love
22. juli - 22. august
Se andre horoskoper

Løve

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2023

Er det muligt så tag ud og rejse, eller planlæg en rejse. Du har brug for spændende input og for at lære nye ting. Det kan også være en ny uddannelse, der fanger din opmærksomhed. Du har en positiv tilgang til det, du kaster dig ud i, og derfor vil du også være mere succesfuld end ellers. I slutningen af perioden vil energien falde, så her skal du passe lidt mere på dig selv og sætte tempoet ned. Din partner har mange ideer, som I kan være fælles om, men vær selektiv. Er du single, kan du blive tiltrukket af en partner, der er meget forskellig fra det, du ellers ser efter.

Årshoroskop 2023

Du får mulighed for at rejse, det kan være privat, men også via dit arbejde. Samtidig vil du være kreativ og kurser eller en ny uddannelse er muligt. Din energi er god, og du bliver mere optimistisk og glad. Dit humør smitter af på dem omkring dig.

Job og økonomi

Vær ikke bange for at tage chancer. Der er ingen tvivl om, at du kommer langt, hvis du griber ud efter det, du ønsker. Det gælder især, hvis du samtidig uddanner dig sideløbende med dit arbejde. Du kan også få et nyt job, mulighederne er størst i anden halvdel af året. Du har i perioder en virkelig god økonomi, men du må planlægge dit forbrug.

Kærligheden og hjemmet

En gammel flamme kan atter dukke op i dit liv, hvis du er single, og tager du ikke chancen, vil du sikkert komme til at fortryde det. Der er i det hele taget et spændende møde i vente. Har du en partner, så vær opmærksom på denne, så hverdagen ikke tager over. I kan styrke jeres forhold ved at fokusere på nærvær. Du finder kreative måder at forskønne din bolig på, sammen med din familie og partner.

Årets råd: Der er kreativ, og du inspireres af form, farver og naturen, bring dette ind i din bolig.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Fredagsfrækkert fra Jakob Olrik: Tag den i hånden

Fredagsfrækkert fra Jakob Olrik: Tag den i hånden

Ved du hvad Eiffeltårnet, Tøjvrideren, Bålet & Prostatakirtlen er? Læs om Jakob Olriks teknikker til det perfekte handjob.

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Sådan bliver du og din virksomhed klar til et magisk år 2014

Sådan bliver du og din virksomhed klar til et magisk år 2014

En ting jeg elsker ved december er, at det er tid til at se tilbage på året der gik og planlægge det nye år.