stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2022

Der er fokus på kommunikation, venner og børn, det er vigtigt, at du tænker dig om, når du leverer et alvorligt budskab. Du kan være for direkte, dine venner vil nok sige, at du er for hård. Din daglige arbejdsindsats er svingende, det er nemlig ikke altid, du har energi til at løbe hurtigt. Du har brug for flere pauser end ellers, samt aftener, hvor du intet skal foretage dig. Fra december vil der ske positive ændringer, nye karrieremuligheder viser sig, og det bliver en spændende og lærerig periode. Du går ind i det nye år med en ny viden om, hvad du ønsker dig, fremadrettet.

Årshoroskop for 2022

De forgangne år har ikke været helt lette, måske kan du ikke huske, hvornår det bare har været ”let”. Du går ind i sidste face en personlig transformation, og herefter får du meget mere medvind og succes. Hold pauser, hvor du læser og lærer noget nyt.

 

Job og økonomi

Der er ikke meget, du ikke kan opnå, når du beslutter dig for det. Du har mange gode ressourcer, og en vilje som få. Nye muligheder viser sig, men du skal ikke sige ja til hvad som helst. Du skal udfordres på den gode måde, så du inspireres og føler dig entusiastisk. Er du til tider i tvivl, kommer svarene til dig. Pas på dine penge og spar mere op.

 

Kærligheden og hjemmet

Når det kommer til kærlighed og parforhold, bliver året dejlig og stabilt. Det betyder ikke, at du bare kan læne dig tilbage, du skal arbejde på dit forhold, så det udvikler sig. Brug mere tid med din partner, blandt andet på fælles oplevelser, det bringer de dejlige følelser frem. Er du single, må du lede. En kommende partner skal være stærk og handlekraftig. Boligprojekter er der altid plads til.

 

Årets råd: Se på dine mønstre og overbevisninger, og få ændrer på det, der er uhensigtsmæssigt for dig.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kira: Hjemmelavede chokoladerugbrød a la Emmerys

Kira: Hjemmelavede chokoladerugbrød a la Emmerys

Jeg er vild med Emmerys. Hele deres filosofi og hele deres produktlinje er vidunderlig – jeg har lavet en stenalderudgave af chokoladerugbrødet.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Passion er ikke noget, du finder udenfor dig selv. Det kommer indefra. Det er en muskel, der skal trænes.

Lucy Lee: 3 gode grunde til at du faktisk ikke ønsker at forandre dig

Lucy Lee: 3 gode grunde til at du faktisk ikke ønsker at forandre dig

Hver gang du vælger noget til fravælger du noget andet. Og når man skal sige farvel til noget – især noget man har brugt meget tid på og investeret meget af sig selv i, så er det både skræmmende og smertefuldt.