stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Det er de nære ting, der vil optage dig. Familien betyder meget for dig, og de er grunden til megen glæde. Har du børn, vil du især være koncentreret om disse, og det er givende for jer alle. Du holder meget af at arrangere sjove udflugter og andet, I kan være fælles om. Det går godt på dit arbejde, men du vil sikkert gå med tanker om at ændre kurs. En ny retning vil også vise sig, sandsynligvis i juni måned. Der vil det også stå mere klart for dig selv, hvad du ønsker at forfølge af drømme og mål. Kærlighed er der masser af, hvis du også selv er nærværende og plejer den.

Årshoroskop for 2022

De forgangne år har ikke været helt lette, måske kan du ikke huske, hvornår det bare har været ”let”. Du går ind i sidste face en personlig transformation, og herefter får du meget mere medvind og succes. Hold pauser, hvor du læser og lærer noget nyt.

 

Job og økonomi

Der er ikke meget, du ikke kan opnå, når du beslutter dig for det. Du har mange gode ressourcer, og en vilje som få. Nye muligheder viser sig, men du skal ikke sige ja til hvad som helst. Du skal udfordres på den gode måde, så du inspireres og føler dig entusiastisk. Er du til tider i tvivl, kommer svarene til dig. Pas på dine penge og spar mere op.

 

Kærligheden og hjemmet

Når det kommer til kærlighed og parforhold, bliver året dejlig og stabilt. Det betyder ikke, at du bare kan læne dig tilbage, du skal arbejde på dit forhold, så det udvikler sig. Brug mere tid med din partner, blandt andet på fælles oplevelser, det bringer de dejlige følelser frem. Er du single, må du lede. En kommende partner skal være stærk og handlekraftig. Boligprojekter er der altid plads til.

 

Årets råd: Se på dine mønstre og overbevisninger, og få ændrer på det, der er uhensigtsmæssigt for dig.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Charlotte Sommer: Mit uperfekte jeg i en ”jeg vil være perfekt” verden

Charlotte Sommer: Mit uperfekte jeg i en ”jeg vil være perfekt” verden

Mange forsøger at stræbe efter det perfekte eller det normale, men er det ikke netop det unikke ved os hver i sær, der er så fantastisk?

Kira: Opskrift på vegetarburger med auberginer & squash

Kira: Opskrift på vegetarburger med auberginer & squash

Måske er du ikke vegetar, men det betyder ikke, at du skal snyde dig selv for denne burger. Du vil føle mæthed uden af føle dig overfyldt, og så er den spækket med vitaminer og mineraler

Marie Steenberger: Tro mig, du dør ikke af sult

Marie Steenberger: Tro mig, du dør ikke af sult

Der var engang, hvor jeg spiste lidt hele tiden, fordi jeg var bange for at blive sulten. Jeg troede, at når jeg blev sulten, så spiste jeg for meget af alt det forkerte.