tyr
20. april - 20. maj
Se andre horoskoper

Tyr

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

April kan byde på nogle udfordringer i familien og dit parforhold. Det kan være udefrakommende hændelser, der påvirker jer, men det kan også være tidligere problemer, der rører på sig. Arbejder du og din partner sammen mod de ting, der påvirker jer, er det dig ikke noget, I ikke kan løse. Få talt ud og ”gør rent i krogene” så I kan gå sommeren i møde i balance. Fra maj bliver det hele bedre, her kan du kaste dig ud i spændende og sjove oplevelser, der skaber glæde og energi. Du vil i det hele taget opleve, du bliver mere glad og optimistisk. Tingene bliver også lettere.

Årshoroskop 2023

Vær ikke bange for at drømme store drømme og lægge ambitiøse planer. Der er ingen tvivl om, at du vil nå det, du ønsker. Du kommer ikke let til tingene, du må arbejde for det, men du vil få succes. Brug masser af tid sammen med dem, du holder af.

Job og økonomi

I perioder vil du møde modstand og konkurrence på dit arbejde, mens du i andre vil være i stand til at cementere din position, og du får anerkendelse. Dette gælder især i andet kvartal. Lad ikke de svære perioder vægte tungest, men fokuser på alt det, du opnår. Din økonomi er ok, men det er en god ide, at du ikke foretager de helt store investeringer.

Kærligheden og hjemmet

Har du et godt parforhold, vil det kun blive endnu bedre. Du og din partner kan opleve nye og spændende ting sammen, og jeres forhold blomstre og styrkes af dette. Hvis I derimod tidligere har talt om at gå fra hinanden, kan det desværre blive en realitet i år. Er du ikke i et forhold, skal der noget særligt til at fange din interesse. Boligmæssigt, bestemmer du egentlig selv, om du ønsker ændringer.

Årets råd: Hold fast i glæden og positiviteten, og læg arbejdet helt fra dig, når du kommer hjem.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Skønhedstip fra Raz: Sure tæer i saftevand?

Skønhedstip fra Raz: Sure tæer i saftevand?

Hverken Ribena eller FUN har vist sig godt mod sure tæer. Her kommer derfor nogle lette og billige opskrifter fra Raz.

Birgitte Baadegaard: Skal vi gøre nytårsstatus sammen?

Birgitte Baadegaard: Skal vi gøre nytårsstatus sammen?

Birgitte: I år gider vi IKKE spørgsmål, som i bund og grund ender med, at vi giver os selv en mental røvfuld og hopper tungt ind i det nye år.

Sådan var min tantramassage

Sådan var min tantramassage

Katrine Berling har været til tantramassage i tantra-templet og fortæller om oplevelsen til Kvindetid.dk