tyr
20. april - 20. maj
Se andre horoskoper

Tyr

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2023

Der kan opstå perioder, hvor du føler, at du mangler glæden i dit liv. Det er derfor vigtigt, at du tænker over dine værdier og, hvad der gør dig glad. Det hjælper også, hvis du fokuserer på alt det, du har at være taknemmelig over. Du møder konkurrence på dit arbejde, men der er ingen tvivl om, du har de fleste personlige ressourcer, så du kan cementere din position. Dit parforhold er godt, hvis du ikke lukker din partner ude, men deler dine tanker og følelser. Sørg for at arrangere nogle dejlige oplevelser. Har du ikke en partner, kan du have svært ved at engagerer dig.

Årshoroskop 2023

Vær ikke bange for at drømme store drømme og lægge ambitiøse planer. Der er ingen tvivl om, at du vil nå det, du ønsker. Du kommer ikke let til tingene, du må arbejde for det, men du vil få succes. Brug masser af tid sammen med dem, du holder af.

Job og økonomi

I perioder vil du møde modstand og konkurrence på dit arbejde, mens du i andre vil være i stand til at cementere din position, og du får anerkendelse. Dette gælder især i andet kvartal. Lad ikke de svære perioder vægte tungest, men fokuser på alt det, du opnår. Din økonomi er ok, men det er en god ide, at du ikke foretager de helt store investeringer.

Kærligheden og hjemmet

Har du et godt parforhold, vil det kun blive endnu bedre. Du og din partner kan opleve nye og spændende ting sammen, og jeres forhold blomstre og styrkes af dette. Hvis I derimod tidligere har talt om at gå fra hinanden, kan det desværre blive en realitet i år. Er du ikke i et forhold, skal der noget særligt til at fange din interesse. Boligmæssigt, bestemmer du egentlig selv, om du ønsker ændringer.

Årets råd: Hold fast i glæden og positiviteten, og læg arbejdet helt fra dig, når du kommer hjem.

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

En af de svære øvelser, når man bliver stresssygemeldt, er at orientere sine omgivelser. Og dette skal gøres udførligt, da omgivelserne ellers ikke ved, hvordan de skal forholde sig. Det er lettere at være sygemeldt med et brækket ben end med stress, da alle og enhver kan se gipsen og ved, hvordan helingsprocessen fungerer.

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Søndag var min “nu skal jeg have styr på alt-dag, for i morgen er det mandag”,

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Siden showet modtog jeg mails bla om hvordan man bliver model, om kærestesorger, skilsmisser og hvordan Hollywood fungerer.