vadder
20. marts - 19. april
Se andre horoskoper

Vædder

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2020

Fokuser på dit arbejde og karrieren, du bør starte året i højt tempo, så du udnytter de muligheder, der dukker op. Medio måneden kan der komme reparationer i din bolig, som du må tage dig af. Du vil være meget udadvendt og på farten, der er ikke meget tid til at slappe af, selvom du egentlig bør.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du kan blive introduceret til en potentiel partner gennem fælles venner. Det kan være, at det til en start bliver til en hemmelig flirt, som senere vil udvikle sig. Hvis du er i et forhold, er det vigtigt for dig, at din partner støtter dig og lytter. Du kan virke lidt tilbagetrukket, hvis du ikke føler, du bliver set. Vær ærlig omkring dine behov, så vil du også få det, du ønsker og har brug for, uden manipulation og spil.

Din bedste flirt er: Fisk eller Skorpion

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Du får virkelig travlt, der sker en masse, især på området for job, mål og karriere er der fart på. Du har en god intuition, og denne får dig langt, hvis du tvivler. Guidede meditationer vil være godt for dig, når du bliver stille kommer de gode ideer og løsningerne. Der vil også være masser af kærlighed til dig i dit parforhold, eller en potentiel partner dukker op i dit liv, hvis du er single. Perioden er ikke til pjat, alt du foretager dig har en underliggende alvorlighed over sig. Det betyder dog ikke, at du ikke skal have det sjovt, tværtimod. Arbejd hård og slå dig så løs.

Årshoroskop for 2020

vaedder

Året starter som det foregående slutter, i meget højt tempo. Glæd dig til et helt fantastisk år med mange, mange muligheder. Du kan opleve, at du bliver stresset, men tag fat på at meditere, det hjælper dig gennem meget, og give dig en stabil base.

.

Job og økonomi

Fra årets start er der fokus på karriere og mål, en tendens der fortsætter fra sidste år. Du må være grundig, arbejde for tingene og skabe struktur. Der er ingen hurtige løsninger, hvilket der kan være svært for dig. Du får til gengæld en enestående chance og mulighed for at bygge det stærkeste fundament til årene der kommer. Din økonomi forbedres.

Kærlighed og hjemmet

Du kan helt glemme at involvere din partner i dine mange ambitiøse planer. Sætter du romantik og intimitet på dagsordenen, så vil I få det fantastisk. Det er ikke tid til stilstand, din partner må oppe sig for at følge med dig. Er du single, så vælger du selv til og fra, efter som tiden tillader det, du behøver ikke selv gøre meget. Boligprojekter bliver der ikke mange af i år, kun lidt fornyelse.

Årets råd: Læg vægt på det positive og tag ikke tingene så tungt, der vil altid være bump på vejen.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Michelle Hviid: “LUK RØVEN kære energistøvsuger”

Energistøvsugeren er et menneske som står under en evig mental regnsky. Der er hyggeligt, på den tunge måde, under den regnsky, især hvis selskabet er godt.

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Jakob Olrik: Hvad er der egentlig sket med den danske mand?

Der er gået skildpadde i den: Den danske mand sidder inde i sit skjold, mens hans dominerende kone render rundt og råber og skriger. Hun brokker sig. Han dukker sig. Ingen af dem er i hopla, for der er noget galt.

Kvindetid med Marianne Demant

Kvindetid med Marianne Demant

Det er det mest utrolige jeg er blevet betroet/har betroet under en neglebehandling