tyr
20. april - 20. maj
Se andre horoskoper

Tyr

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for september 2021

Alle former for projekter og kreative opgaver kommer godt fra start. Du få lettere end ellers succes med det, du kaster dig ud i. Du trives på dit daglige arbejde, hvor tempoet generelt er højt, men det passer dig godt lige nu. Der er positiv fokus på din karriere, så gør en status og se, om du er på rette vej.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du i et forhold, er der mulighed for romantik og dejlige stunder. Det kræver dog, at du løfter blikket fra dit arbejde og ser din partner. Planlæg de intime stunder, så tiden ikke kun går hverdag og travlhed. Har du ikke en partner, men ønsker det, så er det en af de måneder på året med de bedste muligheder. Vær selv udadvendt og opsøgende, så du ikke spilder de gode tendenser.

Din bedste flirt er: Jomfru eller Tvilling

Kvartalshoroskoper for juli – september 2021

Du trænger i den grad til ferie, så sæt derfor tempoet ned og øv dig på at være i nuet. Du skal have det bedste ud af disse dejlige sommermåneder, ellers vil du hurtigt føle dig drænet, når vinteren kommer. Brug dine mange ideer på noget kreativt og sjovt, og sæt arbejdet på hold, når det er muligt. Familie, partner og venner er vigtige, det er nemlig her, du kan finde ind til kernen og dine værdier igen. Fokuser på kærligheden, du og din parter har gode muligheder for at finde en særlig harmoni, I begge har savnet. Det er de små intime stunder, der gør en stor forskel.

Årshoroskop for 2021

Det bliver et år, hvor du vil være mere egoistisk og målrettet, det er vigtigt for dig at komme ”frem” og opnå resultater. Glem ikke de nære ting, din partner og familien, det er nemlig her, du henter energi til alt det, du skal. Du har brug for pauser.

 

Job og økonomi

Du har det bedst, når du kan bestemme. Du har brug for, at du kan lede og andre så vil følge. Det er de store gennembrud, du kan få i år, men det kommer ikke af sig selv, du må være struktureret, målrettet og arbejde hård. Der er også mulighed for et jobskifte, hvis du selv ønsker det. Du kan få lønforhøjelse eller en anden gevinst, økonomien er god.

 

Kærligheden og hjemmet

Glem ikke din partner, det er ikke godt for jeres forhold. Vær åben om dine planer, og læg fælles mål, det skal ikke kun være dig, der bestemmer kurs og fart. Du har tendens til at få med og i dine egne tanker. Er du single, så sæt kærligheden på dagsordenen, hvis du vil lave om på dette, du kan, hvad du vil. Du kan føre store boligprojekter ud i livet.

 

Årets råd: Lad det ikke være arbejde det hele, du må ikke glemme det andet sjove og spændende i livet.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Marie Steenberger: Sammen kan vi klare alt

Marie Steenberger: Sammen kan vi klare alt

Så sent som i sidste uge fortalte en klient mig, at ikke engang hendes mand vidste, at hun kastede op på toilettet og havde gjort det i de 12 år, de havde været sammen.

Janne Førgaard: Sådan blev jeg Ekstramor

Janne Førgaard: Sådan blev jeg Ekstramor

Læs om Ekstramor.dk, der er Janne Førgaards tilbud til Ekstramødre om livet i en sammensat familie

Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

En af de svære øvelser, når man bliver stresssygemeldt, er at orientere sine omgivelser. Og dette skal gøres udførligt, da omgivelserne ellers ikke ved, hvordan de skal forholde sig. Det er lettere at være sygemeldt med et brækket ben end med stress, da alle og enhver kan se gipsen og ved, hvordan helingsprocessen fungerer.