krebs
21. juni - 21. juli
Se andre horoskoper

Krebs

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Du har masser af ekstra god energi i disse måneder, og den kan du med succes bruge på at komme videre mod dine mål og med din karriere. Her vil du være mere heldig end ellers, nye døre åbnes og muligheder udvides. Du vil dog også have tid til familien, som vil nyde godt af dine mange ideer til sjove og interessante ting, I kan foretage jer sammen. Det kan knibe med at samarbejde med andre, ikke på grund af dig, men de kan have større udfordringer, de tumler med. Også venner kan have det svært, så de har brug for omsorg. Kærligheden trives, og du har det skønt i den retning.

Årshoroskop for 2022

Nye forbindelser skabes og gamle afsluttet. Du er god til at netværke og få nye venner. Det skal der være plads til, så du må derfor skære andre fra, når de ikke længere er givende for dig. Du har selv meget at give af, og du er en god menneskekender.

 

Job og økonomi

Gør gerne en status i starten af året. Når du har overblik over, hvad du ønsker, kan du opnå dine mål. Især fra maj måned kan du ændre på det du vil, arbejdsmæssigt. Hvis du er modig, får du store gennembrud, som du vil være glad for i mange år fremefter. Året er især godt for din partners økonomi, så det er herigennem, du får opnår større velstand.

 

Kærligheden og hjemmet

Føler du dig fastlåst i dit forhold, og har I længe haft problemer, er der stor sandsynlighed for, at du ønsker at bryde ud. Du kan dog også ændre på tingene med et sidste, ærligt forsøg. Vælger I at være sammen, vil jeres forhold fremadrettet blive meget stærkt. Er du single, kan du lave om på det, hvis du lader følelserne råde. Boligprojekter bliver mest af den mindre og mere hyggelige slags.

 

Årets råd: Du lærer meget om dig selv gennem andre, så hold dig ikke tilbage. Vær udadvendt og åben.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Hvis det var op til mig, bliver 2012 året hvor vi allesammen skal være lidt mere i nuet. Take it away Michelle Hviid

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Selv synes de, at de er dumme og grimme. For tykke for tynde osv. De negative tanker, kender ingen grænser. De kører, som en dårlig reklame døgnet rundt.