vandbaerer
20. januar - 18. februar
Se andre horoskoper

Vandbærer

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2023

Den kommende periode bliver især god, hvis du er studerende, starter på et kursus eller i det hele taget skal lære nye ting. Du er god til alle former for kommunikation og tilegner dig hurtigt viden. Du har et meget positivt udsyn, og andre tiltrækkes af din dejlige energi, så det bliver social tid. Du kan udvikle nye venskaber og udvide dit netværk. Planlæg en eller flere weekendture, gerne sammen med din partner, det bringer jer tættere sammen, og I får mange gode grin. Er du single, er juni til november skønne måneder, hvor du kan forelske dig i en spændende ny partner.

Årshoroskop 2023

Der er ingen tvivl om, at du er klar til de skift, der kommer. Du har arbejdet hårdt, og nu kan du høste, hvad du tidligere har sået. Du har udviklet dig virkelig meget, både personligt og karrieremæssigt, og året bliver derfor mest positivt og godt.

Job og økonomi

Du skal ikke arbejde så hårdt for dine mål, men I første halvår skal du stadig regne med at gøre en større indsats. Hvis du fokuserer på de ting, du opnår, og ikke på dem du mangler at gøre, så vil denne positive indstilling gøre det meget lettere. Andet halvår byder på mange gode muligheder, herunder et jobskifte. Din økonomi bliver lidt stram, desværre.

Kærligheden og hjemmet

Er du i et parforhold, venter et dejligt år, hvor du og din partner sammen kan kaste jer over nye oplevelser og eventyr. Boligprojekter vil være en af de ting, I hygger jer med. I kan også vælge at flytte, muligheden er der.  Du bliver mere optimistisk, og det smitter af på din partner og jeres forhold. Er du single, og ønsker at ændre på dette, er perioden fra juni til november gunstig for kærlighed.

Årets råd: Hæng dig ikke i småting, med find din positive, diplomatiske og fleksible side frem.

Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor – Det var en mærkelig besked at få, en meget definitiv én af slagsen, som vækker nogle dybe refleksioner. I dag er der dukket en lille afskeds følelse op i mig, en afsked med min fertilitet, med muligheden for at blive mor, også selvom jeg ikke ville benytte mig af den.

Ny duft fra The Body Shop: Honeymania

Ny duft fra The Body Shop: Honeymania

Honeymania bad- og kropsplejeserie dufter af forkælelse. Produkterne er lavet med Community Fair Trade honning fra den etiopiske regnskov

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO er gået sammen med DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur – om at skabe en eksklusiv t-shirt til begge køn. Ambitionen er at skabe øget opmærksomhed om DIGNITY’s verdensomspændende indsats,