stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2021

En fantastisk måned venter dig. Du har haft så mange forhindringer, så alt vil føles let, men du er samtidig inde i en skøn periode. Du kan læne dig tilbage og nyde det, eller sætte turbo på og nå langt mod dine mål. Du kan tabe dig, hvis du ønsker det, og du har masser af virkelig god energi, du kan bruge.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Også i kærligheden gør du det godt. Leg lidt med online dating, det går meget bedre, end du tænker. Du skal ikke holde dig tilbage, om ikke andet får du nogle sjove oplevelser. Er du i et parforhold, så læg noget energi her. Du har meget energi og unikke ideer, så hiv fat i din partner og få lagt planer for året. Du har brug for støtte til dine projekter, og i det hele taget en positiv stemning og god kommunikation.

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2021

Træk vejret rigtig dybt og føl efter, hvordan de tungere tendenser letter. Der er ingen tvivl om, at det har været nogle hårde år for dig, men nu kan ud så også tage de lyserøde briller på. Du vil opleve, at alt bliver mere sjovt, og succeserne kommer lettere til dig. Ros dig selv for, at du er kommet igennem, og nu er blevet endnu bedre til at tage ansvar overfor dig selv. Du må gerne være lidt egoistisk, du har tænkt på alle omkring dig, og nu er det dig, det drejer sig om. Der er masser af kærlighed i dit parforhold, og det skyldes egentligt mest af alt, at du har ændret dig.

Årshoroskop for 2021

Du er kommet over på den anden side, efter nogle hårde år. Du vil opleve, at tingene bliver lettere, og du bliver mere glad og optimistisk. Du har være ansvarlig og arbejdet uden at pibe, og nu kan du høste de gode resultater af, det du har sået.

 

Job og økonomi

Mange ting begynder at falde på plads for dig nu, og du får nogle gode gennembrud. Arbejdet bliver i højere grad en leg, da der ikke opstår de samme svære situationer, som du ellers har været nødt til at gå ind og styre. Kast dig ud i kreative projekter, du har mange gode ideer. Din økonomi er god, du kan få meget ud af lidt, og forstår at spare.

 

Kærligheden og hjemmet

Det har ikke været det letteste år for dig, og det har også påvirket din partner, der har stået ved din side og været vidne til dette. I kan glæde jer over, at der kommer en mere legende og let stemning til dels ved, at kaster jer ud i nye, sjove og spændende ting, sammen. Er du ikke i et forhold bliver mulighederne mange, så hold dig ikke tilbage. I boligen kan du tage fat og få tingene til at ske.

 

Årets råd: Hvad har værdi for dig? Har du dette i tankerne, vil det guide dig til de rette beslutninger.

Kvindetid artikler
Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Pernille Melsted: Kan du sige “jeg er liderlig!”… uden tøven, tvivl eller det mindste modstand?

Pernille Melsted: Kan du sige “jeg er liderlig!”… uden tøven, tvivl eller det mindste modstand?

Mange kvinder vil gerne vedkende sig deres lyst, men ikke deres liderlighed. Det er for grimt, dyrisk, vulgært. Men du kan ikke få orgasme uden at være liderlig. Hvis vi skal kunne nyde og gerne vil opleve ekstase, seksuel frigørelse og total, altopslugende tilfredsstillelse, bliver vi nødt til – også – at favne og rumme liderligheden som en sund og naturlig del af os.

Lækker foundationserie fra The Body Shop

Lækker foundationserie fra The Body Shop

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi på Kvindetid godt kan lide The Body Shop og dét de står for.

Guide: Vigtige apps til din iPhone på rejsen

Guide: Vigtige apps til din iPhone på rejsen

Guide: Vigtige apps til din iPhone på rejsen. Engang i mellem kan man nærmest blive helt overrasket over, at en given app virkelig er udviklet. En guide til nogle absolut must-have apps til iPhones og Android telefoner.