Kira Gall Henriksen: Bounty-kugler
De her kugler er simpelthen himmelske. Første gang jeg smagte dem, var det i en udgave, der var fyldt med sukker. Og selvom de var gode, kunne jeg mærke sukkeret banke rundt i kroppen på mig hele dagen. Derfor har jeg valgt at lave dem i en udgave der passer til mig. Du kan erstatte sukrin flormelis med almindelig, hvis du vil, men så lad være med at spise dem for sent. Bare et godt råd.
30 g usaltet smør
60 g piskefløde
25 g æggehvide (pasteuriseret)
125 g Sukrin flormelis
100 g kokosmel
50-75 g 70 % chokolade
Start med at smelte smørret. Rør flormelis og piskefløden sammen. Tilsæt smørret når det er smeltet. Kom kokosmelet i og slut af med at tilsætte æggehviden. Rør det godt sammen. Når du har en samlet våd masse stiller du det i køleskabet med stanniol eller film henover i 20-30 minutter, så det lige kan samle sig.
Tag massen ud og begynd at forme kugler den størrelse som du foretrækker. Lav et vandbad og smelt chokoladen over dette. Når chokoladen er smeltet ruller du kuglerne heri og får lækre Bounty-kugler. Du kan også vælge ikke at rulle dem i chokolade. De er også lækre uden chokolade.
Nyd dem. De smager mega godt.
Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på www.facebook.com/SundtogGodt