Katrine Axholm: Du kan nå det endnu!

 

Katrine Axholm: Du kan nå det endnu!

I sidste øjeblik besluttede Charlotte og jeg at flytte datoen for workshoppen Detox din Kærlighed til den 9. og 10. marts. Så du kan nå det endnu. Vi havde ikke fået helt så mange tilmeldinger, som vi ønskede os. Det har vi tænkt lidt over og vi kom frem til følgende grunde:
· det var for tæt på jul og nytår og dem som gerne ville, havde ikke råd.
· vi har ikke været tydelige nok med at beskrive, hvad workshoppen gik ud på.
· vi er et par lalle-glade hippier, som gerne vil lære dig at tage ansvar for din kærlighed og du er ikke helt sikker på, hvad det så betyder.
· 1500 kr vi må være sindsyge, du vil hellere have et par nye støvler på udsalg
· dele med andre kvinder hvilke udfordringer du har i dit parforhold?!? Nej tak, du er alt for privat.
· det er nemmere at give din mand skylden for det, som ikke fungerer i dit parforhold, så ellers tak!
· du bor i Jylland og ville ønske at vi en dag kommer i din retning.

Men vi VED jo rent faktisk ikke hvorfor netop DU ikke syntes at den workshop var noget for dig. Så hvis nu du sidder derhjemme og har en kommentar til workshoppen og dens indhold eller et ønske eller noget helt tredje, så bliver vi kisteglade, hvis du svinger os en mail hér.

Husk det nu: 9. og 10. marts kl. 10-16 i Hørsholm og det koster kun 1.495 kr. (det gør dig gladere og smukkere end de dersens støvler, det lover vi)

Ps. Efter vi havde aflyst fik vi de tre tilmeldinger, vi manglede, så måske går det stærkt nu.

Tilmeld mig STRAX.

Detox din Kærlighed

Ja, vi kan ikke vente. Kan du?
Meld dig til hér.

Hvis du elskede mig ville du..

· sige det oftere!
· hjælpe mig mere med børnene!
· være mere hjemme!
· være mere omsorgsfuld!
· ikke være utro!
· arbejde mindre!
· spørge mere til mine følelser!
· ikke smide dine underbukser på gulvet!
· være mere optaget af mine behov, end af dine egne!
· vide når jeg er ked af det!
· forstå hvorfor jeg gør som jeg gør!
· arrangere mere tid sammen, bare dig og mig!
· ikke se porno!
· interessere dig mere for min familie!

… og jeg kunne blive ved.

Måske kan du nikke genkendende til nogle af udsagnene ovenfor og måske lægger du endda mærke til, at de alle handler om noget partneren skal gøre.
Her kommer det “farlige”, for det er et afsindigt følsomt sted at sætte dig selv. At kærlighed er lig med, hvad din partner er og gør. Det er det samme som at du kun er elsket, hvis din partner opfører sig på en bestemt måde. At du “oversætter” det han eller hun gør og tolker det, enten som kærligt eller ukærligt. Avs for en følsomhed.

Virkeligheden er slet ikke sådan indrettet. Vi forelsker os i dem, som er anderledes end os selv og derfor netop IKKE altid forstår os, ser os og gætter hvem vi er. Derfor må selv sørge for at skaffe os det, vi har brug for.
Desværre er der alt for få, som ved at det er selve kærlighedens væsen: du er dig og jeg er mig og vi elsker hinanden alligevel.

Alt for mange bliver skilt: fordi han ikke var den rigtige, fordi hun ikke kunne give mig det, jeg har brug for, fordi vi voksede fra hinanden og meget andet.

I bund og grund handler det i langt de fleste tilfælde om at vi gør os alt for afhængige af hinanden og det er så uendelig trist, for det kunne faktisk være så godt.

Kærlig hilsen Katrine

Detox din Kærlighed

Workshoppen handler netop om at tage ansvar for din kærlighed. Både den du giver og den du modtager. Det handler alt sammen om dig.
Når du forstå hvorfor du gør, som du gør, kan du gøre noget andet og bedre.
På workshoppen skal du opdage dine uhensigtsmæssige mønstre og tage afsked med dem. Du skal genfinde dine behov og dine grænser og lære, hvad der skal til for at du kan handle i overnesstemmelse med dem.
Forstå at du har ansvaret for alt det du oplever i dit liv og at det er en kæmpe lettelse og frihed, at tage magten over din lykke hjem til dig selv.

Vi GLÆDER os til at hjælpe dig med at elske dig selv lidt højere.
Hurra meld mig straks til.

Lad mig lige læse lidt mere.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
LoveRoad: Græsset er grønnest lige dér, hvor du vander det

LoveRoad: Græsset er grønnest lige dér, hvor du vander det

Hvad med alle os, der er i ægteskab/ forhold, og som elsker vores ægtefælle/ kæreste og gerne vil blive ved med det?

Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers

Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers

Opbevarer du dem i køleskabet, skal du være opmærksom på at chokoladen efter et par dage bliver grå i det.. Men helt ærligt. Hvor lang tid mon de holder?

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Du kan ikke altid kontrollere omstændighederne, men du kan justere dine forventninger. Opslugt af dine egne følelser, dine tanker – dit eget drama med andre ord – spejler du alt op af dine egne behov og fluktuerende emotioner.