vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for juni 2020

Det kan ikke undgås, at du føler dig stresset, for en hektisk måned venter. Derfor har du brug for finde små oaser, hvor du kan slappe af. Du er aktiv i det daglige, men vær selektiv med de opgaver, du kaster dig ud i. Et nyt jobtilbud kan blive aktuelt, og det vil falde på plads i slutningen af måneden.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kom lidt væk fra de vante omgivelser og oplev noget nye, sammen med din partner. I har brug for, at der sker noget, så det hele ikke bliver arbejde hjemme eller for meget rutine. I har brug for inspiration, se nogle spændende film og få en god diskussion om dem. Er du ikke i et forhold, så kan du få nogle sjove oplevelser. Der er spændende muligheder for flirt og især sidst på måneden bør du være social og udadvendt.

Din bedste flirt er: Stenbuk og Tvilling

Kvartalshoroskoper for april – juni

Er du ikke i et parforhold, har du mulighed for at finde romantik og indgå i et fast forhold. Der sker virkelig noget, og forelskelsen kan ramme hård Har du en partner, kan der forekomme en stor og god transformation af jeres forhold. Er et blevet lidt rutine, så skifter det til spænding. Tag gerne på en sjov og romantisk tur sammen. Det er vigtigt for dig, at der er en god balance mellem alle aspekter af dit liv. Gør gerne en lille status og tænk over, hvad der mærkes rigtigt for dig. Er du interesseret, kan en flytning komme på tale, hvis du mangler plads til at udfolde dig på.

Årshoroskop for 2020

vaegt

Dine mål vil ændre sig nogle gange i løbet af året, eftersom spændende, udefrakommende muligheder viser sig. De nære ting kræver også opmærksomhed. Du bliver mødt med øget ansvar overfor familien, og der er vigtige beslutninger, der skal træffes.

.

Job og økonomi

Det bliver muligt for dig at skifte retning. Det vil ikke nødvendigvis være noget, du har tænkt over, men nye chancer dukker op. Det kan også være, at du ikke har et valg, da ændringer kommer udefra. Det vil dog vise sig, at ændringer bliver til det bedre, så hav tillid til processen. Du kan også vælge at springe ud som selvstændig. Økonomien er fin.

Kærlighed og hjemmet

Du har brug for tryghed og stabilitet, samt at din partner tager over og løser udfordringerne ind i mellem. Du stiller ikke store krav, men du er ikke til pjat. Det er vigtigt, at du ikke føler, du står alene med tingen, så svinder din kærlighed. Kom ud og rejs sammen eller tag på weekendture, det bringer romantik og overskud. Det er vigtigt, at din bolig fungerer optimalt, så tag fat og lav om.

Årets råd: Gør status og tænk over, hvad du har lyst til, og læg så spændende planer for fremtiden.

Kvindetid artikler
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Kathrine Windfeld

Kvindetid med Kathrine Windfeld

Filminstruktør Katrine Windfeld: Lykke er noget, der kommer i glimt og ikke noget, som er konstant

Dorte Rømer aka mini-mor: De store små problemer

Dorte Rømer aka mini-mor: De store små problemer

Grunden til at jeg overhovedet lader dem rulle ind over mig er, at jeg for første gang i mit liv ikke har alvorligere ting at slås med

The Wedding Planner: Forberedelse til den store dag

The Wedding Planner: Forberedelse til den store dag

På min liste er lommelygte, gaffatape, nylonstrømper, flip flops, tandpasta, after sun lotion, standard oplader og kameraer.