vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2022

Du kan se frem til en dejlig periode med masser af kærlighed og held i pengesager. Din skønne udstråling tiltrækker potentielle partnere, så der er spændende muligheder for dig, der er single. Er du i et forhold, vil kærligheden mellem jer styrkes og du bliver forkælet. Din økonomi bedres, du tiltrækker nemlig også penge. De kommer nærmest af sig selv, så der er plads til selvforkælelse. På dit arbejde går det ikke helt så let og hurtigt, som du kunne ønske dig. Der kan opstå dramaer og omstruktureringer, som du måske ikke bliver helt glad for. Du må tælle til ti og være tålmodig.

Årshoroskop for 2022

Det er din hverdag, der er vigtigst for dig. Du har en dejlig følelse af glæde, og der sker mange spændende ting, da du vil være mere nærværende og opmærksom. Du holder af at være sammen med andre om opgaver og projekter, du er inspirerende og aktiv.

 

Job og økonomi

Du skal være glad for det, du laver, ellers så må du finde dig et andet arbejde. Det er udelukkende lysten der driver dig, og det vil være synd, hvis dit engagement og entusiasme bliver hindret. Du har mange gode ideer og store visioner, og dem skal du føre ud i livet. Din økonomi vil være stabil, så det er ikke for pengenes skyld du skal videre.

 

Kærligheden og hjemmet

I år har du mulighed for at udvikle dig sammen med din partner. Bryd de kedelige hverdagsrutiner og kast jer ud i ting, der får jer til at grine. Det er vigtigt, at I begge er positive og villige til fleksibilitet. I perioder kan I opleve stress, og så er det vigtigt, at I står sammen. Er du single, så tiltrækker du flirt og romantik. Der skal helt sikkert laves om i boligen, en flytning er også mulig.

 

Årets råd: Find projekter og opgaver du kan være sammen med andre om. At samarbejde inspirerer dig.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kira: Hjemmelavede chokoladerugbrød a la Emmerys

Kira: Hjemmelavede chokoladerugbrød a la Emmerys

Jeg er vild med Emmerys. Hele deres filosofi og hele deres produktlinje er vidunderlig – jeg har lavet en stenalderudgave af chokoladerugbrødet.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Passion er ikke noget, du finder udenfor dig selv. Det kommer indefra. Det er en muskel, der skal trænes.

Lucy Lee: 3 gode grunde til at du faktisk ikke ønsker at forandre dig

Lucy Lee: 3 gode grunde til at du faktisk ikke ønsker at forandre dig

Hver gang du vælger noget til fravælger du noget andet. Og når man skal sige farvel til noget – især noget man har brugt meget tid på og investeret meget af sig selv i, så er det både skræmmende og smertefuldt.