love
22. juli - 22. august
Se andre horoskoper

Løve

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2020

Tempoet er højt, og det passer dig godt. Der sker noget hele tiden, og du er en af de eneste der kan følge med i længden. Forvent ikke, at andre har den samme stamina som dig. Du holder af at forkæle dine kære, og det koster på opsparingen. Du kan komme i knibe sidst på måneden, hvis du ikke holder igen.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Anden halvdel af måneden bliver bedst, hvad enten du allerede er i et forhold, eller du er single. Har du en partner, må du finde din mere tålmodige side frem. Denne har brug for, at du er nærværende og for, I bruger tid sammen. Du har mange ting, du gerne vil deltage i, og det kan blive en udfordring. Er du single, kan du møde kærligheden, hvis du bare er social og udadvendt. Flirt kommer let til dig.

Din bedste flirt er: Vædder og Tvilling

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Der sker virkelig meget, både hjemme og på dit arbejde. Der er ingen tvivl om, at du får super travlt. Du kommer til at være den, der træffer de vigtige beslutninger, er autoriteten og den med oveblikket. Der bliver lagt meget ansvar på dine skuldre, og du har sikkert lyst til at løbe væk, nogle gange. Sørg for, du bruger tid på noget, du synes er sjovt, gerne noget kreativt eller eventuelt motionerer mere. Glem ikke dit parforhold eller familien, du må finde en balance, så du også er nærværende her. Er du ikke i et forhold, møder du kærligheden, hvor du færdes i det daglige.

Årshoroskop for 2020

loeve

Du kommer til at træffe beslutninger omkring dit daglige arbejde, og din hverdag generelt. Bryd med rutiner der ikke gør noget godt og få ændret på de mønstre, der holder dig tilbage. Der skal ske noget nyt og spændende, tiden er inde til transformation.

.
Job og økonomi

Du har en god struktur og gennemslagskraft, så du vil komme i mål med dine opgaver og projekter. Du bliver værdsat, det kan være i form af en udnævnelse. I det daglige er du ikke bange for at tage ansvar og for at lede andre. Find din diplomatiske side frem, du kommer ikke langt overfor kollegaer, hvis du er for direkte. Du vil se en bedring i din økonomi, det kan være i form at lønforhøjelse.

Kærlighed og hjemmet

Der skal være tid til romantiske og intime stunder med din partner. I kan begge have så travlt i det daglige, at I glemmer at sætte pris på hinanden. I kan heldigvis begge være meget impulsive, og derfor finde på spændende, fælles oplevelser, der styrker jeres forhold. Du vil få mulighed for at flytte, og er det noget, du ønsker, kan det også blive en realitet. Ellers find på lidt fornyelse til boligen.

Årets råd: At finde kompromiser vil være en fordel, også selvom du egentlig har retten på din side.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Energistøvsugeren er et menneske som står under en evig mental regnsky. Der er hyggeligt, på den tunge måde, under den regnsky, især hvis selskabet er godt.

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Der er gået skildpadde i den: Den danske mand sidder inde i sit skjold, mens hans dominerende kone render rundt og råber og skriger. Hun brokker sig. Han dukker sig. Ingen af dem er i hopla, for der er noget galt.

Kvindetid med Marianne Demant

Kvindetid med Marianne Demant

Det er det mest utrolige jeg er blevet betroet/har betroet under en neglebehandling