Klumme af Malene Hasselblad: Urinstinkt eller Urin-stinkt?

 

Klumme af Malene Hasselblad: Urinstinkt eller Urin-stinkt?
 www.forlagetsyntaks.dk

Hvad er det der gør, at mænds tissetrang altid kommer fuldstændig bag på dem? De burde jo gå rundt med sådan en lille sikkerhedsforanstaltning om håndleddet, der bipper og spørger dem. om de har husket at tisse af, INDEN de går ud af døren.

Har aldrig forstået det der med, at NU skal de tisse og ikke bare NU, men NU NU. Så svaberen frem og så bliver der bare pisset i den nærmeste port eller hæk. For ikke at tale om elevatoren på S-togs stationen. De kan åbenbart bare IKKE vente til de kommer hen til nogle toiletfaciliteter. Undskyld mig, det kan vi kvinder da. Det er da et syn af de sjældnere, at vi kaster os ind i vejsiden, eller bag en bil og hiver ned i blondetrusserne, fordi vi bare IKKE kan vente. Måske vi næste gang vi ser en mand stå der lidet stolt med hofterne skudt godt frem og med en vis legemsdel i hånden, skulle sætte os hen og gøre ham med selskab? Jeg gad godt vide, hvor charmerende han ville synes det var?

De kan bare ikke se hvor ucharmerende, de selv er, og specielt fordi man bare VED et og andet med ekstra dryp som havner i buksetrolden. Hvem har også lige lyst til at gribe kæresten i hånden, når han lige har stået og svinget med dilleren i hækken?

Der er heller ikke noget værre end dem, der smækker brættet op med et brag, og ser det som deres fornemmeste pligt, at sende strålen direkte ned i kummen!

Jeg har været på safari i Kenya og både hørt og set en elefant lade vandet, og det var med tryk som en brandslange, og lige så meget larmer det, når de efterligner tricket derhjemme og det er TOP utiltalende. Heldigvis har jeg haft flest kærester der mestrede den disciplin og som også kunne finde ud af at tørre vedhænget efter brug, i stedet for, at svinge den rundt på samtlige få minus m2 af toilettet. Men føj hvor er der også bare mange mænd der giver den to ryk og så direkte tilbage i boksershortsene, hvor den så lige kan aflevere de sidste stink… Fy for den. Og hvis man diskret spørger dem, hvad det er for en våd plet, de har på underdrengene, når de stolt spankulerer ud fra toilettet, så lyder svaret straks – Vand… det er vand. – Ja goddaw Egon, selvfølgelig er det vand…!

Jeg har en veninde, som mener det handler om at mærke territorium af… hvis du tager ordet ”urinstinkt” og deler det lidt, så bliver det til ”urin-stinkt”. Men hvorfor det lige skulle være sådan, at manden blot behøver at synke en sjat mundvand, før hans blære er på bristepunktet, er mig komplet ubegribelig. Tvivler på, om vi kvinder, hvis vi var udstyret med sådan en vandslange, ville have samme bad behavior. Min blære hører heldigvis til de mindre opmærksomhedskrævende. Jeg har det man så fint kalder selskabsblære, og hvis valget står mellem offentligt toilet uden ”tissekone” (altså de der damer der er hyret til at gøre toiletterne rene efter HVERT besøg), ja så holder jeg mig hellere i dagevis.

Jeg behøver heller ikke sidde og bekymre mig i en biograf, om den vil bukke under af præstationsangst midt i det hele. Den er ganske velopdragen og dresseret til kun at tisse i hjemlige gemakker med hermetisk lukket dør, og det gælder for de fleste med et X kromosom, se det kunne Y´erne lære en hel del af.

Gad vide om man ikke kan sende et lovforslag ind om, at alle mænd skal gennemgå et latrinær-kursus, for at få kørekort? Eller de straks ved fødslen fik indopereret en chip og en anordning af en slags, som kappede bare sådan en diskret cm af deres dyrebareste eje, hvis de kom til at kaste sig over en port, hæk eller det der ligner?!
www.forlagetsyntaks.dk
www.blogalicious.dk
www.gallerihasselblad.dk
www.malenehasselblad.dk

 

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Jakob Olrik: Er jeg ikke andet end en flad mave

Jakob Olrik: Er jeg ikke andet end en flad mave

Jeg hader, når jeg hører VOKSNE mænd sige: ”Det vigtigste er, at kvindens røv ikke er større end dét her, (og så laver de den der målestok med to hænder og strittende lillefingre for at sige, at numsen ikke må fylde mere end en 7-årig drengs numse).” Tænk, at gå op i smal røv fremfor stort hjerte! Tænk, at vælge flad mave fremfor stor og skæv hjerne. Er det lige pludselig blevet moderne at være åndsforladt??

Kamille Sommer: 5 tips til en lækker terrasse

Kamille Sommer: 5 tips til en lækker terrasse

En indbydende terrasse giver langt mere lyst til at være udendørs, end hvis terrassen blot bruges til opbevaring af udendørs ting.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.