stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2021

Det er de nære ting, der betyder mest for dig. Du er ikke til store forsamlinger eller lange arrangementer, så sig fra og vær tro mod dig selv. Du kan få en uventet indtjening, men du vil også bruge flere penge, end du regner med. Du har brug for forkælelse og giver gerne generøst til dem omkring dig.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har en meget stærk vilje, og det kan være svært for din partner at navigere i. Prøv at finde din mere fleksible side frem, og vælg dine kampe med omhu. Egentlig har du jo brug for, at I kan slappe af sammen og finde ind til ømheden og harmonien. Hvis du ikke har en partner, så hold øjnene åbne i dagligdagen. Et tilfældigt møde kan føre med sig. Der kan også udvikle sig en flirt med en kollega.

 

Din bedste flirt er: Tvilling og Krebs

Kvartalshoroskoper for april – juni 2021

Medio april er god til nye projekter, her vil du nemlig have let ved at føre dine ideer ud i livet. Ellers må du mærke efter, så du får slappet af, når dagene ikke virker gunstige. Maj bliver sjov, her kan du kaste dig efter de chancer, der viser sig, være impulsiv, slippe kontrollen og bare tage imod. Der er en øget fokus på familie og venner, hvilket du nyder, da de har det godt. Juni byder på spændende jobmuligheder eller interessante skift på dit daglige arbejde. Finder du din positive indstilling frem, og fokusere på muligheder frem for begrænsninger, bliver det en skøn periode.

Årshoroskop for 2021

Du er kommet over på den anden side, efter nogle hårde år. Du vil opleve, at tingene bliver lettere, og du bliver mere glad og optimistisk. Du har være ansvarlig og arbejdet uden at pibe, og nu kan du høste de gode resultater af, det du har sået.

 

Job og økonomi

Mange ting begynder at falde på plads for dig nu, og du får nogle gode gennembrud. Arbejdet bliver i højere grad en leg, da der ikke opstår de samme svære situationer, som du ellers har været nødt til at gå ind og styre. Kast dig ud i kreative projekter, du har mange gode ideer. Din økonomi er god, du kan få meget ud af lidt, og forstår at spare.

 

Kærligheden og hjemmet

Det har ikke været det letteste år for dig, og det har også påvirket din partner, der har stået ved din side og været vidne til dette. I kan glæde jer over, at der kommer en mere legende og let stemning til dels ved, at kaster jer ud i nye, sjove og spændende ting, sammen. Er du ikke i et forhold bliver mulighederne mange, så hold dig ikke tilbage. I boligen kan du tage fat og få tingene til at ske.

 

Årets råd: Hvad har værdi for dig? Har du dette i tankerne, vil det guide dig til de rette beslutninger.

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
By K. giver en hjælpende vinge til Anima

By K. giver en hjælpende vinge til Anima

Dyre- og menneskevelfærd ligger danske By K. meget på sinde. Derfor samarbejder neglelakbrandet nu med dyrevelfærdsorganisationen Anima om at skabe bedre forhold for høns i landbruget

Bliv Demensven

Bliv Demensven

Som Demensven er du med til at gøre Danmark demensvenligt. Du lærer om sygdommen og hjælper mennesker med demens i det omfang, du kan og har lyst til. I Danmark lever 70.000-90.000 mennesker med en demenssygdom. Heraf har cirka 45.000 med Alzheimers sygdom. Der er 14-15.000 nye tilfælde af demenssygdomme hvert år.

Karen Seneca: Græsset er grønnere et andet sted

Karen Seneca: Græsset er grønnere et andet sted

Jeg lærte lektien en formiddag, hvor jeg vågnede med tømmermænd og ikke orkede at gå til en venindens fødselsdagsbrunch.