jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2021

Du har helt klart brug for en pause, især i slutningen af måneden. Der skal være tid til eftertanke, og det er ikke så meget, du har lyst til, hvis det ikke giver mening for dig. Du nyder at være sammen med gode venner, men det skal helst være på dine præmisser, ellers virker det modsat og dræner dig.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning, og blive til en hemmelig flirt. Tag det stille og roligt, hvis det er tilfældet, det skal ikke gå for hurtigt, da det så slutter, inden det rigtig er begyndt. Er du i et forhold, så find nogle stille stunder, hvor du og din partner kan være i nuet og bare nyde hinanden. Nærvær skaber fælles forståelse, og det er vigtigt, da de næste måneder kan blive mere travlt.

 

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk

Kvartalshoroskoper for april – juni 2021

Træd et skridt tilbage og gør status. I april kommer du længst ved ikke at handle eller gøre så meget, men i stedet justere dine fremtidige mål og tænke over, hvad du har opnået det seneste år. Dine venskaber kan blive testet i perioden, og det samme kan alle former for samarbejde. Fra medio maj vil der være positiv fokus på kærlighed og parforhold. Tag endelig initiativ, hvis du møder en potentiel spændende partner, og du er single. Har du en partner, så brug tid sammen og tillad dig selv at være sårbar. Perioden er ikke helt let, men du behøver ikke at stå alene med det.

Årshoroskop for 2021

Der bliver hevet i dig fra rigtig mange sider, og der er vigtigt, at du sørger for at tage pauser i det daglige. Du har brug for at koble fra, så du ikke brænder dit lys i begge ender. Slå dig lidt løs i det, det skal ikke hele tiden være så seriøst.

 

Job og økonomi

Når du lægger planer, har du en tendens til enten at være meget optimistisk eller alt for negativ. Prøv at finde en balance, hvor du ser forbi forhindringerne frem til mulighederne. Du vil løbe ind i mere besværlige perioder, du skal bruge alle dine ressourcer for at komme igennem, men du skal nok klare det. Der er ikke de store ændringer, økonomisk.

 

Kærligheden og hjemmet

Kast dig ud i kreative boligprojekter fra årets begyndelser, du kan gøre en stor forskel med få midler. Involver også din partner, denne nyder at se, hvor glad og entusiastisk du er. Vælg dine kampe med omhu, du kan hurtigt virke irritabel, og en ellers god stemning ødelægges af, at du er utilfreds. Du vil gerne bestemme, men I er jo to… Er du single, så kan du møde en skøn, potentiel partner i år.

 

Årets råd: Se, om der ikke er et par uhensigtsmæssige daglige mønstre, som du skal have lavet om på.

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Henriette Eiby Christensen: Om at hjælpe hinanden, anti-jantelov og måske et helårs-nytårsforsæt.

Henriette Eiby Christensen: Om at hjælpe hinanden, anti-jantelov og måske et helårs-nytårsforsæt.

Kan du rumme andres succes? Kan du glædes over den? Helt ærligt? Så er du nået langt.

Katrine Axholm: Dit skønne parforhold

Katrine Axholm: Dit skønne parforhold

Når jeg er sammen med min familie 24/7 slår det mig, hvor dårlig jeg er til at tage vare på mine egne behov. Halli hallo, det er det jeg lærer andre hver dag.

Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

Jeg bliver bekymret for om mændene tror, det er de egenskaber, vi “ældre” kvinder vil have