tyr
20. april - 20. maj
Se andre horoskoper

Tyr

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2021

Du er nærmest flyvende, og passer du ikke på, vil alt din nye energi føre til stress. Du skal passe på med ikke at sætte alt for meget i gang, selv du har hun de timer i døgnet, der nu er. Første halvdel af måneden kan blive prøvende, og det er vigtigt, at du gør status, så tingene ikke løber fra dig.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er ikke kærligheden, der optager dig mest i denne måned. Faktisk kan du overse din partner eller være irritabel, da denne ligefrem føles i vejen. Dit fundament vil altid være vigtigt, derfor må du også prøve at være lidt mere medgørlig. Er du single, tiltrækkes andre af din energi, men det er ikke alle, du skal spilde din tid på. Det skal være sjovt eller spændende, ellers vil du hurtigt være videre.

Din bedste flirt er: Skytte eller Løve

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2021

Der er fuld fart på karrieren fra starten af året, og det er dette område, der generelt vil optage dig mest. Læg ambitiøse planer, men husk også, at der skal være tid til at nå alle de projekter, du starter. Det gør dig glad, når du får anerkendelse, og du selv kan sætte dagsordenen, men lyt også til andre, og glem ikke familie og partner. Du kan med held kaste dig ud i at lære noget nyt. Det bliver sikkert arbejdsmæssigt, men andre kreative ting så som boligfornyelse vil interessere dig. Du holder meget af at være social, så du kan næsten ikke vente til du igen får mere frihed.

Årshoroskop for 2021

Det bliver et år, hvor du vil være mere egoistisk og målrettet, det er vigtigt for dig at komme ”frem” og opnå resultater. Glem ikke de nære ting, din partner og familien, det er nemlig her, du henter energi til alt det, du skal. Du har brug for pauser.

 

Job og økonomi

Du har det bedst, når du kan bestemme. Du har brug for, at du kan lede og andre så vil følge. Det er de store gennembrud, du kan få i år, men det kommer ikke af sig selv, du må være struktureret, målrettet og arbejde hård. Der er også mulighed for et jobskifte, hvis du selv ønsker det. Du kan få lønforhøjelse eller en anden gevinst, økonomien er god.

 

Kærligheden og hjemmet

Glem ikke din partner, det er ikke godt for jeres forhold. Vær åben om dine planer, og læg fælles mål, det skal ikke kun være dig, der bestemmer kurs og fart. Du har tendens til at få med og i dine egne tanker. Er du single, så sæt kærligheden på dagsordenen, hvis du vil lave om på dette, du kan, hvad du vil. Du kan føre store boligprojekter ud i livet.

 

Årets råd: Lad det ikke være arbejde det hele, du må ikke glemme det andet sjove og spændende i livet.

Kvindetid artikler
Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Har du svært ved at få gang i sejlene?

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Søndag var min “nu skal jeg have styr på alt-dag, for i morgen er det mandag”,

Lise Møller: Frygt – ingen adgang

Lise Møller: Frygt – ingen adgang

I min årelange jagt efter den perfekte krop, den perfekte mand, det perfekte liv, det perfekte job er jeg løbet fra min base! Mit fundament af kærlighed, eftertænksomhed og ro har ikke kunnet følge med. Mit fundament, som er ved at gå til i Københavns konstante støj, fest og sociale liv.

Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”

Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”

Slankekursus til kvinder, der har kæmpet med vægten.. De, der har været på alverdens slankekure og har fået mere end nok,