love
22. juli - 22. august
Se andre horoskoper

Løve

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop februar 2020

Tag et kig på din økonomi, der kan være penge at spare på lån, forsikringer og lignende. Lav også gerne en opsparing, selv små beløb bliver store med tiden. Tal med dem du møder, det er igennem andre, at gode muligheder og inspiration til nye opgaver opstår. Få også mere motion.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Slip kontrollen og lad din partner tage over. Du vil nyde, bare at følge med, og blive overrasket. I taler godt sammen, og I kan med held lægge nye og spændende planer, eventuelt omkring en rejse senere på året. Har du ikke en partner, men ønsker dig én, så vær udadvendt og imødekommende, så sker det helt af sig selv. Det, du fokuserer på vil nemlig ske. Også, hvis du kun ønsker en lille flirt.

Din bedste flirt er: Skorpion og Tvilling

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Der sker virkelig meget, både hjemme og på dit arbejde. Der er ingen tvivl om, at du får super travlt. Du kommer til at være den, der træffer de vigtige beslutninger, er autoriteten og den med oveblikket. Der bliver lagt meget ansvar på dine skuldre, og du har sikkert lyst til at løbe væk, nogle gange. Sørg for, du bruger tid på noget, du synes er sjovt, gerne noget kreativt eller eventuelt motionerer mere. Glem ikke dit parforhold eller familien, du må finde en balance, så du også er nærværende her. Er du ikke i et forhold, møder du kærligheden, hvor du færdes i det daglige.

Årshoroskop for 2020

loeve

Du kommer til at træffe beslutninger omkring dit daglige arbejde, og din hverdag generelt. Bryd med rutiner der ikke gør noget godt og få ændret på de mønstre, der holder dig tilbage. Der skal ske noget nyt og spændende, tiden er inde til transformation.

.
Job og økonomi

Du har en god struktur og gennemslagskraft, så du vil komme i mål med dine opgaver og projekter. Du bliver værdsat, det kan være i form af en udnævnelse. I det daglige er du ikke bange for at tage ansvar og for at lede andre. Find din diplomatiske side frem, du kommer ikke langt overfor kollegaer, hvis du er for direkte. Du vil se en bedring i din økonomi, det kan være i form at lønforhøjelse.

Kærlighed og hjemmet

Der skal være tid til romantiske og intime stunder med din partner. I kan begge have så travlt i det daglige, at I glemmer at sætte pris på hinanden. I kan heldigvis begge være meget impulsive, og derfor finde på spændende, fælles oplevelser, der styrker jeres forhold. Du vil få mulighed for at flytte, og er det noget, du ønsker, kan det også blive en realitet. Ellers find på lidt fornyelse til boligen.

Årets råd: At finde kompromiser vil være en fordel, også selvom du egentlig har retten på din side.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Birgitte Baadegaard: Jeg er nu “en dame”

Birgitte Baadegaard: Jeg er nu “en dame”

Damer er blide, bløde og buttede – som hyggelige bedstemødre, hvilket IKKE passer på mig (endnu). Eller de er ’rigtige damer’, som er elegante og elitære – og aldrig kunne finde på at udbryde hverken WTF eller opponere imod dame-etiketten i fuld offentlighed.

Maise Traasdahl: Netflix og inaktivitet blev min redning

Maise Traasdahl: Netflix og inaktivitet blev min redning

Jeg dovnede mig rask. Sådan er det. Og med rask mener jeg ud af stress-helvedet, med en gennem-angst krop, tudeture, selvbebrejdelse, vrede og fysisk kollap. Jeg er ude på den anden side nu. Lidt på prøveløsladelse dog. For der skal passes på fremover – overskrider jeg grænserne rykker jeg ikke bare tre felter tilbage – jeg rykker direkte tilbage i stress-gitterly. Hvordan kom jeg igennem det? Hvad gjorde jeg for at komme mig forholdsvis hurtigt?

Tre ting til ønskesedlen

Tre ting til ønskesedlen

Tre ting til ønskesedlen. Tre ting til ønskesedlen. Det er ved at være sidste øjeblik for at få lavet nogle ønsker til den famøse seddel, som alle i familien jævnligt spørger efter. Trods de mange forespørgsler er det altså bare ikke helt let at finde lige de ting, der eventuelt mangler i hjemmet