vadder
20. marts - 19. april
Se andre horoskoper

Vædder

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for august 2020

Du vil opleve, at som måneden skrider frem, så bliver du mere og mere optimistisk. Det går fremad karrieremæssigt, og du kan få nogle gode tilbud omkring nyt job, eller andre spændende muligheder kan dukke op. Du skal dog ikke tage let på tingene tiden kalder stadig på seriøsitet og hård arbejde.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærligeden blomstre, hvis du er i et forhold. I hygger jeg sammen, og der behøver ikke ske så meget. I kan være fælles om boligprojekter eller bare slappe af og være romantiske og nyde sensommeren. Er du ikke i et forhold, så er der bestemt mulighed for en sjov måned med masser af flirt. Du tiltrækkes af en udadvendt og eventyrlysten partner, der gerne må fylde meget.

 

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

Kvartalshoroskoper for juli – september 2020

Du har energien til at komme igennem med de projekter, mål og opgaver, du ønsker. Der skal lægges arbejde for at opnå succes, men der bliver også tid til afslappende og sjove stunder og kreative bolig projekt. Din intuition er god, og den hjælper, hvis du har tillid. Det bliver en periode, hvor du vil være meget mere social end tidligere, hvilket er meget normalt i disse tider, men du udvider dit netværk, og der vil glæde dig. Der er kærlighed i luften, både for dig der er single, og dig der er i et forhold. Det bliver hyggeligt, let og ukompliceret, og du nyder det virkelig.

Årshoroskop for 2020

vaedder

Året starter som det foregående slutter, i meget højt tempo. Glæd dig til et helt fantastisk år med mange, mange muligheder. Du kan opleve, at du bliver stresset, men tag fat på at meditere, det hjælper dig gennem meget, og give dig en stabil base.

.

Job og økonomi

Fra årets start er der fokus på karriere og mål, en tendens der fortsætter fra sidste år. Du må være grundig, arbejde for tingene og skabe struktur. Der er ingen hurtige løsninger, hvilket der kan være svært for dig. Du får til gengæld en enestående chance og mulighed for at bygge det stærkeste fundament til årene der kommer. Din økonomi forbedres.

Kærlighed og hjemmet

Du kan helt glemme at involvere din partner i dine mange ambitiøse planer. Sætter du romantik og intimitet på dagsordenen, så vil I få det fantastisk. Det er ikke tid til stilstand, din partner må oppe sig for at følge med dig. Er du single, så vælger du selv til og fra, efter som tiden tillader det, du behøver ikke selv gøre meget. Boligprojekter bliver der ikke mange af i år, kun lidt fornyelse.

Årets råd: Læg vægt på det positive og tag ikke tingene så tungt, der vil altid være bump på vejen.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Få rabat på Christina Wedels onlinekursus “Lær hvad der klæ’r dig” via Kvindetid.

Har du tit stået og gloet ind i dit propfyldte garderobeskab og overvejet at blive hjemme, fordi du intet har at tage på?
I dette online-kursus får jeg det til at holde op. På godt 3 timer lærer du præcis, hvad der klæder dig – hvordan du finder ud af det, og hvordan du undgår fejlkøb i al fremtid. Normalt koster det 1299 , men Kvindetids læsere får det for 799

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Boligcious: Fantastisk adventskalender fra ARTTILES

Malene: Jeg håber af hele mit hjerte og jeg krydser krampagtigt fingre for, at min kæreste læser dagens indlæg (sandsynligheden er minimal)

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Alice Fogh: Mødre føler sig også ensomme.

Mange mennesker lider af ensomhed og mærker ensomhedsfølelsen. Det er et reelt problem. Der er brug for åbenhed og kærlige hænder til at hjælpe.