Kira: Salat med gedeost
Kira: Salat med gedeost
Kære Læsere
Her kommer en af mine favoritter. Jeg er vild med gedeost. Retten er velegnet som forret, men fungerer også rigtig godt som en let frokost.
Gedeost er en perfekt ost til at skabe balance i lækre salater. Den er tilpas mild og cremet til at virke som det perfekte modstykke til de let saltede cashewnødder, den lette bitterhed i rucolasalaten og den blide sødme i balsamicodressingen.
Gedeost
Olivenolie
Balsamico
Hvidløg
Ingefær
Salt & peber
Rucola
Ristede cashewnødder
Rens og tør rucolaen. Jeg vil anbefale dig at investere i en salatslynge. Det er et meget undervurderet køkkenredskab. Anret salaten som små toppe på en lille tallerken. Bland olie, revet ingefær, hvidløg, salt, peber og balsamico sammen, så det bliver en lind masse, hvor olien og balsamicoen vil være opdelt. Læg salaten på en tallerken. Kom gedeost oven på salaten, og hæld med en teske dressingen hen over osten og salaten. Slut af med at drysse med cashewnødder.
Hvis du ønsker en større ret, kan du også tilføje et par tynde skiver parmaskinke. Det smager himmelsk og giver et ekstra kick.
Bon appétit!