Kiras sommerhaps: aubergineruller med knas
Kiras sommerhaps: aubergineruller med knas
Ingredienser:
1 aubergine
4 spsk. hytteost
1 rødløg, finthakket
Reven skal fra en økologisk citron
1 spsk. mandler, finthakket
2 spsk. frisk rosmarin, finthakket, (1 til auberginerne og 1 til blandingen)
Olivenolie
Salt og peber
Tænd ovnen på 200 gr. Skær auberginen på langs i skiver. Læg skiverne bagepapir på en bradepande og pensl dem med olivenolie. Drys med salt og peber og kom rosmarinen på.
Imens laves blandingen til at komme i auberginerne. Bland hytteost, rødløg, citronskal, hvidløg, mandler og rosmarin sammen og rør godt. Smag til med salt og peber.
Når auberginerne er færdige vendes de om, da de kun er sprøde på den ene side. Siden der ikke er sprød, er dér blandingen af hytteost påsmøres og så rulles auberginen sammen, så du har en auberginerulle. Jeg syntes det fungerer bedst med at putte en klump fyld i den ene ende og så rulle auberginen sammen. Anret på et fad, hvis det er gæstemad eller spis det hele selv.
Glæd dig til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Velbekomme!
Har du lyst til at få en e-bog gratis med lækre opskrifter, så kig på www.Sundtoggodt.dk og tilmeld dig ude i højre side. Det er smagsprøver fra min kommende bog.
Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på www.facebook.com/SundtogGodt