Kvindetid med Dorte Rømer

 

Kvindetid med Dorte Rømer
Dorte Rømer, skuespiller og stand-up komiker – og selvbestaltet “HurraFisse”; dvs Rømer prøver at starte en folkebevægelse mod bitre meldinger om kendte – især kvinder. Folkebevægelsen på facebook halter dog lidt, men som hun siger; “124 HurraFisse fans, der støtter det gakkede og glade, fremfor det sure er da et meget godt sted at starte”. Take it away Rømer

Hvad tænker du, når jeg siger Kvindetid?
Jeg bliver angst! Kvinder er sådan nogen, der kan alting og se pæne ud samtidig. Jeg ligner noget der bor i en papkasse i hverdagen; mit liv er en stor kamp for at få tid til at tænke sjove tanker og på at se nogenlunde fornuftig ud til mine shows om aftenen. Men med et barn der dybest set grødpatinerer mig og mit hjem, har jeg endelig kapituleret. De smarte mødre i Hellerupvuggestuen sender mig medlidende blikke – det har taget mig lang tid at acceptere; men Kvindetid er bare ikke noget, jeg kan. Jeg er blevet smidt ud af min mødregruppe; det forklarer nok meget godt, hvor lidt jeg forstår det.

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
Altså ja, det gør jeg – men slet ikke på den måde jeg ville ønske. Jeg føler ikke, jeg kan være nærværende nok. Derfor har jeg “rengøringstelefonen”. Min veninde og jeg hader at gøre rent, men så kan vi skrubbe og skure, mens vi hælder vand ud af ørene til hinanden. Det fungerer, det er ret morsomt, men sørgeligt af helvedes til. Vi tager revanche snart; det har vi sagt i flere måneder nu – men vi vil hinanden. Dét er vel det vigtigste.

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Altså, jeg ved ikke om det er særlig sjovt, men vi ryger i smug på bagtrappen, når vi endelig ses. Latterligt; for det gjorde vi også da vi var 16. Vi er nok ret ynkelige, selvom dét er en hemmelighed! Jeg bliver utryg når jeg er omgivet af KVINDER. Jeg har det bedre sammen med møgkællinger, piger, damer, chicks eller 2 ludere og en lommetyv. Men vi er ikke mere hemmelige end andre kvinder; vi snakker vildt meget om den sex vi fik engang – og hvor kikset det er at møde mændene igen nu. Især når de er blevet ens bankrådgiver eller – oh ve! – praktiserende læge.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg håber sådan at forkæle min veninde på et spa-sted. Vi har før været gode til at lave, ja, nærmest surprise dates for hinanden; det savner jeg. At have frihed og tid til at nære de nære med tid og opmærksomhed. Der går altså lidt Desperate Housewife i mit liv for tiden.

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
HA! ALLE andre end mig! Men det handler vist også om, at jeg er dér, hvor de var for 15-20 år siden. Dengang tæskede de rundt med deres børn, mens jeg var 100% på karrieren. Nu har jeg en lille pige på 2 år, og alle kvinder omkring mig ser pissegodt ud, tager på svipture til Paris, tager på tantrakurser med deres (nye) mænd og konfirmerer deres børn.

Men, nu du siger det, faktisk…Måske er det MIG der ikke kan finde ud af det; jeg har lige været til en konfirmation, hvor  en kvindelig gæst midt i en tale, trækker en dunk creme op og sidder og smører sin ferie-tan ind?! Jeg sad helt paf; hvem pokker knalder stængerne i vejret og smører Biotherm ind VED BORDET!? Men kvindetid, jojo…det fik hun da…Jeg er bare glad for at hun ikke havde svamp…hvad havde hun da ikke taget frem fra tasken, så?

HurraFissen findes på facebook
https://www.facebook.com/pages/HurraFissen/256555937735981

Dorte Rømer Www.soul-o.comKvindetidskort1

 

 

 

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Lucy Lee: 5 ingredienser til et lykkeligt liv

Lucy Lee: 5 ingredienser til et lykkeligt liv

Er du lykkelig? – hvis du skal tænke over svaret for længe, så har du måske brug for at finjustere dit liv og finde frem til det, der virkeligt gøre dig glad

Brevkasse: Start af egen virksomhed

Brevkasse: Start af egen virksomhed

Brevkasse: Start af egen virksomhed. Når du skal håndtere frygten, så sæt dig delmål, og tag én dag af gangen, så du ikke skal forsøge at overskue et ende resultat, som du alligevel ikke kan forudse.

Lucy Lee: Sådan står du fast i stormvejr og holder din egen kurs?

Lucy Lee: Sådan står du fast i stormvejr og holder din egen kurs?

Når verden forandrer sig omkring dig, hvor god er du så til at fortsat at holde din kurs? Jeg lover verden bliver et meget nemmere sted at navigere i, når du kun ser på dit eget gps og ikke får signaler fra andres.