skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Sæt tempoet ned, når du føler dig træt og udkørt. Du er mere følsom overfor stress end ellers, og du får problemer med helbredet, hvis du ikke passer på. Ikke noget alvorligt, men en forårsforkølelse eller allergi kan vise sig. På området for kærlighed og parforhold, er anden halvdel af perioden bedst. Her kan du finde en ny partner eller, hvis du har en, vil jeres forhold blomstre. Du vil have held til at færdiggøre boligprojekter uanset, hvor ambitiøse de er, og du kan kaste dig over andre kreative opgaver. Du nyder at være social, så arranger spændende arrangementer.

Årshoroskop for 2022

Fokus skal være på dig selv, det er helt i orden at være lidt egoistisk. Gør en status og tænk over, hvad der er vigtigt for dig. Du kan gøre op med materielle værdier og gå dybere. Du får mere klarhed over, i hvilken retning du selv ønsker at gå.

 

Job og økonomi

Du har masser af gode ideer, og du er i stand til at træffe hurtige beslutninger i det daglige. Hvis du lader din impulsive side komme til udtryk, vil du opleve, at nye projekter kommer godt fra start. Du kan udvide dit ansvarsområde, men det skal være med noget du føler dig engageret i. Du har et godt blik for økonomi, og du får uventede indtægter.

 

Kærligheden og hjemmet

Får du og din partner ikke talt sammen, risikerer I at gå i hver sin retning, også når det kommer til ting, der er vigtige for jer begge. Magtkampe kan opstå, og det er især dig, der sætter grænser og er lidt ufleksibel. Tal sammen på de gode dage, ikke når I begge er følelsesfulde, så går det. Fælles projekter i boligen bringer jer tættere. Er du single, kan der opstå romantik via dit daglige arbejde.

 

Årets råd: Der skal være plads til mere sjov og mindre af de ting, du synes, du bør og skal gøre.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Hvis det var op til mig, bliver 2012 året hvor vi allesammen skal være lidt mere i nuet. Take it away Michelle Hviid

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Selv synes de, at de er dumme og grimme. For tykke for tynde osv. De negative tanker, kender ingen grænser. De kører, som en dårlig reklame døgnet rundt.