love
22. juli - 22. august
Se andre horoskoper

Løve

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2020

Tempoet stiger betydeligt fra november og fremefter. Her kommer resultaterne hurtigere, og du kan med held kaste dig ud i nye projekter, det kan være både på dit arbejde og hjemme i boligen. Du kommer også til at tilpasse dig og være fleksibel, så det skal du lige arbejde på. Du vil være afhængig af andre, om det passer dig eller ej. Der er mange spændende tilbud og muligheder, arbejdsmæssigt, men du kan være lidt for hurtig til at træffe beslutninger, det er vigtigt, at du føler efter og tænker dig om, så du ikke spilder din tid eller senere kommer til at fortryde.

Årshoroskop for 2020

loeve

Du kommer til at træffe beslutninger omkring dit daglige arbejde, og din hverdag generelt. Bryd med rutiner der ikke gør noget godt og få ændret på de mønstre, der holder dig tilbage. Der skal ske noget nyt og spændende, tiden er inde til transformation.

.
Job og økonomi

Du har en god struktur og gennemslagskraft, så du vil komme i mål med dine opgaver og projekter. Du bliver værdsat, det kan være i form af en udnævnelse. I det daglige er du ikke bange for at tage ansvar og for at lede andre. Find din diplomatiske side frem, du kommer ikke langt overfor kollegaer, hvis du er for direkte. Du vil se en bedring i din økonomi, det kan være i form at lønforhøjelse.

Kærlighed og hjemmet

Der skal være tid til romantiske og intime stunder med din partner. I kan begge have så travlt i det daglige, at I glemmer at sætte pris på hinanden. I kan heldigvis begge være meget impulsive, og derfor finde på spændende, fælles oplevelser, der styrker jeres forhold. Du vil få mulighed for at flytte, og er det noget, du ønsker, kan det også blive en realitet. Ellers find på lidt fornyelse til boligen.

Årets råd: At finde kompromiser vil være en fordel, også selvom du egentlig har retten på din side.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Movember i The Body Shop

Movember i The Body Shop

For at skabe opmærksomhed omkring Movember donerer The Body Shop 5 kr. for hvert solgt herreprodukt i hele november måned. Vores mandlige kolleger og håndværkere har også taget Movember til sig og gror nu de flotteste moustacher, tæt fulgt og supportet af deres kvindelige kolleger og familier med opløftende kommentarer og pengedonationer.”

Find billig opbevaring til din overskydende garderobe og interiør

Find billig opbevaring til din overskydende garderobe og interiør

Mange danskere har en tendens til at beholde et stort antal af de ejendele, de ikke længere bruger, så hvis du blot ønsker at finde plads til opbevaring af en række ejendele, der ikke længere er i brug, bør du overveje, om du ikke er bedre stillet ved at rydde op og sælge ud.

Nytårskuren del 6: Få dine livliner på plads

Nytårskuren del 6: Få dine livliner på plads

Bente Tromborg: Jeg har gjort denne uges opgaver enkel, hyggelig, overkommelig og nydelsesfuld.