love
22. juli - 22. august
Se andre horoskoper

Løve

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Er det muligt, så kom ud og rejse. Som minimum vil du nyde at komme lidt væk hjemmefra og opleve noget andet, så planlæg nogle udflugter. April bliver en noget prøvende måned på dit arbejde, du får ikke rigtig de gennembrud, du håber på. Når du når til maj, vil tingene se anderledes og lettere ud, så giv slip og giv tid. Juni bliver en god måned for penge og økonomi. Sælg ud af det, du ikke bruger, du kan have skjulte skatte gemt. Igennem hele perioden er der harmoni og glæde i dit parforhold, men du skal også selv sørge for at pleje det og være opmærksom. Lyt til din partner.

Årshoroskop for 2022

Du bliver inspireret og lærer meget af andre. Det er et år, hvor der er fokus på samarbejde og ikke individualisme. Du kan gøre brug af andres ressourcer, men skal også selv bidrage. Finder du din mere fleksible side frem, vil du få masser af succes.

 

Job og økonomi

De spændende tendenser fra året, der er gået, fortsætter. Det er ikke let at planlægge, da nye muligheder dukker op, når du mindst venter det. Samtidig vil du lære noget nyt, som kan tage dit i en anden retning. Begynd på et eller flere kurser eller en helt ny uddannelse. Din økonomi vil være svingende, så du må spare lidt op til uventede udgifter.

 

Kærligheden og hjemmet

Du og din partner vil få mange dejlige stunder, men der vil også opstå udfordringer. Du har brug for frihed og fornyelse, og der er ikke altid, din partner vil forstå dig. Du må lægge op til en åben dialog, og tælle til ti, hvis dit temperament løber af med dig. Er du single, er du ikke til pjat. Skal du fanges ind, skal det være med seriøsitet. Lidt boligprojekter vil der altid være plads til.

 

Årets råd: Det kan i perioder knibe noget med energien, det er derfor vigtigt, at du prioriterer.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Jobsøgningseksperten: Hold distancen!

Jobsøgningseksperten: Hold distancen!

Find den bedste jobscorings-taktik… samtidig med at du bevarer dig selv og husker dine egne grænser.

Tre måder der forbedrer dit kærlighedsforhold til dine penge

Tre måder der forbedrer dit kærlighedsforhold til dine penge

Bente Tromborg: Du kan ikke nyde et godt forhold til dine penge, medmindre du er villig til at elske dem, gennem tykt og tyndt.

Boligcious: Soveværelser med ahh fornemmelse

Boligcious: Soveværelser med ahh fornemmelse

Soveværelset skal være et roligt og behageligt rum. Du skal have den der ‘Ahhh’ fornemmelse