love
22. juli - 22. august
Se andre horoskoper

Løve

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Er det muligt, så kom ud og rejse. Som minimum vil du nyde at komme lidt væk hjemmefra og opleve noget andet, så planlæg nogle udflugter. April bliver en noget prøvende måned på dit arbejde, du får ikke rigtig de gennembrud, du håber på. Når du når til maj, vil tingene se anderledes og lettere ud, så giv slip og giv tid. Juni bliver en god måned for penge og økonomi. Sælg ud af det, du ikke bruger, du kan have skjulte skatte gemt. Igennem hele perioden er der harmoni og glæde i dit parforhold, men du skal også selv sørge for at pleje det og være opmærksom. Lyt til din partner.

Årshoroskop for 2022

Du bliver inspireret og lærer meget af andre. Det er et år, hvor der er fokus på samarbejde og ikke individualisme. Du kan gøre brug af andres ressourcer, men skal også selv bidrage. Finder du din mere fleksible side frem, vil du få masser af succes.

 

Job og økonomi

De spændende tendenser fra året, der er gået, fortsætter. Det er ikke let at planlægge, da nye muligheder dukker op, når du mindst venter det. Samtidig vil du lære noget nyt, som kan tage dit i en anden retning. Begynd på et eller flere kurser eller en helt ny uddannelse. Din økonomi vil være svingende, så du må spare lidt op til uventede udgifter.

 

Kærligheden og hjemmet

Du og din partner vil få mange dejlige stunder, men der vil også opstå udfordringer. Du har brug for frihed og fornyelse, og der er ikke altid, din partner vil forstå dig. Du må lægge op til en åben dialog, og tælle til ti, hvis dit temperament løber af med dig. Er du single, er du ikke til pjat. Skal du fanges ind, skal det være med seriøsitet. Lidt boligprojekter vil der altid være plads til.

 

Årets råd: Det kan i perioder knibe noget med energien, det er derfor vigtigt, at du prioriterer.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Hvis det var op til mig, bliver 2012 året hvor vi allesammen skal være lidt mere i nuet. Take it away Michelle Hviid

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Selv synes de, at de er dumme og grimme. For tykke for tynde osv. De negative tanker, kender ingen grænser. De kører, som en dårlig reklame døgnet rundt.