stenbuk
21. december - 19. januar
Se andre horoskoper

Stenbuk

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for april 2021

Dit primære fokus er på boligprojekter og andre kreative tiltag. Du nyder at folde dig ud, og få tingene til at ske. Efter du har være i gang, vil boligen næsten ikke være til at kende igen, du har nemlig brug for fornyelse. Du har en meget stærk vilje, og den vil gavne dig, når du skal nå dine mål.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du tager gerne ledelsen i dit parforhold, men din partner er også ganske glimrende til at finde på spændende projekter. I er faktisk bedre sammen end hver for sig. En dejlig intimitet skabes, og I kan næsten blive som nyforelskede. Er du ikke i et forhold, kan en potentiel partner dukke op, men de efterfølgende måneder bliver bedre end denne. Du er nemlig ikke så søgende selv, og så sker der ikke meget.

Din bedste flirt er: Vægt og Skorpion

Kvartalshoroskoper for april – juni 2021

Medio april er god til nye projekter, her vil du nemlig have let ved at føre dine ideer ud i livet. Ellers må du mærke efter, så du får slappet af, når dagene ikke virker gunstige. Maj bliver sjov, her kan du kaste dig efter de chancer, der viser sig, være impulsiv, slippe kontrollen og bare tage imod. Der er en øget fokus på familie og venner, hvilket du nyder, da de har det godt. Juni byder på spændende jobmuligheder eller interessante skift på dit daglige arbejde. Finder du din positive indstilling frem, og fokusere på muligheder frem for begrænsninger, bliver det en skøn periode.

Årshoroskop for 2021

Du er kommet over på den anden side, efter nogle hårde år. Du vil opleve, at tingene bliver lettere, og du bliver mere glad og optimistisk. Du har være ansvarlig og arbejdet uden at pibe, og nu kan du høste de gode resultater af, det du har sået.

 

Job og økonomi

Mange ting begynder at falde på plads for dig nu, og du får nogle gode gennembrud. Arbejdet bliver i højere grad en leg, da der ikke opstår de samme svære situationer, som du ellers har været nødt til at gå ind og styre. Kast dig ud i kreative projekter, du har mange gode ideer. Din økonomi er god, du kan få meget ud af lidt, og forstår at spare.

 

Kærligheden og hjemmet

Det har ikke været det letteste år for dig, og det har også påvirket din partner, der har stået ved din side og været vidne til dette. I kan glæde jer over, at der kommer en mere legende og let stemning til dels ved, at kaster jer ud i nye, sjove og spændende ting, sammen. Er du ikke i et forhold bliver mulighederne mange, så hold dig ikke tilbage. I boligen kan du tage fat og få tingene til at ske.

 

Årets råd: Hvad har værdi for dig? Har du dette i tankerne, vil det guide dig til de rette beslutninger.

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Mange mennesker lider af ensomhed og mærker ensomhedsfølelsen. Det er et reelt problem. Der er brug for åbenhed og kærlige hænder til at hjælpe.

Katrine Axholm: Argh hvor er du irriterende!

Katrine Axholm: Argh hvor er du irriterende!

Forestil dig at din mand siger noget, som giver dig dårlig samvittighed, prikker til din skyldfølelse eller trykker på de lige præcis de knapper, hvor du godt ved, at du ikke har helt rent mel i posen. Det er røvirriterende og ubehageligt men det er ikke noget han gør mod dig. Han gør det fordi det også involverer ham. På den ene eller anden måde.

Konkurrence: Bryan Rice holder Release Party og koncert

Konkurrence: Bryan Rice holder Release Party og koncert

Sammen med Bryan Rice inviterer Kvindetid to læsere til at feste i anledningen af udgivelsen af Hear Me As I Am albummet. Samtidig fejres Bryans 10 års jubilæum med en spektakulær koncert.