skorpion
23. oktober - 21. november
Se andre horoskoper

Skorpion

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2020

Brug tid på at gøre en lille status, så du kan se, om du er på rette vej. Du får nye projekter godt fra start, men det skal være de rigtige, du bruger tid på. Tingene går stadig ikke så stærkt, som du kunne ønske dig, men snart bliver det lettere for dig at bryde igennem. Du overraskes af andre, og bliver inspireret på den gode måde.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er kærlighed i luften, hvis du er single. Det kan også være en gammel flamme, der pludselig tager kontakt. Det er op til dig, hvad du gør, men du vil sikkert nyde at genopfriske bekendtskabet, også selvom det måske kun er for en kort stund. Er du i et forhold, så vil I også få en dejlig måned. Du har det bedst, når du bestemmer det meste, men det er faktisk dejligt at slippe kontrollen lidt.

Din bedste flirt er: Skytte og Tyr

Kvartalshoroskoper for april – juni

Uventede muligheder dukke op, arbejdsmæssigt, og du kan foretage et hurtigt skift. Det er vigtigt, at du får så meget indflydelse som muligt på dit daglige arbejde, da du har det bedst, når du selv kan bestemme. Der er også mulighed for, at du kan udvide dit netværk og i det hele taget møde spændende mennesker. Du vil overraskes, hvis du er åben og social. Også når det kommer til kærlighed og parforhold bliver det nogle gode måneder. Du bliver forkælet og værdsat af din partner. Der er en god tiltrækning mellem jer. Er du single, så kast dig ud i at date og tag en chance.

Årshoroskop for 2020

skopion

Du må gerne være lidt egoistisk, der er nemlig gode muligheder for masser af selvudvikling. Er der en uddannelse eller kurser, som interesserer dig, så vil du få mulighed for at begynde. Alt, der har med kommunikation at gøre, er der stor fokus på.

.

Job og økonomi

Du vil sandsynligvis blive, på det job, du har og udvikle dig videre her. Du er god til at få tingene til at fungerer for dig i hverdagen, og du har så meget overskud, at du sagtens kan være impulsiv. Det skaber gode muligheder og gør det sjovt. Når det kommer til økonomi, er det godt at være konservativ og sparsom, du kan få uforudsete regninger.

Kærlighed og hjemmet

Det bliver nærmest umuligt at komme udenom gniderier i dit parforhold. Det vil t komme fra din partner, da denne har brug for forandring, og til tider kan være noget uforudsigelig. Du vil have svært ved at forstå, men du må følge med. Få talt om tingene og vær fleksibel, så kan I blive tættere end nogensinde. Er du single, så er der mange overraskelser på vej. Du kan foretage store ændringer i boligen.

Årets råd: Det er tid til eftertanke, hvad har du lyst til? Tag de skridt, der føles rigtige for dig.

 

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Kathrine Windfeld

Kvindetid med Kathrine Windfeld

Filminstruktør Katrine Windfeld: Lykke er noget, der kommer i glimt og ikke noget, som er konstant

Dorte Rømer aka mini-mor: De store små problemer

Dorte Rømer aka mini-mor: De store små problemer

Grunden til at jeg overhovedet lader dem rulle ind over mig er, at jeg for første gang i mit liv ikke har alvorligere ting at slås med

The Wedding Planner: Forberedelse til den store dag

The Wedding Planner: Forberedelse til den store dag

På min liste er lommelygte, gaffatape, nylonstrømper, flip flops, tandpasta, after sun lotion, standard oplader og kameraer.