skorpion
23. oktober - 21. november
Se andre horoskoper

Skorpion

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Er du i et parforhold, kan dramaer desværre opstå, især i april måned. Din partner kan have nogle udfordringer, der går ud over dig, eller I kan være uenige om jeres værdier. Det I kan gøre, er at få talt om tingene, og huske respekten for hinanden. Boligprojekter kan komme særdeles godt fra start, og det er noget, I kan være sammen om. I anden del af perioden er der øget fokus på dit daglige arbejde. Her kommer du lettere til tingene, og du kan udvide dine arbejdsområder. Du holder af at arbejde sammen med andre, og får det bedste ud af alle, da du er inspirerende og iderig.

Årshoroskop for 2022

Du starter året roligt med fokus på familie og kærlighed. Du har mange nye projekter at se frem til, men de kommer bedst fra start, når du tager dig tid til at planlægge. Du er meget kreativ, og du vil finde alternative løsninger på alle udfordringer.

 

Job og økonomi

Arbejdsmæssigt bliver anden halvdel af året bedst især, hvis du er interesseret i et jobskifte eller en bedre stilling, hvor du er nu. Her vil du opleve, at tingene glider lettere for dig, og du ikke skal kæmpe så hård for at op nå succes. Tag gerne en chance, det betaler sig. Din økonomi ser ganske fornuftig ud, og du kan tjene uventede penge.

 

Kærligheden og hjemmet

Du styrer sikkert hjemmet med kontrol og struktur. Det er vigtigt, at du slipper lidt, så din partner også kan bidrage og føle sig betydningsfuld. Det bringer også fornyelse, når du træder tilbage, og det er godt for jer. I må ikke kede jer i hinandens selskab, det skaber gniderier, så overraskelser skal der til. Er du single, skal du selv være aktiv og opsøgende. Der kommer reparationer i boligen.

 

Årets råd: Sørg for at være aktiv og få noget mere motion, det er godt for dig både fysisk og psykisk.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Charlotte Sommer: Mit uperfekte jeg i en ”jeg vil være perfekt” verden

Charlotte Sommer: Mit uperfekte jeg i en ”jeg vil være perfekt” verden

Mange forsøger at stræbe efter det perfekte eller det normale, men er det ikke netop det unikke ved os hver i sær, der er så fantastisk?

Kira: Opskrift på vegetarburger med auberginer & squash

Kira: Opskrift på vegetarburger med auberginer & squash

Måske er du ikke vegetar, men det betyder ikke, at du skal snyde dig selv for denne burger. Du vil føle mæthed uden af føle dig overfyldt, og så er den spækket med vitaminer og mineraler

Marie Steenberger: Tro mig, du dør ikke af sult

Marie Steenberger: Tro mig, du dør ikke af sult

Der var engang, hvor jeg spiste lidt hele tiden, fordi jeg var bange for at blive sulten. Jeg troede, at når jeg blev sulten, så spiste jeg for meget af alt det forkerte.