vadder
20. marts - 19. april
Se andre horoskoper

Vædder

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

Det er en god ide, hvis du sætter tempoet lidt ned i starten af perioden, så der bliver plads og tid til nærvær. April måned er nemlig oplagt til hyggelige stunder og nye oplevelser. Fra maj måned er der en unik og positiv fokus på penge og økonomi. Du kan få en uventet gevinst eller øge din indtjening. Det kan være via et nyt job eller lønforhøjelse, hvor du er nu. Kærligheden i dit parforhold trives, der er en dejlig balance, og I kan udvikle jer positivt sammen. Hvis du ikke har en partner, kan du nu finde en, som passer virkelig godt til dig, forelskelsen venter dig.

Årshoroskop 2023

Du starter virkelig året flyvende, der er fart på, især frem til sommeren. Begrænsningerne bliver mindre, og du føler øget energi, bliver meget mere optimistisk og glad. I anden halvdel af året vil du føle dig på helt rette vej, og tingene stabiliseres.

Job og økonomi

Efter et krævende 2022 vil du opleve et skift, allerede fra starten af året. Du kan få mere ansvar og spændende opgaver på dit nuværende arbejde, du kan også få en forfremmelse. Efter sommeren har du mulighed for et nyt job, men uanset, hvad du vælger at gøre, vil du få succes og fremgang. Din økonomi er god, men du får flere udgifter i efteråret.

Kærligheden og hjemmet

Er du ikke i et forhold, kan der blive ændret på det i år. Især i anden halvdel af året går det stærk. Her er både passion og kærlighed i vente, og I kan hurtigt vælge at flytte sammen. Har du en partner, så sørg for, at I har god kommunikation og nærhed. Der vil opstå uenighed og perioder, hvor det ikke går så godt. Du kan vælge at renovere boligen sammen med din partner eller I kan flytte.

Årets råd: Se fremad og hav tillid til, at du både kan og vil opnå de ting, du sætter dig for.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Strik eller hækl en lap til Læsø

Strik eller hækl en lap til Læsø

Kære alle kreative kvinder i Danmark. Vi har fået en sjov lille idé her på Læsø: Vi vil dekorere øen med strik! Vær med til at flette Læsø og fastland sammen.

Kiras sunde chokoladekage med bønner

Kiras sunde chokoladekage med bønner

Min veninde fra USA har ævlet om denne opskrift så længe at jeg til sidst kastede mig ud i at afprøve den og jeg må sige at jeg på ingen måde blev skuffet.

Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste

Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste

Vi fik en mail fra Kista vi bare måtte trykke. Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste