Kira Gall Henriksen: Havregrynskugler med krudt og kanel
Kira Gall Henriksen: Havregrynskugler med krudt og kanel
20-25 stk.
50 g mørk chokolade
25 g smør
50 g sukrin flormelis eller almindelig flormelis
½ tsk. kanel
½ tsk. lakridspulver
125 g havregryn
50 g kokosmel
1 dl saft fra clementiner
Kokosmel til drys
Start med at koge noget vand. Hæld vandet i en skål og kom chokoladen op i en skål, der passer i størrelsen til at blive sat ovenpå vandbadet. Når chokoladen er smeltet blandes smørret i og der røres godt.
Kom nu resten af ingredienserne i og slut af med saften. Rør godt og form små kugler.
Rul dem i kokosmel og viola, du har lækre havregrynskugler.
Tip: Lakridspulveret kan udelades
Har du lyst til at få en e-bog gratis med lækre opskrifter, så kig på www.Sundtoggodt.dk og tilmeld dig ude i højre side. Det er smagsprøver fra min kommende bog.
Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på www.facebook.com/SundtogGodt