vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds- og kærlighedshoroskop for august 2021

Forlæng sommeren mest muligt, med aftaler med gode venner og gode arrangementer. Arbejdsmæssigt trives du med teamwork, hvor du gerne går foran og bidrager med gode ideer. Du kan med held også planlægge nye tiltag for resten af året, og du skal ikke være beskeden

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ikke er i et forhold, kan en hemmelig flirt udvikle sig til noget mere. Det er måske ikke noget, du har forventninger til, men er du åben overfor andre, så vil du gå efteråret i møde med en skøn partner. Du og din partner er gode til at samarbejde om fælles mål, men I kommer længst, når du har det sidste ord. Hold dig ikke tilbage, hvis du mener, at din partner tager fejl, kom frem med din mening.

Din bedste flirt er: Fisk og Løve

Kvartalshoroskoper for juli – september 2021

Få afsluttet projekter og opgaver, så du kan holde resten af sommeren fri, med god samvittighed. Du børn slippe kontrollen lidt, du er ikke ansvarlig for, at alle har det godt. Du har i den grad brug for at dovne, så lange dage med familien og gode venner, hvor der ikke er lagt faste planer, det passer dig godt. Er du single kan sommeren udvikle sig overraskende romantisk. Hvis du møder en spændende, potentiel partner så vis, at du er interesseret. Er du i et forhold, så vær åben omkring dine behov og følelser, og find tid til små romantiske stunder, hvor I kan forkæle hinanden.

Årshoroskop for 2021

Det er vigtigt, at du prioriterer og planlægger godt, når du skal i mål med opgaver eller projekter. Det gælder alle områder af dit liv. Tingene kommer ikke let til dig, så du må arbejde for det. Du skal dog også gøre plads til noget skønt og sjovt.

 

Job og økonomi

Du har, en virkelig god intuition på dit arbejde, og lytter du til den, vil du træffe de rigtige beslutninger. Det virker ikke til, du ønsker at foretage de store skift, det vigtigste er, at du gør en forskel og har gode kollegaer. Du vil også få nogle gode udfordringer, så du ikke keder dig. Din økonomi er stabil, der er ikke de store ændringer.

 

Kærligheden og hjemmet

Ignorerer I de små gniderier i hverdagen og bare lader stå til, så vil det vokse jer over hovedet, og det er svært at finde harmonien igen. Se hinanden i øjnene og tal om tingene, så I kommer på rette kurs. Din partner vil overraske dig og forkæle dig, gør det sammen for ham. Er du ikke i et forhold, så er det dig, der skal være den initiativrige. Du kan skabe de forandringer, du ønsker, i din bolig.

 

Årets råd: Kast dig over kreative projekter, det får dig til at slappe af, og giver dig ny energi.

Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Mode fra Paris – Julie har besøgt Kenzo

Mode fra Paris – Julie har besøgt Kenzo

Det er sådan lidt “cashmere-køligt” i dag – så vi kigger på efterårsmoden.

Vigga Wagtberg: 5 trin til at få mere bekræftelse fra din kæreste

Vigga Wagtberg: 5 trin til at få mere bekræftelse fra din kæreste

Savner du at blive mere bekræftet af din kæreste? Det er ikke sikkert, at det er noget han kan gætte sig til – og sandsynligvis vil han gerne give dig det du har brug for, hvis han bare ved hvad det er, du helt præcist savner.

Sofia Manning: Hvem er din heltinde?

Sofia Manning: Hvem er din heltinde?

Sofia Manning: Hvem er din heltinde? Din indre helte-historie gemmer på din power. Sådan får du den frem i lyset.