jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Der sker en masse socialt, og du nyder det. Læn dig tilbage og lade andre tage over, det bliver sjovt, uden du selv behøver gøre noget særligt. Når det kommer til kærlighed og parforhold, kan det opstå gniderier. Hvordan perioden udvikler sig, afhænger af, hvor gode I er til at tale sammen. Gør du en ekstra indsats, vil harmonien genoprettes, og I vil få nogle skønne måneder. I juni kommer der fokus på arbejde, og her kan du få et nyt jobtilbud eller nye opgaver, hvor du er nu. Du kan få en øget indtjening og bedring i din økonomi. Vær ikke bange for at tage en chance.

Årshoroskop for 2022

Afslut og start på alle de projekter du har lyst til, både de kreative, personlige og arbejdsmæssige. Der skal ske noget, du udvikler dig, når du går ud over din komfort zone. Året er et virkelig godt til at netværke og til at udvikle nye venskaber.

 

Job og økonomi

Anden halvdel af året vil byde på flest arbejdsmæssige forandringer. Til da vil du have tid til at afslutte igangværende opgaver og projekter, samt slappe lidt af og tænke over, hvad dine næste skridt skal være. Du er god til at samarbejde og tager gerne din del af slæbet og ansvaret, og det bliver positivt bemærket. Din økonomi vil generelt være god.

 

Kærligheden og hjemmet

Der er mulighed for seriøs kærlighed, for dig der er single. Du kan møde en partner via dit daglige arbejde eller, hvor du færdes generelt. Det bliver en skøn tid, også for dig der er i et forhold. Læg nogle fælles planer, gerne en rejse eller to, I kommer tættere på hinanden, når I oplever nye ting, sammen. Der bliver mulighed for flytning, eller du kan foretage forandringer i din nuværende bolig.

 

Årets råd: Slip kontrollen lidt i det daglige og uddeleger de kedelige opgaver, så åbner du for noget nyt.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Jobsøgningseksperten: Hold distancen!

Jobsøgningseksperten: Hold distancen!

Find den bedste jobscorings-taktik… samtidig med at du bevarer dig selv og husker dine egne grænser.

Tre måder der forbedrer dit kærlighedsforhold til dine penge

Tre måder der forbedrer dit kærlighedsforhold til dine penge

Bente Tromborg: Du kan ikke nyde et godt forhold til dine penge, medmindre du er villig til at elske dem, gennem tykt og tyndt.

Boligcious: Soveværelser med ahh fornemmelse

Boligcious: Soveværelser med ahh fornemmelse

Soveværelset skal være et roligt og behageligt rum. Du skal have den der ‘Ahhh’ fornemmelse