skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

Du vil opleve, at spændende arbejdsmæssige muligheder opstår, nærmest uden du behøver at yde noget. Det vil dog give dig energi og lyst til at arbejde mere hård og fokuseret. Hvis din nuværende arbejdsplads ikke kan tilbyde dig bedre opgaver og spændende udfordringer, så se dig om efter noget andet fra medio maj. Du er kreativ og nysgerrig, så kast dig ud i et eller flere spændende kurser, det åbner også for nye veje. Din partner vil støtte dig, hvis du sørger for at dele dine tanker. Der er god harmoni og kærlighed i vente uanset om du er single eller i et parforhold.

Årshoroskop 2023

Det er næsten alle dine projekter, der bliver succesfulde, du kan derfor ikke sætte for ambitiøse mål. Kast dig også over en ny og spændende hobby, du er virkelig kreativ. Der skal ske noget i hverdagen, ellers kommer du meget hurtigt til at kede dig.

Job og økonomi

Du kan vælge at tage noget uddannelse eller deltage i kurser, for det interesserer dig at lære nye ting. I anden halvdel af året vil der være stor mulighed for et jobskifte på baggrund af dine nye færdigheder. Det skal være sjovt for dig at gå på arbejde, ellers skal du skifte kurs. Økonomisk vil der komme både gode og mindre gode perioder, så vær opmærksom.

Kærligheden og hjemmet

Ønsker du at finde en partner, så skal du selv være opsøgende, det sker ikke af sig selv, hvis du bare sidder og venter. Det kan være, at din interesse ikke er så stor, men så kan du se frem til 2024, hvor der er masser af kærlighed i vente. Har du en partner bliver det et dejligt år, hvor I er sammen om skønne projekter, eventuelt i boligen. Der bliver mange gode stunder og kærligheden blomstrer.

Årets råd: Vær selektiv med din tid, og sig kun ja til det, der er sjovest og mest inspirerende.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Jeg kampgyser af morgentv´s forslag om hjemmelavede økologiske blåbær smooties i små glas m påsatte sugerør

Hvor svært kan det være – at sige nej?

Hvor svært kan det være – at sige nej?

Anita Hummelshøj Mikkelsen introducerer en nej-øvelse, du kan lave alle steder og ligefrem uden at nogen opdager det.

Få din mand i det bedste Gør-Det-Selv humør

Få din mand i det bedste Gør-Det-Selv humør

Faktisk kan du allerede nu begynde at tænke i gør-det-selv baner, og inspirere din mand til at blive den bedste handyman, jeres lejlighed/hus/have, nogenside har set.