skorpion
23. oktober - 21. november
Se andre horoskoper

Skorpion

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2022

Personlig transformation er nøgleordet for de kommende måneder. Du vil sikkert redefinere dig selv på den ene eller anden måde, vælge til og fra samt se på dine værdier. Hvis der er noget, du gerne vil ændre på, har du muligheden. Har du en partner, kan I komme endnu tættere på hinanden, hvis du er åben og deler dine tanke og ikke mindst følelser. I november er det specielt vigtigt, at du finder din diplomatiske og nærværende side frem, så dit forhold styrkes og ikke svækkes. Undgå helt at give grund til jalousi, og tænk mere over, hvad du siger, når du taler med din partner.

Årshoroskop for 2022

Du starter året roligt med fokus på familie og kærlighed. Du har mange nye projekter at se frem til, men de kommer bedst fra start, når du tager dig tid til at planlægge. Du er meget kreativ, og du vil finde alternative løsninger på alle udfordringer.

 

Job og økonomi

Arbejdsmæssigt bliver anden halvdel af året bedst især, hvis du er interesseret i et jobskifte eller en bedre stilling, hvor du er nu. Her vil du opleve, at tingene glider lettere for dig, og du ikke skal kæmpe så hård for at op nå succes. Tag gerne en chance, det betaler sig. Din økonomi ser ganske fornuftig ud, og du kan tjene uventede penge.

 

Kærligheden og hjemmet

Du styrer sikkert hjemmet med kontrol og struktur. Det er vigtigt, at du slipper lidt, så din partner også kan bidrage og føle sig betydningsfuld. Det bringer også fornyelse, når du træder tilbage, og det er godt for jer. I må ikke kede jer i hinandens selskab, det skaber gniderier, så overraskelser skal der til. Er du single, skal du selv være aktiv og opsøgende. Der kommer reparationer i boligen.

 

Årets råd: Sørg for at være aktiv og få noget mere motion, det er godt for dig både fysisk og psykisk.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kira: Hjemmelavede chokoladerugbrød a la Emmerys

Kira: Hjemmelavede chokoladerugbrød a la Emmerys

Jeg er vild med Emmerys. Hele deres filosofi og hele deres produktlinje er vidunderlig – jeg har lavet en stenalderudgave af chokoladerugbrødet.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Passion er ikke noget, du finder udenfor dig selv. Det kommer indefra. Det er en muskel, der skal trænes.

Lucy Lee: 3 gode grunde til at du faktisk ikke ønsker at forandre dig

Lucy Lee: 3 gode grunde til at du faktisk ikke ønsker at forandre dig

Hver gang du vælger noget til fravælger du noget andet. Og når man skal sige farvel til noget – især noget man har brugt meget tid på og investeret meget af sig selv i, så er det både skræmmende og smertefuldt.