jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2021

Der er god fokus på dit arbejde, hvor der løbende vil være udfordringer, som du skal løse. Det bliver dog ikke noget problem for dig, du arbejder nemlig godt sammen med dine kollegaer. Det skal ikke være arbejde det hele, sørg også for, at du laver noget, som du finder sjovt, gerne sammen med børn.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Skøn harmoni på hjemmefronten giver ekstra energi til parforholdet. Der er mulighed for romantiske stunder, hvis du tager den med ro. Det er ikke rammerne, der betyder noget, men den nærhed, I sammen kan skabe. Er du ikke i et forhold, bliver det ikke den mest spændende måned, desværre. Det er svært for dig at komme ud og møde nye mennesker, og du føler ikke intimitet ved onlinedating.

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2021

Du får virkelig travlt i det daglige, hvor både familien og dit arbejde hiver i dig. Du har heldigvis god energi, så du er i stand til at påtage dig de ekstra forpligtelser. Det er dog vigtigt, at du engang i mellem siger fra og nej. Du har brug for at koble af, det kan være med kreative projekter eller veninder, hvor I får en god snak. Dun partner vil være en god hjælp, denne kan tage over, når du har brug for det, og det er faktisk godt nok, de resultater der skabes. Ønsker du et nyt job, så kan du få det til at ske, hvis du tager initiativ og søger. Især marts er god.

Årshoroskop for 2021

Der bliver hevet i dig fra rigtig mange sider, og der er vigtigt, at du sørger for at tage pauser i det daglige. Du har brug for at koble fra, så du ikke brænder dit lys i begge ender. Slå dig lidt løs i det, det skal ikke hele tiden være så seriøst.

 

Job og økonomi

Når du lægger planer, har du en tendens til enten at være meget optimistisk eller alt for negativ. Prøv at finde en balance, hvor du ser forbi forhindringerne frem til mulighederne. Du vil løbe ind i mere besværlige perioder, du skal bruge alle dine ressourcer for at komme igennem, men du skal nok klare det. Der er ikke de store ændringer, økonomisk.

 

Kærligheden og hjemmet

Kast dig ud i kreative boligprojekter fra årets begyndelser, du kan gøre en stor forskel med få midler. Involver også din partner, denne nyder at se, hvor glad og entusiastisk du er. Vælg dine kampe med omhu, du kan hurtigt virke irritabel, og en ellers god stemning ødelægges af, at du er utilfreds. Du vil gerne bestemme, men I er jo to… Er du single, så kan du møde en skøn, potentiel partner i år.

 

Årets råd: Se, om der ikke er et par uhensigtsmæssige daglige mønstre, som du skal have lavet om på.

Kvindetid artikler
Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Nyhedsbrev & klumme fra Sofia Manning om mad og vægt og dig

Nyhedsbrev & klumme fra Sofia Manning om mad og vægt og dig

I alt for mange år sad jeg fast, i en kamp med maden og vægten. For snart 13 år siden fandt jeg en løsning. En løsning der hjalp mig, til at få det liv jeg ville have. Jeg har ikke ville dele min historie, før nu. Fordi jeg syntes, det var for personligt. Og hvorfor skulle andre dog være interesserede i det? Jeg er glad for at jeg endelig har fundet modet

Kender du din stilkerne?

Kender du din stilkerne?

Tini opererer med 6 stilkerner – ved du hvor du hører hjemme? Tag testen her

Kvinder og kæledyr: Julie Berthelsen

Kvinder og kæledyr: Julie Berthelsen

Efter Casper, er det klart at Balu har fået et liv, der minder mere om et “hundeliv”, men han er ikke nedprioriteret eller skubbet ud. Overhovedet ikke!