tyr
20. april - 20. maj
Se andre horoskoper

Tyr

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for november 2021

Måneden er perfekt til at sætte fokus på helbred og din krop. Tænk mere over, hvad du spiser, din vejrtrækning og at være i bevægelse. Du får mere energi og overskud, når du er opmærksom på dine egne behov. Der er mange ting, der vil påvirke dig, og det er vigtigt, at du er nærværende og opmærksom.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er stadig inde i en god periode, hvor der er dejlig fokus på parforhold og kærlighed. Er du single, så kom ud og mød nye mennesker, måske finder du ikke umiddelbart den eneste ene lige nu, men du er godt på vej. Har du en partner, så planlæg romantiske stunder. Det er nærmest op til dig, hvordan måneden skal forløbe, er du sur og irritabel, så får du det samme igen og omvendt, hvis du er kærlig og nærværende.

Din bedste flirt er: Fisk eller Stenbuk

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2021

Alt der er nyt vil tiltrække dig, du er nysgerrig og nyder virkelig at lære. Det kan være på kurser eller en ny uddannelse, især i anden halvdel af perioden. Sig ja tak til de muligheder, der viser sig. Du er fokuseret i det daglige, men det er de mange ting, der sker omkring dig, der giver dig energi. Derfor skal du heller ikke være tilfreds med status quo. Lad ikke andre styre eller bestemme over dig, men vær fleksibel, diplomatisk og lyt. Er du i et parforhold, så kan du med held arranger en hyggelig og romantisk weekend for jer, gerne i december, hvis det er muligt.

Årshoroskop for 2021

Det bliver et år, hvor du vil være mere egoistisk og målrettet, det er vigtigt for dig at komme ”frem” og opnå resultater. Glem ikke de nære ting, din partner og familien, det er nemlig her, du henter energi til alt det, du skal. Du har brug for pauser.

 

Job og økonomi

Du har det bedst, når du kan bestemme. Du har brug for, at du kan lede og andre så vil følge. Det er de store gennembrud, du kan få i år, men det kommer ikke af sig selv, du må være struktureret, målrettet og arbejde hård. Der er også mulighed for et jobskifte, hvis du selv ønsker det. Du kan få lønforhøjelse eller en anden gevinst, økonomien er god.

 

Kærligheden og hjemmet

Glem ikke din partner, det er ikke godt for jeres forhold. Vær åben om dine planer, og læg fælles mål, det skal ikke kun være dig, der bestemmer kurs og fart. Du har tendens til at få med og i dine egne tanker. Er du single, så sæt kærligheden på dagsordenen, hvis du vil lave om på dette, du kan, hvad du vil. Du kan føre store boligprojekter ud i livet.

 

Årets råd: Lad det ikke være arbejde det hele, du må ikke glemme det andet sjove og spændende i livet.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Christina Bendix: Mor jeg kan ikke mærke dig

Christina Bendix: Mor jeg kan ikke mærke dig

Jeg er i dag lykkelig over at Emily for 5 år siden sagde de små vise ord til mig, for det fik mig at standse op.

Pernille Taarup: Jeg er livsnyder

Pernille Taarup: Jeg er livsnyder

Jeg vil betegne mig som livsnyder. Jeg nyder i hvert fald livet, de gratis glæder og dem jeg må betale for.

Katrine Axholm: Operationen lykkedes, men patienten døde

Katrine Axholm: Operationen lykkedes, men patienten døde

Jeg bliver ofte spurgt: Nå men hvor mange af de par du har i terapi, bliver så sammen? Det er et interessant spørgsmål og jeg kan godt forstå at folk er nysgerrige, for virker det der parterapi overhovedet? Svaret er ikke helt fyldestgørende i min virkelighed. Det afhænger af flere faktorer.