love
22. juli - 22. august
Se andre horoskoper

Løve

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

April og maj bliver, i perioder, prøvende måneder for dig. Der sker både ændringer på dit arbejde, og hjemme med familien. Du kommer derfor til at bruge tid og energi på at få løst diverse udfordringer. Planer og aftaler ændrer sig også, hvilket vil stresse dig yderligere. Det bedste du kan gøre, er at løse en ting ad gangen og finde din tålmodige side frem. Juni måned byder til gengæld på mange spændende muligheder, og du kan få nogle store gennembrud. Det kan være et nyt job, eller du kan starte på interessante projekter. Her vil kærligheden og harmonien også blomstre.

Årshoroskop 2023

Du får mulighed for at rejse, det kan være privat, men også via dit arbejde. Samtidig vil du være kreativ og kurser eller en ny uddannelse er muligt. Din energi er god, og du bliver mere optimistisk og glad. Dit humør smitter af på dem omkring dig.

Job og økonomi

Vær ikke bange for at tage chancer. Der er ingen tvivl om, at du kommer langt, hvis du griber ud efter det, du ønsker. Det gælder især, hvis du samtidig uddanner dig sideløbende med dit arbejde. Du kan også få et nyt job, mulighederne er størst i anden halvdel af året. Du har i perioder en virkelig god økonomi, men du må planlægge dit forbrug.

Kærligheden og hjemmet

En gammel flamme kan atter dukke op i dit liv, hvis du er single, og tager du ikke chancen, vil du sikkert komme til at fortryde det. Der er i det hele taget et spændende møde i vente. Har du en partner, så vær opmærksom på denne, så hverdagen ikke tager over. I kan styrke jeres forhold ved at fokusere på nærvær. Du finder kreative måder at forskønne din bolig på, sammen med din familie og partner.

Årets råd: Der er kreativ, og du inspireres af form, farver og naturen, bring dette ind i din bolig.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

Tini: Gør din bagdel til din fordel – Et karaktertræk kan blive dit varemærke og noget du absolut ikke ville være foruden.

Charlotte Egemar Kaaber: Når Ego’et Raser

Charlotte Egemar Kaaber: Når Ego’et Raser

Egoets største fjende er kærlighed og nærvær. Jo mere vi forbinder os kærlighedsmæssigt til andre mennesker. Viser vores sårbarhed og deler ud af os selv, jo mere bange bliver Ego’et for, at vi ikke længere vil lytte

Sexlyst på recept eller mad der booster din sexlyst?

Sexlyst på recept eller mad der booster din sexlyst?

Det er endnu ikke blevet godkendt i Danmark eller EU, men det er formentligt et spørgsmål om tid, før det også bliver muligt for danske kvinder at få vækket sexlysten med en pille.