love
22. juli - 22. august
Se andre horoskoper

Løve

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for august 2020

Du er villig til at tage chancer, og du opnår gode resultater. Du har en god energi, men der vil også være mange krav og opgaver, du skal tage dig af. Du kan nå meget, men lad ikke andre pålægge dig deres ting også. Bliver du stresset, så gå en god tur og lyt til en lydbog eller musik, du kan lide.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er mange muligheder for flirt og romantik. Det kan være, at du vælger at holde det hemmeligt til en start, men det vil udvikle sig, så det er kun et spørgsmål om tid. Er du i et forhold, så gør en sammen en status og tænk over, hvad I fremadrettet ønsker af jeres forhold, det føre til nye mål og ønsker. Der skal også være tid til, at I kan foretage jer noget sjovt sammen, et godt grin gør underværker.

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vædder

Kvartalshoroskoper for juli – september 2020

Du er meget iderig, og du er god til at finde på løsninger. Derfor bliver det ikke en kedelig sommer, selvom dine planer måske ikke bliver helt, som du har tænkt dig. Der er ikke langt fra ide til handling, men du må lige koordinere med familien, så I er på samme bølgelængde. Der vil være udfordringer på dit daglige arbejde, hvilket er tungt, og du kommer til at tage føringen. Derfor er det også vigtigt, at du holder noget ferie og slapper af, når det er muligt. Gode venner betyder meget for dig, så find på spændende ting, I kan foretage jer sammen. Kast dig ud i noget nyt.

Årshoroskop for 2020

loeve

Du kommer til at træffe beslutninger omkring dit daglige arbejde, og din hverdag generelt. Bryd med rutiner der ikke gør noget godt og få ændret på de mønstre, der holder dig tilbage. Der skal ske noget nyt og spændende, tiden er inde til transformation.

.
Job og økonomi

Du har en god struktur og gennemslagskraft, så du vil komme i mål med dine opgaver og projekter. Du bliver værdsat, det kan være i form af en udnævnelse. I det daglige er du ikke bange for at tage ansvar og for at lede andre. Find din diplomatiske side frem, du kommer ikke langt overfor kollegaer, hvis du er for direkte. Du vil se en bedring i din økonomi, det kan være i form at lønforhøjelse.

Kærlighed og hjemmet

Der skal være tid til romantiske og intime stunder med din partner. I kan begge have så travlt i det daglige, at I glemmer at sætte pris på hinanden. I kan heldigvis begge være meget impulsive, og derfor finde på spændende, fælles oplevelser, der styrker jeres forhold. Du vil få mulighed for at flytte, og er det noget, du ønsker, kan det også blive en realitet. Ellers find på lidt fornyelse til boligen.

Årets råd: At finde kompromiser vil være en fordel, også selvom du egentlig har retten på din side.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Har du tit stået og gloet ind i dit propfyldte garderobeskab og overvejet at blive hjemme, fordi du intet har at tage på?
I dette online-kursus får jeg det til at holde op. På godt 3 timer lærer du præcis, hvad der klæder dig – hvordan du finder ud af det, og hvordan du undgår fejlkøb i al fremtid. Normalt koster det 1299 , men Kvindetids læsere får det for 799

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Malene: Jeg håber af hele mit hjerte og jeg krydser krampagtigt fingre for, at min kæreste læser dagens indlæg (sandsynligheden er minimal)

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Mange mennesker lider af ensomhed og mærker ensomhedsfølelsen. Det er et reelt problem. Der er brug for åbenhed og kærlige hænder til at hjælpe.