tyr
20. april - 20. maj
Se andre horoskoper

Tyr

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for april 2021

Alle former for samarbejde går godt. Dog kan tingene gå lidt for hurtigt, og du kan blive unødigt stresset. Læg planer, gerne ambitiøse, men sørg også for, at du tager dig tid til en timeout. Du kan tjene lidt ekstra penge på at sælge noget, du ikke længere bruger. Men du er også hurtig til at bruge pengene igen.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har sikkert lyst til at være mere social end ellers. Du lægger gerne planer, og da de også involvere din partner, får I mange sjove stunder. Hold dig ikke tilbage, det bliver nemlig i den grad værdsat. Fælles planer gør jeres kærlighed dybere. Er du ikke i et forhold, kan du blive introduceret for en kommende partner af venner. Tag chancen og gå en tur med en blind date, det vil du ikke komme til at fortryde.

Din bedste flirt er: Stenbuk og Fisk

Kvartalshoroskoper for april – juni 2021

Tempoet er højt i den kommende periode. Vejen til succes er forberedelse, brug april til at samle energi, prioritere og tænke over kommende projekter. Har du ikke en plan, vil du hurtigt komme til at løbe i alt for mange retninger, spilde din tid og den gode trend, du er inde i. Dit forhold til forældre og søskende kommer op og vende, er der problemer på dette område, kan du blive nødt til at se det i øjnene nu. I perioder, hvor du føler dig særligt stresset, så lyt til din krop og tag dig en timeout. Alt er godt i parforholde og kærligheden blomstrer, hvis du husker at vande den.

Årshoroskop for 2021

Det bliver et år, hvor du vil være mere egoistisk og målrettet, det er vigtigt for dig at komme ”frem” og opnå resultater. Glem ikke de nære ting, din partner og familien, det er nemlig her, du henter energi til alt det, du skal. Du har brug for pauser.

 

Job og økonomi

Du har det bedst, når du kan bestemme. Du har brug for, at du kan lede og andre så vil følge. Det er de store gennembrud, du kan få i år, men det kommer ikke af sig selv, du må være struktureret, målrettet og arbejde hård. Der er også mulighed for et jobskifte, hvis du selv ønsker det. Du kan få lønforhøjelse eller en anden gevinst, økonomien er god.

 

Kærligheden og hjemmet

Glem ikke din partner, det er ikke godt for jeres forhold. Vær åben om dine planer, og læg fælles mål, det skal ikke kun være dig, der bestemmer kurs og fart. Du har tendens til at få med og i dine egne tanker. Er du single, så sæt kærligheden på dagsordenen, hvis du vil lave om på dette, du kan, hvad du vil. Du kan føre store boligprojekter ud i livet.

 

Årets råd: Lad det ikke være arbejde det hele, du må ikke glemme det andet sjove og spændende i livet.

Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
The Body Shop: Kender du én, der fortjener 10.000 kr?

The Body Shop: Kender du én, der fortjener 10.000 kr?

Det kan være en eller flere personer, en græsrodsgruppe, eller et godt initiativ, der gør en forskel inden for dyrevelfærd, miljøet eller for udsatte grupper af mennesker og minoriteter.

Lise Møller: Vil du gerne blive bedre i sengen?

Lise Møller: Vil du gerne blive bedre i sengen?

Jeg spurgte en af mine kunder, om hun kunne mærke forskel efter hun var begyndt at træne? Så fniser hun lidt og siger, at det kan hun faktisk. Hun kan mærke, at hun kan “holde til mere” når hun dyrker sex med sin kæreste.

Loveroad: Hvorfor er det nu lige, at jeg elsker dig

Loveroad: Hvorfor er det nu lige, at jeg elsker dig

Hvad kan man gøre for at huske sig selv på at man elsker hinanden og ikke mindst hvorfor, når det hele går op i sure madpakker