vandbaerer
20. januar - 18. februar
Se andre horoskoper

Vandbærer

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2022

Du kan få en øget indtægt, eller tjene penge på at sælge nogle af de ting, du ikke længere bruger. Det er dog en god ide, hvis du sparrer lidt op, for det er ikke alle tilbud, der er lige gode. På hjemmefronten sker der overraskende og positive ting. I kan få lyst til at lave om, male eller finde på noget andet kreativt, som I alle bliver glade for. Er du ikke i et forhold, er der kærlighed i luften, men pas på med, at det ikke går for hurtigt. Har du en partner, så få noget sjov og anderledes ind i hverdagen, det skaber ny energi. I kan skiftes til at finde på skønne dates.

Årshoroskop for 2022

Jo mere åben du er, jo mere succes vil du få. Du kan have en tendens til at se begrænsninger og ikke muligheder. Bliver du stresset, så slip kontrollen lidt, tingene løser sig. Tænk over, hvad der er vigtigt for dig, så bliver alle beslutninger lettere.

 

Job og økonomi

Din økonomi er virkelig god. Du får uventede indtægter, og du tiltrækker nærmest penge. Du kan skifte job, og også det bidrager positivt via en lønforhøjelse, ellers bed om det, hvor du er nu. Rutineopgaver dræner dig, så det er vigtigt, du laver noget, der inspirerer dig. Er du ikke glad for dit arbejde, skal og kan du derfor gøre noget ved det.

 

Kærligheden og hjemmet

Du har brug for personlig frihed, holder din partner for fast, bliver du irritabel og det fører til gniderier. Hvis du er åben og sørger for en god kommunikation, vil du blive imødekommet. Vær nærværende, når I er sammen, og sørg for fælles oplevelser og eventuelt spændende rejser, det skaber harmoni. Er du single, så vær kræsen, der skal nok komme dejlige muligheder. Forandringer sker i boligen.

 

Årets råd: Hvis du planlægger alt, er der ikke plads til de skønne overraskelser, der kommer din vej.

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Kærlighedsministerens nytårstale: Vi skal være meget mere i nuet!

Hvis det var op til mig, bliver 2012 året hvor vi allesammen skal være lidt mere i nuet. Take it away Michelle Hviid

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Alice Fogh: Maskerade, skolepigers hverdagsliv!

Selv synes de, at de er dumme og grimme. For tykke for tynde osv. De negative tanker, kender ingen grænser. De kører, som en dårlig reklame døgnet rundt.