vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for januar 2021

Fokuser på din familie og boligen. Det giver dig stor tilfredshed at få ryddet op og lige ordnet nogle hængepartier. Involver alle og få skabt lidt fornyelse, det giver mere energi, fremadrettet. Familien betyder meget for dig, og du nyder at være sammen med børn, slip kontrollen lidt og lad dig føre med.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, har du brug for, at der sker noget. Du er ikke så seriøs, men det kan blive til en del flirt, online. Det bringer mange smil på læben, og så kan du senere beslutte dig for, hvad du egentlig ønsker. Er du i et parforhold, så er der en dejlig stemning mellem jer. I taler godt sammen, når I arbejder på fælles projekter eller bare nyder en af de stille stunder. Lad ikke udefrakommende stress påvirke dit forhold.

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vandbærer

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2021

Når du begynder på nye opgaver og projekter, er det essentielt, at du planlægger grundigt. Du kan ikke kaste dig ud i tingene som tidligere og nærmest forvente, at resultaterne kommer af sig selv. Du må arbejde mere hård, og du kan møde uventet modstand. Med en positiv attitude og en kreativ vinkel, vil du være i stand til at komme videre og i mål. Du får travlt, men nogle gange vil det faktisk være bedre, at du sætter tempoet lidt ned og ikke op. Stresser du, overser du vigtige detaljer og begår feje. Der er dejlig fokus på kærlighed og romantik, så nyd det og slå dig lidt løs.

Årshoroskop for 2021

Det er vigtigt, at du prioriterer og planlægger godt, når du skal i mål med opgaver eller projekter. Det gælder alle områder af dit liv. Tingene kommer ikke let til dig, så du må arbejde for det. Du skal dog også gøre plads til noget skønt og sjovt.

 

Job og økonomi

Du har, en virkelig god intuition på dit arbejde, og lytter du til den, vil du træffe de rigtige beslutninger. Det virker ikke til, du ønsker at foretage de store skift, det vigtigste er, at du gør en forskel og har gode kollegaer. Du vil også få nogle gode udfordringer, så du ikke keder dig. Din økonomi er stabil, der er ikke de store ændringer.

 

Kærligheden og hjemmet

Ignorerer I de små gniderier i hverdagen og bare lader stå til, så vil det vokse jer over hovedet, og det er svært at finde harmonien igen. Se hinanden i øjnene og tal om tingene, så I kommer på rette kurs. Din partner vil overraske dig og forkæle dig, gør det sammen for ham. Er du ikke i et forhold, så er det dig, der skal være den initiativrige. Du kan skabe de forandringer, du ønsker, i din bolig.

 

Årets råd: Kast dig over kreative projekter, det får dig til at slappe af, og giver dig ny energi.

Kvindetid artikler
Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Har du svært ved at få gang i sejlene?

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Søndag var min “nu skal jeg have styr på alt-dag, for i morgen er det mandag”,

Lise Møller: Frygt – ingen adgang

Lise Møller: Frygt – ingen adgang

I min årelange jagt efter den perfekte krop, den perfekte mand, det perfekte liv, det perfekte job er jeg løbet fra min base! Mit fundament af kærlighed, eftertænksomhed og ro har ikke kunnet følge med. Mit fundament, som er ved at gå til i Københavns konstante støj, fest og sociale liv.

Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”

Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”

Slankekursus til kvinder, der har kæmpet med vægten.. De, der har været på alverdens slankekure og har fået mere end nok,