stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2020

Du undgår ikke udfordringer i denne måned, det kan være med andre, du møder, eller ideer og arbejde, du prøver at presse igennem. Jo mere afslappet du kan tage det, jo lettere vil du komme igennem. Hold pauser, forkæl dig selv, og sig nej til det, du kan af kedelige opgaver. Vær impulsiv og find på sjove ting.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Nogle gange, som i denne måned, kan det være godt med et ordentligt skænderi, hvis det ikke bliver for personligt. Få renset luften, så du og din partner kan lægge irritationer og smågniderier bag jer og komme videre og starte på en frisk. Kærligheden skal være i fokus, hvis du er single. Der er spændende møder, men det er bestemt ikke alt, der viser sig at gå i den rigtige retning, du må være selektiv.

Din bedste flirt er: Vædder og Krebs

Kvartalshoroskoper for april – juni

Der sker skift på flere fronter, og det bliver virkelig positivt. Det mest markante sker inden i dig, og den transformation og personlige udvikling, som du har været igennem viser nu resultater. Hvad du ønsker skal du få, hvis du bare har arbejdet for det. Det er lettere for dig at sige til og fra, samtidig kan du træffe de beslutninger, der skal til. Du kan tage fat på nye projekter, hvor du vil være mere heldig end ellers. Det går godt med familien, I  vil være tætte, og det vil glæde dig meget. Kærligheden trives stille og roligt, men samtidig bliver det virkelig sjovt og dejligt.

Årshoroskop for 2020

stenbuk

Personlig udvikling er temaet for hele året. Du kan foretage meget signifikante ændringer angående dig selv og dine mål. Måske føler du, at du har mistet dig selv i de senere år, så kan du nu genfinde alt det sjove, som motiverer og inspirerer dig.

.

Job og økonomi

Der er nærmest ikke noget, du ikke kan. Du kan både vælge at rive ned, det som har været, og bygge op igen. Det kan være noget helt andet, men det bliver stort og ambitiøst. Du kan nu skabe et fundament og en succes, der kommer til at følge dig i årene fremover. Du tiltrækker penge, så din økonomi er god. Sælg ud af det, du ikke bruger, og spar op.

Kærlighed og hjemmet

Du vil i perioder være noget tilbagetrukket, og det påvirker din partner. Hvis du er åben om dit behov for at tænke, så opstår der ikke udfordringer. Kommunikation er vigtig, og du kommer også til at være der for din partner, da denne også kan stå overfor forandringer. Er du single, opstår der flere muligheder for et seriøst forhold. I din bolig er der mulighed for forandringer, hvis du selv ønsker det.

Årets råd: Hvis du er usikker på, hvor du skal hen, så tænk over, hvad du ikke vil og brug det som guide.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Kathrine Windfeld

Kvindetid med Kathrine Windfeld

Filminstruktør Katrine Windfeld: Lykke er noget, der kommer i glimt og ikke noget, som er konstant

Dorte Rømer aka mini-mor: De store små problemer

Dorte Rømer aka mini-mor: De store små problemer

Grunden til at jeg overhovedet lader dem rulle ind over mig er, at jeg for første gang i mit liv ikke har alvorligere ting at slås med

The Wedding Planner: Forberedelse til den store dag

The Wedding Planner: Forberedelse til den store dag

På min liste er lommelygte, gaffatape, nylonstrømper, flip flops, tandpasta, after sun lotion, standard oplader og kameraer.