skorpion
23. oktober - 21. november
Se andre horoskoper

Skorpion

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop februar 2020

Tag det lidt roligt i første halvdel af måneden og få afsluttet igangværende opgaver. Senere kan du lave flere aftaler, da du har mere energi og tendenserne er bedre. Det er vigtigt, at du prioritere og tager dig af det, der haster mest. Glem ikke at fokuserer på familien, brug tid sammen på noget sjovt.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, kan du møde kærligheden, hvor du færdes i det daglige. Det kan være gennem dit arbejde, eller imellem dig og en kollega, at gnisten opstår. Tag det stille og roligt, og lad det udvikle sig. Har du en partner, fungerer I godt sammen i det daglige. Der er plads til impulsivitet, og I vil overraske hinanden positivt. Er det muligt, så kom lidt væk, så I oplever noget andet. Det tænder gnisten.

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vædder

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Planlæg grundigt så du ikke kaster dig ud i ting, du ikke føler for. Du har brug for at mærke efter, hvad der er rigtigt og vigtigt for dig. Du kan begynde på kurser eller uddannelse, som du så alligevel ikke har lyst til, og det skaber en masse distraktion, så du ikke får udnyttet de gode ressourcer, du har. Andre mennesker vil overraske, og du må forberede dig på, at aftaler kan hurtigt kan blive lavet om. Din partner har meget at tage sig af, men denne vil være dit faste fundament og gode støtte. Er du single, er det svært at holde styr på alle dem, der gerne vil dig.

Årshoroskop for 2020

skopion

Du må gerne være lidt egoistisk, der er nemlig gode muligheder for masser af selvudvikling. Er der en uddannelse eller kurser, som interesserer dig, så vil du få mulighed for at begynde. Alt, der har med kommunikation at gøre, er der stor fokus på.

.

Job og økonomi

Du vil sandsynligvis blive, på det job, du har og udvikle dig videre her. Du er god til at få tingene til at fungerer for dig i hverdagen, og du har så meget overskud, at du sagtens kan være impulsiv. Det skaber gode muligheder og gør det sjovt. Når det kommer til økonomi, er det godt at være konservativ og sparsom, du kan få uforudsete regninger.

Kærlighed og hjemmet

Det bliver nærmest umuligt at komme udenom gniderier i dit parforhold. Det vil t komme fra din partner, da denne har brug for forandring, og til tider kan være noget uforudsigelig. Du vil have svært ved at forstå, men du må følge med. Få talt om tingene og vær fleksibel, så kan I blive tættere end nogensinde. Er du single, så er der mange overraskelser på vej. Du kan foretage store ændringer i boligen.

Årets råd: Det er tid til eftertanke, hvad har du lyst til? Tag de skridt, der føles rigtige for dig.

 

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Christina Aros: Hvem er værtinde for din krop, sjæl og hjerne?

Christina Aros: Hvem er værtinde for din krop, sjæl og hjerne?

Hun var succesfuld på alle måder – men havde følelsen af ikke at betyde en skid

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Ny bog giver recepten på varig kærlighed

Ny bog giver recepten på varig kærlighed

Parterapeut Ingrid Ann Watson og læge og klinisk sexolog Jesper Bay-Hansen har set på, hvad mange par angiver som årsagerne til, at gnisten forsvinder, og kærligheden fordufter, og samlet nogle af deres bedste erfaringer fra deres samtaleklinikker i brugsbogen De 9 kærlighedsregler.