skorpion
23. oktober - 21. november
Se andre horoskoper

Skorpion

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2020

Selvom du vil føle dig mindre energisk, vil du stadig være i stand til at nå en masse. Du skal dog være opmærksom og skrive dine aftaler ned, for der er så mange, at du sagtens kan glemme et par stykker. Du vil møde spændende mennesker, du kan udvide dit netværk og får mange gode input.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver en harmonisk måned, du og din partner fungerer godt sammen, og I hygger jer hjemme med gode venner, eller bare ved at være to. Kast jer gerne ud i fælles boligprojekter, I er gode til at arbejde sammen. Er du single, så sker det ikke helt så meget, da du ikke er så udadvendt og opsøgende. Skal du på date, så skal du inviteres. Der skal noget særligt til for du bliver interesseret.

Din bedste flirt er: Tyr og Vægt

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Planlæg grundigt så du ikke kaster dig ud i ting, du ikke føler for. Du har brug for at mærke efter, hvad der er rigtigt og vigtigt for dig. Du kan begynde på kurser eller uddannelse, som du så alligevel ikke har lyst til, og det skaber en masse distraktion, så du ikke får udnyttet de gode ressourcer, du har. Andre mennesker vil overraske, og du må forberede dig på, at aftaler kan hurtigt kan blive lavet om. Din partner har meget at tage sig af, men denne vil være dit faste fundament og gode støtte. Er du single, er det svært at holde styr på alle dem, der gerne vil dig.

Årshoroskop for 2020

skopion

Du må gerne være lidt egoistisk, der er nemlig gode muligheder for masser af selvudvikling. Er der en uddannelse eller kurser, som interesserer dig, så vil du få mulighed for at begynde. Alt, der har med kommunikation at gøre, er der stor fokus på.

.

Job og økonomi

Du vil sandsynligvis blive, på det job, du har og udvikle dig videre her. Du er god til at få tingene til at fungerer for dig i hverdagen, og du har så meget overskud, at du sagtens kan være impulsiv. Det skaber gode muligheder og gør det sjovt. Når det kommer til økonomi, er det godt at være konservativ og sparsom, du kan få uforudsete regninger.

Kærlighed og hjemmet

Det bliver nærmest umuligt at komme udenom gniderier i dit parforhold. Det vil t komme fra din partner, da denne har brug for forandring, og til tider kan være noget uforudsigelig. Du vil have svært ved at forstå, men du må følge med. Få talt om tingene og vær fleksibel, så kan I blive tættere end nogensinde. Er du single, så er der mange overraskelser på vej. Du kan foretage store ændringer i boligen.

Årets råd: Det er tid til eftertanke, hvad har du lyst til? Tag de skridt, der føles rigtige for dig.

 

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Energistøvsugeren er et menneske som står under en evig mental regnsky. Der er hyggeligt, på den tunge måde, under den regnsky, især hvis selskabet er godt.

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Der er gået skildpadde i den: Den danske mand sidder inde i sit skjold, mens hans dominerende kone render rundt og råber og skriger. Hun brokker sig. Han dukker sig. Ingen af dem er i hopla, for der er noget galt.

Kvindetid med Marianne Demant

Kvindetid med Marianne Demant

Det er det mest utrolige jeg er blevet betroet/har betroet under en neglebehandling