stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2023

Familien og din bolig er nu det mest betydningsfulde for dig. Det er her, du helst vil lægge din energi, men også her, du oplever den største glæde. Hvis du tidligere har kæmpet lidt med udfordringer på disse områder, så vil du opleve, at det nu falder på plads. I det hele taget kan du med held flytte eller lave om i din bolig, det giver dig større overskud og energi. Det er vigtigt, at du og din partner deler de same drømme og værdier, så en god kommunikation er afgørende for harmonien. Er du single og ønsker at lave om på dette, skal du selv komme ud og møde nye mennesker.

Årshoroskop 2023

Endelig kan du begynde at slappe af og nyde det. Efter, at du i årevis har bekymret dig, truffet svære beslutninger og arbejdet hårdt, lægger du det bag dig, og de gode resultater viser sig. Det ændrer sig langsomt men sikkert i den rigtige retning.

Job og økonomi

Hvis du er selvstændig, bliver det et virkelig godt år. Du vil opleve stor vækst, og du vil være mere heldig. Det er ikke sikkert, at du vil skifte arbejde, men du har brug for at få nogle mere spændende og udfordrende opgaver, hvor du er nu. Du er virkelig god til kreative projekter. Din økonomi vil bedres sammenlignet med de foregående år.

Kærligheden og hjemmet

Din partner og familien er det vigtigste for dig. Det, du holder allermest af er, når I kan bruge tid sammen, gerne på boligprojekter af forskellig art. Du og din partner er enige om det meste, så det er bare om at komme i gang med jeres drømme og eventyr. Går det hurtigt i hverdagen, så glem ikke hinanden. Er du single så kom ud og mød nye mennesker. Kærligheden kommer, når du mindst venter det.

Årets råd: Prøv noget nyt, du nyder at lære, og du har brug for at føle dig inspireret og udfordret.

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Michelle Hviid: Jeg har sluttet fred med julen

Michelle Hviid: Jeg har sluttet fred med julen

Gaverne er købt, de er alle pakket ind i håbløst papir uden charme, til gengæld har jeg ingen stress

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Nyhedsbrev & klumme fra Sofia Manning om mad og vægt og dig

Nyhedsbrev & klumme fra Sofia Manning om mad og vægt og dig

I alt for mange år sad jeg fast, i en kamp med maden og vægten. For snart 13 år siden fandt jeg en løsning. En løsning der hjalp mig, til at få det liv jeg ville have. Jeg har ikke ville dele min historie, før nu. Fordi jeg syntes, det var for personligt. Og hvorfor skulle andre dog være interesserede i det? Jeg er glad for at jeg endelig har fundet modet