vandbaerer
20. januar - 18. februar
Se andre horoskoper

Vandbærer

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2022

Du får held med at finde et nyt job, hvis det er det, du ønsker. Der er en virkelig god fokus på din karriere. Der er dog et par ting, der kan tage fokus væk fra dit arbejde. Det første er familien, der kan opstå drama, og du bliver hurtigt involveret. Det andet er dit parforhold, her vil der lettere end ellers komme gniderier og uenighed. Det gælder om, at du tager tingene stille og roligt, drama skaber kun mere drama. Sæt tempoet og dine forventninger til det perfekte ned, hvis du tager tingene som de kommer og er rolig, vil du opleve, at alt falder på plads og kun bliver bedre.

Årshoroskop for 2022

Jo mere åben du er, jo mere succes vil du få. Du kan have en tendens til at se begrænsninger og ikke muligheder. Bliver du stresset, så slip kontrollen lidt, tingene løser sig. Tænk over, hvad der er vigtigt for dig, så bliver alle beslutninger lettere.

 

Job og økonomi

Din økonomi er virkelig god. Du får uventede indtægter, og du tiltrækker nærmest penge. Du kan skifte job, og også det bidrager positivt via en lønforhøjelse, ellers bed om det, hvor du er nu. Rutineopgaver dræner dig, så det er vigtigt, du laver noget, der inspirerer dig. Er du ikke glad for dit arbejde, skal og kan du derfor gøre noget ved det.

 

Kærligheden og hjemmet

Du har brug for personlig frihed, holder din partner for fast, bliver du irritabel og det fører til gniderier. Hvis du er åben og sørger for en god kommunikation, vil du blive imødekommet. Vær nærværende, når I er sammen, og sørg for fælles oplevelser og eventuelt spændende rejser, det skaber harmoni. Er du single, så vær kræsen, der skal nok komme dejlige muligheder. Forandringer sker i boligen.

 

Årets råd: Hvis du planlægger alt, er der ikke plads til de skønne overraskelser, der kommer din vej.

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kira: Hjemmelavede chokoladerugbrød a la Emmerys

Kira: Hjemmelavede chokoladerugbrød a la Emmerys

Jeg er vild med Emmerys. Hele deres filosofi og hele deres produktlinje er vidunderlig – jeg har lavet en stenalderudgave af chokoladerugbrødet.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Passion er ikke noget, du finder udenfor dig selv. Det kommer indefra. Det er en muskel, der skal trænes.

Lucy Lee: 3 gode grunde til at du faktisk ikke ønsker at forandre dig

Lucy Lee: 3 gode grunde til at du faktisk ikke ønsker at forandre dig

Hver gang du vælger noget til fravælger du noget andet. Og når man skal sige farvel til noget – især noget man har brugt meget tid på og investeret meget af sig selv i, så er det både skræmmende og smertefuldt.