vadder
20. marts - 19. april
Se andre horoskoper

Vædder

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2023

Du går ind i en virkelig god periode, hvor du kan få tingene til at ske. Læg fortiden bag dig, for du starter nu på et helt nyt kapitel af dit liv. Du ser flere muligheder, og du kan udvide både dine arbejdsområder og din kunnen. Personligt vil du også være i stor udvikling, du kommer til at se anderledes på dig selv og bliver mere optimistisk. Du er også særlig kreativ. Når du har tillid til dig selv, vil du opdage, hvor mange ressourcer, du i virkeligheden er i besiddelse af, og din selvtillid vokser. Økonomisk er det en god ide, hvis du sparer op og går på tilbudsjagt.

Årshoroskop 2023

Du starter virkelig året flyvende, der er fart på, især frem til sommeren. Begrænsningerne bliver mindre, og du føler øget energi, bliver meget mere optimistisk og glad. I anden halvdel af året vil du føle dig på helt rette vej, og tingene stabiliseres.

Job og økonomi

Efter et krævende 2022 vil du opleve et skift, allerede fra starten af året. Du kan få mere ansvar og spændende opgaver på dit nuværende arbejde, du kan også få en forfremmelse. Efter sommeren har du mulighed for et nyt job, men uanset, hvad du vælger at gøre, vil du få succes og fremgang. Din økonomi er god, men du får flere udgifter i efteråret.

Kærligheden og hjemmet

Er du ikke i et forhold, kan der blive ændret på det i år. Især i anden halvdel af året går det stærk. Her er både passion og kærlighed i vente, og I kan hurtigt vælge at flytte sammen. Har du en partner, så sørg for, at I har god kommunikation og nærhed. Der vil opstå uenighed og perioder, hvor det ikke går så godt. Du kan vælge at renovere boligen sammen med din partner eller I kan flytte.

Årets råd: Se fremad og hav tillid til, at du både kan og vil opnå de ting, du sætter dig for.

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

Majken Matzau: 7 budskaber til din partner, når du bliver stresssygemeldt

En af de svære øvelser, når man bliver stresssygemeldt, er at orientere sine omgivelser. Og dette skal gøres udførligt, da omgivelserne ellers ikke ved, hvordan de skal forholde sig. Det er lettere at være sygemeldt med et brækket ben end med stress, da alle og enhver kan se gipsen og ved, hvordan helingsprocessen fungerer.

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Søndag var min “nu skal jeg have styr på alt-dag, for i morgen er det mandag”,

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Ny blog fra Hollywoodfruen Lisa Aybike

Siden showet modtog jeg mails bla om hvordan man bliver model, om kærestesorger, skilsmisser og hvordan Hollywood fungerer.