vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for maj 2021

Du holder af at være aktiv i det daglige, der skal helst ske noget, da du ellers hurtigt kommer til at kede dig. Nye projekter trækker også i dig, gerne sammen med andre, da du holder af at udveksle input. Du har energien til at arbejde hård, og du har ingen grund til at tvivle på dine egne evner.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner kan stå overfor nogle udfordringer, men den løser i bedst sammen. Du skal dog ikke presse på, bare gør opmærksom på, at du er der. Der bliver også mulighed for hyggelige stunder, men der er dig, der skal tage initiativet. Er du single, så vær åben for kærligheden, men pres ikke på. Tingene skal komme stille og roligt, så bliver det nemlig mere holdbart i længden og ikke kun fysisk tiltrækning.

 

Din bedste flirt er: Jomfru og Fisk

Kvartalshoroskoper for april – juni 2021

Der er dejlig fokus på sociale aktiviteter. Du har helt sikkert, mere end de fleste, brug for at se andre mennesker. Du har trives godt med familien og været tålmodig, men du elsker at være social. Fra anden halvdel af maj sker der noget, og du er så klar. Vær ikke bange for at tage chancer, når det kommer til arbejdet, men pas på med, hvad det betyder for dig økonomisk. Du skal nemlig være særlig påpasselig med dine penge. Juni bliver den bedste måned for dig, med flest spændende muligheder. Tænker du på at videreuddanne dig, så er det bestemt muligt. Du får mange nye input.

Årshoroskop for 2021

Det er vigtigt, at du prioriterer og planlægger godt, når du skal i mål med opgaver eller projekter. Det gælder alle områder af dit liv. Tingene kommer ikke let til dig, så du må arbejde for det. Du skal dog også gøre plads til noget skønt og sjovt.

 

Job og økonomi

Du har, en virkelig god intuition på dit arbejde, og lytter du til den, vil du træffe de rigtige beslutninger. Det virker ikke til, du ønsker at foretage de store skift, det vigtigste er, at du gør en forskel og har gode kollegaer. Du vil også få nogle gode udfordringer, så du ikke keder dig. Din økonomi er stabil, der er ikke de store ændringer.

 

Kærligheden og hjemmet

Ignorerer I de små gniderier i hverdagen og bare lader stå til, så vil det vokse jer over hovedet, og det er svært at finde harmonien igen. Se hinanden i øjnene og tal om tingene, så I kommer på rette kurs. Din partner vil overraske dig og forkæle dig, gør det sammen for ham. Er du ikke i et forhold, så er det dig, der skal være den initiativrige. Du kan skabe de forandringer, du ønsker, i din bolig.

 

Årets råd: Kast dig over kreative projekter, det får dig til at slappe af, og giver dig ny energi.

Kvindetid artikler
Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Sommersalat med rygeost og kartofler

Sommersalat med rygeost og kartofler

En rigtig lækker sommersalat er kartoffelsalat med rygeost. Den er hurtig at lave og ved at benytte nye kartofler er det et bedre alternativ end de gamle kartofler, der er propfyldte med stivelse, der intet godt gør for din krop.

Tankekuren: Omtanke for dig selv slanker!

Tankekuren: Omtanke for dig selv slanker!

Læs om Tankekuren. Du får en “tanke”sms hver dag fra din coach, så du kan holde fokus.

5 lækre sleeves til din MacBook

5 lækre sleeves til din MacBook

5 lækre sleeves til din MacBook? Hvis ja, så skal du ikke bare købe et hvilket som helst sleeve – du skal derimod vælge et, der kommer til at forkæle både din MacBook og dine øjne hver gang, du tager den op ad din taske.