krebs
21. juni - 21. juli
Se andre horoskoper

Krebs

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for juli – september 2022

Det er en af de bedste perioder på hele året for karrieren. Hvis du ikke allerede har skiftet job eller har fået mere ansvar, så sker det nu. Det bliver ikke let for dig at slippe arbejdet, da der sker så meget spændende. Familien kræver dog også din opmærksomhed, så du må gøre dit bedste for at balancere det hele. Faktisk er der en god stemning på hjemmefronten, hvor du især i sensommeren nyder at slappe af med dine kære. Det kan blive aktuelt med kreative boligprojekter. Læg planer med din partner for resten af året, I får gode ideer, som I kan føre ud i livet, sammen.

Årshoroskop for 2022

Nye forbindelser skabes og gamle afsluttet. Du er god til at netværke og få nye venner. Det skal der være plads til, så du må derfor skære andre fra, når de ikke længere er givende for dig. Du har selv meget at give af, og du er en god menneskekender.

 

Job og økonomi

Gør gerne en status i starten af året. Når du har overblik over, hvad du ønsker, kan du opnå dine mål. Især fra maj måned kan du ændre på det du vil, arbejdsmæssigt. Hvis du er modig, får du store gennembrud, som du vil være glad for i mange år fremefter. Året er især godt for din partners økonomi, så det er herigennem, du får opnår større velstand.

 

Kærligheden og hjemmet

Føler du dig fastlåst i dit forhold, og har I længe haft problemer, er der stor sandsynlighed for, at du ønsker at bryde ud. Du kan dog også ændre på tingene med et sidste, ærligt forsøg. Vælger I at være sammen, vil jeres forhold fremadrettet blive meget stærkt. Er du single, kan du lave om på det, hvis du lader følelserne råde. Boligprojekter bliver mest af den mindre og mere hyggelige slags.

 

Årets råd: Du lærer meget om dig selv gennem andre, så hold dig ikke tilbage. Vær udadvendt og åben.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Skal dit parforhold være det, der undgår at ende i skilsmissestatistikken?

Skal dit parforhold være det, der undgår at ende i skilsmissestatistikken?

Kom på PREP-kursus hos Katrine og Nana – De giver 25% rabat på PREP-kurset i august: Spar kr.850,- kun på dette hold

Kvindetid med Pouline Middleton

Kvindetid med Pouline Middleton

I en periode af mit liv havde jeg tre mænd: en til snak, en til sex og en til praktisk arbejde. Det var en sjov tid, hvor kvindetid fik en ny betydning og der blev mere af det. For idet jeg gav mændene i mit liv roller, gav det mig en frihed til selv at vælge, hvad jeg var i humør til. Interessant nok provokerede det både nogle kvinder og nogle mænd, mens det inspirerede andre. Jeg skrev romanen ”En kvinde tre mænd” om det.

Kom til gratis foredrag om Mad-psykologi og MadMentor Uddannelsen

Kom til gratis foredrag om Mad-psykologi og MadMentor Uddannelsen

et bliver en aften er for dig, der er interesseret i menneskers forhold til mad, og som vil have endeligt svar på, hvordan man fastholder nye, gode spisevaner.

Det er også for dig, der er nysgerrig på intuitiv spisning, hvorfor vi vælger som vi gør – og hvordan man spiser “rigtigt” uden at tælle kalorier.