skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2023

Det bliver ikke bedre, nogle virkelig skønne måneder venter, hvor du vil få succes med det, du kaster dig ud i. Dine projekter lykkes, uanset hvor ambitiøs du er. Du er vellidt af både kollegaer og venner, og bliver inviteret til mange sjove og spændende arrangementer. Kast dig ud i tingene, det er ikke nu, du skal side hjemme og kede dig. Det kan føre til et nyt parforhold for dig, der er single. Har du en partner, så få denne med på dine ideer. Er det ikke muligt, bliver det en udfordring og giver gniderier, da du har brug for, at der sker noget omkring dig i hverdagen.

Årshoroskop 2023

Det er næsten alle dine projekter, der bliver succesfulde, du kan derfor ikke sætte for ambitiøse mål. Kast dig også over en ny og spændende hobby, du er virkelig kreativ. Der skal ske noget i hverdagen, ellers kommer du meget hurtigt til at kede dig.

Job og økonomi

Du kan vælge at tage noget uddannelse eller deltage i kurser, for det interesserer dig at lære nye ting. I anden halvdel af året vil der være stor mulighed for et jobskifte på baggrund af dine nye færdigheder. Det skal være sjovt for dig at gå på arbejde, ellers skal du skifte kurs. Økonomisk vil der komme både gode og mindre gode perioder, så vær opmærksom.

Kærligheden og hjemmet

Ønsker du at finde en partner, så skal du selv være opsøgende, det sker ikke af sig selv, hvis du bare sidder og venter. Det kan være, at din interesse ikke er så stor, men så kan du se frem til 2024, hvor der er masser af kærlighed i vente. Har du en partner bliver det et dejligt år, hvor I er sammen om skønne projekter, eventuelt i boligen. Der bliver mange gode stunder og kærligheden blomstrer.

Årets råd: Vær selektiv med din tid, og sig kun ja til det, der er sjovest og mest inspirerende.

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor – Det var en mærkelig besked at få, en meget definitiv én af slagsen, som vækker nogle dybe refleksioner. I dag er der dukket en lille afskeds følelse op i mig, en afsked med min fertilitet, med muligheden for at blive mor, også selvom jeg ikke ville benytte mig af den.

Ny duft fra The Body Shop: Honeymania

Ny duft fra The Body Shop: Honeymania

Honeymania bad- og kropsplejeserie dufter af forkælelse. Produkterne er lavet med Community Fair Trade honning fra den etiopiske regnskov

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO er gået sammen med DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur – om at skabe en eksklusiv t-shirt til begge køn. Ambitionen er at skabe øget opmærksomhed om DIGNITY’s verdensomspændende indsats,