jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

I de kommende måneder har du mulighed for at uddanne dig, enten ved at deltage på kurser eller ved, at du får nye arbejdsopgaver. Du kan også vælge at lære noget ud over det, du beskæftiger dig med i det daglige. Det kan du så bruge enten sideløbende med eller senere i stedet for dit nuværende virke. I maj er der mulighed for et jobskifte. Juni byder på gniderier i parforholdet, og det er heller ikke den bedste måned for dig, der er single. Misforståelser opstår hurtigere end ellers, og det er svært for jer, at nærme jer hinanden. Et godt grin kan dog løse op for meget.

Årshoroskop 2023

Der er store forandringer på vej. Du kan ændre på gamle mønstre og din måde at gøre tingene på. Det gælder især i din dagligdag, både hjemme med familien og på dit arbejde. Du vil med stor succes begynde på nye projekter og afslutte gamle opgaver.

Job og økonomi

Måske vil du ikke skifte arbejde, men det er vigtigt for dig, at du har god mulighed for udvikling. Tal derfor med din chef, så du får opgaver, du er glad for. Der er måske noget, du ikke længere skal lave, men så er der plads til noget nyt. Når det kommer til din økonomi, så må du være særlig forsigtig, det er nemlig ikke godt med for mange impulskøb.

Kærligheden og hjemmet

Når det kommer til parforhold og kærlighed, så kan du og din partner blive testet. Hverdagen kan opsluge jer, og de små ting kan vokse sig store og føre til gniderier. Det er vigtigt, at I tager både hinanden og jeres parforhold seriøst. Det er ikke nu, du skal lade stå til. Er du single, vil du sikkert indgå i et stabilt forhold. Der kan blive tale om flytning, måske til en helt anden by.

Årets råd: Find stunder i hverdagen, hvor du har ro og tid til fordybelse, her kommer de gode ideer.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Jeg kampgyser af morgentv´s forslag om hjemmelavede økologiske blåbær smooties i små glas m påsatte sugerør

Hvor svært kan det være – at sige nej?

Hvor svært kan det være – at sige nej?

Anita Hummelshøj Mikkelsen introducerer en nej-øvelse, du kan lave alle steder og ligefrem uden at nogen opdager det.

Få din mand i det bedste Gør-Det-Selv humør

Få din mand i det bedste Gør-Det-Selv humør

Faktisk kan du allerede nu begynde at tænke i gør-det-selv baner, og inspirere din mand til at blive den bedste handyman, jeres lejlighed/hus/have, nogenside har set.