Kvindetid med Maria Friis

 

 

Kvindetid med Maria Friis
I dag har jeg talt Kvindetid med Maria Friis. Maria kender jeg, da hun er yoga instruktør i Fitness World.
Om yogaen siger Maria “Det intet mindre end transformerede min verden og mit kendskab til mig selv. En dør blev åbnet ind til et univers af kærlighed, rummelighed, nærvær & accept.  Jeg følte mig hjemme og kunne mærke, at det gik godt i tråd med den opvækst og de katolske værdier, mine forældre har givet mig fra barnsben”
Maria har også været på teacher traning i Indien på School of Santhi og er uddannet  international yoga teacher.
Maria er fra Århus, men i dag bosat i København, som hun kalder mulighedernes og energiens by.  Hun underviser i Fitness World.
Take it away Maria

Hvad tænker du når jeg siger Kvindetid?
Når du siger kvindetid, tænker jeg ubegrænset luksus. Tid til at lære selv at kende, lytte til sin indre stemme & følge sit hjerte – gøre lige hvad du har LYST til og glemme ord som burde og skulle!

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
2014 er et nyt år for mig med fokus på, hvad jeg drømmer om – det betyder også at nyde, før jeg kan yde – derfor vil jeg sætte tid af i kalenderen til at date mig selv – på samme måde som jeg lægger brunchaftaler med veninder ind.

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Jeg vil gerne afsløre at noget af min kvindetid bliver brugt i kurbad, hvor jeg betragter smukke mennesker & fascineres af menneskekroppen, især de velholdte.
Det andet er forbeholdt mit lønkammer

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Min næste kvindetid skal bestå i at nyde solen på min terrasse på Amager, lade tiden gå i stå, mens jeg nyder en latte & mit yndlings musik i ørene – det er livet
Celebrate life

 

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
Min mor er en kæmpe inspirationskilde til kvindetid – hun nyder nuet og får altid det bedste ud af det, uden at stresse over det. Min moster er mester i at kræse for sig selv med en rød bøf, et godt glas rødvin, tændte lys og nylakerede tånegle – det er skønt –
Mere af det!

 

Læs mere om og af Maria på www.mariafriis.dk

 

 

Kommentarer skrevet af andre
  • Mos....Eva

    17. marts 2014 kl. 12:55

    At sidde i min bil med taget nede, høre fed musik, så det runger i min krop :)

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
LESS IS MORE – Det forkromede overblik

LESS IS MORE – Det forkromede overblik

Brutalt men kærligt får Tini Owild dig til at rydde op i dit skab. Ingen undskyldninger efter denne artikel

Pernille Melsted: Syretrip og egotrip – fællesskabets skyggeside

Pernille Melsted: Syretrip og egotrip – fællesskabets skyggeside

Jeg så dokumentaren “Christianias børn” i forleden aften på DR1. Det, der slog mig, var (det ironiske i) hvor fastlåst man kan være i en fristad. Hvor egoistisk kollektivet kan være og hvor uansvarligt fællesskabet kan blive. Og hvor foruroligende villige vi er til at lukke øjnene for kritik og røde flag, når vi tror på en sag eller er drevet af ideologi.

Styrken i at tage små skridt og sætte små mål

Styrken i at tage små skridt og sætte små mål

Når jeg er blevet spurgt: ”Hvor ser du så dig selv om 5-10 år?”, er der blevet helt tomt inden i mit hoved.