tyr
20. april - 20. maj
Se andre horoskoper

Tyr

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Tag dig tid til at gøre en status og tænk over, hvad du ønsker dig fremover. Når du har klarhed i dine tanker, vil du være i stand til at tage store skridt i en ny retning. Du vil være meget hurtig til at træffe beslutninger, og det er ikke altid godt. Sov på det, så du ikke kaster dig ud i noget, du fortryder. Nye muligheder viser sig på dit arbejde, og i det hele taget er perioden god til at bygge videre på din karriere. Der er også en god fokus på penge og økonomi i den retning. Din partner vil også være din bedste ven så værdsæt det, I har sammen og fyr op under romantikken.

Årshoroskop for 2022

Ingen planer er for ambitiøse, du taget ansvar, arbejde for tingene og fører dine drømme og ønsker ud i livet. Tingene kommer dog ikke af sig selv, du må arbejde for dem, og derfor skal du huske at passe på dig selv og tage nogle længere pauser.

 

Job og økonomi

Du har, hvad der skal til for at gennemføre de projekter og opgaver, du sætter dig for. Du kan få større ansvar, og med det fører længere arbejdstider. Et godt overblik og struktur er nøgleordet for succes, ellers vil stressen tage over, og det sætter sig fysisk. Din økonomi er god, men den kan svinge over året. Når det er muligt, så spar lidt op.

 

Kærligheden og hjemmet

Da du har stor fokus på arbejde og udadvendte aktiviteter, kan du glemme din partner i hverdagen. I april og november er det især vigtigt, at du er mere opmærksomt. Her kan jeres forhold blive testet. Planlæg stunder med ”kærestetid”, så I ikke glider fra hinanden. Du er ikke synderligt interesseret i boligprojekter, men reparationer bliver nødvendige.

 

Årets råd: Succesen er din, men tænk over, hvilke omkostninger den har, for dig selv og dem omkring dig.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Hvis det var op til mig, bliver 2012 året hvor vi allesammen skal være lidt mere i nuet. Take it away Michelle Hviid

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Selv synes de, at de er dumme og grimme. For tykke for tynde osv. De negative tanker, kender ingen grænser. De kører, som en dårlig reklame døgnet rundt.