krebs
21. juni - 21. juli
Se andre horoskoper

Krebs

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2023

Du fortsætter lige nu af samme sti som tidligere. Der vil der komme en mærkbar ændring senere, hvor du kan skifte kurs og begynde på nye spændende ting. Energien stiger dog, og der er mulighed for et jobskifte, hvis det er nødvendigt. Du kan også få nogle nye ansvarsområder, men intet sker af sig selv, du skal række ud efter det, du ønsker. Når det kommer til kærlighed og parforhold, så vil der ikke ske det helt store for dig, der er single. Har du en partner, så er opmærksomhed nøglen til jeres forhold, og det skal komme fra dig. Du kan købe og sælge bolig, hvis du vil.

Årshoroskop 2023

Tendenserne fra 2022 fortsætter frem til april, herefter skifter energierne, og du kan foretage ændringer og begynde på nye eventyr. Du får også lyst til at lære nye ting, så deltag i kurser eller en uddannelse, det giver inspiration og flere muligheder.

Job og økonomi

Årets første måneder vil ikke være helt lette. Det er en god ide at gøre status og få afsluttet igangværende projekter. Herfra vil det gå fremad. Du kan få nye opgaver og mere ansvar, og du bliver gladere i din hverdag. Der er også mulighed for et jobskifte. Med hensyn til økonomi, så bliver det ikke helt let. Sørg for at være forsigtig og spar op.

Kærligheden og hjemmet

Det er et bedre år, end det foregående, for dig og din partner. Harmonien kommer dog ikke af sig selv, der skal arbejdes for den. Bruger I mere tid sammen i det daglige, og er fælles om diverse gøremål, begynder I at føle mere nærvær. Sæt tempoet ned og vær i nuet. Er du single er tiden fra efteråret bedst, forbered dig på, hvad du gerne vil have i en partner. Du kan købe eller sælge bolig.

Årets råd: Stol på dig selv og dine egne evner og ressourcer, du kan meget mere end du selv tror.

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

En af de svære øvelser, når man bliver stresssygemeldt, er at orientere sine omgivelser. Og dette skal gøres udførligt, da omgivelserne ellers ikke ved, hvordan de skal forholde sig. Det er lettere at være sygemeldt med et brækket ben end med stress, da alle og enhver kan se gipsen og ved, hvordan helingsprocessen fungerer.

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Søndag var min “nu skal jeg have styr på alt-dag, for i morgen er det mandag”,

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Siden showet modtog jeg mails bla om hvordan man bliver model, om kærestesorger, skilsmisser og hvordan Hollywood fungerer.