Kom til Krystalmeditation d. 31 marts

 

Kom til Krystalmeditation d. 31 marts

D. 31. marts afholder vi Krystalmeditation, og temaet for denne forårskrystalmeditation er The Sacred Union. The Sacred Union er tilstanden af Universel Enhed, og det er ligeledes tilstanden, hvor adskillelsen mellem det maskuline og det feminine ophører.

I jo højere grad, vi som individer er i stand til at gå ind i tilstanden af Enhed, jo dybere kan vi gå ind i tilstanden af enhed med fx. vores partner.
KRYSTALMEDITATIONER / KONCERTKALENDER 2016

D. 31. marts: Krystalmeditation: Køb billet her
D. 21. maj: Krystalmeditation – Køb billet her

D. 31. marts vil vi således have fokus på samhørighed, sammensmeltning og enhed, og vi vil i løbet af aftenen spille nye musikalske kombinationer af krystalskåle og guitarklange.

Guitaristen David Rosenkilde, vil endnu en gang deltage og lade sine intuitive, smukke klange støtte og bære de stærke klange fra krystalskålene. Og vi vil også løfte sløret for, hvad David og jeg siden sidst, har udrettet i pladestudiet.

De 25 krystalsyngeskåle vil i kombination med de guidede meditationer som altid løfte, cleare, rense og aktivere lagene i vores bevidsthed og efterlade os i en tilstand af dyb velvære, forbundethed og indre ro.

Vi glæder os til at se dig d. 31. marts i Lorelei’s Concert Hall på Vesterbrogade 60 A.  Det kræver ingen forudsætninger at deltage, og alle er velkomne.
Kærligst,
Majken Lorelei Matzau

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Tre ting til ønskesedlen

Tre ting til ønskesedlen

Tre ting til ønskesedlen. Tre ting til ønskesedlen. Det er ved at være sidste øjeblik for at få lavet nogle ønsker til den famøse seddel, som alle i familien jævnligt spørger efter. Trods de mange forespørgsler er det altså bare ikke helt let at finde lige de ting, der eventuelt mangler i hjemmet

Dorte Rømer aka Mini-Mor: Dynen over hovedet.

Dorte Rømer aka Mini-Mor: Dynen over hovedet.

Der er dage hvor jeg helst vil trække dynen over hovedet Dage hvor elendighed, menneskers uduelighed og magthaveres blinde øjne næsten lammer mig.

Elvira Fragola inviterer Kvindetids læsere til Mumleby

Elvira Fragola inviterer Kvindetids læsere til Mumleby

Elvira Fragola er en ung kvinde fra den Ama’rikanske side af København. Fra barnsben har hun tegnet og fundet på historier. Hun er barn af musikerforældre og blev første gang, for alvor kastet i den store kreative gryde, da familiens ven Rune T. Kidde, bad Elvira synge hans børnesange