jomfru
23. august - 22. september
Se andre horoskoper

Jomfru

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for november 2021

Gennemgå din bolig og læg planer for ændringer og eventuelle reparationer. Du er særlig kreativ, så du finder gode løsninger. Du vil opleve, at der sker ændringer i planer og aftaler, men du har styr på tingene, så du finder hurtigt ud af det. I det hele taget kan du komme igennem med mange af de ting, du ønsker dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du holder af at være aktiv sammen med din partner. Når I har fælles mål, vil du føle samhørighed og mening. Derfor er det en god ide, at I planlægger måneden godt, så den ikke bare går, uden I får udrettet noget. Der er skøn harmoni på hjemmefronten. Er du single, vil du sikkert være ganske tilfreds med det, det er fra næste måned og i første kvartal, du har mange gode muligheder, hvis du selv er aktiv.

Din bedste flirt er: Jomfru og Skytte

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2021

Gør en status og tænk over dine værdier. Går du meget på kompromis, vil du blive irritabel og stridslysten overfor dine nærmeste. Gennemgå også din økonomi, du kan spare penge ved at være grundig og omlægge abonnementer mv. Du vil have held med de nyt projekter, du kaster dig ud i, men det er mere af den private slags. Der er ikke den helt store fokus på arbejde og karriere, hvor perioden byder på status quo, medmindre du selv er meget aktiv og arbejder på et skift. Kærligheden blomstrer på hjemmefronten, hvor der er en dejlig harmoni. Nyd de stille øjeblikke i hverdagen.

Årshoroskop for 2021

Der bliver hevet i dig fra rigtig mange sider, og der er vigtigt, at du sørger for at tage pauser i det daglige. Du har brug for at koble fra, så du ikke brænder dit lys i begge ender. Slå dig lidt løs i det, det skal ikke hele tiden være så seriøst.

 

Job og økonomi

Når du lægger planer, har du en tendens til enten at være meget optimistisk eller alt for negativ. Prøv at finde en balance, hvor du ser forbi forhindringerne frem til mulighederne. Du vil løbe ind i mere besværlige perioder, du skal bruge alle dine ressourcer for at komme igennem, men du skal nok klare det. Der er ikke de store ændringer, økonomisk.

 

Kærligheden og hjemmet

Kast dig ud i kreative boligprojekter fra årets begyndelser, du kan gøre en stor forskel med få midler. Involver også din partner, denne nyder at se, hvor glad og entusiastisk du er. Vælg dine kampe med omhu, du kan hurtigt virke irritabel, og en ellers god stemning ødelægges af, at du er utilfreds. Du vil gerne bestemme, men I er jo to… Er du single, så kan du møde en skøn, potentiel partner i år.

 

Årets råd: Se, om der ikke er et par uhensigtsmæssige daglige mønstre, som du skal have lavet om på.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Om Kvindens væsen

Om Kvindens væsen

Det feminine finder sin næring i det tilbagelænende – i pauserne. Ved at tage tid til at være receptiv og nyde.
Som kvinde kan det være nemt at springe over.

Vigga Wagtberg: 3 grunde til at din kæreste holder igen med bekræftelsen

Vigga Wagtberg: 3 grunde til at din kæreste holder igen med bekræftelsen

Hvis din kæreste ikke bekræfter dig, kan det skyldes mange ting. I enkelte få tilfælde kan det selvfølgelig skyldes at han mangler følelser for dig eller er bange for nærhed, men hvis du kan mærke at han elsker dig, er det ikke dét, det handler om. I stedet er det er en række andre mulige årsager, der ligger bag – her får du et par eksempler.

Tini Owild: Fra kone til kvinde med kant

Tini Owild: Fra kone til kvinde med kant

Vi er i gang med en mini-serie hvor min gode ven kultursociolog Emilia van Hauen der har speciale indenfor moderne livsformer og tendenser i samfundet, har været så modig at stille op og være eksempel på hvordan du går fra ‘kone-klassisk-kedelig’ følelsen til ‘klassisk-nu-med-kant’ følelsen.