vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Du har en særlig følelse for andre, du er omsorgsfuld overfor dine nære, og betænksom overfor andre. Du hjælper, hvor du kan, og du vil modtage meget tilbage. Det skyldes, at du har et stort overskud selv, og du får energi af at give. Hvis du oplever, at det bliver for meget, og du føler dig drænet, så skal du stoppe op og yde selvomsorg. Mange interessante projekter dukker op, og du får uventede muligheder, du ikke engang har drømt om. Du skal gå tillidsfuldt gennem de døre, der åbner sig, så får du succes og gælden følger med. Der er også dejlig harmoni og kærlighed til dig.

Årshoroskop for 2022

Det er din hverdag, der er vigtigst for dig. Du har en dejlig følelse af glæde, og der sker mange spændende ting, da du vil være mere nærværende og opmærksom. Du holder af at være sammen med andre om opgaver og projekter, du er inspirerende og aktiv.

 

Job og økonomi

Du skal være glad for det, du laver, ellers så må du finde dig et andet arbejde. Det er udelukkende lysten der driver dig, og det vil være synd, hvis dit engagement og entusiasme bliver hindret. Du har mange gode ideer og store visioner, og dem skal du føre ud i livet. Din økonomi vil være stabil, så det er ikke for pengenes skyld du skal videre.

 

Kærligheden og hjemmet

I år har du mulighed for at udvikle dig sammen med din partner. Bryd de kedelige hverdagsrutiner og kast jer ud i ting, der får jer til at grine. Det er vigtigt, at I begge er positive og villige til fleksibilitet. I perioder kan I opleve stress, og så er det vigtigt, at I står sammen. Er du single, så tiltrækker du flirt og romantik. Der skal helt sikkert laves om i boligen, en flytning er også mulig.

 

Årets råd: Find projekter og opgaver du kan være sammen med andre om. At samarbejde inspirerer dig.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Charlotte Sommer: Mit uperfekte jeg i en ”jeg vil være perfekt” verden

Charlotte Sommer: Mit uperfekte jeg i en ”jeg vil være perfekt” verden

Mange forsøger at stræbe efter det perfekte eller det normale, men er det ikke netop det unikke ved os hver i sær, der er så fantastisk?

Kira: Opskrift på vegetarburger med auberginer & squash

Kira: Opskrift på vegetarburger med auberginer & squash

Måske er du ikke vegetar, men det betyder ikke, at du skal snyde dig selv for denne burger. Du vil føle mæthed uden af føle dig overfyldt, og så er den spækket med vitaminer og mineraler

Marie Steenberger: Tro mig, du dør ikke af sult

Marie Steenberger: Tro mig, du dør ikke af sult

Der var engang, hvor jeg spiste lidt hele tiden, fordi jeg var bange for at blive sulten. Jeg troede, at når jeg blev sulten, så spiste jeg for meget af alt det forkerte.