: Se, om der ikke er et par uhensigtsmæssige daglige mønstre, som du skal have lavet om på.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Johanne blev født hjemme

Johanne blev født hjemme

Læs Malene Hollmanns fine fødselsberetning – Malene fødte for et år siden datteren Johanne

Martin Lipsøe om Kvinder

Martin Lipsøe om Kvinder

Hvis du var kvinde i en uge, hvad ville du så lave?
Hvis jeg var kvinde en uge ville jeg tilegne mig alle de kreative dyder – kvinder formår. Sy, være alene på stranden, drikke thé og holde orden.

Henriette Eiby Christensen: Hvad betyder det egentlig for mig at leve?

Henriette Eiby Christensen: Hvad betyder det egentlig for mig at leve?

Kære Niia Bloch
Jeg har endnu ikke læst din artikel /i skrivende stund, for jeg ville gerne skrive upåvirket af den, som jeg ellers glæder mig til – men – hold da op hvor er det et fedt spørgsmål. Tak for det! Det får mig virkelig til at mærke og tænke. Hvad betyder det egentlig for mig at leve?