vaegt
23. september - oktober
Se andre horoskoper

Vægt

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2023

Der er skøn fokus på kærlighed og parforhold, uanset om du er single eller i et forhold. Du og din partner bliver mere forelsket og gladere sammen. Sørg for at lægge spændende planer, om for eksempel boligprojekter, så bliver det kun endnu bedre. Er du ikke i et forhold, kan du ændre på det fra årets begyndelse, hvis du er social og udadvendt. Du er god til at sælge dine ideer, og både kollegaer og overordnede vil imponeres. Du kan til tider tvivle på dine egne evner, men det har du bestemt ingen grund til. Nye venskaber er mulige, da du er imødekommende og kan tale med alle.

Årshoroskop 2023

Året bliver meget socialt, hvis du også selv er åben, imødekommende og udadvendt. Du kan udvide dit netværk betydeligt, og du kan opbygge spændende nye venskaber. Du inspireres af andre, og kan kaste dig ud i succesfulde projekter sammen med andre.

Job og økonomi

Du vil med stor sandsynlighed skifte arbejdsplads, medmindre der er gode udviklingsmuligheder, hvor du er nu. Godt nok, er ikke længere det, du stræber efter. Din hverdag skal være inspirerende og interessant. Det er vigtigt for dig, at du også har gode kollegaer. Du vil få uventede regninger, vær ikke impulsiv eller brug penge på unødvendige ting.

Kærligheden og hjemmet

For dig, der er single, bliver det et virkelig dejligt år. Der er masser af flirt i luften, og du nyder det. Du vil sikkert finde dig en fast partner, blandt alle de tilbyd, du får. Er du allerede i et forhold, vil I få et skønt år. Det gælder om, at I udvikler jer sammen, der skal ske noget. Vær kreativ og find på fælles projekter og drømme. Boligmæssigt er der spændende muligheder for flytning.

Årets råd: Tag nogle chancer og kast dig ud i noget, du ellers ikke ville. Det bliver meget givende.

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Michelle Hviid: Jeg har sluttet fred med julen

Michelle Hviid: Jeg har sluttet fred med julen

Gaverne er købt, de er alle pakket ind i håbløst papir uden charme, til gengæld har jeg ingen stress

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Nyhedsbrev & klumme fra Sofia Manning om mad og vægt og dig

Nyhedsbrev & klumme fra Sofia Manning om mad og vægt og dig

I alt for mange år sad jeg fast, i en kamp med maden og vægten. For snart 13 år siden fandt jeg en løsning. En løsning der hjalp mig, til at få det liv jeg ville have. Jeg har ikke ville dele min historie, før nu. Fordi jeg syntes, det var for personligt. Og hvorfor skulle andre dog være interesserede i det? Jeg er glad for at jeg endelig har fundet modet