love
22. juli - 22. august
Se andre horoskoper

Løve

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2020

Du har brug for at være aktiv, tempoet må gerne være højt, og der skal ske noget. Du skal dog lige tænke over, hvad du siger ja til, du kan ikke nå alt. Især anden halvdel af måneden er god, når det kommer til arbejde og karriere. Du kan med held tage en chance eller to, men regn ikke med megen støtte fra andre.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er vigtigt, at du og din partner er gode venner. Sørg for at I får talt sammen i de stille stunder og, at I lægger fælles planer. Gniderier kan opstå, men det er udelukkende på grund af misforståelser, der faktisk kan udredes. Du kan finde kærligheden, hvis du er single, men det bliver ikke den letteste måned. Du må selv være opsøgende og tage chancer. Du har sikkert ikke lyst til at give så meget af dig selv.

Din bedste flirt er: Skorpion og Skytte

Kvartalshoroskoper for april – juni

Hæng dig ikke i detaljer på dit daglige arbejde, det vil kun trække dig ned. Der skal ske ændringer, eller måske i stedet et jobskifte, men tænk over om du bruger energi på at kæmpe forgæves. Din partner er god til at komme med råd, da denne instinktivt mærker, hvad der er rigtigt for dig. I det hele taget taler I godt sammen, og kan med held lægge spændende planer. Du har brug for at træde i karakter og vise, hvem du er. Personlig udvikling er vigtig for dig, især hvis du føler, at du normalt lægger bånd på dig selv. Ønsker du et nyt forhold, så beslut dig for at få det til at ske.

Årshoroskop for 2020

loeve

Du kommer til at træffe beslutninger omkring dit daglige arbejde, og din hverdag generelt. Bryd med rutiner der ikke gør noget godt og få ændret på de mønstre, der holder dig tilbage. Der skal ske noget nyt og spændende, tiden er inde til transformation.

.
Job og økonomi

Du har en god struktur og gennemslagskraft, så du vil komme i mål med dine opgaver og projekter. Du bliver værdsat, det kan være i form af en udnævnelse. I det daglige er du ikke bange for at tage ansvar og for at lede andre. Find din diplomatiske side frem, du kommer ikke langt overfor kollegaer, hvis du er for direkte. Du vil se en bedring i din økonomi, det kan være i form at lønforhøjelse.

Kærlighed og hjemmet

Der skal være tid til romantiske og intime stunder med din partner. I kan begge have så travlt i det daglige, at I glemmer at sætte pris på hinanden. I kan heldigvis begge være meget impulsive, og derfor finde på spændende, fælles oplevelser, der styrker jeres forhold. Du vil få mulighed for at flytte, og er det noget, du ønsker, kan det også blive en realitet. Ellers find på lidt fornyelse til boligen.

Årets råd: At finde kompromiser vil være en fordel, også selvom du egentlig har retten på din side.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Må jeg godt lige anbefale dig en skøn oplevelse? Et besøg i et eventyr, samt en tidsrejse tilbage til 50′erne og en lækker frokost.

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring. Når kvinderne i Afrikas største slum får et job, giver det ikke kun kvinderne en bedre hverdag. Det er også med til at sikre, at børnene i slummen får den rette ernæring, behandling og uddannelse.

Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid er den lille stille tætte meditative blide ømme nænsomme nussestund med kaninen