vadder
20. marts - 19. april
Se andre horoskoper

Vædder

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Nogle gode måneder venter, det er fem ud af fem stjerner. Der er stor fokus på personlig udvikling, og du vil føle dig mere glad og fri. Gode ting sker for dig, når du blot tager imod de muligheder, der viser sig. Du har virkelig mange gode ressourcer, og de vil du bruge til at definerer dig selv på en helt ny og bedre måde. Når det kommer til kærlighed og parforhold vil tiden fra maj og fremefter byde på masser af romantik og muligheder. Er du ikke i et godt forhold, kan dette ende, og noget nyt vil vise sig. Vær ikke bange for åbne op og dele ud af dig selv, du belønnes.

Årshoroskop for 2022

Du har mulighed for at træffe nogle vigtige beslutninger omkring, hvem du vil være, fremadrettet. Tiden er god til alle former for personlig udvikling, du kan lære en masse om dig selv. Fra maj til november vil du især få succes og spændende muligheder.

 

Job og økonomi

Det bliver mere klart for dig, I hvilken retning du skal gå, når det kommer til job og karriere. Det kan være, at du vælger at skifte retning, efter den meget store transformation, du har været igennem i de senere år. Det der før var svært, vil nu glide ganske ubesværet. Økonomisk vil du både være i stand til at tjene, men også bruge mange penge.

 

Kærligheden og hjemmet

Er du single og ønsker at lave om på dette, er det nærmest op til dig, men det kræver, at du holder fast i dig selv og dine egne værdier, hvis det skal være holdbart. Har du en partner, så få eventuel uenighed ud af verdenen hurtigt. Gør du det, vil dit parforhold var harmonisk og stabilt. Der sker ikke de helt store ændringer i din bolig, og du vil ikke flytte, medmindre du bliver nødt til det.

 

Årets råd: Hold dig ikke tilbage, går du målrettet efter det, du gerne vil opnå, er succesen din.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Hvis det var op til mig, bliver 2012 året hvor vi allesammen skal være lidt mere i nuet. Take it away Michelle Hviid

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Selv synes de, at de er dumme og grimme. For tykke for tynde osv. De negative tanker, kender ingen grænser. De kører, som en dårlig reklame døgnet rundt.