skorpion
23. oktober - 21. november
Se andre horoskoper

Skorpion

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for august 2020

En social måned venter, hvor der sker mange spændende og hyggelige ting. Du må dog forvente, at det bliver svært at planlægge, da der let sker ændringer i aftaler. Det går også godt på dit arbejde, hvor du kan tjene ekstra penge eller få nogle gode tilbud. Brug de stille stunder på at lægge nye mål.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Fordi det bliver en social måned, vil du også møde flere mennesker og derigennem en potentiel partner. Du skal ikke være bange for selv at tage initiativ, ellers vil du nemlig fortryde senere. Der skal dog være en stærk tiltrækning, ellers mister du hurtigt interessen. Hvis du har en partner, så bryd hverdagens rutiner og gør noget sjovt og anderledes, det bringer ny energi og skaber god intimitet.

Din bedste flirt er: Jomfru og Fisk

Kvartalshoroskoper for juli – september 2020

Du er aktiv og udadvendt i hele perioden, og du nyder at være sammen med familie og venner. Du overraskes med spændende invitationer, og du kaster dig gerne ud i dem. Det kan desværre ikke undgås, at der opstår aflysninger og forsinkelser, og det lægger en dæmper på humøret, men du vil finde udveje. Lær noget nyt, en vandsport eller andet, der inspirerer dig og giver energi. Du har også brug for at fordybe dig i en bog, det får dig også til at slappe af, så du har energi til at tage fat for resten af året. Sæt også kærligheden på dagsordenen, der er muligheder for flirt.

Årshoroskop for 2020

skopion

Du må gerne være lidt egoistisk, der er nemlig gode muligheder for masser af selvudvikling. Er der en uddannelse eller kurser, som interesserer dig, så vil du få mulighed for at begynde. Alt, der har med kommunikation at gøre, er der stor fokus på.

.

Job og økonomi

Du vil sandsynligvis blive, på det job, du har og udvikle dig videre her. Du er god til at få tingene til at fungerer for dig i hverdagen, og du har så meget overskud, at du sagtens kan være impulsiv. Det skaber gode muligheder og gør det sjovt. Når det kommer til økonomi, er det godt at være konservativ og sparsom, du kan få uforudsete regninger.

Kærlighed og hjemmet

Det bliver nærmest umuligt at komme udenom gniderier i dit parforhold. Det vil t komme fra din partner, da denne har brug for forandring, og til tider kan være noget uforudsigelig. Du vil have svært ved at forstå, men du må følge med. Få talt om tingene og vær fleksibel, så kan I blive tættere end nogensinde. Er du single, så er der mange overraskelser på vej. Du kan foretage store ændringer i boligen.

Årets råd: Det er tid til eftertanke, hvad har du lyst til? Tag de skridt, der føles rigtige for dig.

 

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Har du tit stået og gloet ind i dit propfyldte garderobeskab og overvejet at blive hjemme, fordi du intet har at tage på?
I dette online-kursus får jeg det til at holde op. På godt 3 timer lærer du præcis, hvad der klæder dig – hvordan du finder ud af det, og hvordan du undgår fejlkøb i al fremtid. Normalt koster det 1299 , men Kvindetids læsere får det for 799

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Malene: Jeg håber af hele mit hjerte og jeg krydser krampagtigt fingre for, at min kæreste læser dagens indlæg (sandsynligheden er minimal)

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Mange mennesker lider af ensomhed og mærker ensomhedsfølelsen. Det er et reelt problem. Der er brug for åbenhed og kærlige hænder til at hjælpe.