stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for september 2021

Når du sætter dig noget for, så kommer det også til at ske. Selvom du er træt efter lang tids hårdt arbejde og udfordringer, finder du alligevel energien til at komme i mål med det, du ønsker. Du har mange gode ressourcer, men hold dig ikke tilbage fra at spørge andre om hjælp og råd, de skylder helt sikkert et par tjenester.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sæt kærligheden på dagsordenen, og har du drømmen om en partner, så hold dig ikke tilbage. Der er i denne måned en særlig fokus på området for forhold og romantik. Du må du og tale med andre, skabe nogle venskaber og se, hvor det fører hen. Har du en partner, kan du stort set bestemme, hvordan jeres forhold skal udvikle sig. Få talt sammen og skab nogle drømme, som I begge inspireres af.

Din bedste flirt er: Skytte og Stenbuk

Kvartalshoroskoper for juli – september 2021

Du har i den grad brug for en timeout, så forvent ikke så meget af dig selv, først på sommeren. Når energien indfinder sig igen, vil du finde på masser af spændende projekter, du kan kaste dig over. Du bliver også mere social, når dit overskud stiger, og samvær med andre giver inspiration og motivation. Når du har familien omkring dig, bliver du glad og taknemmelig, det er vigtigt for dig, at alle har det godt. Der en dejlig omsorg og harmoni i parforholdet, samtidig med I har det sjovt. Du har en god sans for økonomi og penge, og derfor kan du gøre nogle gode køb og investeringer.

Årshoroskop for 2021

Du er kommet over på den anden side, efter nogle hårde år. Du vil opleve, at tingene bliver lettere, og du bliver mere glad og optimistisk. Du har være ansvarlig og arbejdet uden at pibe, og nu kan du høste de gode resultater af, det du har sået.

 

Job og økonomi

Mange ting begynder at falde på plads for dig nu, og du får nogle gode gennembrud. Arbejdet bliver i højere grad en leg, da der ikke opstår de samme svære situationer, som du ellers har været nødt til at gå ind og styre. Kast dig ud i kreative projekter, du har mange gode ideer. Din økonomi er god, du kan få meget ud af lidt, og forstår at spare.

 

Kærligheden og hjemmet

Det har ikke været det letteste år for dig, og det har også påvirket din partner, der har stået ved din side og været vidne til dette. I kan glæde jer over, at der kommer en mere legende og let stemning til dels ved, at kaster jer ud i nye, sjove og spændende ting, sammen. Er du ikke i et forhold bliver mulighederne mange, så hold dig ikke tilbage. I boligen kan du tage fat og få tingene til at ske.

 

Årets råd: Hvad har værdi for dig? Har du dette i tankerne, vil det guide dig til de rette beslutninger.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Marie Steenberger: Sammen kan vi klare alt

Marie Steenberger: Sammen kan vi klare alt

Så sent som i sidste uge fortalte en klient mig, at ikke engang hendes mand vidste, at hun kastede op på toilettet og havde gjort det i de 12 år, de havde været sammen.

Janne Førgaard: Sådan blev jeg Ekstramor

Janne Førgaard: Sådan blev jeg Ekstramor

Læs om Ekstramor.dk, der er Janne Førgaards tilbud til Ekstramødre om livet i en sammensat familie

Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

En af de svære øvelser, når man bliver stresssygemeldt, er at orientere sine omgivelser. Og dette skal gøres udførligt, da omgivelserne ellers ikke ved, hvordan de skal forholde sig. Det er lettere at være sygemeldt med et brækket ben end med stress, da alle og enhver kan se gipsen og ved, hvordan helingsprocessen fungerer.