tyr
20. april - 20. maj
Se andre horoskoper

Tyr

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2021

Der er stor fokus på penge og økonomi, og der kan forekomme nogle ændringer. Det kan være, at du skal omlægge lån eller påtænker en større investering. Det er vigtigt, at du er ekstra opmærksom. Fokuser på din bolig og familien, arbejdet er vigtigt, men for nu har du mest af alt behov for at slappe af.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Har du en partner, så find tid til hyggelige projekter i boligen. I er måske ikke altid enige, men I er gode til at finde kompromiser og gøre plads til jeres forskelligheder. Der skal være tid til romantiske stunder, det binder jer sammen. Har du ikke en partner, så er det ikke sandsynligt, at du finder noget seriøst i denne måned. Egentlig har du ikke fokus på dette, og din tanke er; sker det, så sker det…

 

Din bedste flirt er: Krebs og Løve

Kvartalshoroskoper for april – juni 2021

Tempoet er højt i den kommende periode. Vejen til succes er forberedelse, brug april til at samle energi, prioritere og tænke over kommende projekter. Har du ikke en plan, vil du hurtigt komme til at løbe i alt for mange retninger, spilde din tid og den gode trend, du er inde i. Dit forhold til forældre og søskende kommer op og vende, er der problemer på dette område, kan du blive nødt til at se det i øjnene nu. I perioder, hvor du føler dig særligt stresset, så lyt til din krop og tag dig en timeout. Alt er godt i parforholde og kærligheden blomstrer, hvis du husker at vande den.

Årshoroskop for 2021

Det bliver et år, hvor du vil være mere egoistisk og målrettet, det er vigtigt for dig at komme ”frem” og opnå resultater. Glem ikke de nære ting, din partner og familien, det er nemlig her, du henter energi til alt det, du skal. Du har brug for pauser.

 

Job og økonomi

Du har det bedst, når du kan bestemme. Du har brug for, at du kan lede og andre så vil følge. Det er de store gennembrud, du kan få i år, men det kommer ikke af sig selv, du må være struktureret, målrettet og arbejde hård. Der er også mulighed for et jobskifte, hvis du selv ønsker det. Du kan få lønforhøjelse eller en anden gevinst, økonomien er god.

 

Kærligheden og hjemmet

Glem ikke din partner, det er ikke godt for jeres forhold. Vær åben om dine planer, og læg fælles mål, det skal ikke kun være dig, der bestemmer kurs og fart. Du har tendens til at få med og i dine egne tanker. Er du single, så sæt kærligheden på dagsordenen, hvis du vil lave om på dette, du kan, hvad du vil. Du kan føre store boligprojekter ud i livet.

 

Årets råd: Lad det ikke være arbejde det hele, du må ikke glemme det andet sjove og spændende i livet.

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Henriette Eiby Christensen: Om at hjælpe hinanden, anti-jantelov og måske et helårs-nytårsforsæt.

Henriette Eiby Christensen: Om at hjælpe hinanden, anti-jantelov og måske et helårs-nytårsforsæt.

Kan du rumme andres succes? Kan du glædes over den? Helt ærligt? Så er du nået langt.

Katrine Axholm: Dit skønne parforhold

Katrine Axholm: Dit skønne parforhold

Når jeg er sammen med min familie 24/7 slår det mig, hvor dårlig jeg er til at tage vare på mine egne behov. Halli hallo, det er det jeg lærer andre hver dag.

Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

Jeg bliver bekymret for om mændene tror, det er de egenskaber, vi “ældre” kvinder vil have