vandbaerer
20. januar - 18. februar
Se andre horoskoper

Vandbærer

Dagshoroskop

Læs dig dagshoroskop HER

Efter 8 år med dagshoroskoper, holder jeg en pause.  Jeg givet stafetten videre til astrolog Karl Aage Jensen – Rigtig god fornøjelse!

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Måneds og kærlighedshoroskop

Kvartalshoroskoper for april – juni 2023

Er du i et parforhold, så prioriter jeres tid sammen og sæt fokus på jeres kommunikation. Du står overfor forandringer, og du har brug for, at I står side om side, samt den støtte, du kan få. Arbejdsmæssige ændringer vil sikkert slå dig lidt ud af kurs, men det hele bliver til det bedre. Du kan vælge at skifte retning, hvilket kan virke skræmmende, men du er modig, og får det til at ske. Du nyder at fordybe dig i boligprojekter. Det kan være de mindre og kreative eller, du kan vælge at flytte til noget større. Din base er vigtig, da det er her du henter energi og tryghed.

Årshoroskop 2023

Der er ingen tvivl om, at du er klar til de skift, der kommer. Du har arbejdet hårdt, og nu kan du høste, hvad du tidligere har sået. Du har udviklet dig virkelig meget, både personligt og karrieremæssigt, og året bliver derfor mest positivt og godt.

Job og økonomi

Du skal ikke arbejde så hårdt for dine mål, men I første halvår skal du stadig regne med at gøre en større indsats. Hvis du fokuserer på de ting, du opnår, og ikke på dem du mangler at gøre, så vil denne positive indstilling gøre det meget lettere. Andet halvår byder på mange gode muligheder, herunder et jobskifte. Din økonomi bliver lidt stram, desværre.

Kærligheden og hjemmet

Er du i et parforhold, venter et dejligt år, hvor du og din partner sammen kan kaste jer over nye oplevelser og eventyr. Boligprojekter vil være en af de ting, I hygger jer med. I kan også vælge at flytte, muligheden er der.  Du bliver mere optimistisk, og det smitter af på din partner og jeres forhold. Er du single, og ønsker at ændre på dette, er perioden fra juni til november gunstig for kærlighed.

Årets råd: Hæng dig ikke i småting, med find din positive, diplomatiske og fleksible side frem.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid med Helle Kitty

Kvindetid er den lille stille tætte meditative blide ømme nænsomme nussestund med kaninen

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO er gået sammen med DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur – om at skabe en eksklusiv t-shirt til begge køn. Ambitionen er at skabe øget opmærksomhed om DIGNITY’s verdensomspændende indsats,

Kvindetid med Jill Liv Nielsen

Kvindetid med Jill Liv Nielsen

Jeg tænker veninder, ostetallerkner og hvidvin…..Masser af hvidvin.