På et tidspunkt ligger han nede mellem mine ben og kigger lige op i mit køn. Han tager lidt fat i min ene kønslæbe og hiver let i den. Så kigger han op og spørger hvordan det mærkes? Dejligt, siger jeg og smiler, jeg kan mærke det i min klitoris. Sådan ligger han længe, undersøger, kigger og spørger. Mens jeg ligger og nyder at blive kigget på.

Denne episode fik mig til at tænke på, at de mænd jeg har været sammen med, som har været de bedste elskere, også er dem der har være mest nysgerrige på min krop og mit køn. Husk det, mand. Er du nysgerrig? Udforsker du? Eller skynder du dig utålmodigt igennem det obligatoriske forspil, for at komme til penetration?

Jeg tænkte også på, hvor mange mænd der egentlig får lov til at ligge sådan nede mellem en kvindens ben og virkelig studere hende. Sandheden er at der stadig findes så meget kropsskam, mange kvinder er flove eller generte over deres køn. De er bange for at manden ser noget, han ikke kan lide. At de ser forkerte ud. Ikke lugter godt nok. Jeg ser det igen og igen hos mine klienter. Kvinder der ikke vil røre ved sig selv, se på sig selv eller smage på sig selv.

Men de vil gerne have bedre sex.

Men for at få bedre sex må vi tage vores køn til os. Vi må acceptere den krop, vi har. For hvordan kan jeg som kvinde give mig helt hen til en mand, hvis der er dele af mig, jeg ikke selv vil acceptere eller vise ham? God sex handler ikke kun om at få en orgasme, men om at kunne give sig hen til, slappe af, åbne op.

Det er meget intimt at lade en mand se på en, virkelig se en. Men det er også magisk. Og man kan øve sig. For hver gang jeg har gjort det, har det været lidt nemmere.

Så nemt at manden jeg var sammen med, sagde, ”jeg har aldrig været med en kvinde, der er så stolt af sit køn før”. Stolt! Det er ikke et ord, jeg selv ville have brugt, men hvorfor egentlig ikke? Jeg er vild med mit køn. Hun er fantastisk. Alt den nydelse og glæde hun har givet mig, jeg ville ikke bytte hende væk for noget i verden. Det første skridt på vejen er accept. Og min opfordring er:

Mænd, vis jeres kvinde (uanset om hun er ny eller du har været gift med hende i 20 år), at I er vilde med hendes køn. Kig, undersøg, dvæl.
Og kvinder, giv ham lov. Slap af, nyd det, tag imod (uden at give noget igen). Du må godt.

Manden forlod i øvrigt mit hjem uden selv at være blevet tilfredsstillet, men han så yderst tilfreds ud Kvindetidskort, kopi 2