krebs
21. juni - 21. juli
Se andre horoskoper

Krebs

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

Du kan foretage et karriereskifte. Enten kan du helt ændre kurs, eller du kan skifte arbejdsplads eller opgaver. Det bliver bestemt ikke kedeligt, der er fart på fra starten af kvartalet, og der er tale om kommende, positive ændringer. Du kan lægge store planer for resten af året, og arbejder du sammen med andre om dem, vil du nå langt. Du vil føle dig mere social, og du inspireres af dem, du omgiver dig med. Det er en god ide, at tage imod impulsive invitationer og samtidig tage nogle chancer. Det bringer også kærlighed til dig, der er single og ønsker at lave om på dette.

Årshoroskop 2023

Tendenserne fra 2022 fortsætter frem til april, herefter skifter energierne, og du kan foretage ændringer og begynde på nye eventyr. Du får også lyst til at lære nye ting, så deltag i kurser eller en uddannelse, det giver inspiration og flere muligheder.

Job og økonomi

Årets første måneder vil ikke være helt lette. Det er en god ide at gøre status og få afsluttet igangværende projekter. Herfra vil det gå fremad. Du kan få nye opgaver og mere ansvar, og du bliver gladere i din hverdag. Der er også mulighed for et jobskifte. Med hensyn til økonomi, så bliver det ikke helt let. Sørg for at være forsigtig og spar op.

Kærligheden og hjemmet

Det er et bedre år, end det foregående, for dig og din partner. Harmonien kommer dog ikke af sig selv, der skal arbejdes for den. Bruger I mere tid sammen i det daglige, og er fælles om diverse gøremål, begynder I at føle mere nærvær. Sæt tempoet ned og vær i nuet. Er du single er tiden fra efteråret bedst, forbered dig på, hvad du gerne vil have i en partner. Du kan købe eller sælge bolig.

Årets råd: Stol på dig selv og dine egne evner og ressourcer, du kan meget mere end du selv tror.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid er den lille stille tætte meditative blide ømme nænsomme nussestund med kaninen

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO er gået sammen med DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur – om at skabe en eksklusiv t-shirt til begge køn. Ambitionen er at skabe øget opmærksomhed om DIGNITY’s verdensomspændende indsats,

Kvindetid med Jill Liv Nielsen

Kvindetid med Jill Liv Nielsen

Jeg tænker veninder, ostetallerkner og hvidvin…..Masser af hvidvin.