vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for september 2021

En meget spændende måned venter med masser af nye muligheder. Du hviler godt i dig selv, og din energi stiger jo længere hen på måneden, du kommer. Du kan med held begynde på nye projekter, men husk også at færdiggøre nogle og prioriter dem, du får mest gælde af arbejde på.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er særlig god til at kommunikere i denne tid, derfor, er der noget usagt eller udfordringer mellem dig og din partner, så tag fat på det nu. I har mulighed for at føre jeres forhold til et nyt og bedre niveau. Du tiltrækker en potentiel partner med din charmerende udstråling. Du skal bare fokusere på at holde fast i dine egne værdier, så du ikke bliver revet med og ender med at gå på kompromis.

Din bedste flirt er: Tvilling og Vægt

Kvartalshoroskoper for juli – september 2021

Få afsluttet projekter og opgaver, så du kan holde resten af sommeren fri, med god samvittighed. Du børn slippe kontrollen lidt, du er ikke ansvarlig for, at alle har det godt. Du har i den grad brug for at dovne, så lange dage med familien og gode venner, hvor der ikke er lagt faste planer, det passer dig godt. Er du single kan sommeren udvikle sig overraskende romantisk. Hvis du møder en spændende, potentiel partner så vis, at du er interesseret. Er du i et forhold, så vær åben omkring dine behov og følelser, og find tid til små romantiske stunder, hvor I kan forkæle hinanden.

Årshoroskop for 2021

Det er vigtigt, at du prioriterer og planlægger godt, når du skal i mål med opgaver eller projekter. Det gælder alle områder af dit liv. Tingene kommer ikke let til dig, så du må arbejde for det. Du skal dog også gøre plads til noget skønt og sjovt.

 

Job og økonomi

Du har, en virkelig god intuition på dit arbejde, og lytter du til den, vil du træffe de rigtige beslutninger. Det virker ikke til, du ønsker at foretage de store skift, det vigtigste er, at du gør en forskel og har gode kollegaer. Du vil også få nogle gode udfordringer, så du ikke keder dig. Din økonomi er stabil, der er ikke de store ændringer.

 

Kærligheden og hjemmet

Ignorerer I de små gniderier i hverdagen og bare lader stå til, så vil det vokse jer over hovedet, og det er svært at finde harmonien igen. Se hinanden i øjnene og tal om tingene, så I kommer på rette kurs. Din partner vil overraske dig og forkæle dig, gør det sammen for ham. Er du ikke i et forhold, så er det dig, der skal være den initiativrige. Du kan skabe de forandringer, du ønsker, i din bolig.

 

Årets råd: Kast dig over kreative projekter, det får dig til at slappe af, og giver dig ny energi.

Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kirsten Stendevad: Hvad blev der af Gudindeskolen?

Kirsten Stendevad: Hvad blev der af Gudindeskolen?

Kirsten Stendevad: Min indsigt i, og respekt for, den Feminine Kraft har aldrig været større. Derfor har jeg lavet et nyt Gudindeforløb i 2015, der kombinerer nogle af de mange “best of” elementer, jeg har erfaret gennem tiden.
Jeg giver 70% rabat på den oprindelige pris her i december, så alle der har lyst kan være med.

Pernille: Sårbar eller ej – jeg vil leve mit liv som mig

Pernille: Sårbar eller ej – jeg vil leve mit liv som mig

At være sårbar er ikke en af mine stærke sider – jeg er opdraget til at stå på egne ben

Træd ud af din komfortzone og mærk en ny frihed del 5

Træd ud af din komfortzone og mærk en ny frihed del 5

Når vi først har fået kontakt med smerten bag vores mønstre, så kan vi arbejde os hen imod en healing, og denne healing handler om accept af dig selv – og ikke mindst tilgivelse af dig selv.