stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Det er de nære ting, der vil optage dig. Familien betyder meget for dig, og de er grunden til megen glæde. Har du børn, vil du især være koncentreret om disse, og det er givende for jer alle. Du holder meget af at arrangere sjove udflugter og andet, I kan være fælles om. Det går godt på dit arbejde, men du vil sikkert gå med tanker om at ændre kurs. En ny retning vil også vise sig, sandsynligvis i juni måned. Der vil det også stå mere klart for dig selv, hvad du ønsker at forfølge af drømme og mål. Kærlighed er der masser af, hvis du også selv er nærværende og plejer den.

Årshoroskop for 2022

De forgangne år har ikke været helt lette, måske kan du ikke huske, hvornår det bare har været ”let”. Du går ind i sidste face en personlig transformation, og herefter får du meget mere medvind og succes. Hold pauser, hvor du læser og lærer noget nyt.

 

Job og økonomi

Der er ikke meget, du ikke kan opnå, når du beslutter dig for det. Du har mange gode ressourcer, og en vilje som få. Nye muligheder viser sig, men du skal ikke sige ja til hvad som helst. Du skal udfordres på den gode måde, så du inspireres og føler dig entusiastisk. Er du til tider i tvivl, kommer svarene til dig. Pas på dine penge og spar mere op.

 

Kærligheden og hjemmet

Når det kommer til kærlighed og parforhold, bliver året dejlig og stabilt. Det betyder ikke, at du bare kan læne dig tilbage, du skal arbejde på dit forhold, så det udvikler sig. Brug mere tid med din partner, blandt andet på fælles oplevelser, det bringer de dejlige følelser frem. Er du single, må du lede. En kommende partner skal være stærk og handlekraftig. Boligprojekter er der altid plads til.

 

Årets råd: Se på dine mønstre og overbevisninger, og få ændrer på det, der er uhensigtsmæssigt for dig.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Konkurrence: Vind Sofia Mannings bog ”Mit hemmelige forhold til mad”

Konkurrence: Vind Sofia Mannings bog ”Mit hemmelige forhold til mad”

Manning Inspire og Kvindetid udlodder Sofia Mannings bog ”Mit hemmelige forhold til mad”. I mere end 10 år havde Sofia et hemmeligt forhold til mad, og i den nye bog, som er hendes hidtil mest personlige bog, fortæller hun om sin vej ind i et sandt slankehelvede og om vejen ud igen.

Malene fra Boligcious: Min Hvis-jeg-vandt-i-lotto-plan

Malene fra Boligcious: Min Hvis-jeg-vandt-i-lotto-plan

Jeg har nogle ret store ønsker til min bolig. Nogle har været der i årevis, som f.eks. CH07 stolen fra Carl Hansen & søn

Malene Hasselblad: En hyldest til den uperfekte mor!

Malene Hasselblad: En hyldest til den uperfekte mor!

Nogle gange kan jeg godt brække mig over alle de glansbilleder med glimmer, der flyder over på de sociale medier. Billeder der viser overskud, kreering af tre retters menuer, bare fordi “vi kan”.