skorpion
23. oktober - 21. november
Se andre horoskoper

Skorpion

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

Personlig udvikling er nøgleordet i den kommende tid. Du er i stand til at ændre på nogle uhensigtsmæssige mønstre, og den måde du fremstå overfor andre på. Det er dog de indre forandringer, der skaber de ydre, og her sker der en masse. Der kommer forandringer på dit daglige arbejde, af den positive slags. Du får flere spændende opgaver og udvider dit ansvarsområde, hvilket gør dig virkelig glad for at gå på arbejde. Juni bliver den bedste måned, her blomstre kærligheden, du og din partner bliver næsten som nyforelskede igen. Er du single, er mulighederne mange, hvis du vil.

Årshoroskop 2023

Når du gør noget, så er det aldrig halvt, det er enten eller, og det fører dig til succes i år, hvor der sker store skift på alle områder, det gælder både privat og arbejdsmæssigt. Derfor vil din hverdag også se helt anderledes ud, når året slutter.

Job og økonomi

Du vil sikkert skifte arbejdsplads i år. Du finder nemlig det helt rette, hvor du har mulighed for at udvikle dig i de kommende år. Det vil sandsynligvis ske omkring 4. kvartal. Det er vigtigt for dig, at du er glad i din hverdag, og har det sjovt. Et skift vil også give dig mere i løn og bedre din økonomi. Lægger du et budget, går alt meget fint.

Kærligheden og hjemmet

Foråret og sommeren bringer dejlige romantiske muligheder, og et møde kan hurtigt udvikle sig til et dejlig parforhold. I ved begge, at dette er noget særligt, så det bliver et godt år. Har du en partner, har i sikkert flere projekter sammen, eventuelt vedrørende flytning og boligen. Det styrker jeres forhold. Efter sommeren kan der opstå gniderier og uenighed, vær derfor fleksibel og meget rummelig.

Årets råd: Opstår der udfordringer, så træd et skridt til side, lad ikke temperamentet løbe af med dig.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

Tini: Gør din bagdel til din fordel – Et karaktertræk kan blive dit varemærke og noget du absolut ikke ville være foruden.

Charlotte Egemar Kaaber: Når Ego’et Raser

Charlotte Egemar Kaaber: Når Ego’et Raser

Egoets største fjende er kærlighed og nærvær. Jo mere vi forbinder os kærlighedsmæssigt til andre mennesker. Viser vores sårbarhed og deler ud af os selv, jo mere bange bliver Ego’et for, at vi ikke længere vil lytte

Sexlyst på recept eller mad der booster din sexlyst?

Sexlyst på recept eller mad der booster din sexlyst?

Det er endnu ikke blevet godkendt i Danmark eller EU, men det er formentligt et spørgsmål om tid, før det også bliver muligt for danske kvinder at få vækket sexlysten med en pille.