jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2020

et par bump på vejen, især venskaber kan blive testet. Nye projekter kræver også lidt mere end ellers, inden du kommer i mål. Et godt overblik, hurtige beslutninger og et klart hoved vil give dig succes.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner kan med held kaste jer ud i et par boligprojekter sammen. Det giver nærhed og harmoni – hvis I ellers kan blive enige. Du må også gå lidt på kompromis, I er to om at bestemme. Er du single, så følg din intuition. Hvis det føles rigtigt, så giv det en chance med en potentiel partner, og ellers så stop det. Du vil møde én, hvor du færdes i det daglige, så tal med dem, du møder.

Din bedste flirt er: Vægt og Fisk

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Både seriøse og vigtige, men også kreative og sjove projekter, kommer godt fra start. Du har et godt overblik, er ikke bange for at arbejde for tingene, og det giver de resultater, du ønsker. Gør jævnligt status, så du ikke bruger tid på noget, der ikke holder i længden. Du kan lave om i din bolig, hvis du tænker på det, men forvent ikke, at partner og familie har samme høje energi niveau som dig. I kan være fælles om tingene, men der skal være plads til at slappe af og til lidt romantik. Er du single, er det ikke sikkert, du vil være så social, og det giver begrænsninger.

Årshoroskop for 2020

jomfru

Der er ikke grænser for, hvor mange spændende projekter, du får mulighed for at kaste dig over. Du skal dog give slip, hvis du ikke føler de lykkes. Du får stor succes, og mulighed for at bruge dine mere kreative evner på en anderledes og unik måde.

.
Job og økonomi

Arbejdsprojekter bliver en stor succes, og du kommer godt ud af det med dine kollegaer. Du kan dog opleve, at du kommer til at kæmpe for dine ting, hvilket indebære, at du må træde i karakter og skære igennem, også overfor dine overordnede. Det er vigtigt for dig, at du samarbejder godt med andre. Du holder af at bruge penge på at forkæle dine nære.

Kærlighed og hjemmet

Der skal helst være stabilitet i dit parforhold, ellers føler du dig utryg, så tal om tingene og læg fælles planer. Din partner kan være for uforudsigelig efter din mening. Fælles boligprojekter bringer jer tættere sammen. Det gælder om at I bliver enige. Er du ikke i et forhold, så kan du møde kærligheden med en meget romantisk partner. Det er én du normalt ikke ville vælge, men det bliver skønt.

Årets råd: Brug din intuition, du får ret og blive ledt på rette spor, især når det angår andre mennesker.

 

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Energistøvsugeren er et menneske som står under en evig mental regnsky. Der er hyggeligt, på den tunge måde, under den regnsky, især hvis selskabet er godt.

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Der er gået skildpadde i den: Den danske mand sidder inde i sit skjold, mens hans dominerende kone render rundt og råber og skriger. Hun brokker sig. Han dukker sig. Ingen af dem er i hopla, for der er noget galt.

Kvindetid med Marianne Demant

Kvindetid med Marianne Demant

Det er det mest utrolige jeg er blevet betroet/har betroet under en neglebehandling