vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for november 2021

Du er god til og heldig i pengesager. Er der derfor noget, du ønsker dig, eller et projekt du har planlagt, så få forhandlet pris nu. Kom også i gang med julegavekøb, der er mange fordele, ikke kun økonomisk, men så skal du ikke tænke over det i december. Fokuser på familien, I kan virkelig hygge jer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Udnyt de stille øjeblikke sent på aftenen til lidt romantik. Du og din partner kan få mange gode snakke, og det skaber harmoni og følelserne blomstre. Tal om jeres egne og fælles ønsker til det kommende år og planlæg noget dejligt. Er du ikke i et forhold, så er det ikke den mest interessante måned. Du har ikke lyst til at være så social lige nu, men fra næste måned er der mulighed for at møde en spændende ny partner.

Din bedste flirt er: Vægt og Tyr

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2021

Du har en meget stærk personlig power og udstråling. Denne kraft kan du bruge til at sige fra og nej, noget du normalt kan have svært ved. Få sat grænser for din egen skyld, det får du respekt for i længden. Du har en god intuition i det daglige, og det hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger på dit arbejde i forbindelse med fælles projekter og opgaver. Også på hjemmefronten kan du med held sætte ting i gang, involver din partner, I vil nyde at have fælles projekter. Der er en dejlig harmoni, men til tider kan bølgerne også gå højt. Single? Så tag en chance eller to.

Årshoroskop for 2021

Det er vigtigt, at du prioriterer og planlægger godt, når du skal i mål med opgaver eller projekter. Det gælder alle områder af dit liv. Tingene kommer ikke let til dig, så du må arbejde for det. Du skal dog også gøre plads til noget skønt og sjovt.

 

Job og økonomi

Du har, en virkelig god intuition på dit arbejde, og lytter du til den, vil du træffe de rigtige beslutninger. Det virker ikke til, du ønsker at foretage de store skift, det vigtigste er, at du gør en forskel og har gode kollegaer. Du vil også få nogle gode udfordringer, så du ikke keder dig. Din økonomi er stabil, der er ikke de store ændringer.

 

Kærligheden og hjemmet

Ignorerer I de små gniderier i hverdagen og bare lader stå til, så vil det vokse jer over hovedet, og det er svært at finde harmonien igen. Se hinanden i øjnene og tal om tingene, så I kommer på rette kurs. Din partner vil overraske dig og forkæle dig, gør det sammen for ham. Er du ikke i et forhold, så er det dig, der skal være den initiativrige. Du kan skabe de forandringer, du ønsker, i din bolig.

 

Årets råd: Kast dig over kreative projekter, det får dig til at slappe af, og giver dig ny energi.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Christina Bendix: Mor jeg kan ikke mærke dig

Christina Bendix: Mor jeg kan ikke mærke dig

Jeg er i dag lykkelig over at Emily for 5 år siden sagde de små vise ord til mig, for det fik mig at standse op.

Pernille Taarup: Jeg er livsnyder

Pernille Taarup: Jeg er livsnyder

Jeg vil betegne mig som livsnyder. Jeg nyder i hvert fald livet, de gratis glæder og dem jeg må betale for.

Katrine Axholm: Operationen lykkedes, men patienten døde

Katrine Axholm: Operationen lykkedes, men patienten døde

Jeg bliver ofte spurgt: Nå men hvor mange af de par du har i terapi, bliver så sammen? Det er et interessant spørgsmål og jeg kan godt forstå at folk er nysgerrige, for virker det der parterapi overhovedet? Svaret er ikke helt fyldestgørende i min virkelighed. Det afhænger af flere faktorer.