stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

En skøn og travl periode venter, da der er positive tendenser på flere områder. Tænker du på at renovere eller forskønne din bolig, så tøv ikke med at kaste dig ud i det. Du vil nemlig have held med det, du begynder på. Familien trives, og du nyder at overraske med sjove oplevelser og forkælelse. Arbejdsprojekter er også et område, hvor du ikke skal side stille. Du kan få nogle store gennembrud, også selvom du tidligere har kæmpet lidt. Det går meget lettere, end du regner med. Du og din partner er på bølgelængde og meget stærke sammen, romantik bliver der også masser af.

Årshoroskop 2023

Endelig kan du begynde at slappe af og nyde det. Efter, at du i årevis har bekymret dig, truffet svære beslutninger og arbejdet hårdt, lægger du det bag dig, og de gode resultater viser sig. Det ændrer sig langsomt men sikkert i den rigtige retning.

Job og økonomi

Hvis du er selvstændig, bliver det et virkelig godt år. Du vil opleve stor vækst, og du vil være mere heldig. Det er ikke sikkert, at du vil skifte arbejde, men du har brug for at få nogle mere spændende og udfordrende opgaver, hvor du er nu. Du er virkelig god til kreative projekter. Din økonomi vil bedres sammenlignet med de foregående år.

Kærligheden og hjemmet

Din partner og familien er det vigtigste for dig. Det, du holder allermest af er, når I kan bruge tid sammen, gerne på boligprojekter af forskellig art. Du og din partner er enige om det meste, så det er bare om at komme i gang med jeres drømme og eventyr. Går det hurtigt i hverdagen, så glem ikke hinanden. Er du single så kom ud og mød nye mennesker. Kærligheden kommer, når du mindst venter det.

Årets råd: Prøv noget nyt, du nyder at lære, og du har brug for at føle dig inspireret og udfordret.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Strik eller hækl en lap til Læsø

Strik eller hækl en lap til Læsø

Kære alle kreative kvinder i Danmark. Vi har fået en sjov lille idé her på Læsø: Vi vil dekorere øen med strik! Vær med til at flette Læsø og fastland sammen.

Kiras sunde chokoladekage med bønner

Kiras sunde chokoladekage med bønner

Min veninde fra USA har ævlet om denne opskrift så længe at jeg til sidst kastede mig ud i at afprøve den og jeg må sige at jeg på ingen måde blev skuffet.

Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste

Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste

Vi fik en mail fra Kista vi bare måtte trykke. Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste