tvilling
21. maj - 20. juni
Se andre horoskoper

Tvilling

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Fokus er stærkt på karriere og arbejde, især først i kvartalet. Du vil selv bliver mere aktiv og opsøgende, og derfor kan du enten få et nyt arbejde, eller du kan få flere opgaver og mere ansvar. Du søger at blive bedre og bedre, så at konkurrere med dig selv, eller andre, er mere normen end undtagelsen. Fra midt i maj vil du flytte din opmærksomhed og det bliver mindre ”jeg” og mere ”vi”. Det gælder både når du skal samarbejde med andre, men også i dit parforhold. Er du single, er der herfra, du kan lave om på dette. Har du en partner øges både harmonien og kærligheden.

Årshoroskop for 2022

Hvad du ønsker, skal du få. Du er i stand til at nå langt, og mange nye muligheder viser sig. Det bliver et år med mere glæde og mange positive oplevelser. Du vil sikkert have mere lyst at opleve og rejse end ellers, og du skal ikke holde dig tilbage.

 

Job og økonomi

Frem til sommer vil der dukke spændende jobmuligheder op. Du kan skifte arbejde eller udvide dit område, hvor du er nu. Du har sikkert lyst til at lære noget nyt, der skal nemlig ske noget, rutineopgaver er ikke for dig. Hvis du skifter, vil det resultere i en forøget indtægt. Du vil få løn efter dine kvalifikationer, og du skal ikke være beskeden.

 

Kærligheden og hjemmet

Er du ikke i et forhold, og sætter du kærlighed og romantik på dagsordenen, går det stærkt, og du kan være gift inden året er omme. Har du en partner, vil I udvikle jer sammen, og harmonien blomstre, igennem fælles oplevelser. Du er meget social og udadvendt, og en inspiration for din partner. Boligen er ikke der, du lægger mest energi, men små projekter bliver det alligevel til, du kan ikke lade være.

 

Årets råd: Kast dig ud i ting, der udvider din horisont. Det kan være rejser eller at lære noget nyt.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Hvis det var op til mig, bliver 2012 året hvor vi allesammen skal være lidt mere i nuet. Take it away Michelle Hviid

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Selv synes de, at de er dumme og grimme. For tykke for tynde osv. De negative tanker, kender ingen grænser. De kører, som en dårlig reklame døgnet rundt.