stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for november 2021

Du vil være mere tænksom i denne tid, og du kan ændre på en del af de overbevisninger, du har. Det kan være om dig selv, eller den måde du i det hele taget er i hverdagen på. Der er mulighed for et jobskifte eller ændringer på dit daglige arbejde. I det hele taget står du overfor mange spændende forandringer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ikke er i et parforhold, vil anden halvdel af måneden byde på spændende og dejlige muligheder for noget godt og varigt. Du behøver faktisk ikke at gøre så meget selv, alt kommer til dig, hvis du er åben og modtagelig. Har du en partner, vil denne være ekstra romantisk og betænksom, og I har det godt sammen. Du hviler i dig selv og har en skøn udstråling, og det gør en stor forskel.

Din bedste flirt er: Skorpion og Krebs

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2021

Tag dig tid til at tænke over, hvad du virkelig ønsker dig, fremadrettet. Der er gode muligheder, når det kommer til arbejde, karriere og mål især i oktober. Du får virkelig noget fra hånden, og det betyder så, at du herefter får tid til at lægge nye planer og opdaterer dine mål. Du arbejder godt og kommer længere, når det er sammen med andre, og i det hele taget er det vigtigt for dig at være social, da det giver ny inspiration og drive. Især december er både romantisk heldig, når det kommer til kærlighed og parforhold, og er du single, er det her, du kan lave om på dette.

Årshoroskop for 2021

Du er kommet over på den anden side, efter nogle hårde år. Du vil opleve, at tingene bliver lettere, og du bliver mere glad og optimistisk. Du har være ansvarlig og arbejdet uden at pibe, og nu kan du høste de gode resultater af, det du har sået.

 

Job og økonomi

Mange ting begynder at falde på plads for dig nu, og du får nogle gode gennembrud. Arbejdet bliver i højere grad en leg, da der ikke opstår de samme svære situationer, som du ellers har været nødt til at gå ind og styre. Kast dig ud i kreative projekter, du har mange gode ideer. Din økonomi er god, du kan få meget ud af lidt, og forstår at spare.

 

Kærligheden og hjemmet

Det har ikke været det letteste år for dig, og det har også påvirket din partner, der har stået ved din side og været vidne til dette. I kan glæde jer over, at der kommer en mere legende og let stemning til dels ved, at kaster jer ud i nye, sjove og spændende ting, sammen. Er du ikke i et forhold bliver mulighederne mange, så hold dig ikke tilbage. I boligen kan du tage fat og få tingene til at ske.

 

Årets råd: Hvad har værdi for dig? Har du dette i tankerne, vil det guide dig til de rette beslutninger.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Helle Høvelskov

Kvindetid med Helle Høvelskov

Men faktisk kan kvindetid også være en særlig tid, jeg sætter af til mig selv, fx når jeg engang i mellem får tantramassage

Charlotte Sommer: Sorter andres energi fra og bliv på din egen banehalvdel

Charlotte Sommer: Sorter andres energi fra og bliv på din egen banehalvdel

Charlotte: I denne artikel vil jeg gerne tale lidt med dig om, hvordan du bliver i din egen energi og sorterer andres fra.

Sara Isabella Roland og Kæledyr

Sara Isabella Roland og Kæledyr

Min hest er ligesom mig, èn der skal have bevist, at folk ikke forlader. Jeg sælger hende aldrig, hun er min ven!