Kvindetid med Majken Matzau

 

Kvindetid med Majken Matzau
I dag præsenterer jeg Majken Matzau. Majken er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet, Civiløkonom fra CBS, og har derudover en lang række efteruddannelser, kurser og certificeringer bag sig.
Majken er en erfaren erhvervspsykolog og stressekspert og forfatter til den anmelderroste bog Stresscoaching – Coaching i grænselandet.

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Kvindetid er for mig tid sammen med andre kvinder. Samvær. Udveksling. Leg. Ballade. At dele. At inspirere og blive inspireret. Og mange gange bare at være.

Kvindetid kan for mig være tid sammen med mine guddommelige veninder, hvor vi mødes, toplækre, og drikker champagne og cocktails i syndige mængder, danser og snakker om alt mellem himmel og jord.

Kvindetid kan også være tid med min familie – hvor vi er tre søstre, min mor og min mormor. Stærke kvinder i tre generationer. Min mormor bliver 88 år, og bor alene i sin villa i Brønshøj – og hun klarer ALT selv. Klipper hæk, slår græs og skuffer sne, handler ind, gør rent, holder have osv. Hun vil ingen hjælp have til noget. Den dag, hun ikke kan klare sig selv, gider hun ikke være her mere. Min mor bliver 70 – og er administrerende direktør og indehaver af en stor produktionsvirksomhed, og jeg selv er ligeledes selvstændig forretningskvinde, og kan ikke forestille mig at være afhængig af nogen.

Kvindetid er tid sammen med de kvinder, der betyder noget for mig.

Kvindetid kan også være tid sammen med de kvinder, jeg rådgiver og vejleder professionelt. Jeg laver fx meditationscirkler, hvor vi kun er kvinder, og det giver altid en helt særlig præstinde-energi.

Og endelig er Kvindetid for mig også i høj grad tid – hvor jeg bare er sammen med mig selv. Hvor jeg læser, mediterer, tager lange bade, eller slapper af ved at se kvindeserier, som fx The L-Word.

Sætter du tid af til Kvindetid?
Jeg lægger altid tid ind i kalenderen til at være mig selv – dvs. Kvindetid med mig selv. Eller nærmere betegnet sørger jeg for ikke at have aftaler på søndage og typisk 3 hverdagsaftener. Men ellers har jeg ikke faste tider lagt ind, det er ikke nødvendigt. Jeg foretrækker at være spontan i min fritid og gøre det, der lige falder mig for. Det er selvfølgelig lettest, når man ikke har børn.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg har en aftale i weekenden med min bedste veninde. Vi ses tit, og plejer at gå ture i skoven med hendes hunde, at udveksle healing, at lave mad sammen og drikke et glas vin. Hun er som en søster for mig, så vi kan også være sammen uden at lave noget som helst. Og ellers er det snart tid til en efterårsgudindefest; dem holder jeg med jævne mellemrum. Så inviterer jeg en række guddommelige, skønne kvinder til fest i mit hus; sidst var det white goddess summer party, og hvad det bliver her i efteråret, vil vise sig.

Klik videre til næste side https://kvindetid.dk/kvindetid-med-majken-matzau/2/ hvor Majken afslører noget hemmeligt fra sin kvindetid.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Sådan sikrer du din families tryghed

Sådan sikrer du din families tryghed

Det er vigtigt at have et hjem i form af en base, hvor du for alvor kan slappe af og føle dig tryg. Det er meget forskelligt fra person til person, hvad der skal til for at fuldstændige tryg.

Lene Sparsø: Vintage shopping i London

Lene Sparsø: Vintage shopping i London

Bevæger du dig væk fra de kendte shoppingområder gemmer byen på fantastiske vintagemarkeder og butikker.

Lækker foundationserie fra The Body Shop

Lækker foundationserie fra The Body Shop

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi på Kvindetid godt kan lide The Body Shop og dét de står for.