jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for april 2021

Du kan få nye arbejdsopgaver, hvis du selv er opsøgende. Det vil medføre, at du skal lære noget nyt, hvilket du i den grad vil nyde. Der er en god fokus på økonomi sørg derfor for at gennemgå dit budget, der kan blandt andet være penge at spare på forsikringer og lån. Læg også planer med din partner, omkring økonomi.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er vigtigt, at du og din partner kommer godt ud af det med hinanden. Du vil nemlig være lidt mere stresset og sårbar end ellers. Tøv ikke med at fortælle, hvad du har behov for, det vil nemlig gøre tingene meget lettere. Er du ikke i et forhold, er du let at påvirke. Du lægger hele din energi i at flirte og er seriøs omkring tingene. Det er dog ikke sikkert, du ser helt klart, så pas lidt på med, hvad du tror på.

Din bedste flirt er: Tyr og Krebs

Kvartalshoroskoper for april – juni 2021

Træd et skridt tilbage og gør status. I april kommer du længst ved ikke at handle eller gøre så meget, men i stedet justere dine fremtidige mål og tænke over, hvad du har opnået det seneste år. Dine venskaber kan blive testet i perioden, og det samme kan alle former for samarbejde. Fra medio maj vil der være positiv fokus på kærlighed og parforhold. Tag endelig initiativ, hvis du møder en potentiel spændende partner, og du er single. Har du en partner, så brug tid sammen og tillad dig selv at være sårbar. Perioden er ikke helt let, men du behøver ikke at stå alene med det.

Årshoroskop for 2021

Der bliver hevet i dig fra rigtig mange sider, og der er vigtigt, at du sørger for at tage pauser i det daglige. Du har brug for at koble fra, så du ikke brænder dit lys i begge ender. Slå dig lidt løs i det, det skal ikke hele tiden være så seriøst.

 

Job og økonomi

Når du lægger planer, har du en tendens til enten at være meget optimistisk eller alt for negativ. Prøv at finde en balance, hvor du ser forbi forhindringerne frem til mulighederne. Du vil løbe ind i mere besværlige perioder, du skal bruge alle dine ressourcer for at komme igennem, men du skal nok klare det. Der er ikke de store ændringer, økonomisk.

 

Kærligheden og hjemmet

Kast dig ud i kreative boligprojekter fra årets begyndelser, du kan gøre en stor forskel med få midler. Involver også din partner, denne nyder at se, hvor glad og entusiastisk du er. Vælg dine kampe med omhu, du kan hurtigt virke irritabel, og en ellers god stemning ødelægges af, at du er utilfreds. Du vil gerne bestemme, men I er jo to… Er du single, så kan du møde en skøn, potentiel partner i år.

 

Årets råd: Se, om der ikke er et par uhensigtsmæssige daglige mønstre, som du skal have lavet om på.

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Jakob Olrik: Er jeg ikke andet end en flad mave

Jakob Olrik: Er jeg ikke andet end en flad mave

Jeg hader, når jeg hører VOKSNE mænd sige: ”Det vigtigste er, at kvindens røv ikke er større end dét her, (og så laver de den der målestok med to hænder og strittende lillefingre for at sige, at numsen ikke må fylde mere end en 7-årig drengs numse).” Tænk, at gå op i smal røv fremfor stort hjerte! Tænk, at vælge flad mave fremfor stor og skæv hjerne. Er det lige pludselig blevet moderne at være åndsforladt??

Kamille Sommer: 5 tips til en lækker terrasse

Kamille Sommer: 5 tips til en lækker terrasse

En indbydende terrasse giver langt mere lyst til at være udendørs, end hvis terrassen blot bruges til opbevaring af udendørs ting.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.