Kvindetid med Maria Friis

 

 

Kvindetid med Maria Friis
I dag har jeg talt Kvindetid med Maria Friis. Maria kender jeg, da hun er yoga instruktør i Fitness World.
Om yogaen siger Maria “Det intet mindre end transformerede min verden og mit kendskab til mig selv. En dør blev åbnet ind til et univers af kærlighed, rummelighed, nærvær & accept.  Jeg følte mig hjemme og kunne mærke, at det gik godt i tråd med den opvækst og de katolske værdier, mine forældre har givet mig fra barnsben”
Maria har også været på teacher traning i Indien på School of Santhi og er uddannet  international yoga teacher.
Maria er fra Århus, men i dag bosat i København, som hun kalder mulighedernes og energiens by.  Hun underviser i Fitness World.
Take it away Maria

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Når du siger kvindetid, tænker jeg ubegrænset luksus. Tid til at lære selv at kende, lytte til sin indre stemme & følge sit hjerte – gøre lige hvad du har LYST til og glemme ord som burde og skulle!

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
2014 er et nyt år for mig med fokus på, hvad jeg drømmer om – det betyder også at nyde, før jeg kan yde – derfor vil jeg sætte tid af i kalenderen til at date mig selv – på samme måde som jeg lægger brunchaftaler med veninder ind.

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Jeg vil gerne afsløre at noget af min kvindetid bliver brugt i kurbad, hvor jeg betragter smukke mennesker & fascineres af menneskekroppen, især de velholdte.
Det andet er forbeholdt mit lønkammer

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Min næste kvindetid skal bestå i at nyde solen på min terrasse på Amager, lade tiden gå i stå, mens jeg nyder en latte & mit yndlings musik i ørene – det er livet
Celebrate life

 

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
Min mor er en kæmpe inspirationskilde til kvindetid – hun nyder nuet og får altid det bedste ud af det, uden at stresse over det. Min moster er mester i at kræse for sig selv med en rød bøf, et godt glas rødvin, tændte lys og nylakerede tånegle – det er skønt –
Mere af det!

 

Læs mere om og af Maria på www.mariafriis.dk

 

 

Kommentarer skrevet af andre
  • Mos....Eva

    17. marts 2014 kl. 12:55

    At sidde i min bil med taget nede, høre fed musik, så det runger i min krop :)

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Prince of Love om Kvinder

Prince of Love om Kvinder

Prince of Love: Tag du trygt en pjækkedag, alt bliver godt alligevel, sig fuck det og skænk dig en Bailey

Charlotte Egemar Kaaber: Set udefra har du alt det, der burde gøre dig lykkelig

Charlotte Egemar Kaaber: Set udefra har du alt det, der burde gøre dig lykkelig

Den version af lykken vores forældre og samfundet har præsenteret for os, er ikke nødvendigvis vores.

Sofia Manning: Hvem er din heltinde?

Sofia Manning: Hvem er din heltinde?

Sofia Manning: Hvem er din heltinde? Din indre helte-historie gemmer på din power. Sådan får du den frem i lyset.