vadder
20. marts - 19. april
Se andre horoskoper

Vædder

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2020

Hvis du er studerende, kommer du til at være mere opmærksom end ellers. Der kan ske nogle skift, og du må være på forkant med tingene. Måneden kan føles lidt sløv og tempoet falder, men du må prøve at holde fast og arbejde mod de mål, der er vigtige – og nødvendige. Fremskridt sker langsomt.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du i et parforhold, kan det blive testet, det er ikke så let, som du kunne ønske dig. Anden halvdel af måneden letter tingene dog, og harmonien indfinder sig atter. Planlæg tid sammen, hvor I kan hygge jer og få talt om tingene. Er du ikke i et forhold, kan du møde en potentiel partner, hvis du bare kommer lidt ud fra dine vante rammer. Tag derfor imod de invitationer du får og kast dig ud i en impulsiv flirt.

Din bedste flirt er: Vandbærer eller Vægt

Kvartalshoroskoper for april – juni

Tag dig af dig selv først, inden du begynder at hjælpe andre, du skal være egoistisk, især i starten af perioden. Der er ingen tvivl om, at der er positiv fokus på samarbejde og venskaber, men du skal kun gøre, hvad du føler er rigtigt. Karrieren vil stadig have stor betydning, her kan du lægge nye planer og mål, du kan også sidst i perioden redefinere dig selv. Hvad du har lavet og opnået i de seneste år vil være ved vejs ende og noget nyt begynder. Der er kærlighed i dit liv, uanset om du er single eller ej. Men også her skal du tænke nyt og tage ansvar for, hvad du ønsker dig.

Årshoroskop for 2020

vaedder

Året starter som det foregående slutter, i meget højt tempo. Glæd dig til et helt fantastisk år med mange, mange muligheder. Du kan opleve, at du bliver stresset, men tag fat på at meditere, det hjælper dig gennem meget, og give dig en stabil base.

.

Job og økonomi

Fra årets start er der fokus på karriere og mål, en tendens der fortsætter fra sidste år. Du må være grundig, arbejde for tingene og skabe struktur. Der er ingen hurtige løsninger, hvilket der kan være svært for dig. Du får til gengæld en enestående chance og mulighed for at bygge det stærkeste fundament til årene der kommer. Din økonomi forbedres.

Kærlighed og hjemmet

Du kan helt glemme at involvere din partner i dine mange ambitiøse planer. Sætter du romantik og intimitet på dagsordenen, så vil I få det fantastisk. Det er ikke tid til stilstand, din partner må oppe sig for at følge med dig. Er du single, så vælger du selv til og fra, efter som tiden tillader det, du behøver ikke selv gøre meget. Boligprojekter bliver der ikke mange af i år, kun lidt fornyelse.

Årets råd: Læg vægt på det positive og tag ikke tingene så tungt, der vil altid være bump på vejen.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Må jeg godt lige anbefale dig en skøn oplevelse? Et besøg i et eventyr, samt en tidsrejse tilbage til 50′erne og en lækker frokost.

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring. Når kvinderne i Afrikas største slum får et job, giver det ikke kun kvinderne en bedre hverdag. Det er også med til at sikre, at børnene i slummen får den rette ernæring, behandling og uddannelse.

Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid er den lille stille tætte meditative blide ømme nænsomme nussestund med kaninen